Onze 7e week thuis – Corona updateOnze 7e week thuis – Corona update

Iedere week dat ik een week erbij optel, als ik deze update schrijf, moet ik weer even slikken. Zeven weken alweer. Maar ook deze week kwamen we weer door… Met onder andere een aangepaste Konings, ehrm Woningsdag. Als we naar de stad fietsen om ons mooie taartje op te halen komen we door de straat waar we normaal ieder jaar naar de kindervrijmarkt gaan. Nu is er niks. Geen vlaggetje, geen kleedje, geen fanfare. Zelfs onze dochter merkt op hoe onwerkelijk het voelt.

Gelukkig is het mooi weer en zijn we lekker buiten, waar we eind van de middag met een bestelde borrelbox van Just Meet proosten op deze dag.

Thuis kapper spelen

Voor de tweede keer deze crisis ga ik thuis aan de slag met de verf die mijn kapper zorgvuldig voor mij heeft samengesteld. Niet alleen de uitgroei dit keer (zo fijn, als haar zo snel groeit. Not) maar mijn hele haar. Ik vind naar de kapper gaan om te verven altijd al spannend, laat staan dat ik het thuis zelf moet doen.

Maar gelukkig gaat het goed en kan mijn haar er weer een paar weken tegen aan. Gek ook hoeveel fijner je je voelt als je haar weer goed zit.

Winactie festijn

En ondertussen lopen de winacties volop door op de site. Ik heb al mensen mogen blij maken met een pakket van mijn boeken, een prachtige borrelplank, zonneproducten, makeup en mooie botanicals. En we gaan voorlopig nog even door ? Want je kunt op dit moment een prachtig kookboek winnen, er komt deze week ook een winactie speciaal voor de heren aan en ik heb nog heel veel meer voor jullie in petto.

Recensies kookboeken

Afgelopen tijd verschenen er behoorlijk wat nieuwe kookboeken en wat een genot om een deel daarvan te mogen recenseren. Ik probeer ook altijd zoveel mogelijk te koken uit de boeken, om ook echt een goed beeld te krijgen. Nou ik kan je vertellen dat dat met de laatste boeken geen enkele straf was. Alle recensies vind je trouwens hier (daar staan ook niet kookboeken tussen).

Smulpaapje komt er aan

Op dit moment zijn we druk met de allerlaatste, namelijk het toevoegen van het grootste deel van de content van Smulpaapje. Een enórme klus, want op de site staan alleen al meer dan 1000 recepten. De best bezochte daarvan komen mee hier naar toe. Als dat voor elkaar is, is SusanAretz.nl helemaal gevuld en klaar.

En dan kan ik jullie ook gaan laten zien hoe veel makkelijker het wordt om bijvoorbeeld alles wat met kinderen te maken heeft te vinden. EN ik ga een nieuwe redacteur aan jullie voorstellen, die jullie over hele bijzondere dingen op de hoogte gaat houden…

Meivakantie

Wij hebben inmiddels de eerste week van de meivakantie er op zitten. Voor mijn vent en mijzelf betekende dat eigenlijk grotendeels gewoon doorwerken. Maar vanaf dit weekend hebben we alle drie vrij en hoewel New York niet doorgaat, hebben we gelukkig een fijn alternatief gevonden om er tóch even uit te zijn. Daarover lees je volgende week meer!

Gepubliceerd op 30 april 2020


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
14 mei 2024
Susan Aretz migraine
 
Leven met migraine

Hoe doe je dat, leven met migraine? Ik ontdek het sinds een jaar en dat is geen eenvoudige ontdekkingsreis. Maar dit is hoe ik met migraine leef.
4 april 2024
Susan Aretz kookboeken
 
Boekentips – maart

Ook deze maand deel ik hier mijn boekentips. Twee leesboeken en één geweldig kookboek. Dit zijn mijn tips voor deze heerlijke boeken.
5 maart 2024
boekrecensies
 
Boekentips – februari

Met nog steeds volop tijd om te lezen hou ik ook deze maand bij welke boeken dat zijn. En ook deze maand deel ik hier deze boekentips.
18 februari 2024
Pride, tieners en Kidsweek
 
Officiële naamswijziging

Wat als je je als non binair identificeert maar nog een naam hebt die daar geen recht aan doet? Dan kun je je naam officieel laten […]
8 februari 2024
boekentips Susan Aretz
 
Boekentips – januari

Nu ik de tijd heb om te lezen, hou ik per maand op mijn Instagram bij welke boeken dat zijn. Iedere maand deel ik achteraf ook […]
30 januari 2024
Susan Aretz
 
Ervaringen schouderoperatie

Dit zijn mijn ervaringen met een schouderoperatie. Tips om je voor te bereiden. Maar ook, de impact die een schouderoperatie mentaal heeft. Belangrijk daarbij is wel, […]