Onze 7e week thuis – Corona updateOnze 7e week thuis – Corona update

Iedere week dat ik een week erbij optel, als ik deze update schrijf, moet ik weer even slikken. Zeven weken alweer. Maar ook deze week kwamen we weer door… Met onder andere een aangepaste Konings, ehrm Woningsdag. Als we naar de stad fietsen om ons mooie taartje op te halen komen we door de straat waar we normaal ieder jaar naar de kindervrijmarkt gaan. Nu is er niks. Geen vlaggetje, geen kleedje, geen fanfare. Zelfs onze dochter merkt op hoe onwerkelijk het voelt.

Gelukkig is het mooi weer en zijn we lekker buiten, waar we eind van de middag met een bestelde borrelbox van Just Meet proosten op deze dag.

Thuis kapper spelen

Voor de tweede keer deze crisis ga ik thuis aan de slag met de verf die mijn kapper zorgvuldig voor mij heeft samengesteld. Niet alleen de uitgroei dit keer (zo fijn, als haar zo snel groeit. Not) maar mijn hele haar. Ik vind naar de kapper gaan om te verven altijd al spannend, laat staan dat ik het thuis zelf moet doen.

Maar gelukkig gaat het goed en kan mijn haar er weer een paar weken tegen aan. Gek ook hoeveel fijner je je voelt als je haar weer goed zit.

Winactie festijn

En ondertussen lopen de winacties volop door op de site. Ik heb al mensen mogen blij maken met een pakket van mijn boeken, een prachtige borrelplank, zonneproducten, makeup en mooie botanicals. En we gaan voorlopig nog even door ? Want je kunt op dit moment een prachtig kookboek winnen, er komt deze week ook een winactie speciaal voor de heren aan en ik heb nog heel veel meer voor jullie in petto.

Recensies kookboeken

Afgelopen tijd verschenen er behoorlijk wat nieuwe kookboeken en wat een genot om een deel daarvan te mogen recenseren. Ik probeer ook altijd zoveel mogelijk te koken uit de boeken, om ook echt een goed beeld te krijgen. Nou ik kan je vertellen dat dat met de laatste boeken geen enkele straf was. Alle recensies vind je trouwens hier (daar staan ook niet kookboeken tussen).

Smulpaapje komt er aan

Op dit moment zijn we druk met de allerlaatste, namelijk het toevoegen van het grootste deel van de content van Smulpaapje. Een enórme klus, want op de site staan alleen al meer dan 1000 recepten. De best bezochte daarvan komen mee hier naar toe. Als dat voor elkaar is, is SusanAretz.nl helemaal gevuld en klaar.

En dan kan ik jullie ook gaan laten zien hoe veel makkelijker het wordt om bijvoorbeeld alles wat met kinderen te maken heeft te vinden. EN ik ga een nieuwe redacteur aan jullie voorstellen, die jullie over hele bijzondere dingen op de hoogte gaat houden…

Meivakantie

Wij hebben inmiddels de eerste week van de meivakantie er op zitten. Voor mijn vent en mijzelf betekende dat eigenlijk grotendeels gewoon doorwerken. Maar vanaf dit weekend hebben we alle drie vrij en hoewel New York niet doorgaat, hebben we gelukkig een fijn alternatief gevonden om er tóch even uit te zijn. Daarover lees je volgende week meer!

Gepubliceerd op 30 april 2020


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
3 november 2023
The Farm Table
 
The Farm Table van Julius Roberts

Maak kennis met Julius Roberts. Chef, boer én auteur van het prachtige boek The Farm Table. Een aanwinst voor je kookboekenkast!
29 oktober 2023
Roberta Cucina Povera
 
Cucina Povera van Roberta Pagnier

Lekker Italiaans koken hoeft niet duur te zijn: Roberta geeft een duurzame en eigen draai aan 100 klassieke en eigen cucina povera-gerechten.
9 oktober 2023
Wereldgerechten Karin Luiten
 
Wereldgerechten zonder pakjes en zakjes – Review

Als je Karin Luiten íets kunt toevertrouwen is het wel 100% foolproof recepten bedenken voor iedereen die zonder pakjes en zakjes wil koken.
13 september 2023
Smaakmakers
 
Susan Aretz vaste co-host foodpodcast Smaakmakers

Susan Aretz is de vaste co-host van Smaakmakers. Samen met Zegert van der Linde hebben zij het over alles wat het leven lekker maakt.
9 september 2023
Susan pakt uit
 
Susan pakt uit in september

Er waren volop nieuwe food innovaties. Van chocola tot alcoholvrije drankjes en van make-up tot verpakt brood. Ik zet ze op een rijtje voor je.
22 augustus 2023
Brass Boer Curaçao team
 
Jonnie & Thérèse Boer over Brass Boer Curaçao

Begin dit jaar mocht ik in gesprek met Jonnie en Thèrése Boer, over Brass Boer Curaçao. Een heerlijk gesprek over lokale ingrediënten en Bourgognes.