Lunchtrommelvariatie – review Superlunch.nlAls je net als ik regelmatig iets anders in de lunchtrommel van je koter wilt stoppen dan de standaard boterham met kaas, dan is het handig om meer dan één lunchtrommel in huis te hebben.

Eerlijkheidshalve, ik geloof dat wij inmiddels een la vol ermee hebben liggen. Niet alleen omdat in iedere trommel andere inhoud past, maar ook omdat het leuk is ermee te wisselen.

Superlunch

Via instagram werd ik benaderd door superlunch.nl die sinds kort herstart zijn met hun webshop. Een webshop puur en alleen gericht op lunchtrommels. En hoe leuk, niet alleen met kindertrommels maar ook met stijlvolle grote mensentrommels. Of ik ze wilde uitproberen? Dat hebben we gedaan!

Yumbox

We ontvingen een yumbox en een infruition waterfles. De yummybox is een bentostijl lunchtrommel met allemaal vakjes. Er staat zelfs aangegeven wat je waar in kunt doen. De Goodbyn trommel – die wij thuis ook hebben – (niet bij hen gekocht overigens) zit ook in het assortiment. Leuk om de twee verschillende trommels eens met elkaar te vergelijken.

Kleine vakjes, kleine hapjes

Met de yumbox is het "kleine vakjes, kleine hapjes”. Heb je een kleine eter, dan is dit een ideale trommel. Voor onze kleuter is ‘ie vooral geschikt voor haar tien uurtje. De échte trek kan ik in deze trommel niet kwijt.

De Goodbyn box daarentegen heeft één groot vak en twee kleintjes. Ideaal voor wat grotere lunches, zoals een groentemuffin, eiertaartje en dergelijke. In de twee kleine vakjes gaan bij ons altijd twee soorten groente.

Water met fruitsmaak

Dan de waterfles. Door het dólle, niet gelogen, was onze kleuter ermee. Zeker toen ik haar vertelde dat je van alles in het reservoir kunt doen. Komkommerreepjes, munt (net als mama) of fruit. Met dat laatste erin proefde ze het water. Haar reactie? “Mama, het is net limonade”. Hoppa! Hoe simpel, lekker en verantwoord wil je het hebben.

Ik vind het echt een uitvinding! Zeker als je kinderen hebt die niet van puur water houden, maar die je toch wat anders wilt laten drinken dan steeds limonade of sap. Dit is dan ideaal,  tóch water drinken, maar wel met een smaakje (en zonder de suikers!)

Lunchtrommelvariatie

Kortom, mooie spullen! De Goodbyn box heeft mijn persoonlijke voorkeur boven de yum box. Maar dat is puur omdat hij beter past bij de lunchinhoud die ik voor mijn dochter maak. De infusion waterfles vind ik echt meer dan geweldig. De prijzen, die variëren van € 19,95 voor de Goodbyn tot € 31,95 tot de yummy box. De infrution fles is er vanaf € 15,95

Kies vooral wat bij jouw portemonnee en de eetstijl van je kind past. Meer informatie vind je op de website van Superlunch.nl Daar krijg je overigens met de kortingscode SMULPAAPJE  tot en met volgende week zondag 7 februari 2016 10% korting op je aankopen. Da’s toch mooi meegenomen!

Gepubliceerd op 31 januari 2016


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
27 september 2023
Vijgen kruimel muffin
 
Vijgen-kruimel muffins

Appel-kruimel muffins kennen we nu wel. Dit eenvoudige recept voor vijgen-kruimel muffins is een perfect recept voor zoete herfsttraktaties.
4 september 2023
Caponata recept
 
Siciliaanse Caponata Recept, een mediterraanse favoriet

Caponata, een smaakvolle Siciliaanse specialiteit, is een ware traktatie voor liefhebbers van de mediterrane keuken.
17 augustus 2023
onigiri met makreel
 
Onigiri met gerookte makreel

Onigiri zijn Japanse rijsthapjes die veel sneller zijn gemaakt dan sushi en die je kunt vullen met wat je maar lekker vindt. Zoals deze met gerookte makreel
31 juli 2023
american pancakes
 
American blueberry pancakes

De ultieme American pancakes maak je vanaf nu gewoon zelf. Met dit pancake recept geniet je van een enorme stapel American blueberry pancakes
28 juli 2023
risotto basisrecept
 
Risotto, een eenvoudig basisrecept

Met dit basis risottorecept kun je alle kanten op. Ik laat je ook zien hoe je van de basis risotto heel eenvoudig een paddenstoelen risotto maakt.
28 juli 2023
recept pasta carbonara
 
Klassieke pasta Carbonara

Hoe het kan dat er nog geen recept voor een klassieke Carbonara op de site staat is me een raadsel. Want dit geweldige pastarecept is zó lekker!