Review: Hemels kookboek
Er is geen naam pakkender voor dit boek dan Hemels. Ria Geraets-Heijen en Alexandra Schijf sloegen begin dit jaar de handen in één en brachten, volledig in eigen beheer, het kookboek Hemels uit.
Mij loopt het water bij zo ongeveer elke pagina in de mond. Niet gek ook.
Lekker én mooi
Wat naast verrukkelijke recepten (die Eton Mess wil ik maken zodra er weer aardbeien in het seizoen zijn) zie je aan de foto’s dat Alexandra een fantastische foodstyliste is (en ook aan mijn boek meewerkt, hoeraa!) Het zorgt ervoor dat iedere recept er prachtig uit ziet en je eigenlijk meteen de keuken in wilt (voor die Chai Latte bijvoorbeeld).
Mijn hemel wat prachtig
Hemels is echt een boek om met plezier door heen te bladeren. En gelegenheden te bedenken om al deze recepten te maken. Want het boek ligt niet alleen mooi op de koffietafel, maar nodigt ook echt uit om aan de slag te gaan. De recepten zijn toegankelijk en door iedereen te maken die iets lekkers op tafel wil zetten.
Lancering
Gisteren was dan de officiele lancering van Hemels. En niet alleen de locatie was volledig in stijl gestyld, en dus prachtig. Ook de hapjes en drankjes waren helemaal in lijn met het boek. Wat een feestje om zó een boek te presenteren. Van het boek is een beperkte eerste oplage gedrukt (ik heb inmiddels mijn eigen exemplaar gekocht, gesigneerd en wel door de dames!) maar ik heb zo’n vermoeden dat die druk heel gauw is uitverkocht.
Perfect cadeau
Ik vind het stoer hoor, in deze tijd zelf je boek uitbrengen. Ik weet inmiddels hoeveel werk, tijd, liefde (en geld!) er in gaat zitten. Mede ook door de prijs (€ 19,95) is Hemels een geweldig boek om cadeau te doen. Voor een verjaardag, voor de feestdagen of gewoon zomaar!
Dus een ongegeneerde oproep – want dat ik enthousiast ben moge nu wel duidelijk zijn – menschen, koop dat boek! Bestellen kan bij de dames zelf, via hun – ook alweer prachtige website -> bestel hier
Gepubliceerd op 30 november 2014