Makreelpaté
Makreelpaté
Vette vis is goed voor je. En laat het nou net de basis zijn van deze vissalade, die je in een handomdraai op tafel zet. Eet ‘m bij de borrel, of als salade tijdens de lunch. Heerlijk én goed voor je. Perfect!
Voor één bakje
½ gerookte makreel, zonder vel en graatjes
2-3 el naturel roomkaas (Philadelphia)
paar druppeltjes citroen
versgemalen zwarte peper
Makreelpaté
In een keukenmachine (of met een staafmixer) meng je de makreel met de roomkaas, tot een glad geheel. Wil je wat meer structuur, dan niet te glad pureren. Dit breng je op smaak met citroen en goed wat peper. Serveer met toastjes als borrelhapje. Maar ook super lekker op een broodje, bagel of stukje stokbrood als lunch!
Gepubliceerd op 22 maart 2016
Dit vind je vast ook interessant
20 april 2024
Dit recept voor verse kervelsoep zet je in nog geen kwartier op tafel, met het recept van oma. Dan weet je dat het goed zit.
19 april 2024
Wafels als ontbijt, voor een super smakelijk begin van de dag want zo lekker heb je bananenbrood nog nooit gegeten. Dit zijn mijn bananenbroodwafels
8 april 2024
Een salade wordt nóg lekkerder van een goeie dressing. Ik zet mijn top 5 lekkerste dressings voor je op een rijtje. Hoef jij ze alleen nog maar te maken.
7 april 2024
Als je asperges uit de stoomoven wilt maken heb je nog maar één recept nodig. Perfecte gare asperges, met de lékkerste Hollandaise saus.
2 april 2024
Uit het héérlijke boek Brutto komt dit super makkelijke pastarecept met worstjes, salie en rode wijn. In een mum van tijd staat de lekkerste pasta op tafel!
2 april 2024
Smash burgers zijn hot! Maar je kunt ook een plantaardige Griekse smash burger taco maken. Dat super makkelijke recept heb ik voor je!