Review: Hemels kookboek



Er is geen naam pakkender voor dit boek dan Hemels. Ria Geraets-Heijen en Alexandra Schijf sloegen begin dit jaar de handen in één en brachten, volledig in eigen beheer, het kookboek Hemels uit.

Mij loopt het water bij zo ongeveer elke pagina in de mond. Niet gek ook.

Lekker én mooi

Wat naast verrukkelijke recepten (die Eton Mess wil ik maken zodra er weer aardbeien in het seizoen zijn) zie je aan de foto’s dat Alexandra een fantastische foodstyliste is (en ook aan mijn boek meewerkt, hoeraa!) Het zorgt ervoor dat iedere recept er prachtig uit ziet en je eigenlijk meteen de keuken in wilt (voor die Chai Latte bijvoorbeeld).

Mijn hemel wat prachtig

Hemels is echt een boek om met plezier door heen te bladeren. En gelegenheden te bedenken om al deze recepten te maken. Want het boek ligt niet alleen mooi op de koffietafel, maar nodigt ook echt uit om aan de slag te gaan. De recepten zijn toegankelijk en door iedereen te maken die iets lekkers op tafel wil zetten.

Lancering

Gisteren was dan de officiele lancering van Hemels. En niet alleen de locatie was volledig in stijl gestyld, en dus prachtig. Ook de hapjes en drankjes waren helemaal in lijn met het boek. Wat een feestje om zó een boek te presenteren. Van het boek is een beperkte eerste oplage gedrukt (ik heb inmiddels mijn eigen exemplaar gekocht, gesigneerd en wel door de dames!) maar ik heb zo’n vermoeden dat die druk heel gauw is uitverkocht.

Perfect cadeau

Ik vind het stoer hoor, in deze tijd zelf je boek uitbrengen. Ik weet inmiddels hoeveel werk, tijd, liefde (en geld!) er in gaat zitten. Mede ook door de prijs (€ 19,95) is Hemels een geweldig boek om cadeau te doen. Voor een verjaardag, voor de feestdagen of gewoon zomaar!

Dus een ongegeneerde oproep – want dat ik enthousiast ben moge nu wel duidelijk zijn – menschen, koop dat boek! Bestellen kan bij de dames zelf, via hun – ook alweer prachtige website -> bestel hier

 

Gepubliceerd op 30 november 2014


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
4 augustus 2020
courgette inmaken
 
Courgette inmaken

Maaike neemt ons vanaf Curaçao mee in de wereld van courgette inmaken. Wist jij dat je courgette kon inmaken? Nu heb je daar het beste recept voor!
3 augustus 2020
bietjes bbq
 
Bietjes van de barbecue

Als je bietjes op de barbecue poft, tover je ze daarna om in een heerlijke salade met feta en pijnboompitjes. Een lekker vega BBQ recept dus
2 augustus 2020
 
De 5 lekkerste recepten met verse pesto

Verse, zelfgemaakte pesto is de basis voor zo ongelofelijk veel lekkere recepten. Want er is meer dan pasta pesto. Kijk maar!
2 augustus 2020
geklopte boter
 
Geklopte borrelboter à la Felix Amsterdam

Het is dé trend dit jaar; geklopte boter. Bij Felix Amsterdam at ik de lekkerste geklopte boter ooit. En dit is hét recept!
1 augustus 2020
pesto vers
 
De lekkerste zelfgemaakte verse pesto

In een handomdraai maak je zelf de allerlekkerste verse, pesto. met maar een paar ingrediënten. Je wilt nooit meer anders!
30 juli 2020
 
Smulpaapje weekmenu – week 31

Een zomers weekmenu voor wie niet op vakantie gaat, maar wel lekker zomers wil eten. Of voor als je terugkomt en nog niet toe bent aan de realiteit ...