Onze 10e week thuis – Corona updateOnze 10e week thuis – Corona update

Ik heb even getwijfeld of ik deze Corona updates wel moet blijven schrijven, maar het blijft een bijzondere tijd. Dus ook deze week neem ik je mee in hoe mijn week eruit zag. Want een bijzondere week was het zeker.

Podcast opnames bij de EO in Hilversum

De week begint met voor het eerst weer naar een afspraak toe rijden, in plaats van virtueel. Ik ben door de EO uitgenodigd als gast in de podcastserie ‘Het kan je buurman zijn’ waarin taboe onderwerpen bespreekbaar worden gemaakt. In mijn geval was dat naar aanleiding van een artikel dat ik schreef over de overgang. Het is een heel openhartig gesprek geworden. Zodra het live staat kun je het hier beluisteren

’s Middags heb ik een eerste kennismaking met een potentiële nieuwe opdrachtgever, dit keer wel digitaal. Toch fijn dat op die manier mijn werk gewoon door kan gaan.

Voorbereiding tv opnames

Woensdag filmen we bij mij thuis in de tuin een item voor het Net5 programma Wat eten we? Dus dinsdag doe ik alvast alle boodschappen daarvoor en ik bereid de gerechten voor die we filmen. Ook doe ik bij de groothandel alvast inkopen voor de filmpjes die ik later deze week opneem voor The Avocado Show. De opnames voor Net5 lopen best wel soepel. Het is super fijn om met een ervaren team te werken en goeie aanwijzingen te krijgen. Tenslotte is televisie niet iets dat ik dagelijks doe 😉 Heel benieuwd dan ook hoe het eindresultaat wordt.

Susan Aretz Wat eten we Net 5

Je kunt mij, zoals het er nu uit ziet, dinsdag 16 juni bij Net 5 bewonderen, rond de klok van 17u.

Alle receptfilmpjes die ik maak voor The Avocado Show, waaronder deze insane lekkere avo poke bowl met zalm, zijn via hun instagram account in een aparte highlight te bekijken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Anderhalve meter borrel

We zijn nog steeds vrij strikt in onze omgang met de buitenwereld. De opnames zowel voor de podcast als tv deze week vinden op gepaste afstand plaats. Maar ook de borrel met vrienden op Hemelvaartdag doen we op die manier. Het voelt nog lang niet veilig genoeg, ondanks alle versoepelingen, om terug te gaan naar hoe het was. Ik kijk dan ook verbijsterd naar hoe druk het in het park is en hoe de stranden al weer vollopen. Iedereen maakt daarin zijn eigen keuzes natuurlijk, maar ik ben er nog niet klaar voor.

Wat wel heel fijn was, ook al is het op afstand en voelt het raar, is dat we onze vrienden op deze manier weer zien en spreken. Dat zijn toch wel echt contacten die ik enorm gemist heb de afgelopen weken.

Afronding website project

Vrijdag rijd ik naar Rotterdam om de live-gang van de site door te spreken met de mannen van mijn webteam. Van Stijl en Hooijmans Digital Marketing zijn de partijen met wie ik heb gewerkt en die zo van ongekend belang zijn geweest voor de site waarop je je nu bevindt. We hebben overigens met z’n allen vollédig onderschat wat een monsterklus het uiteindelijk zou worden, dus ik ben extra trots op wat we geflikt hebben.

We spreken de laatste aanpassingen en verbeteringen die nog gedaan moeten worden en dan kan ook dit project écht afgerond worden.

Personal training

En ook deze week train ik, samen met mijn personal trainer, weer in de buitenlucht. Het is zo grappig om te merken hoe je ook redelijk snel weer terug in dat ritme komt. Ik vind het heerlijk om tijdens dat half uurtje alleen maar fysiek bezig te zijn.

Nu trainen we nog bij mij thuis op een voetbalveldje. Volgende week gaan we op de buitenplaats van de sportschool weer aan de slag. Nu al zin in!

Nieuwe recepten

Nu het websiteproject is afgerond is er ook weer tijd om nieuwe recepten en artikelen te maken. Mocht je daar verzoeken voor hebben, laat die zeker even onder dit artikel achter. Voor nu wens ik je een heerlijk weekend. Blijf lekker thuis 😉 en ga bijvoorbeeld wat bakken, hier vind je daar volop inspiratie voor!

Gepubliceerd op 22 mei 2020


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
3 november 2023
The Farm Table
 
The Farm Table van Julius Roberts

Maak kennis met Julius Roberts. Chef, boer én auteur van het prachtige boek The Farm Table. Een aanwinst voor je kookboekenkast!
29 oktober 2023
Roberta Cucina Povera
 
Cucina Povera van Roberta Pagnier

Lekker Italiaans koken hoeft niet duur te zijn: Roberta geeft een duurzame en eigen draai aan 100 klassieke en eigen cucina povera-gerechten.
9 oktober 2023
Wereldgerechten Karin Luiten
 
Wereldgerechten zonder pakjes en zakjes – Review

Als je Karin Luiten íets kunt toevertrouwen is het wel 100% foolproof recepten bedenken voor iedereen die zonder pakjes en zakjes wil koken.
13 september 2023
Smaakmakers
 
Susan Aretz vaste co-host foodpodcast Smaakmakers

Susan Aretz is de vaste co-host van Smaakmakers. Samen met Zegert van der Linde hebben zij het over alles wat het leven lekker maakt.
9 september 2023
Susan pakt uit
 
Susan pakt uit in september

Er waren volop nieuwe food innovaties. Van chocola tot alcoholvrije drankjes en van make-up tot verpakt brood. Ik zet ze op een rijtje voor je.
22 augustus 2023
Brass Boer Curaçao team
 
Jonnie & Thérèse Boer over Brass Boer Curaçao

Begin dit jaar mocht ik in gesprek met Jonnie en Thèrése Boer, over Brass Boer Curaçao. Een heerlijk gesprek over lokale ingrediënten en Bourgognes.