De outfit en z’n verhaalOf ik eens wat vaker wilde schrijven over kleding. Daar heb ik even over nagedacht, want wat kan ik je vertellen over kleding? Verhalen dus! Zoals deze.

Want dat is toch wat ik het liefste doe. Verhalen vertellen. Of het nou verhalen over vis zijn. Of verhalen over ouder worden. Achter alles zit een verhaal. Ook in het geval van kleding dus.

De outfit en z’n verhaal

Want deze maand (januari) worstelde ik, zoals eigenlijk mijn hele leven wel, enorm met mijn gewicht. Ik eet gezonder dan ooit, drink minder dan ooit tevoren, sport nog steeds 3x per week en wandel me een ongeluk. En toch ben ik nog nooit zo zwaar geweest. Hallo motherfckn’ overgang!

Maar in plaats van depri in een ruime, aftandse joggingbroek in een hoekje weg te kruipen besloot ik mijn tofste broek aan te doen. Eentje die je niet kunt missen. Want roze! Ik deed mijn haar zo goed als het kon, want coronakapsel 😉 en deed een lekkere felle lippenstipt op.

Oftewel, ik gaf mezelf met mijn outfit een boost van heb ik jou daar. Want fck die weegschaal. Ik ben meer dan mijn gewicht. Ik eet gezonder dan ooit, drink minder dan ooit tevoren, sport nog steeds 3x per week en wandel me een ongeluk. Dát is wat telt. Niet de cijfers op die weegschaal! Het werkte trouwens ook echt. Na een paar minuten voelde ik me een stuk beter, gewoon omdat ik aandacht aan mezelf had besteed.

Susan Aretz

#ootd

Dus als je mijn #ootd post op mijn instagram zag en dacht toffe outfit! Of misschien wel waarom heeft ze zo’n gekke roze broek aan terwijl ze gewoon thuis is? Nou. Hierom dus! Dit had ik trouwens aan:

 • coltrui van GAP
 • roze broek van Summum Women
 • sneakers van Joline Jolink

Als je dit nou leuk vond om te lezen, drop dat dan even in de comments. Dan neem ik je vaker mee in de verhalen achter mijn outfit. Want eigenlijk vertelt iedere outfit wel een verhaal.

Gepubliceerd op 26 januari 2021


3 reacties

 1. Arja schreef:

  Het is zo makkelijk om nu constant in een soort pyjama/joggingpak rond te lopen. Dat ik dit ter harte ga nemen: lippenstift op, leuk kleden en kom maar zondag.

 2. Lisette schreef:

  Leuk Susan! Bedankt voor je verhaal en lekker vrolijke broek!

 3. Ilse schreef:

  Staat je super!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
1 maart 2021
 
De maand van Susan – februari

Drie keer knipperen en februari was voorbij! Wat bracht februari? Ik neem je mee in een kijkje achter de schermen en mijn maand februari.
26 februari 2021
Wereldwijd Borreltijd
 
Wereldwijd Borreltijd van Susan Aretz

PRIMEUR! Ein-de-lijk mag ik het met jullie delen. De titel én cover van mijn vierde boek. De ultieme opvolger voor Borreltijd. We gaan op reis!
24 februari 2021
Susan Borrelboek (Ashkan Mortezapour Photography web2.jpg
 
Hoe maak je een kookboek – deel I

Achter de schermen bij het maken van een kookboek. Want hoe maak je een kookboek? Dit is hoe ik mijn 4e boek heb gemaakt.
24 februari 2021
verlies huisdier tips
 
Kinderen en het verlies van een huisdier

Als kinderen hun huisdier verliezen ben je misschien op zoek naar tips hoe je daar mee omgaat.. Dit zijn (helaas) de onze, na het verlies van onze kat.
15 februari 2021
 
Susan pakt uit – editie 7

Nieuw jaar, nieuwe editie van Susan Pakt Uit. Met heerlijke nieuwe producten. Voor groot en klein. Van gezond tot snoepen. Welke wordt jouw favoriet?
15 februari 2021
Paramaribo
 
Paramaribo van Judith Cyrus

Een culinaire smeltkroes is de ondertitel van Paramaribo van Judith Kroes. Een boek dat meer is dan een kookboek trouwens. Een absoluut pluspunt!