Dit moet je in oktober kijken op NetflixEr is eigenlijk maar één absolute ‘must watch‘ voor Netflix deze maand. Je moét A life on our Planet, van Sir David Attenborough gewoon echt gezien hebben.

In deze documentaire neemt de inmiddels 93 jarige Attenborough ons mee in zijn leven. Hij kijkt terug op hoe de wereld in die 9 decennia is veranderd. Hij laat met indringende beelden zien dat we niet echt geweldig zijn omgegaan met onze planeet.

Waar je op enig moment misschien het gevoel krijgt dat het alleen maar hel en verdoemenis is, komt Attenborough met oplossingen. Hoe we het tij samen kunnen of eigenlijk ook moéten keren.

A life on our Planet op Netflix

Netflix David Attenborough

Deze docu, a Life on our Planet, heeft wel echt een andere insteek heeft dan de andere docu’s uit de Planet reeks die hij normaal maakt. Naast een terugblik geeft Attenborough zijn visie op de toekomst van onze planeet. Eentje die de moeite waard is om over na te denken. De oplossingen die hij geeft zijn namelijk te doen. We kunnen, of moeten misschien wel,  allemaal daarin onze eigen verantwoordelijkheid nemen.

En daarnaast kan ik echt úren naar de stem van Attenborough luisteren. Kortom, a life on our Planet is echt een aanrader om deze maand op Netflix te kijken.

Gepubliceerd op 10 oktober 2020


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
23 oktober 2020
Maastricht_SusanAretz
 
Vakantie in eigen land – Zuid Limburg

Waarom je op vakantie wil naar Zuid Limburg? Ik geef je heel veel van mijn persoonlijke tips voor wat je kunt doen, waar je kunt eten en nog véél meer!
15 oktober 2020
grote handcrème test Susan Aretz
 
Droge handen? Dit zijn de lekkerste handcrèmes

Als je last hebt van droge handen en een goede handcrème zoekt dan is er volop keuze. Ik testte bijna 15 handcrèmes. Dit zijn mijn bevindingen!
13 oktober 2020
Support your locals
 
Support your locals – Leiden

We zitten (nog steeds) vól in de Coronacrisis, maar gelukkig komen er meer en meer initiatieven om lokale ondernemers te steunen. Mijn lijstje met Leidse afhaal-/bezorgopties.
13 oktober 2020
tasting games
 
The Tasting Games – quizzen én proeven

Deze maand is de primeur van de Tasting Games. Een interactieve quiz in combinatie met een proeverij. En daarom heb ik iets bijzonders voor je.
10 oktober 2020
adventkalender molton brown 2020
 
De 6 tofste adventkalenders voor groot & klein

Ze zijn er weer, adventkalenders. Maar er zijn er zó veel. Welke koop je? Dit zijn wat mij betreft de 6 tofste adventkalenders voor groot & klein.
5 oktober 2020
theesoorten
 
Trends in koffie & thee

Tijdens de Dag van de Koffie kreeg ik een kijkje in de wereld van trends als het gaat om koffie en thee. En blijkt dat ik al jaren mijn thee verkeerd zet…