Ontbijtsmoothie met pindakaas en havermout (zuivelvrij)
Soms zie je bij collega foodbloggers een recept voorbij komen waar je acuut het water van in de mond loopt. Bij de smoothie met pindakaas van Deedylicious gebeurde dat.
De ingrediënten voor haar recept had ik, met uitzondering van de pindakaas, niet in huis. Maar gelukkig werd de smoothie in deze combi ook geweldig!
Voor 2 glazen
500ml amandelmelk (ik gebruikte die van RudeHealth)
2 rijpe bananen
1el pindakaas (of meer als je meer pindasmaak wilt)
½ tl vanille extract
10el havermoutvlokken
Snelle smoothie met havermout
Alle ingrediënten gaan in een blender (of gebruik een maatbeker met staafmixer). Blenden tot alles lekker glad en schuimig is. Serveer zo koud mogelijk, dus nog even in de koelkast wegzetten (of ’s avonds al maken) is echt een aanrader!
Gepubliceerd op 21 april 2016
Dit vind je vast ook interessant
25 augustus 2024
Maak van een eenvoudige burger van de barbecue een gourmet BBQ burger. Ik geef je mijn favo recept uit BBQ tijd
27 juni 2024
Salades zijn niet alleen voor de zomer. Deze salade is juist voor nu, want venkel & appel zijn volop in het seizoen. Je maakt ‘m met slechts 5 ingrediënten.
26 juni 2024
Deze Cobb salade kun je met een gerust hart een maaltijd op zich noemen. Dit is mijn versie van deze Amerikaanse klassieker
25 juni 2024
Je hoeft geen pistache ijs meer te kopen, als je een ijsmachine hebt is dit hét recept voor vers pistache ijs.
18 juni 2024
Dit bananen yoghurtijs doet mij denken aan Chunky Monkey, van Ben & Jerry’s. Maar dit yoghurtijs maak je met Griekse yoghurt. Zó lekker!
13 juni 2024
Gebakken chorizo met rode wijn is een klassiek Spaans hapje. Ik geef het een twist door Rueda Verdejo te gebruiken. Je nieuwe favoriete borrelhapje!