MICHELIN Specials bij The ForkThe Fork lanceert samen met de MICHELIN gids de MICHELIN Specials. Waarmee uit eten gaan op MICHELIN niveau voor meer mensen mogelijk wordt.

Want uit onderzoek blijkt dat bij de gedachte aan een MICHELIN restaurant veelal automatisch de perceptie is dat dat duur, fancy of niet voor jonge mensen is. Niets is minder waar. Zeker niet met de nieuwe MICHELIN Specials van The Fork

MICHELIN specials

Met deze MICHELIN Specials reserveer je – via The Fork of de site van MICHELIN – speciale menu’s bij restaurants die door MICHELIN zijn gewaardeerd met een eervolle vermelding of met een ster. Kwaliteit dus, want die vermelding of ster krijg je niet zomaar.

Een toegankelijke en betaalbare manier dus om in een prachtig restaurant te gaan eten. Zo aten wij tijdens de lancering van deze MICHELIN Specials bij Lars Amsterdam, in de Houthavens. Daar werd een lunchmenu verzorgd, samen met restaurant Bougainville. Wat een culinair spektakel!

En precies dat is wat het doel is van deze MICHELIN Specials. Meer mensen laten zien hoe heerlijk het is om in een MICHELIN gewaardeerd restaurant te eten. Ook als je in eerste instantie denkt dat dat te hoogdrempelig is. En ik kan je uit persoonlijk ervaring vertellen dat, hoewel we het niet maandelijks doen, we met regelmaat in een MICHELIN gewaardeerd restaurant hebben gegeten en ik iedere keer weer zó blij werd van het culinaire feest dat dat met zich mee brengt.

Reserveren MICHELIN Specials

Je reserveert vanaf 30 september aanstaande je MICHELIN special menu via de site of app van The Fork of via de site van de MICHELIN gids. Daar zie je ook precies welke restaurants er te reserveren zijn. Een goed moment misschien om eens van je MICHELIN watervrees af te komen!

The Fork x Susan Aretz

Dit artikel is geschreven is samenwerking met The Fork ter ere van de lancering van de MICHELIN Specials.

 

Gepubliceerd op 30 september 2021


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
26 maart 2024
 
Alles wat je wilt weten over zonnebrand

Er zijn veel, héél veel soorten zonnebrand te koop. Ik zet in dit artikel alles wat je wilt weten over zonnebrand op een rijtje.
10 februari 2024
toko favorieten
 
Favorieten uit de toko

De toko is al jaren een favoriete plek om boodschappen te doen. Hoog tijd dus om eens een lijstje te maken met favoriete producten uit de toko.
10 februari 2024
 
Restaurants en uit eten op Curaçao

Tips voor restaurants op Curaçao, daar waar ik heerlijk uit eten ben geweest. Dat je op Curaçao geweldig uit eten kunt zie je aan deze restaurant tips.
21 december 2023
Warre's port kaasplank
 
5 tips voor het lekkerste kaasplankje met port

Duik in de wereld van port en kaas met deze 5 tips voor het lekkerste kaasplankje. Zo wordt jouw kaasplankje de perfecte afsluiter van je diner.
3 december 2023
Rueda wijnen
 
Bubbels uit Rueda voor bij de borrelplank

Wist je dat er naast Verdejo wijnen ook waanzinnig lekker bubbels uit het Spaanse wijngebied Rueda komen? De perfecte partner voor je borrelplank.
9 november 2023
cadeautips
 
Cadeautips voor de feestdagen

Of je nu een cadeau zoekt voor Sinterklaas, Kerst of voor welke feestdag dan ook, ik heb volop tips voor je voor cadeaus met de feestdagen.