Makreelpaté



Makreelpaté

Vette vis is goed voor je. En laat het nou net de basis zijn van deze vissalade, die je in een handomdraai op tafel zet. Eet ‘m bij de borrel, of als salade tijdens de lunch. Heerlijk én goed voor je. Perfect!

Voor één bakje

½ gerookte makreel, zonder vel en graatjes
2-3 el naturel roomkaas (Philadelphia)
paar druppeltjes citroen
versgemalen zwarte peper

Makreelpaté

In een keukenmachine (of met een staafmixer) meng je de makreel met de roomkaas, tot een glad geheel. Wil je wat meer structuur, dan niet te glad pureren. Dit breng je op smaak met citroen en goed wat peper. Serveer met toastjes als borrelhapje. Maar ook super lekker op een broodje, bagel of stukje stokbrood als lunch!

 

Gepubliceerd op 22 maart 2016


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
4 november 2023
hartige kerstkrans
 
Hartige kerstkrans met pompoen & pecannoten

Deze kerst een groentegerecht als ster van je Kerstmenu? Zeker wel! Wat dacht je van deze hartige kerstkrans met pompoen!
3 november 2023
cookies Julius Roberts
 
Hazelnoot chocolate chips cookies

Uit The Farm Table van Julius Roberts komen deze waanzinnig lekkere hazelnoot chocolate chip cookies. Die wil je proeven!
2 november 2023
borrelkaas Beemster
 
Borrelen met Beemster kaas

Kaas is leven. Makkelijker dan dat kan ik het niet maken. Lekkerder wel. Want met de nieuwe Beemster Signature kazen is je borrelplank zó gevuld.
29 oktober 2023
Vietnamese kippensoep Phó Ga
 
Vietnamese kippensoep Phó Ga

Een verwarmende, voedende kippensoep uit Vietnam. Puur comfortfood. Ik leg je uit hoe je dit eenvoudige soeprecept zelf maakt.
29 oktober 2023
Gekruide gehaktballetjes in tomatensaus
 
Gekruide gehaktballetjes in tomatensaus

Een eenvoudig en snel doordeweeks recept voor gekruide gehaktballetjes in een tomatensaus. Simpel en lekker, een fijn budgetrecept!
29 oktober 2023
Cucina Povera van Roberta Pagnier
 
Milanese kalfskoteletten uit Cucina Povera

Uit Cucina Povera komt dit budgetrecept voor de klassieke Milanese kalfskoteletten; de Italiaanse versie van de schnitzel.