Dit moet je in oktober kijken op NetflixEr is eigenlijk maar één absolute ‘must watch‘ voor Netflix deze maand. Je moét A life on our Planet, van Sir David Attenborough gewoon echt gezien hebben.

In deze documentaire neemt de inmiddels 93 jarige Attenborough ons mee in zijn leven. Hij kijkt terug op hoe de wereld in die 9 decennia is veranderd. Hij laat met indringende beelden zien dat we niet echt geweldig zijn omgegaan met onze planeet.

Waar je op enig moment misschien het gevoel krijgt dat het alleen maar hel en verdoemenis is, komt Attenborough met oplossingen. Hoe we het tij samen kunnen of eigenlijk ook moéten keren.

A life on our Planet op Netflix

Netflix David Attenborough

Deze docu, a Life on our Planet, heeft wel echt een andere insteek heeft dan de andere docu’s uit de Planet reeks die hij normaal maakt. Naast een terugblik geeft Attenborough zijn visie op de toekomst van onze planeet. Eentje die de moeite waard is om over na te denken. De oplossingen die hij geeft zijn namelijk te doen. We kunnen, of moeten misschien wel,  allemaal daarin onze eigen verantwoordelijkheid nemen.

En daarnaast kan ik echt úren naar de stem van Attenborough luisteren. Kortom, a life on our Planet is echt een aanrader om deze maand op Netflix te kijken.

Gepubliceerd op 10 oktober 2020


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
30 november 2022
cadeau tiips voor de feestdagen
 
Feestdagen special – beauty & lifestyle

Met de feestdagen op komst zet ik een aantal van mijn favorieten op een rijtje. Wie weet zit er iets voor je tussen voor de komende […]
11 november 2022
de waag leiden
 
11x Lunchen in Leiden

Of ik mijn favorieten wil delen voor lekkere lunch plekjes in Leiden? Tuurlijk! Dit zijn mijn 11 favorieten om in Leiden lekker te lunchen.
21 oktober 2022
wintercocktails
 
Wintercocktails

Ook de winter is een mooie tijd om een cocktail te maken, zoals deze cocktail die perfect is voor de feestdagen.
24 augustus 2022
Voorburg restaurant
 
Central Park Voorburg verrast met wijn én spijs

Als je in Voorburg gaat eten bij Central Park zorg dan dat je niet hoeft te rijden, want de wijn-/spijscombinaties zijn fenomenaal!
1 augustus 2022
Corsica vakantie
 
Vakantie Corsica

Overweeg je om op vakantie naar Corsica te gaan, dan laat ik je lezen en zien waarom je absoluut op vakantie naar Corsica wil.
1 augustus 2022
ijsthee met basilicum
 
IJsthee met basilicum

Als je zoekt naar een verrassend recept voor ijsthee kan ik je deze ijsthee met basilicum van harte aanbevelen. Weer eens wat anders dan muntthee