Lunchtrommelvariatie – review Superlunch.nlAls je net als ik regelmatig iets anders in de lunchtrommel van je koter wilt stoppen dan de standaard boterham met kaas, dan is het handig om meer dan één lunchtrommel in huis te hebben.

Eerlijkheidshalve, ik geloof dat wij inmiddels een la vol ermee hebben liggen. Niet alleen omdat in iedere trommel andere inhoud past, maar ook omdat het leuk is ermee te wisselen.

Superlunch

Via instagram werd ik benaderd door superlunch.nl die sinds kort herstart zijn met hun webshop. Een webshop puur en alleen gericht op lunchtrommels. En hoe leuk, niet alleen met kindertrommels maar ook met stijlvolle grote mensentrommels. Of ik ze wilde uitproberen? Dat hebben we gedaan!

Yumbox

We ontvingen een yumbox en een infruition waterfles. De yummybox is een bentostijl lunchtrommel met allemaal vakjes. Er staat zelfs aangegeven wat je waar in kunt doen. De Goodbyn trommel – die wij thuis ook hebben – (niet bij hen gekocht overigens) zit ook in het assortiment. Leuk om de twee verschillende trommels eens met elkaar te vergelijken.

Kleine vakjes, kleine hapjes

Met de yumbox is het "kleine vakjes, kleine hapjes”. Heb je een kleine eter, dan is dit een ideale trommel. Voor onze kleuter is ‘ie vooral geschikt voor haar tien uurtje. De échte trek kan ik in deze trommel niet kwijt.

De Goodbyn box daarentegen heeft één groot vak en twee kleintjes. Ideaal voor wat grotere lunches, zoals een groentemuffin, eiertaartje en dergelijke. In de twee kleine vakjes gaan bij ons altijd twee soorten groente.

Water met fruitsmaak

Dan de waterfles. Door het dólle, niet gelogen, was onze kleuter ermee. Zeker toen ik haar vertelde dat je van alles in het reservoir kunt doen. Komkommerreepjes, munt (net als mama) of fruit. Met dat laatste erin proefde ze het water. Haar reactie? “Mama, het is net limonade”. Hoppa! Hoe simpel, lekker en verantwoord wil je het hebben.

Ik vind het echt een uitvinding! Zeker als je kinderen hebt die niet van puur water houden, maar die je toch wat anders wilt laten drinken dan steeds limonade of sap. Dit is dan ideaal,  tóch water drinken, maar wel met een smaakje (en zonder de suikers!)

Lunchtrommelvariatie

Kortom, mooie spullen! De Goodbyn box heeft mijn persoonlijke voorkeur boven de yum box. Maar dat is puur omdat hij beter past bij de lunchinhoud die ik voor mijn dochter maak. De infusion waterfles vind ik echt meer dan geweldig. De prijzen, die variëren van € 19,95 voor de Goodbyn tot € 31,95 tot de yummy box. De infrution fles is er vanaf € 15,95

Kies vooral wat bij jouw portemonnee en de eetstijl van je kind past. Meer informatie vind je op de website van Superlunch.nl Daar krijg je overigens met de kortingscode SMULPAAPJE  tot en met volgende week zondag 7 februari 2016 10% korting op je aankopen. Da’s toch mooi meegenomen!

Gepubliceerd op 31 januari 2016


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
8 april 2024
dressing met citrus
 
5 x dressing voor je salade

Een salade wordt nóg lekkerder van een goeie dressing. Ik zet mijn top 5 lekkerste dressings voor je op een rijtje. Hoef jij ze alleen nog maar te maken.
7 april 2024
asperges uit stoomoven
 
Asperges uit de stoomoven

Als je asperges uit de stoomoven wilt maken heb je nog maar één recept nodig. Perfecte gare asperges, met de lékkerste Hollandaise saus.
2 april 2024
rigatoni worstjes, salie, wijn
 
Pasta Brutto

Uit het héérlijke boek Brutto komt dit super makkelijke pastarecept met worstjes, salie en rode wijn. In een mum van tijd staat de lekkerste pasta op tafel!
2 april 2024
Griekse smash burger taco
 
Griekse smash burger taco’s

Smash burgers zijn hot! Maar je kunt ook een plantaardige Griekse smash burger taco maken. Dat super makkelijke recept heb ik voor je!
29 maart 2024
cinnamon rolls karamel
 
Confetti cinnamon rolls met gezouten karamel

In alle opzichten lekkerder dan misschien goed voor je is, maar deze cinnamon rolls met gezouten karamel wil je gemaakt hebben.
21 maart 2024
kip van de barbecue
 
Gegrilde kip van de BBQ met grapefruit

Een eenvoudig, maar heerlijk barbecue-recept. Gegrilde kip met grapefruit. Zo lekker at je kip van de barbecue nog niet eerder.