Review: Hemels kookboek



Er is geen naam pakkender voor dit boek dan Hemels. Ria Geraets-Heijen en Alexandra Schijf sloegen begin dit jaar de handen in één en brachten, volledig in eigen beheer, het kookboek Hemels uit.

Mij loopt het water bij zo ongeveer elke pagina in de mond. Niet gek ook.

Lekker én mooi

Wat naast verrukkelijke recepten (die Eton Mess wil ik maken zodra er weer aardbeien in het seizoen zijn) zie je aan de foto’s dat Alexandra een fantastische foodstyliste is (en ook aan mijn boek meewerkt, hoeraa!) Het zorgt ervoor dat iedere recept er prachtig uit ziet en je eigenlijk meteen de keuken in wilt (voor die Chai Latte bijvoorbeeld).

Mijn hemel wat prachtig

Hemels is echt een boek om met plezier door heen te bladeren. En gelegenheden te bedenken om al deze recepten te maken. Want het boek ligt niet alleen mooi op de koffietafel, maar nodigt ook echt uit om aan de slag te gaan. De recepten zijn toegankelijk en door iedereen te maken die iets lekkers op tafel wil zetten.

Lancering

Gisteren was dan de officiele lancering van Hemels. En niet alleen de locatie was volledig in stijl gestyld, en dus prachtig. Ook de hapjes en drankjes waren helemaal in lijn met het boek. Wat een feestje om zó een boek te presenteren. Van het boek is een beperkte eerste oplage gedrukt (ik heb inmiddels mijn eigen exemplaar gekocht, gesigneerd en wel door de dames!) maar ik heb zo’n vermoeden dat die druk heel gauw is uitverkocht.

Perfect cadeau

Ik vind het stoer hoor, in deze tijd zelf je boek uitbrengen. Ik weet inmiddels hoeveel werk, tijd, liefde (en geld!) er in gaat zitten. Mede ook door de prijs (€ 19,95) is Hemels een geweldig boek om cadeau te doen. Voor een verjaardag, voor de feestdagen of gewoon zomaar!

Dus een ongegeneerde oproep – want dat ik enthousiast ben moge nu wel duidelijk zijn – menschen, koop dat boek! Bestellen kan bij de dames zelf, via hun – ook alweer prachtige website -> bestel hier

 

Gepubliceerd op 30 november 2014


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
11 januari 2023
hartige cake met spinazie
 
Hartige cake met spinazie

Een hartige cake is áltijd een goed idee. Als makkelijke lunch, als borrelhapje of bij soep voor een snelle maaltijd. Deze hartige cake wil je maken!
8 januari 2023
salade met makreel
 
Makreelsalade met appel

Makreelsalade is niet alleen heerlijk op een boterham of cracker. Het is ook een heerlijk makreelrecept voor de borrel. Super veelzijdig!
5 januari 2023
palmkool
 
10 x recepten met lekker veel groente

In plaats van deze maand te focussen op afvallen wil ik je laten zien hoe lekker het is om veel groente te eten. Dus 10x recepten met volop groente.
29 december 2022
snelle roerbak met spitskool
 
Super snelle roerbak met spitskool en champignons

Een super snelle roerbak met spitskool en champignons. Een heerlijk budgetrecept dat in no time klaar is. Super gezond én lekker
29 december 2022
borreltijd
 
Italiaans borrelhapje (sfoglia ripiena)

Gevuld bladerdeeg, op z’n Italiaans, maakt een waanzinnig lekker en makkelijk borrelhapje. Zéker als je truffelsalami gebruikt.
29 december 2022
Italiaans stoofvlees uit de oven
 
Italiaans stoofvlees uit de oven

Botermals, fantastisch lekker Italiaans stoofvlees en de oven doet het grootste deel van het werk!. Dit is mogelijk het allerlekkerste stoofvlees ooit…