MICHELIN Specials bij The ForkThe Fork lanceert samen met de MICHELIN gids de MICHELIN Specials. Waarmee uit eten gaan op MICHELIN niveau voor meer mensen mogelijk wordt.

Want uit onderzoek blijkt dat bij de gedachte aan een MICHELIN restaurant veelal automatisch de perceptie is dat dat duur, fancy of niet voor jonge mensen is. Niets is minder waar. Zeker niet met de nieuwe MICHELIN Specials van The Fork

MICHELIN specials

Met deze MICHELIN Specials reserveer je – via The Fork of de site van MICHELIN – speciale menu’s bij restaurants die door MICHELIN zijn gewaardeerd met een eervolle vermelding of met een ster. Kwaliteit dus, want die vermelding of ster krijg je niet zomaar.

Een toegankelijke en betaalbare manier dus om in een prachtig restaurant te gaan eten. Zo aten wij tijdens de lancering van deze MICHELIN Specials bij Lars Amsterdam, in de Houthavens. Daar werd een lunchmenu verzorgd, samen met restaurant Bougainville. Wat een culinair spektakel!

En precies dat is wat het doel is van deze MICHELIN Specials. Meer mensen laten zien hoe heerlijk het is om in een MICHELIN gewaardeerd restaurant te eten. Ook als je in eerste instantie denkt dat dat te hoogdrempelig is. En ik kan je uit persoonlijk ervaring vertellen dat, hoewel we het niet maandelijks doen, we met regelmaat in een MICHELIN gewaardeerd restaurant hebben gegeten en ik iedere keer weer zó blij werd van het culinaire feest dat dat met zich mee brengt.

Reserveren MICHELIN Specials

Je reserveert vanaf 30 september aanstaande je MICHELIN special menu via de site of app van The Fork of via de site van de MICHELIN gids. Daar zie je ook precies welke restaurants er te reserveren zijn. Een goed moment misschien om eens van je MICHELIN watervrees af te komen!

The Fork x Susan Aretz

Dit artikel is geschreven is samenwerking met The Fork ter ere van de lancering van de MICHELIN Specials.

 

Gepubliceerd op 30 september 2021


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
8 oktober 2021
Ukiyo gin
 
Susan schenkt in

Een speciale editie van Susan Pakt Uit, met uitsluitend tips voor nieuwe en toffe drankjes. Met en zonder alcohol. Wat wordt jouw nieuwe favoriet?
7 oktober 2021
Roompot Nieuwvliet
 
Weekendje Zeeland

Een weekendje Zeeland is om meerdere redenen een topidee. Zeker als je logeert in een beach lodge, vlák bij het strand
13 september 2021
vegan makeup kruidvat
 
Betaalbare vegan make-up

Afgelopen week was ik bij de introductie van de nieuwe betaalbare vegan make-uplijn van het Kruidvat. Dat was een aangename kennismaking!
12 september 2021
Daalder West
 
Daalder rockt in West

Als sterrenrestaurant Daalder van een klassieke setting in de Jordaan verhuist naar West is het altijd de vraag hoe dat uitpakt. Spoileralert; behoorlijk goed.
11 september 2021
Susan Aretz
 
Zo maak je duurzame(re) keuzes in de supermarkt

Hoe draag jij tijdens het doen van je boodschappen bij aan een betere leefwereld voor dier, natuur en klimaat? Heel eenvoudig! Kijk maar.
7 september 2021
Susan Aretz gin
 
De Holy Unicorn gin en zijn verhaal

Het verhaal achter Holy Unicorn gin is een bijzonder en heel persoonlijk verhaal. Dit is hoe Holy Unicorn gin geworden is zoals ‘ie nu is.