Lunchtrommelvariatie – review Superlunch.nl



Als je net als ik regelmatig iets anders in de lunchtrommel van je koter wilt stoppen dan de standaard boterham met kaas, dan is het handig om meer dan één lunchtrommel in huis te hebben.

Eerlijkheidshalve, ik geloof dat wij inmiddels een la vol ermee hebben liggen. Niet alleen omdat in iedere trommel andere inhoud past, maar ook omdat het leuk is ermee te wisselen.

Superlunch

Via instagram werd ik benaderd door superlunch.nl die sinds kort herstart zijn met hun webshop. Een webshop puur en alleen gericht op lunchtrommels. En hoe leuk, niet alleen met kindertrommels maar ook met stijlvolle grote mensentrommels. Of ik ze wilde uitproberen? Dat hebben we gedaan!

Yumbox

We ontvingen een yumbox en een infruition waterfles. De yummybox is een bentostijl lunchtrommel met allemaal vakjes. Er staat zelfs aangegeven wat je waar in kunt doen. De Goodbyn trommel – die wij thuis ook hebben – (niet bij hen gekocht overigens) zit ook in het assortiment. Leuk om de twee verschillende trommels eens met elkaar te vergelijken.

Kleine vakjes, kleine hapjes

Met de yumbox is het "kleine vakjes, kleine hapjes”. Heb je een kleine eter, dan is dit een ideale trommel. Voor onze kleuter is ‘ie vooral geschikt voor haar tien uurtje. De échte trek kan ik in deze trommel niet kwijt.

De Goodbyn box daarentegen heeft één groot vak en twee kleintjes. Ideaal voor wat grotere lunches, zoals een groentemuffin, eiertaartje en dergelijke. In de twee kleine vakjes gaan bij ons altijd twee soorten groente.

Water met fruitsmaak

Dan de waterfles. Door het dólle, niet gelogen, was onze kleuter ermee. Zeker toen ik haar vertelde dat je van alles in het reservoir kunt doen. Komkommerreepjes, munt (net als mama) of fruit. Met dat laatste erin proefde ze het water. Haar reactie? “Mama, het is net limonade”. Hoppa! Hoe simpel, lekker en verantwoord wil je het hebben.

Ik vind het echt een uitvinding! Zeker als je kinderen hebt die niet van puur water houden, maar die je toch wat anders wilt laten drinken dan steeds limonade of sap. Dit is dan ideaal,  tóch water drinken, maar wel met een smaakje (en zonder de suikers!)

Lunchtrommelvariatie

Kortom, mooie spullen! De Goodbyn box heeft mijn persoonlijke voorkeur boven de yum box. Maar dat is puur omdat hij beter past bij de lunchinhoud die ik voor mijn dochter maak. De infusion waterfles vind ik echt meer dan geweldig. De prijzen, die variëren van € 19,95 voor de Goodbyn tot € 31,95 tot de yummy box. De infrution fles is er vanaf € 15,95

Kies vooral wat bij jouw portemonnee en de eetstijl van je kind past. Meer informatie vind je op de website van Superlunch.nl Daar krijg je overigens met de kortingscode SMULPAAPJE  tot en met volgende week zondag 7 februari 2016 10% korting op je aankopen. Da’s toch mooi meegenomen!

Gepubliceerd op 31 januari 2016


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
22 juni 2022
recept Laksa Vanja van der Leeden
 
Laksa met kip en garnalen

Laksa is de nieuwe ramen verkondigt Vanja van der Leeden in Insane. Ik ben zeker ook team Laksa, want deze noedelsoep is zó lekker!
13 juni 2022
vegan Raman
 
Vegan ramen met paddenstoelen

Een makkelijke, snelle, zelfgemaakte ramen op basis van groentebouillon en paddenstoelen. Zó lekker!
8 juni 2022
Pasta met bloemkool en citroen
 
Pasta met geroosterde bloemkool & citroen

Dit recept voor pasta met geroosterde bloemkool & citroen is een lekkere variant voor je makkelijke doordeweekse maaltijd.
4 juni 2022
gevulde paprika recept
 
Gevulde puntpaprika’s uit de oven met parelcouscous

Met verse groente en HAK Uit de Oven zet je een makkelijke, maar ook gezonde én lekkere maaltijd op tafel. Zoals deze gevulde puntpaprika’s.
30 mei 2022
bananenhavermoutmuffin-web2.jpg
 
Ontbijtmuffins met banaan & bosbessen

Ontbijtmuffins met banaan en bosbessen, die ook de rest van de dag trouwens prima smaken! Een eenvoudig en lekker muffinrecept
27 mei 2022
zoetzure kip
 
Zoetzure kip met ananas

Uit de keuken van Xi'an Famous Foods komt dit waanzinnig lekkere recept voor zoetzure kip met ananas. Je wilt nooit meer anders.