De outfit en z’n verhaalOf ik eens wat vaker wilde schrijven over kleding. Daar heb ik even over nagedacht, want wat kan ik je vertellen over kleding? Verhalen dus! Zoals deze.

Want dat is toch wat ik het liefste doe. Verhalen vertellen. Of het nou verhalen over vis zijn. Of verhalen over ouder worden. Achter alles zit een verhaal. Ook in het geval van kleding dus.

De outfit en z’n verhaal

Want deze maand (januari) worstelde ik, zoals eigenlijk mijn hele leven wel, enorm met mijn gewicht. Ik eet gezonder dan ooit, drink minder dan ooit tevoren, sport nog steeds 3x per week en wandel me een ongeluk. En toch ben ik nog nooit zo zwaar geweest. Hallo motherfckn’ overgang!

Maar in plaats van depri in een ruime, aftandse joggingbroek in een hoekje weg te kruipen besloot ik mijn tofste broek aan te doen. Eentje die je niet kunt missen. Want roze! Ik deed mijn haar zo goed als het kon, want coronakapsel 😉 en deed een lekkere felle lippenstipt op.

Oftewel, ik gaf mezelf met mijn outfit een boost van heb ik jou daar. Want fck die weegschaal. Ik ben meer dan mijn gewicht. Ik eet gezonder dan ooit, drink minder dan ooit tevoren, sport nog steeds 3x per week en wandel me een ongeluk. Dát is wat telt. Niet de cijfers op die weegschaal! Het werkte trouwens ook echt. Na een paar minuten voelde ik me een stuk beter, gewoon omdat ik aandacht aan mezelf had besteed.

Susan Aretz

#ootd

Dus als je mijn #ootd post op mijn instagram zag en dacht toffe outfit! Of misschien wel waarom heeft ze zo’n gekke roze broek aan terwijl ze gewoon thuis is? Nou. Hierom dus! Dit had ik trouwens aan:

 • coltrui van GAP
 • roze broek van Summum Women
 • sneakers van Joline Jolink

Als je dit nou leuk vond om te lezen, drop dat dan even in de comments. Dan neem ik je vaker mee in de verhalen achter mijn outfit. Want eigenlijk vertelt iedere outfit wel een verhaal.

Gepubliceerd op 26 januari 2021


3 reacties

 1. Arja schreef:

  Het is zo makkelijk om nu constant in een soort pyjama/joggingpak rond te lopen. Dat ik dit ter harte ga nemen: lippenstift op, leuk kleden en kom maar zondag.

 2. Lisette schreef:

  Leuk Susan! Bedankt voor je verhaal en lekker vrolijke broek!

 3. Ilse schreef:

  Staat je super!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
22 juni 2022
cover Insane
 
Insane van Vanja van der Leeden

Insane biedt meer dan gezonde recepten. Want als je iets aan Vanja over kunt laten is het , naast lekkere gerechten, een gezonde dosis zelfspot.
18 juni 2022
Susan Aretz
 
Susan Aretz bij RTL Boulevard

Ik mocht vanavond voor RTL Boulevard wat vertellen over de trends qua drankjes deze zomer. Hoe leuk is dat?!
15 juni 2022
Susan Aretz BBQ
 
Win een BBQ van the Bastard

Ja, je leest het goed; je kunt een barbecue van The Bastard winnen. Da’s niet mis hè? Maar let goed op, want daar moet je wel wat voor doen!
9 juni 2022
Susan Aretz Altijd Borreltijd
 
Altijd Borreltijd van Susan Aretz

Daar is ‘ie , mijn 5e boek! Welkom Altijd Borreltijd in mijn trilogie borrelboeken. Maar er is nog meer te vertellen over dit nieuwe borrelboek van Susan Aretz
27 mei 2022
xi'ian review
 
Uit de keuken Xi’an Famous Foods

Een nieuwe ontdekking voor mij, dit beroemde Chinese restaurant, maar het boek is te gek en staat bomvol authentieke Chinese recepten.
26 mei 2022
Susan Aretz
 
De tijd vliegt, tijd voor een update

Terwijl ik jullie normaal iedere maand informeer over waar ik mee bezig ben is het dit jaar wat stiller dan je van me gewend bent. Tijd voor een update!