Review speciale Family editie van Jamie Magazine



Smulpaapje had meerdere redenen om uit te kijken naar deze speciale ‘family editie’ van Jamie Magazine. Super trots zijn we erop dat we staan vermeld in de Bits & Bites, met ons mooie logo erbij. Maar er zijn meer redenen om blij te worden van dit nummer.

Betrek kinderen bij het eten

Door het hele nummer heen wordt meerdere keren gepleit kinderen vaker te betrekken bij het eten. Om ze te leren waar hun eten vandaan komt. Maar ook om ze smaak bij te brengen. Iets waar Smulpaapje een groot voorstander van is. Maar naast er alleen over te schrijven, staan er ook recepten en tips in het blad hoè je dat dan kunt doen.

Recepten

Waar wij blij van worden is dat de recepten niet van het kinderlijke soort zijn. Het enige uitgangspunt lijkt smaak. En daar houden wij van. Laat kinderen lekker mee eten met wat je zelf ook lekker vindt. Het is volgens ons de beste manier. We gaan een aantal van de recepten uitproberen en zullen die via ‘Smulpaapje kookt’ de revue laten passeren.

Inspiratie

Naast – uiteraard – lekkere recepten ook volop inspiratie voor de volwassen lezers. Extra leuk vonden wij de interviews met foodie ouders en hun blogs. Naast een aantal leuke buitenlandse blogs viel ons oog ook op een oude bekende van Smulpaapje, Francesca kookt. Als enige Nederlandse ook met haar een super leuk interview over haar blog.

Smaakt naar meer

Kortom, in deze speciale editie komt eigenlijk iedereen aan zijn trekken. Ook lezers zonder kinderen vinden er denken wij genoeg leuke artikelen en recepten in. En voor foodies met kinderen hopen wij vooral dat dit niet de laatste keer is dat er een speciale editie verschijnt. Want dit alles smaakt zeker naar meer!

Gepubliceerd op 9 augustus 2013


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
29 november 2022
vanille pannacotta web2.jpg
 
Vanille pannacotta met stoofpeertjes

Vanille pannacotta met stoofpeertjes, een dessert dat super feestelijk is en in zijn geheel is voor te bereiden. Een ideaal kerstdessert dus!
29 november 2022
 
Zelfgemaakte Pommes Duchesse

Goudbruine, knapperig van buiten en zacht van binnen, Pommes Duchesse. Je maakt ze heel eenvoudig zelf.
29 november 2022
frans stoofvlees boeuf bourguignon
 
Boeuf Bourguignon – Frans stoofvlees

Een klassiek Frans stoofvleesrecept, dat is deze boeuf bourguignon zeker. Maar wat een feestelijk gerecht om met kerst op tafel te zetten.
29 november 2022
 
Rode uiensoep met kaascroutons

Een klassieke uiensoep, maar dan met een twist. Maak deze rode uiensoep als voorgerecht voor een feestelijk menu.
16 november 2022
Mont d'oR BBQ
 
Mont d’Or van de barbecue

Mont d'Or, dit bijzondere seizoenskaasje, kun je ook geweldig op de (winter) barbecue bereiden en is een heerlijk borrelhapje voor de feestdagen.
9 november 2022
aardappeltaart Ottolenghi
 
Hartige taart met aardappel, Gruyère en feta

Uit Ottolenghi Test Kitchen Extra Lekker komt deze goddelijke hartige taart met aardappel en twee soorten kaas. Super makkelijk. Méga lekker!