Onze derde week thuis – Corona updateOnze tweede week thuis – Corona update

Ik schrijf deze update nu al voor de derde keer en het wordt bijna onderdeel van mijn wekelijkse routine. Een routine die zo ontzettend veranderd is in een paar weken tijd. En tegelijkertijd ook helemaal niet moet ik zeggen.Ups & downs horen er altijd al wel bij, maar ze lijken deze weken heftiger dan ooit. Het goede nieuws blijft er gelukkig ook. Voor het evenwicht zullen we maar zeggen…

In de wekelijkse routine zitten – naast op rustige momenten toch even proberen om naar buiten te gaan – ook nog steeds de kinderkooklessen via instastories en een live kookles op zondag. Vorige week was dat een pastaatje met Hollandse Garnalen. Deze week staat er klassiek Chinees afhaalgerecht op het menu, foe yong hai.

Telegraaf_kinderkooklessen_Susan

De kinderkooklessen stonden trouwens afgelopen week ook weer in de krant.Een super mooi artikel in de Telegraaf dit keer. Het is grappig om te zien hoe iets waar ik al acht jaar mee bezig ben – goed eten voor kinderen, uit & thuis – nu zoveel meer belangstelling krijgt. Ik ben echt enorm dankbaar dat zoveel mensen deze tijd aangrijpen om hier mee aan de slag te gaan!

De wekelijkse routine brengt natuurlijk ook op vrijdagmiddag een virtuele vrijdagmiddagborrel. En deze week was mijn vriendinnetje Emma, uit Berlijn te gast. Via haar website geeft ze virtuele rondleidingen door Berlijn én les over Berlijn. Super gaaf!

Zo houden we het leuk

Nu iedereen van de eerste shock bekomen lijkt te zijn is er ook weer wat ruimte voor leuke dingen. Ik kreeg bijvoorbeeld nieuwe alcoholvrije spirits van Fluére om uit te proberen (hoe mooi is die fles!) Er waren fantástisch lekkere nieuwe ijsjes van Redband en Venco, die vanaf nu bij de Appie te koop zijn. Duo dropjes én schoolkrijtjes. En die smaken dus precíes zo als de dropjes. Maar ik mocht via mijn instagram ook een maand luisteren via Storytel weggeven.

Venco-Schoolkrijt-ijs-verpakking.jpg   Fluere.jpg

En binnenkort komen er nog véél meer toffe winacties aan, want de nieuwe site is bijna live!

SusanAretz.nl live

Vanaf morgen (maandag 6 april) gaat de eerste fase van de nieuwe website de lucht in. Alles wat je voorheen op Carpefckndiem.nl vond staat nu hier. Plus een beetje extra. Je krijgt alvast een beeld van hoe het er nu uitziet. Welke indeling de site heeft. En natuurlijk staan de eerste artikelen voor je klaar! Alles behalve Smulpaapje.nl trouwens, dat deel volgt binnenkort.

Homepage.jpg

Ik ben héél benieuwd hoe jullie het vinden. Er is kneiterhard aan gewerkt, door mijn hele (web) team. Dus laat zeker even weten wat je eerste indruk is. En ook als je bijvoorbeeld foutjes tegenkomt, of iets dat niet goed werkt.

Zo blijven we bezig

De eerste hausse aan drukte lijkt na deze derde week wat af te nemen. Afgelopen week ging het interview online dat ik met Nigel Slater had voor AD.nl Iets waar ik ongelofelijk trots op ben. Er was ook zoveel te bepraten dat ik ook voor Smulpaapje nog een artikel geschreven heb. Dat vind je hier.

Ik ga komende week iets meer terug in mijn gewone ritme qua werk. Dat is ook wel nodig, want het waren echt even maffe weken. Thuis proberen de boel op de rit te houden. Parttime juf zijn voor ons moppie (gelukkig doen we het samen, dus hoef ik dat niet fulltime te doen). Maar ook gewoon regulier werk en nieuw werk. En proberen om vrienden en bekenden te helpen. Persoonlijk én zakelijk.

Susan_TheAvocadoShow_IG.jpg Avocado Show_French Toast _ SusanAretz.jpg

Want vanaf komende week “zie” je mij ook drie keer per week in de stories van The Avocado Show. We gaan je laten zien wat voor lekkers je allemaal thuis met avocado kunt maken. Inclusief die prachtige avocadoroos. En geloof me, als ik (pietje ongeduld to the max) die kan maken, dan kun jij dat zeker ook!

Stay safe

Want thuisblijven dat doen we voorlopig nog wel even, dus laten we dat dan maar zo leuk en lekker mogelijk maken. Ik hoop dat ik je daar op mijn manier een handje bij kan helpen!

 

Gepubliceerd op 5 april 2020


Reageren is niet mogelijk.

Dit vind je vast ook interessant
22 juni 2022
cover Insane
 
Insane van Vanja van der Leeden

Insane biedt meer dan gezonde recepten. Want als je iets aan Vanja over kunt laten is het , naast lekkere gerechten, een gezonde dosis zelfspot.
18 juni 2022
Susan Aretz
 
Susan Aretz bij RTL Boulevard

Ik mocht vanavond voor RTL Boulevard wat vertellen over de trends qua drankjes deze zomer. Hoe leuk is dat?!
15 juni 2022
Susan Aretz BBQ
 
Win een BBQ van the Bastard

Ja, je leest het goed; je kunt een barbecue van The Bastard winnen. Da’s niet mis hè? Maar let goed op, want daar moet je wel wat voor doen!
9 juni 2022
Susan Aretz Altijd Borreltijd
 
Altijd Borreltijd van Susan Aretz

Daar is ‘ie , mijn 5e boek! Welkom Altijd Borreltijd in mijn trilogie borrelboeken. Maar er is nog meer te vertellen over dit nieuwe borrelboek van Susan Aretz
27 mei 2022
xi'ian review
 
Uit de keuken Xi’an Famous Foods

Een nieuwe ontdekking voor mij, dit beroemde Chinese restaurant, maar het boek is te gek en staat bomvol authentieke Chinese recepten.
26 mei 2022
Susan Aretz
 
De tijd vliegt, tijd voor een update

Terwijl ik jullie normaal iedere maand informeer over waar ik mee bezig ben is het dit jaar wat stiller dan je van me gewend bent. Tijd voor een update!