Dit moet je in oktober kijken op NetflixEr is eigenlijk maar één absolute ‘must watch‘ voor Netflix deze maand. Je moét A life on our Planet, van Sir David Attenborough gewoon echt gezien hebben.

In deze documentaire neemt de inmiddels 93 jarige Attenborough ons mee in zijn leven. Hij kijkt terug op hoe de wereld in die 9 decennia is veranderd. Hij laat met indringende beelden zien dat we niet echt geweldig zijn omgegaan met onze planeet.

Waar je op enig moment misschien het gevoel krijgt dat het alleen maar hel en verdoemenis is, komt Attenborough met oplossingen. Hoe we het tij samen kunnen of eigenlijk ook moéten keren.

A life on our Planet op Netflix

Netflix David Attenborough

Deze docu, a Life on our Planet, heeft wel echt een andere insteek heeft dan de andere docu’s uit de Planet reeks die hij normaal maakt. Naast een terugblik geeft Attenborough zijn visie op de toekomst van onze planeet. Eentje die de moeite waard is om over na te denken. De oplossingen die hij geeft zijn namelijk te doen. We kunnen, of moeten misschien wel,  allemaal daarin onze eigen verantwoordelijkheid nemen.

En daarnaast kan ik echt úren naar de stem van Attenborough luisteren. Kortom, a life on our Planet is echt een aanrader om deze maand op Netflix te kijken.

Gepubliceerd op 10 oktober 2020


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
16 maart 2023
Don papa rum
 
Waar komt Don Papa rum vandaan?

Ik neem je mee naar de Filipijnen. Het land waar Don Papa rum vandaan komt. Ga je mee op reis?!
4 maart 2023
cremant bistrot bar frere
 
Bistrot bar Frère in Rotterdam

Als je in Rotterdam uit eten wil ga je meestal het centrum in. Vanaf nu ga je linea recta naar Bistrot bar Frère in Rotterdam. Daar ga je blij van worden!
2 maart 2023
activiteiten Antwerpen
 
Antwerpen activiteiten

Volop tips voor leuke activiteiten in Antwerpen. Voor een weekendje weg of stedentrip, inclusief hoteltip. Ik zet alle Antwerpen tips voor je op een rijtje.
6 februari 2023
masterclass borrelen susan aretz
 
Masterclass Borreltijd met Susan Aretz

Altijd al willen leren hoe je de perfecte borrelplank maakt en welke cocktails je daar bij serveert? In de masterclass Borreltijd leer je het allemaal!
3 februari 2023
business class klm
 
Businessclass vliegen

Is het het waard om businessclass te vliegen en wat krijg je dan eigenlijk? Ik vloog voor het eerst businessclass met KLM en zet alles voor je op een rijtje.
1 februari 2023
dagtrip klein curacao
 
Dagtrip naar Klein Curaçao

Ben je op Curaçao en heb je de tijd, dan is een dagtrip naar Klein Curaçao de moeite waard. Een echt onbewoond eiland op een uur varen van Curaçao.