MICHELIN Specials bij The Fork



The Fork lanceert samen met de MICHELIN gids de MICHELIN Specials. Waarmee uit eten gaan op MICHELIN niveau voor meer mensen mogelijk wordt.

Want uit onderzoek blijkt dat bij de gedachte aan een MICHELIN restaurant veelal automatisch de perceptie is dat dat duur, fancy of niet voor jonge mensen is. Niets is minder waar. Zeker niet met de nieuwe MICHELIN Specials van The Fork

MICHELIN specials

Met deze MICHELIN Specials reserveer je – via The Fork of de site van MICHELIN – speciale menu’s bij restaurants die door MICHELIN zijn gewaardeerd met een eervolle vermelding of met een ster. Kwaliteit dus, want die vermelding of ster krijg je niet zomaar.

Een toegankelijke en betaalbare manier dus om in een prachtig restaurant te gaan eten. Zo aten wij tijdens de lancering van deze MICHELIN Specials bij Lars Amsterdam, in de Houthavens. Daar werd een lunchmenu verzorgd, samen met restaurant Bougainville. Wat een culinair spektakel!

En precies dat is wat het doel is van deze MICHELIN Specials. Meer mensen laten zien hoe heerlijk het is om in een MICHELIN gewaardeerd restaurant te eten. Ook als je in eerste instantie denkt dat dat te hoogdrempelig is. En ik kan je uit persoonlijk ervaring vertellen dat, hoewel we het niet maandelijks doen, we met regelmaat in een MICHELIN gewaardeerd restaurant hebben gegeten en ik iedere keer weer zó blij werd van het culinaire feest dat dat met zich mee brengt.

Reserveren MICHELIN Specials

Je reserveert vanaf 30 september aanstaande je MICHELIN special menu via de site of app van The Fork of via de site van de MICHELIN gids. Daar zie je ook precies welke restaurants er te reserveren zijn. Een goed moment misschien om eens van je MICHELIN watervrees af te komen!

The Fork x Susan Aretz

Dit artikel is geschreven is samenwerking met The Fork ter ere van de lancering van de MICHELIN Specials.

 

Gepubliceerd op 30 september 2021


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
16 maart 2023
Don papa rum
 
Waar komt Don Papa rum vandaan?

Ik neem je mee naar de Filipijnen. Het land waar Don Papa rum vandaan komt. Ga je mee op reis?!
4 maart 2023
cremant bistrot bar frere
 
Bistrot bar Frère in Rotterdam

Als je in Rotterdam uit eten wil ga je meestal het centrum in. Vanaf nu ga je linea recta naar Bistrot bar Frère in Rotterdam. Daar ga je blij van worden!
2 maart 2023
activiteiten Antwerpen
 
Antwerpen activiteiten

Volop tips voor leuke activiteiten in Antwerpen. Voor een weekendje weg of stedentrip, inclusief hoteltip. Ik zet alle Antwerpen tips voor je op een rijtje.
6 februari 2023
masterclass borrelen susan aretz
 
Masterclass Borreltijd met Susan Aretz

Altijd al willen leren hoe je de perfecte borrelplank maakt en welke cocktails je daar bij serveert? In de masterclass Borreltijd leer je het allemaal!
3 februari 2023
business class klm
 
Businessclass vliegen

Is het het waard om businessclass te vliegen en wat krijg je dan eigenlijk? Ik vloog voor het eerst businessclass met KLM en zet alles voor je op een rijtje.
1 februari 2023
dagtrip klein curacao
 
Dagtrip naar Klein Curaçao

Ben je op Curaçao en heb je de tijd, dan is een dagtrip naar Klein Curaçao de moeite waard. Een echt onbewoond eiland op een uur varen van Curaçao.