Review speciale Family editie van Jamie Magazine



Smulpaapje had meerdere redenen om uit te kijken naar deze speciale ‘family editie’ van Jamie Magazine. Super trots zijn we erop dat we staan vermeld in de Bits & Bites, met ons mooie logo erbij. Maar er zijn meer redenen om blij te worden van dit nummer.

Betrek kinderen bij het eten

Door het hele nummer heen wordt meerdere keren gepleit kinderen vaker te betrekken bij het eten. Om ze te leren waar hun eten vandaan komt. Maar ook om ze smaak bij te brengen. Iets waar Smulpaapje een groot voorstander van is. Maar naast er alleen over te schrijven, staan er ook recepten en tips in het blad hoè je dat dan kunt doen.

Recepten

Waar wij blij van worden is dat de recepten niet van het kinderlijke soort zijn. Het enige uitgangspunt lijkt smaak. En daar houden wij van. Laat kinderen lekker mee eten met wat je zelf ook lekker vindt. Het is volgens ons de beste manier. We gaan een aantal van de recepten uitproberen en zullen die via ‘Smulpaapje kookt’ de revue laten passeren.

Inspiratie

Naast – uiteraard – lekkere recepten ook volop inspiratie voor de volwassen lezers. Extra leuk vonden wij de interviews met foodie ouders en hun blogs. Naast een aantal leuke buitenlandse blogs viel ons oog ook op een oude bekende van Smulpaapje, Francesca kookt. Als enige Nederlandse ook met haar een super leuk interview over haar blog.

Smaakt naar meer

Kortom, in deze speciale editie komt eigenlijk iedereen aan zijn trekken. Ook lezers zonder kinderen vinden er denken wij genoeg leuke artikelen en recepten in. En voor foodies met kinderen hopen wij vooral dat dit niet de laatste keer is dat er een speciale editie verschijnt. Want dit alles smaakt zeker naar meer!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
1 juni 2020
Asperge aardappelsalade
 
Asperge aardappelsalade met rivierkreeftjes

Als je bent opgegroeid met Limburgse ouders betekent dat ook dat je opgroeit met asperges. En dit prachtige witte goud toverde ik om tot een asperge aardappelsalade die je op alle momenten van de dag kunt eten.
1 juni 2020
 
Vlierbloesem waterijsjes met aardbeien

3 ingrediënten, een nachtje geduld is alles wat je nodig hebt voor deze heerlijke waterijsjes met vlierbloesem en aardbeien.
29 mei 2020
 
Turkse pizza met lamsgehakt

Dat je een Turkse pizza thuis kunt maken wist je misschien nog niet. Maar met dit recept voor Turkse pizza met lamsgehakt wil je nooit meer anders.
29 mei 2020
 
Tomatensalade met verse erwtjes

Rijpe tomaten met de allerlekkerste verse erwtjes, gecombineerd met geurige dille in een heerlijke zomerse salade.
29 mei 2020
 
Lockdown life terugblik – Corona op Curaçao

Hoe het is om op Curacao in lockdown te zijn met een dreumes? Maaike neemt je mee in haar ervaringen.
26 mei 2020
bokkenpootjes
 
Bokkenpootjes

Bokkenpootjes zijn een super klassiek Nederlands koekje. Maar vandaag hijsen we dit bokkenpootjes recept in een modern jasje.