Review: BbyB Chocolates



Dan krijg je via Twitter een berichtje, dat je ze je iets willen toesturen en of je belangstelling hebt om te proeven.

Als je weet dat de afzender dan een Chocolatier in België is hoef ik je niet uit te leggen dat daar maar één antwoord op mogelijk is hé?

Juweeltjes

Met de post wordt vervolgens een doos bezorgd, met daarin nog een prachtig doosje. Alsof je een sieradendoosje openmaakt. Erin een cassette, en daar in vijf laatjes. Met in ieder laatje 5 chocolaatjes. Kun je dit eigenlijk nog wel chocolaatjes noemen? Want wat je proeft is niets anders dan pure bonbon, vermomd in een reepje chocola, gemaakt door Michelin-chef Bart Desmidt en meester-chocolatier Jan Verleye.

Smaakexplosie

In ons doosje zaten vijf verschillende smaken. Variërend van melk met créme brulee, tot dondere chocola met kers en pistache. Oh en niet vergeten, de witte chocola met passievrucht en basilicum. Loop je ook al te kwijlen als je dit leest? Ik ook. Alweer! Het zal geen verrassing zijn dat alle laatjes in een mum van tijd leeg waren. Zelf onze kleine dame bleef maar vragen en is voor eeuwig verpest.

Betaalbare luxe

Ik ging op hun website op zoek naar de prijzen van al dit moois, in de verwachting dat ik geshockt zou zijn. Dat was ik, maar dan in positieve zin. Dit blijkt gewoon betaalbare luxe te zijn. Een doosje met 5 laatjes kost € 21,- Ja, dat is duurder dan een reep chocola. Maar dit is zo veel meer dan zomaar chocola eten. Mij lijkt dit een super kadootje dat je laat versturen naar een bijzonder iemand, of dat je bestelt als je bij vrienden gaat eten.

Ik weet in ieder geval zeker dat wij zo’n mooi doosje zeker nog een keer in handen gaan krijgen. Ik hoop dan ook maar dat mijn liefie deze review ook leest 😉

Verkoopinformatie

De chocola van BbyB chocolates is in België in meerder winkels te koop, waaronder hun eigen winkels in Antwerpen en Brugge. De chocolaatjes worden in heel Europa, de VS én Japan bezorgd.

 

Gepubliceerd op 7 juli 2014


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
20 februari 2024
visrecept met zwaardvis
 
Zwaardvis met couscous

Dit visrecept met zwaardvis wil je maken! Serveer de zwaardvis met couscous voor een Mediterrane maaltijd. Gezond én lekker!
11 februari 2024
Pekingeend van de bbq
 
Pekingeend met pannenkoekjes

Uit BBQ tijd komt mijn recept voor Pekingeend van de barbecue, traditioneel eet je die met pannenkoekjes. Zó lekker!
7 februari 2024
Zwolsche stoof_Euroma
 
Zwolsche stoofvlees met spruiten

Van Euroma kreeg ik de Zwolsche stoofkruiden, die i.s.m. Jonnie Boer zijn ontwikkeld. Daar maak je dit lekkere Zwolsche stoofvlees recept mee.
4 november 2023
hartige kerstkrans
 
Hartige kerstkrans met pompoen & pecannoten

Deze kerst een groentegerecht als ster van je Kerstmenu? Zeker wel! Wat dacht je van deze hartige kerstkrans met pompoen!
3 november 2023
cookies Julius Roberts
 
Hazelnoot chocolate chips cookies

Uit The Farm Table van Julius Roberts komen deze waanzinnig lekkere hazelnoot chocolate chip cookies. Die wil je proeven!
2 november 2023
borrelkaas Beemster
 
Borrelen met Beemster kaas

Kaas is leven. Makkelijker dan dat kan ik het niet maken. Lekkerder wel. Want met de nieuwe Beemster Signature kazen is je borrelplank zó gevuld.