Nominaties BBQ wedstrijd



Wie wint? Dat is natuurlijk de grote vraag! Want uit alle inzendingen is er een top 3 en jullie bepalen wie daar de winnaar van wordt.

Wat is ook alweer de aanleiding voor deze BBQ wedstrijd? Simpel! Volgend jaar verschijnt mijn eerste barbecueboek en ter gelegenheid daarvan is deze wedstrijd georganiseerd. Met een fraai prijzenpakket voor de uiteindelijke winnaar.

Want niet alleen komt het winnende recept in mijn boek te staan, de winnaar krijgt ook nog eens een prachtige Bastard mini, met dank aan The Bastard Nederland. Overigens staan de nummer twee en drie ook niet met lege handen. Ook voor hen zijn er prachtige prijzen. Maar er is maar één kamado te winnen. En jij gaat mede bepalen wie die wint!

Top 3 BBQ recepten

Hieronder vind je namelijk de top 3 BBQ recepten die de jury heeft gekozen. De jury, bestaande uit Dirk Hoekstra  (The Bastard), Shirma Rousse (zangeres en BBQ Queen), Willemijn Visser (Fontaine Uitgevers) en ik zelf hebben alle inzendingen beoordeeld. En het niveau was hoog moet ik zeggen. Heel hoog!

Er is gekeken naar originaliteit, maakbaarheid en vooral naar of je er instant trek van krijgt en de barbecue er voor aan wilt zetten. Twee gerechten waren we het direct over met elkaar eens, de laatste heeft wat discussie opgeleverd. Maar uiteindelijk zijn we tot een unanieme top 3 gekomen.

Let op dat de foto’s niet door een professionele fotograaf zijn genomen en puur ter illustratie dienen. Het winnende recept wordt voor het boek natuurlijk wel in stijl gefotografeerd.

Die top 3, in willekeurige volgorde, is als volgt:

  1. Caribean flow van Norbert
    Gegrilde hete kippendijenrollade met luchtige paarse zoete aardappelpuree, salade van gegrilde groenten, mango, veldsla en kokos-limoen dressing
    BBQ wedstrijd
  2. Groente rendang met gestoomd brood van Christian
    Gestoomd (zelfgemaakt) bao broodje met een groente-rendang vulling
    BBQ wedstrijd
  3. Tzatziki burgers met couscous van Max
    Kruidige burgers met tzatziki en een couscoussalade met kikkererwten
    BBQ wedstrijd

Wie er wint bepaal jij!

Jij kunt nu gaan bepalen wie er wint. Door te stemmen op jouw favoriet. Dat kan één keer per emailadres. Het gerecht met de meeste stemmen is de uiteindelijke winnaar van deze BBQ wedstrijd en die gaat dus naar huis met die prachtige Bastard barbecue.

Let op! Je kunt niet meer stemmen.

Stemmen kan tot 15 september aanstaande. Daarna gaan we tellen en de dag erna wordt via de site de winnaar bekend gemaakt. Die krijgt uiteraard ook een persoonlijk bericht van mij! Dus schakel familie en vrienden in maar stemmen mag dus maar één keer per mailadres (en ja, dat wordt gecontroleerd), het moet wel eerlijk blijven.

We wensen alle genomineerden héél veel succes!

 

Gepubliceerd op 31 augustus 2022


21 reacties

  1. Bjorn korte schreef:

    Van Norbert is restaurant waardig, mooi op het oog en goede mix van producten. Een duidelijke winnaar

  2. Xiomara Adamus schreef:

    Norbert is een geweldige chef.

  3. Peter schreef:

    De opmaak van het recept van Nobert zegt al genoeg.

  4. Jolanda schreef:

    Couscoussalade, tzatziki en een burger, das een complete maaltijd en kan ook zonder bbq een feest zijn! Ik ben benieuwd naar de receptuur en of de burger ook vega te maken is.

  5. Vitalis adamus schreef:

    Het ziet heel lekker uit Norbert. Je bent een top

  6. Edwin Landzaad schreef:

    Norbert, aardige vent en chefkok met veel talent !

  7. Shirley cijntje schreef:

    Norbert is een kok van vele jaren kan van alle werelddelen war maken van de caribies gebied europa enz

  8. EVeline schreef:

    Norbert kan super koken! Alles wat hij maakt is heerlijk.

  9. Mayra schreef:

    Top gerecht

  10. Linda schreef:

    Voor de diervriendelijke optie gekozen!

  11. willeke Kemper schreef:

    Norbert is een Topkok!!!!!

  12. Tam schreef:

    Dat burgerrecept van Max, met frisse tzatziki en die kikkererwtencouscous, yes please!

  13. Ronald schreef:

    Chef Norbert is top.
    Een gerecht zo compleet is wat BBQ geweldig maakt.
    Het is niet een stuk vlees er op en klaar.
    Zoals Norbert het doet is het de complete beleving!

  14. Maya schreef:

    Zo’n broodje hoort bij een barbeque Christian
    een keer wat anders als gewoon stokbrood

  15. Loza schreef:

    great chef

  16. Lori schreef:

    Geweldig chef Norbert

  17. Ramon schreef:

    ik krijg al watertanden als ik lees wat voor gerecht Norbert heeft.
    En het is het meest complete gerech.
    Succes Norbert!

  18. Ineke schreef:

    Succes!

  19. William schreef:

    Ziet er fris uit en klinkt wel erg lekker

  20. Ezeguiel Carvalho schreef:

    Topchef norbert ! 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
30 maart 2023
 
Japaneasy Bowls & Bento

Uitbreiding van de reeks Japaneasy van Tim Anderson met een nieuwe must have voor wie van de Japanse keuken houdt.
29 maart 2023
BBQ tijd Susan Aretz
 
Lancering BBQ-tijd

Daar is ‘ie hoor, mijn barbecueboek BBQ-tijd. Officieel gelanceerd tijdens een heerlijk bbq feestje in Helling 7 in Amsterdam.
6 februari 2023
 
Wat niemand je vertelt over de overgang

Er is zoveel niet bekend over de overgang. En zoveel dat niemand je vertelt. Ik neem je mee in mijn persoonlijke ervaring met de overgang.
5 februari 2023
Susan Aret z BBQ
 
BBQ Tijd – pre order

Nog even en dan is 'ie er, mijn nieuwe boek BBQ Tijd. Een dik en gevarieerd barbecueboek met voor ieder wat wils. Vanaf nu in de pre-order te bestellen!
30 januari 2023
Het licht in ons Michelle Obama
 
Leestip: Het licht in ons van Michelle Obama

Het 2e boek van Michelle Obama 'Het licht in ons' neemt je mee langs haar levenslessen en ze deelt praktische tip voor een lichter leven.
23 december 2022
Susan Aretz
 
Terugblik 2022

De traditie van terugblikken op een jaar is een favoriet moment. Even stil staan bij 12 maanden van hoogte- én dieptepunten. Dit is de terugblik van 2022