De outfit en z’n verhaalOf ik eens wat vaker wilde schrijven over kleding. Daar heb ik even over nagedacht, want wat kan ik je vertellen over kleding? Verhalen dus! Zoals deze.

Want dat is toch wat ik het liefste doe. Verhalen vertellen. Of het nou verhalen over vis zijn. Of verhalen over ouder worden. Achter alles zit een verhaal. Ook in het geval van kleding dus.

De outfit en z’n verhaal

Want deze maand (januari) worstelde ik, zoals eigenlijk mijn hele leven wel, enorm met mijn gewicht. Ik eet gezonder dan ooit, drink minder dan ooit tevoren, sport nog steeds 3x per week en wandel me een ongeluk. En toch ben ik nog nooit zo zwaar geweest. Hallo motherfckn’ overgang!

Maar in plaats van depri in een ruime, aftandse joggingbroek in een hoekje weg te kruipen besloot ik mijn tofste broek aan te doen. Eentje die je niet kunt missen. Want roze! Ik deed mijn haar zo goed als het kon, want coronakapsel 😉 en deed een lekkere felle lippenstipt op.

Oftewel, ik gaf mezelf met mijn outfit een boost van heb ik jou daar. Want fck die weegschaal. Ik ben meer dan mijn gewicht. Ik eet gezonder dan ooit, drink minder dan ooit tevoren, sport nog steeds 3x per week en wandel me een ongeluk. Dát is wat telt. Niet de cijfers op die weegschaal! Het werkte trouwens ook echt. Na een paar minuten voelde ik me een stuk beter, gewoon omdat ik aandacht aan mezelf had besteed.

Susan Aretz

#ootd

Dus als je mijn #ootd post op mijn instagram zag en dacht toffe outfit! Of misschien wel waarom heeft ze zo’n gekke roze broek aan terwijl ze gewoon thuis is? Nou. Hierom dus! Dit had ik trouwens aan:

 • coltrui van GAP
 • roze broek van Summum Women
 • sneakers van Joline Jolink

Als je dit nou leuk vond om te lezen, drop dat dan even in de comments. Dan neem ik je vaker mee in de verhalen achter mijn outfit. Want eigenlijk vertelt iedere outfit wel een verhaal.

Gepubliceerd op 26 januari 2021


3 reacties

 1. Arja schreef:

  Het is zo makkelijk om nu constant in een soort pyjama/joggingpak rond te lopen. Dat ik dit ter harte ga nemen: lippenstift op, leuk kleden en kom maar zondag.

 2. Lisette schreef:

  Leuk Susan! Bedankt voor je verhaal en lekker vrolijke broek!

 3. Ilse schreef:

  Staat je super!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
23 december 2022
Susan Aretz
 
Terugblik 2022

De traditie van terugblikken op een jaar is een favoriet moment. Even stil staan bij 12 maanden van hoogte- én dieptepunten. Dit is de terugblik van 2022
1 december 2022
cadeatips
 
Feestdagen special – kookboeken tips

Er verschijnen jaarlijks zoveel prachtige kookboeken. Ik heb een aantal tips voor je van boeken die perfect zijn als cadeau!
11 november 2022
Susan Aretz
 
Hardop dromen, het werkt!

Als ik íets geleerd heb is dat je je dromen zoveel mogelijk hardop moet uitspreken. En weet je wat... dan komen ze ook nog eens uit!
9 november 2022
OTK extra lekker
 
Ottolenghi Test Kitchen Extra Lekker – review

Gaat dit het eerste Ottolenghi boek zijn waar ik gillend enthousiast over ben? Ik ga het je nú vertellen!
4 november 2022
Susan Aretz
 
Susan Aretz bij Boom Chicago

Ik heb er een handje van, om mijn comfortzone een stukje uit te dagen. Maar ik heb nu toch weer ergens ja op gezegd... Hallo Boom Chicago!
2 november 2022
kerstboom en kat
 
Wat doen we met kerst

Een vraag die velen bezighoudt. Zeker als je een site hebt met recepten is het logisch om ook kerstrecepten te delen. Dit doe ik dit jaar met kerst.