Review Souq lijn van Nadia & Merijn



De postbode bracht onlangs een prachtig pakketje met Arabische producten uit de Nadia en Merijn SOUQ lijn, powered by Vanilla Venture.

Kruiden, granen, geparfumeerde waters. Prachtig vormgegeven en heel intrigerend, een hele nieuwe culinaire wereld voor mij.

 

Nadia & Merijn

Erbij, gelukkig, receptkaarten, want de Arabische keuken – hét domein van Nadia en Merijn – is nog niet een keuken waar ik me het meest comfortabel bij voel. Wel eentje waar door ik zeer geintrigeerd ben en graag meer mee wil doen. Met zo een grote varieteit aan producten en recepten wordt dat in ieder geval nog verder aangewakkerd!

Arabische keuken

Als eerste maak ik de labne met granaatappel, sumak en olijfolie. Heerlijk om brood in te dopen. Het recept geeft wat meer zout aan dan ik gewend ben, dat doen we de volgende keer iets minder. Maar het is zó lekker dat ik me heb voorgenomen het komend jaar vaker uit mijn comfortzone te stappen en eens te kijken of ik me wat bekender kan maken met de Arabische keuken. Dit was namelijk een hele fijne eerste kennismaking!

Het volgende dat op mijn lijstje staat om te maken zijn de amandelkoekjes met oranjebloesem. Alleen al door te ruiken aan het flesje waan je je in 1001 nacht. En zeg nou zelf, wie houdt er niet van koekjes?!

Verkrijgbaarheid

De producten van Souq zijn te koop bij de betere delicatessenwinkel en via Vanilla Venture. Prijzen vanaf 3,95 euro

 

Gepubliceerd op 13 december 2014


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
20 februari 2024
visrecept met zwaardvis
 
Zwaardvis met couscous

Dit visrecept met zwaardvis wil je maken! Serveer de zwaardvis met couscous voor een Mediterrane maaltijd. Gezond én lekker!
11 februari 2024
Pekingeend van de bbq
 
Pekingeend met pannenkoekjes

Uit BBQ tijd komt mijn recept voor Pekingeend van de barbecue, traditioneel eet je die met pannenkoekjes. Zó lekker!
7 februari 2024
Zwolsche stoof_Euroma
 
Zwolsche stoofvlees met spruiten

Van Euroma kreeg ik de Zwolsche stoofkruiden, die i.s.m. Jonnie Boer zijn ontwikkeld. Daar maak je dit lekkere Zwolsche stoofvlees recept mee.
4 november 2023
hartige kerstkrans
 
Hartige kerstkrans met pompoen & pecannoten

Deze kerst een groentegerecht als ster van je Kerstmenu? Zeker wel! Wat dacht je van deze hartige kerstkrans met pompoen!
3 november 2023
cookies Julius Roberts
 
Hazelnoot chocolate chips cookies

Uit The Farm Table van Julius Roberts komen deze waanzinnig lekkere hazelnoot chocolate chip cookies. Die wil je proeven!
2 november 2023
borrelkaas Beemster
 
Borrelen met Beemster kaas

Kaas is leven. Makkelijker dan dat kan ik het niet maken. Lekkerder wel. Want met de nieuwe Beemster Signature kazen is je borrelplank zó gevuld.