Review speciale Family editie van Jamie Magazine



Smulpaapje had meerdere redenen om uit te kijken naar deze speciale ‘family editie’ van Jamie Magazine. Super trots zijn we erop dat we staan vermeld in de Bits & Bites, met ons mooie logo erbij. Maar er zijn meer redenen om blij te worden van dit nummer.

Betrek kinderen bij het eten

Door het hele nummer heen wordt meerdere keren gepleit kinderen vaker te betrekken bij het eten. Om ze te leren waar hun eten vandaan komt. Maar ook om ze smaak bij te brengen. Iets waar Smulpaapje een groot voorstander van is. Maar naast er alleen over te schrijven, staan er ook recepten en tips in het blad hoè je dat dan kunt doen.

Recepten

Waar wij blij van worden is dat de recepten niet van het kinderlijke soort zijn. Het enige uitgangspunt lijkt smaak. En daar houden wij van. Laat kinderen lekker mee eten met wat je zelf ook lekker vindt. Het is volgens ons de beste manier. We gaan een aantal van de recepten uitproberen en zullen die via ‘Smulpaapje kookt’ de revue laten passeren.

Inspiratie

Naast – uiteraard – lekkere recepten ook volop inspiratie voor de volwassen lezers. Extra leuk vonden wij de interviews met foodie ouders en hun blogs. Naast een aantal leuke buitenlandse blogs viel ons oog ook op een oude bekende van Smulpaapje, Francesca kookt. Als enige Nederlandse ook met haar een super leuk interview over haar blog.

Smaakt naar meer

Kortom, in deze speciale editie komt eigenlijk iedereen aan zijn trekken. Ook lezers zonder kinderen vinden er denken wij genoeg leuke artikelen en recepten in. En voor foodies met kinderen hopen wij vooral dat dit niet de laatste keer is dat er een speciale editie verschijnt. Want dit alles smaakt zeker naar meer!

Gepubliceerd op 9 augustus 2013


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
4 november 2023
hartige kerstkrans
 
Hartige kerstkrans met pompoen & pecannoten

Deze kerst een groentegerecht als ster van je Kerstmenu? Zeker wel! Wat dacht je van deze hartige kerstkrans met pompoen!
3 november 2023
cookies Julius Roberts
 
Hazelnoot chocolate chips cookies

Uit The Farm Table van Julius Roberts komen deze waanzinnig lekkere hazelnoot chocolate chip cookies. Die wil je proeven!
2 november 2023
borrelkaas Beemster
 
Borrelen met Beemster kaas

Kaas is leven. Makkelijker dan dat kan ik het niet maken. Lekkerder wel. Want met de nieuwe Beemster Signature kazen is je borrelplank zó gevuld.
29 oktober 2023
Vietnamese kippensoep Phó Ga
 
Vietnamese kippensoep Phó Ga

Een verwarmende, voedende kippensoep uit Vietnam. Puur comfortfood. Ik leg je uit hoe je dit eenvoudige soeprecept zelf maakt.
29 oktober 2023
Gekruide gehaktballetjes in tomatensaus
 
Gekruide gehaktballetjes in tomatensaus

Een eenvoudig en snel doordeweeks recept voor gekruide gehaktballetjes in een tomatensaus. Simpel en lekker, een fijn budgetrecept!
29 oktober 2023
Cucina Povera van Roberta Pagnier
 
Milanese kalfskoteletten uit Cucina Povera

Uit Cucina Povera komt dit budgetrecept voor de klassieke Milanese kalfskoteletten; de Italiaanse versie van de schnitzel.