Review: Hemels kookboek



Er is geen naam pakkender voor dit boek dan Hemels. Ria Geraets-Heijen en Alexandra Schijf sloegen begin dit jaar de handen in één en brachten, volledig in eigen beheer, het kookboek Hemels uit.

Mij loopt het water bij zo ongeveer elke pagina in de mond. Niet gek ook.

Lekker én mooi

Wat naast verrukkelijke recepten (die Eton Mess wil ik maken zodra er weer aardbeien in het seizoen zijn) zie je aan de foto’s dat Alexandra een fantastische foodstyliste is (en ook aan mijn boek meewerkt, hoeraa!) Het zorgt ervoor dat iedere recept er prachtig uit ziet en je eigenlijk meteen de keuken in wilt (voor die Chai Latte bijvoorbeeld).

Mijn hemel wat prachtig

Hemels is echt een boek om met plezier door heen te bladeren. En gelegenheden te bedenken om al deze recepten te maken. Want het boek ligt niet alleen mooi op de koffietafel, maar nodigt ook echt uit om aan de slag te gaan. De recepten zijn toegankelijk en door iedereen te maken die iets lekkers op tafel wil zetten.

Lancering

Gisteren was dan de officiele lancering van Hemels. En niet alleen de locatie was volledig in stijl gestyld, en dus prachtig. Ook de hapjes en drankjes waren helemaal in lijn met het boek. Wat een feestje om zó een boek te presenteren. Van het boek is een beperkte eerste oplage gedrukt (ik heb inmiddels mijn eigen exemplaar gekocht, gesigneerd en wel door de dames!) maar ik heb zo’n vermoeden dat die druk heel gauw is uitverkocht.

Perfect cadeau

Ik vind het stoer hoor, in deze tijd zelf je boek uitbrengen. Ik weet inmiddels hoeveel werk, tijd, liefde (en geld!) er in gaat zitten. Mede ook door de prijs (€ 19,95) is Hemels een geweldig boek om cadeau te doen. Voor een verjaardag, voor de feestdagen of gewoon zomaar!

Dus een ongegeneerde oproep – want dat ik enthousiast ben moge nu wel duidelijk zijn – menschen, koop dat boek! Bestellen kan bij de dames zelf, via hun – ook alweer prachtige website -> bestel hier

 

Gepubliceerd op 30 november 2014


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
27 juni 2024
venkelsalade
 
Salade met venkel en appel

Salades zijn niet alleen voor de zomer. Deze salade is juist voor nu, want venkel & appel zijn volop in het seizoen. Je maakt ‘m met slechts 5 ingrediënten.
26 juni 2024
Cobb salad
 
Klassieke Amerikaanse Cobb salade

Deze Cobb salade kun je met een gerust hart een maaltijd op zich noemen. Dit is mijn versie van deze Amerikaanse klassieker
25 juni 2024
recept pistache ijs
 
Pistache ijs met ijsmachine

Je hoeft geen pistache ijs meer te kopen, als je een ijsmachine hebt is dit hét recept voor vers pistache ijs.
18 juni 2024
yoghurtijs maken
 
Bananen yoghurtijs met chocolate chips

Dit bananen yoghurtijs doet mij denken aan Chunky Monkey, van Ben & Jerry’s. Maar dit yoghurtijs maak je met Griekse yoghurt. Zó lekker!
13 juni 2024
Spaans borrelhapje
 
Chorizo al vino blanco

Gebakken chorizo met rode wijn is een klassiek Spaans hapje. Ik geef het een twist door Rueda Verdejo te gebruiken. Je nieuwe favoriete borrelhapje!
10 juni 2024
octopus salade italiaans
 
Octopus salade Italiaanse stijl

Het recept voor deze Italiaanse octopus salade is heel eenvoudig en met slechts een paar ingrediënten. Ik vertel je alle geheimen van de bereiding ervan.