De outfit en z’n verhaalOf ik eens wat vaker wilde schrijven over kleding. Daar heb ik even over nagedacht, want wat kan ik je vertellen over kleding? Verhalen dus! Zoals deze.

Want dat is toch wat ik het liefste doe. Verhalen vertellen. Of het nou verhalen over vis zijn. Of verhalen over ouder worden. Achter alles zit een verhaal. Ook in het geval van kleding dus.

De outfit en z’n verhaal

Want deze maand (januari) worstelde ik, zoals eigenlijk mijn hele leven wel, enorm met mijn gewicht. Ik eet gezonder dan ooit, drink minder dan ooit tevoren, sport nog steeds 3x per week en wandel me een ongeluk. En toch ben ik nog nooit zo zwaar geweest. Hallo motherfckn’ overgang!

Maar in plaats van depri in een ruime, aftandse joggingbroek in een hoekje weg te kruipen besloot ik mijn tofste broek aan te doen. Eentje die je niet kunt missen. Want roze! Ik deed mijn haar zo goed als het kon, want coronakapsel 😉 en deed een lekkere felle lippenstipt op.

Oftewel, ik gaf mezelf met mijn outfit een boost van heb ik jou daar. Want fck die weegschaal. Ik ben meer dan mijn gewicht. Ik eet gezonder dan ooit, drink minder dan ooit tevoren, sport nog steeds 3x per week en wandel me een ongeluk. Dát is wat telt. Niet de cijfers op die weegschaal! Het werkte trouwens ook echt. Na een paar minuten voelde ik me een stuk beter, gewoon omdat ik aandacht aan mezelf had besteed.

Susan Aretz

#ootd

Dus als je mijn #ootd post op mijn instagram zag en dacht toffe outfit! Of misschien wel waarom heeft ze zo’n gekke roze broek aan terwijl ze gewoon thuis is? Nou. Hierom dus! Dit had ik trouwens aan:

 • coltrui van GAP
 • roze broek van Summum Women
 • sneakers van Joline Jolink

Als je dit nou leuk vond om te lezen, drop dat dan even in de comments. Dan neem ik je vaker mee in de verhalen achter mijn outfit. Want eigenlijk vertelt iedere outfit wel een verhaal.

Gepubliceerd op 26 januari 2021


3 reacties

 1. Arja schreef:

  Het is zo makkelijk om nu constant in een soort pyjama/joggingpak rond te lopen. Dat ik dit ter harte ga nemen: lippenstift op, leuk kleden en kom maar zondag.

 2. Lisette schreef:

  Leuk Susan! Bedankt voor je verhaal en lekker vrolijke broek!

 3. Ilse schreef:

  Staat je super!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Dit vind je vast ook interessant
22 september 2022
Susan Aretz
 
Midlife crisis of gewoon terugkijken

Ik vier mijn 50e verjaardag. Je kunt om minder redenen een midlife crisis krijgen 😉 Maar is het niet gewoon tijd om even terug te kijken.
22 september 2022
 
Win een setje Molton Brown

Dat Molton Brown een van mijn lievelings is is geen geheim. Super tof dus dat ik een setje van hun nieuwe geurlijn mag weggeven!
18 september 2022
 
Win Mezcla van Ixta Belfrage

Wil je dolgraag koken uit Mezcla, dan is dit je kans om een exemplaar te winnen van het boek van Ixta Belfrage! WINACTIE GESLOTEN
18 september 2022
Mezcla Ixta Belfrage
 
Mezcla van Ixta Belfrage

Ixta Belfrage is een protogé van Ottolenghi, maar wel eentje met een geheel eigen visie op eten. Dat zie je duidelijk terug in Mezcla, haar eerste soloboek.
17 september 2022
tahin esther review
 
Tahin van Esther Erwteman

Waarom je Tahin van Esther Erwteman wil hebben vertel ik je, maar ook waarom je dat eigenlijk niet wil. Want er zit één groot nadeel aan dit boek…
16 september 2022
Susan Aretz BBQ
 
Winnaar BBQ wedstrijd

De BBQ wedstrijd was ongelofelijk spannend! Drie verschillende gerechten. Drie barbecue liefhebbers. De winnaar maak ik nú bekend…