Onze 7e week thuis – Corona updateOnze 7e week thuis – Corona update

Iedere week dat ik een week erbij optel, als ik deze update schrijf, moet ik weer even slikken. Zeven weken alweer. Maar ook deze week kwamen we weer door… Met onder andere een aangepaste Konings, ehrm Woningsdag. Als we naar de stad fietsen om ons mooie taartje op te halen komen we door de straat waar we normaal ieder jaar naar de kindervrijmarkt gaan. Nu is er niks. Geen vlaggetje, geen kleedje, geen fanfare. Zelfs onze dochter merkt op hoe onwerkelijk het voelt.

Gelukkig is het mooi weer en zijn we lekker buiten, waar we eind van de middag met een bestelde borrelbox van Just Meet proosten op deze dag.

Thuis kapper spelen

Voor de tweede keer deze crisis ga ik thuis aan de slag met de verf die mijn kapper zorgvuldig voor mij heeft samengesteld. Niet alleen de uitgroei dit keer (zo fijn, als haar zo snel groeit. Not) maar mijn hele haar. Ik vind naar de kapper gaan om te verven altijd al spannend, laat staan dat ik het thuis zelf moet doen.

Maar gelukkig gaat het goed en kan mijn haar er weer een paar weken tegen aan. Gek ook hoeveel fijner je je voelt als je haar weer goed zit.

Winactie festijn

En ondertussen lopen de winacties volop door op de site. Ik heb al mensen mogen blij maken met een pakket van mijn boeken, een prachtige borrelplank, zonneproducten, makeup en mooie botanicals. En we gaan voorlopig nog even door ? Want je kunt op dit moment een prachtig kookboek winnen, er komt deze week ook een winactie speciaal voor de heren aan en ik heb nog heel veel meer voor jullie in petto.

Recensies kookboeken

Afgelopen tijd verschenen er behoorlijk wat nieuwe kookboeken en wat een genot om een deel daarvan te mogen recenseren. Ik probeer ook altijd zoveel mogelijk te koken uit de boeken, om ook echt een goed beeld te krijgen. Nou ik kan je vertellen dat dat met de laatste boeken geen enkele straf was. Alle recensies vind je trouwens hier (daar staan ook niet kookboeken tussen).

Smulpaapje komt er aan

Op dit moment zijn we druk met de allerlaatste, namelijk het toevoegen van het grootste deel van de content van Smulpaapje. Een enórme klus, want op de site staan alleen al meer dan 1000 recepten. De best bezochte daarvan komen mee hier naar toe. Als dat voor elkaar is, is SusanAretz.nl helemaal gevuld en klaar.

En dan kan ik jullie ook gaan laten zien hoe veel makkelijker het wordt om bijvoorbeeld alles wat met kinderen te maken heeft te vinden. EN ik ga een nieuwe redacteur aan jullie voorstellen, die jullie over hele bijzondere dingen op de hoogte gaat houden…

Meivakantie

Wij hebben inmiddels de eerste week van de meivakantie er op zitten. Voor mijn vent en mijzelf betekende dat eigenlijk grotendeels gewoon doorwerken. Maar vanaf dit weekend hebben we alle drie vrij en hoewel New York niet doorgaat, hebben we gelukkig een fijn alternatief gevonden om er tóch even uit te zijn. Daarover lees je volgende week meer!

Gepubliceerd op 30 april 2020


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
6 februari 2023
 
Wat niemand je vertelt over de overgang

Er is zoveel niet bekend over de overgang. En zoveel dat niemand je vertelt. Ik neem je mee in mijn persoonlijke ervaring met de overgang.
5 februari 2023
Susan Aret z BBQ
 
BBQ Tijd – pre order

Nog even en dan is 'ie er, mijn nieuwe boek BBQ Tijd. Een dik en gevarieerd barbecueboek met voor ieder wat wils. Vanaf nu in de pre-order te bestellen!
30 januari 2023
Het licht in ons Michelle Obama
 
Leestip: Het licht in ons van Michelle Obama

Het 2e boek van Michelle Obama 'Het licht in ons' neemt je mee langs haar levenslessen en ze deelt praktische tip voor een lichter leven.
23 december 2022
Susan Aretz
 
Terugblik 2022

De traditie van terugblikken op een jaar is een favoriet moment. Even stil staan bij 12 maanden van hoogte- én dieptepunten. Dit is de terugblik van 2022
1 december 2022
cadeatips
 
Feestdagen special – kookboeken tips

Er verschijnen jaarlijks zoveel prachtige kookboeken. Ik heb een aantal tips voor je van boeken die perfect zijn als cadeau!
11 november 2022
Susan Aretz
 
Hardop dromen, het werkt!

Als ik íets geleerd heb is dat je je dromen zoveel mogelijk hardop moet uitspreken. En weet je wat... dan komen ze ook nog eens uit!