Review speciale Family editie van Jamie Magazine



Smulpaapje had meerdere redenen om uit te kijken naar deze speciale ‘family editie’ van Jamie Magazine. Super trots zijn we erop dat we staan vermeld in de Bits & Bites, met ons mooie logo erbij. Maar er zijn meer redenen om blij te worden van dit nummer.

Betrek kinderen bij het eten

Door het hele nummer heen wordt meerdere keren gepleit kinderen vaker te betrekken bij het eten. Om ze te leren waar hun eten vandaan komt. Maar ook om ze smaak bij te brengen. Iets waar Smulpaapje een groot voorstander van is. Maar naast er alleen over te schrijven, staan er ook recepten en tips in het blad hoè je dat dan kunt doen.

Recepten

Waar wij blij van worden is dat de recepten niet van het kinderlijke soort zijn. Het enige uitgangspunt lijkt smaak. En daar houden wij van. Laat kinderen lekker mee eten met wat je zelf ook lekker vindt. Het is volgens ons de beste manier. We gaan een aantal van de recepten uitproberen en zullen die via ‘Smulpaapje kookt’ de revue laten passeren.

Inspiratie

Naast – uiteraard – lekkere recepten ook volop inspiratie voor de volwassen lezers. Extra leuk vonden wij de interviews met foodie ouders en hun blogs. Naast een aantal leuke buitenlandse blogs viel ons oog ook op een oude bekende van Smulpaapje, Francesca kookt. Als enige Nederlandse ook met haar een super leuk interview over haar blog.

Smaakt naar meer

Kortom, in deze speciale editie komt eigenlijk iedereen aan zijn trekken. Ook lezers zonder kinderen vinden er denken wij genoeg leuke artikelen en recepten in. En voor foodies met kinderen hopen wij vooral dat dit niet de laatste keer is dat er een speciale editie verschijnt. Want dit alles smaakt zeker naar meer!

Gepubliceerd op 9 augustus 2013


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
24 mei 2024
 
Rode curry noodlesoep uit Easy van Yvette van Boven

De makkelijkste recepten vind je, per seizoen verdeeld, in Easy van Yvette van Boven. Zoals deze goddelijke noodlesoep.
23 mei 2024
Gemarineerde olijven
 
Gemarineerde olijven

Is een borrelplank compleet zonder olijven? Ik dacht het niet. Zeker niet als je zelf gemarineerde olijven maakt, dan wil je nooit meer anders!
19 mei 2024
 
4 recepten met vlierbloesem

Wat maak je met vlierbloesem? Ik geef je een aantal super makkelijke recepten! En leg je uit hoe je vlierbloesem plukt.
17 mei 2024
salade met orzo
 
Orzo salade op Griekse wijze

Orzo kun je op allerlei manieren gebruiken. Ik maakte er een salade mee, op Griekse wijze. Een mooi alternatief voor de bekende pastasalade.
16 mei 2024
padron pepers recept
 
Padron pepers van de barbecue

Deze milde Spaanse peper is een perfect borrelhapje. Snel klaar en heerlijk bij een glas wijn. Dit recept voor Padron pepers maak je op de bbq.
13 mei 2024
recept baba ganoush
 
Baba ganoush van de BBQ

Baba ganoush is een salade van geroosterde aubergine, uit de Levantijnse keuken. Baba ganoush van de barbecue is next level lekker. Dit is mijn recept.