Review: BbyB Chocolates



Dan krijg je via Twitter een berichtje, dat je ze je iets willen toesturen en of je belangstelling hebt om te proeven.

Als je weet dat de afzender dan een Chocolatier in België is hoef ik je niet uit te leggen dat daar maar één antwoord op mogelijk is hé?

Juweeltjes

Met de post wordt vervolgens een doos bezorgd, met daarin nog een prachtig doosje. Alsof je een sieradendoosje openmaakt. Erin een cassette, en daar in vijf laatjes. Met in ieder laatje 5 chocolaatjes. Kun je dit eigenlijk nog wel chocolaatjes noemen? Want wat je proeft is niets anders dan pure bonbon, vermomd in een reepje chocola, gemaakt door Michelin-chef Bart Desmidt en meester-chocolatier Jan Verleye.

Smaakexplosie

In ons doosje zaten vijf verschillende smaken. Variërend van melk met créme brulee, tot dondere chocola met kers en pistache. Oh en niet vergeten, de witte chocola met passievrucht en basilicum. Loop je ook al te kwijlen als je dit leest? Ik ook. Alweer! Het zal geen verrassing zijn dat alle laatjes in een mum van tijd leeg waren. Zelf onze kleine dame bleef maar vragen en is voor eeuwig verpest.

Betaalbare luxe

Ik ging op hun website op zoek naar de prijzen van al dit moois, in de verwachting dat ik geshockt zou zijn. Dat was ik, maar dan in positieve zin. Dit blijkt gewoon betaalbare luxe te zijn. Een doosje met 5 laatjes kost € 21,- Ja, dat is duurder dan een reep chocola. Maar dit is zo veel meer dan zomaar chocola eten. Mij lijkt dit een super kadootje dat je laat versturen naar een bijzonder iemand, of dat je bestelt als je bij vrienden gaat eten.

Ik weet in ieder geval zeker dat wij zo’n mooi doosje zeker nog een keer in handen gaan krijgen. Ik hoop dan ook maar dat mijn liefie deze review ook leest 😉

Verkoopinformatie

De chocola van BbyB chocolates is in België in meerder winkels te koop, waaronder hun eigen winkels in Antwerpen en Brugge. De chocolaatjes worden in heel Europa, de VS én Japan bezorgd.

 

Gepubliceerd op 7 juli 2014


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
20 april 2024
Kervelsoep_2020
 
Kervelsoep

Dit recept voor verse kervelsoep zet je in nog geen kwartier op tafel, met het recept van oma. Dan weet je dat het goed zit.
19 april 2024
bananenbrood wafels
 
Bananenbrood wafels

Wafels als ontbijt, voor een super smakelijk begin van de dag want zo lekker heb je bananenbrood nog nooit gegeten. Dit zijn mijn bananenbroodwafels
8 april 2024
dressing met citrus
 
5 x dressing voor je salade

Een salade wordt nóg lekkerder van een goeie dressing. Ik zet mijn top 5 lekkerste dressings voor je op een rijtje. Hoef jij ze alleen nog maar te maken.
7 april 2024
asperges uit stoomoven
 
Asperges uit de stoomoven

Als je asperges uit de stoomoven wilt maken heb je nog maar één recept nodig. Perfecte gare asperges, met de lékkerste Hollandaise saus.
2 april 2024
rigatoni worstjes, salie, wijn
 
Pasta Brutto

Uit het héérlijke boek Brutto komt dit super makkelijke pastarecept met worstjes, salie en rode wijn. In een mum van tijd staat de lekkerste pasta op tafel!
2 april 2024
Griekse smash burger taco
 
Griekse smash burger taco’s

Smash burgers zijn hot! Maar je kunt ook een plantaardige Griekse smash burger taco maken. Dat super makkelijke recept heb ik voor je!