Review: Hemels kookboek



Er is geen naam pakkender voor dit boek dan Hemels. Ria Geraets-Heijen en Alexandra Schijf sloegen begin dit jaar de handen in één en brachten, volledig in eigen beheer, het kookboek Hemels uit.

Mij loopt het water bij zo ongeveer elke pagina in de mond. Niet gek ook.

Lekker én mooi

Wat naast verrukkelijke recepten (die Eton Mess wil ik maken zodra er weer aardbeien in het seizoen zijn) zie je aan de foto’s dat Alexandra een fantastische foodstyliste is (en ook aan mijn boek meewerkt, hoeraa!) Het zorgt ervoor dat iedere recept er prachtig uit ziet en je eigenlijk meteen de keuken in wilt (voor die Chai Latte bijvoorbeeld).

Mijn hemel wat prachtig

Hemels is echt een boek om met plezier door heen te bladeren. En gelegenheden te bedenken om al deze recepten te maken. Want het boek ligt niet alleen mooi op de koffietafel, maar nodigt ook echt uit om aan de slag te gaan. De recepten zijn toegankelijk en door iedereen te maken die iets lekkers op tafel wil zetten.

Lancering

Gisteren was dan de officiele lancering van Hemels. En niet alleen de locatie was volledig in stijl gestyld, en dus prachtig. Ook de hapjes en drankjes waren helemaal in lijn met het boek. Wat een feestje om zó een boek te presenteren. Van het boek is een beperkte eerste oplage gedrukt (ik heb inmiddels mijn eigen exemplaar gekocht, gesigneerd en wel door de dames!) maar ik heb zo’n vermoeden dat die druk heel gauw is uitverkocht.

Perfect cadeau

Ik vind het stoer hoor, in deze tijd zelf je boek uitbrengen. Ik weet inmiddels hoeveel werk, tijd, liefde (en geld!) er in gaat zitten. Mede ook door de prijs (€ 19,95) is Hemels een geweldig boek om cadeau te doen. Voor een verjaardag, voor de feestdagen of gewoon zomaar!

Dus een ongegeneerde oproep – want dat ik enthousiast ben moge nu wel duidelijk zijn – menschen, koop dat boek! Bestellen kan bij de dames zelf, via hun – ook alweer prachtige website -> bestel hier

 

Gepubliceerd op 30 november 2014


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
29 mei 2023
sangria
 
De lekkerste sangria

De allerlekkerste sangria maak je wat mij betreft deze zomer héél vaak. Dit is mijn fool proof recept voor rosé sangria.
8 mei 2023
salsa bij nacho's
 
Salsa met watermeloen & mango

Salsa is niet alleen een dans, maar ook een Latijns-Amerikaanse saus. Ik maakte een salsa met watermeloen en mango voor bij de BBQ én bij de borrel.
8 mei 2023
Bananenbrood koffie en chocolade
 
Bananenbrood met koffie & chocolade

Alles wat je lekker vindt zit in dit bananenbrood, namelijk koffie én chocolade. Zo wordt het in één keer het lekkerste bananenbrood dat er is.
4 mei 2023
bloemkool puttanesca
 
Bloemkool puttanesca met gebakken gnocchi

Een recept voor puttanesca is meestal met pasta, maar maak die ook eens met geroosterde bloemkool en gebakken gnocchi. Zó lekker!
2 mei 2023
chowder recept
 
Chowder met gerookte vis

Voor wie niet weet wat een chowder is, dat is een goddelijke maaltijdsoep met groente en (gerookte) vis. Dit is mijn recept voor de lekkerste chowder.
21 april 2023
kip van de barbecue
 
Gegrilde kip van de BBQ met grapefruit

Een eenvoudig, maar heerlijk barbecue-recept. Gegrilde kip met grapefruit. Zo lekker at je kip van de barbecue nog niet eerder.