Nieuwe designtrends bij Spotlight



Ik was te gast tijdens het Spotlight Event in de Werkspoorkathedraal in Utrecht vandaag, waar een heleboel te gekke interieur-, lifestyle, kook-, serviesmerken en nog veel meer mooie merken hun nieuwe collecties voor dit najaar presenteerden.

Onder die standhouders ook een aantal toffe merken waarvan ik denk dat jullie het ook wel leuk vinden om daar meer over te weten. Ik stel mijn favorieten even aan je voor!

Corkcicle.jpg

Corkcicle

Een re-usable fles die niet alleen koud ook echt koud houdt, maar ook warme dranken. Zo goed zelfs dat ze dat bijna 24uur warmhouden. Er wordt zelfs geadviseerd warme inhoud niet té warm erin te doen. Dat kan alleen maar betekenen dat je heel blij ervan wordt als je een warm soepje of iets dergelijks wil meenemen, naar je werk of voor de schoollunch van je kind(eren).

De designs zijn ook nog eens echt waanzinnig mooi. Ik kreeg deze mooie houtprint mee, maar ze hebben bijvoorbeeld ook limited collecties zoals nu met Basquiat. De flessen zijn online o.a. te koop bij Bol.com maar ook in de winkels van Simon Levelt. Prijzen variëren al naar gelang de grootte van de fles.

Capventure_.jpg

Capventure Zoo collectie

Hoé schattig zijn deze roestvrij stalen lunchtrommels? Ze komen uit de Zoo collectie van Capventure, die nog véél meer toffe keuken-, kook- en serviesspullen liet zien tijdens de beurs. Bij de lunchtrommels zijn ook thermosflessen in dezelfde stijl. De lunchtrommels zijn rond de € 17,95 en o.a online bij hen te koop.

Bowls & Dishes_.jpg

Bowls & dishes

De allereerste kommetjes die zij ontwierpen staan zelfs nog in mijn kast, zo lang heb ik hun spullen al in huis. Tijdens Spotlight maakten we kennis met hun mooie servies dat vanaf half oktober te koop zal zijn. Maar ook de geweldig toffe planken die zij in hun collectie hebben waren te gek. Van één van die planken gaan jullie binnenkort meer zien, maar ik verheug me nu al op de stoere vierkanten planken met gunmetaal handvatten die je hierboven op de foto ziet. Ideaal om tijdens de BBQ te gebruiken. Bowls & Dishes is in redelijk wat winkels te koop, ook bij mijn lieve Foodelicious in Rotterdam!

Tokyo Design

En tot slot, Tokyo Desigh. Ook dit servies heb ik al tijden in huis. Prachtig vind ik hun kommen. Maar toen mijn oog viel op het servies dat je hieronder op de foto ziet werd ik helemaal hebberig. Zó mooi! Wat ik niet wist is dat zij ook in Alkmaar zitten met een kantoor. Wat ik wel wist is dat het ook online te koop is én onder meer bij de Bijenkorf. Dit servies gaat in ieder geval op mijn verlanglijstje!

Tokyo Design_.jpg

Natuurlijk waren er nog véél meer toffe merken, maar dit waren even mijn persoonlijke favorieten! Dankjewel Maison PR voor de tour!

Gepubliceerd op 24 september 2018


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
27 juni 2024
venkelsalade
 
Salade met venkel en appel

Salades zijn niet alleen voor de zomer. Deze salade is juist voor nu, want venkel & appel zijn volop in het seizoen. Je maakt ‘m met slechts 5 ingrediënten.
26 juni 2024
Cobb salad
 
Klassieke Amerikaanse Cobb salade

Deze Cobb salade kun je met een gerust hart een maaltijd op zich noemen. Dit is mijn versie van deze Amerikaanse klassieker
25 juni 2024
recept pistache ijs
 
Pistache ijs met ijsmachine

Je hoeft geen pistache ijs meer te kopen, als je een ijsmachine hebt is dit hét recept voor vers pistache ijs.
18 juni 2024
yoghurtijs maken
 
Bananen yoghurtijs met chocolate chips

Dit bananen yoghurtijs doet mij denken aan Chunky Monkey, van Ben & Jerry’s. Maar dit yoghurtijs maak je met Griekse yoghurt. Zó lekker!
13 juni 2024
Spaans borrelhapje
 
Chorizo al vino blanco

Gebakken chorizo met rode wijn is een klassiek Spaans hapje. Ik geef het een twist door Rueda Verdejo te gebruiken. Je nieuwe favoriete borrelhapje!
10 juni 2024
octopus salade italiaans
 
Octopus salade Italiaanse stijl

Het recept voor deze Italiaanse octopus salade is heel eenvoudig en met slechts een paar ingrediënten. Ik vertel je alle geheimen van de bereiding ervan.