Lunchtrommelvariatie – review Superlunch.nlAls je net als ik regelmatig iets anders in de lunchtrommel van je koter wilt stoppen dan de standaard boterham met kaas, dan is het handig om meer dan één lunchtrommel in huis te hebben.

Eerlijkheidshalve, ik geloof dat wij inmiddels een la vol ermee hebben liggen. Niet alleen omdat in iedere trommel andere inhoud past, maar ook omdat het leuk is ermee te wisselen.

Superlunch

Via instagram werd ik benaderd door superlunch.nl die sinds kort herstart zijn met hun webshop. Een webshop puur en alleen gericht op lunchtrommels. En hoe leuk, niet alleen met kindertrommels maar ook met stijlvolle grote mensentrommels. Of ik ze wilde uitproberen? Dat hebben we gedaan!

Yumbox

We ontvingen een yumbox en een infruition waterfles. De yummybox is een bentostijl lunchtrommel met allemaal vakjes. Er staat zelfs aangegeven wat je waar in kunt doen. De Goodbyn trommel – die wij thuis ook hebben – (niet bij hen gekocht overigens) zit ook in het assortiment. Leuk om de twee verschillende trommels eens met elkaar te vergelijken.

Kleine vakjes, kleine hapjes

Met de yumbox is het "kleine vakjes, kleine hapjes”. Heb je een kleine eter, dan is dit een ideale trommel. Voor onze kleuter is ‘ie vooral geschikt voor haar tien uurtje. De échte trek kan ik in deze trommel niet kwijt.

De Goodbyn box daarentegen heeft één groot vak en twee kleintjes. Ideaal voor wat grotere lunches, zoals een groentemuffin, eiertaartje en dergelijke. In de twee kleine vakjes gaan bij ons altijd twee soorten groente.

Water met fruitsmaak

Dan de waterfles. Door het dólle, niet gelogen, was onze kleuter ermee. Zeker toen ik haar vertelde dat je van alles in het reservoir kunt doen. Komkommerreepjes, munt (net als mama) of fruit. Met dat laatste erin proefde ze het water. Haar reactie? “Mama, het is net limonade”. Hoppa! Hoe simpel, lekker en verantwoord wil je het hebben.

Ik vind het echt een uitvinding! Zeker als je kinderen hebt die niet van puur water houden, maar die je toch wat anders wilt laten drinken dan steeds limonade of sap. Dit is dan ideaal,  tóch water drinken, maar wel met een smaakje (en zonder de suikers!)

Lunchtrommelvariatie

Kortom, mooie spullen! De Goodbyn box heeft mijn persoonlijke voorkeur boven de yum box. Maar dat is puur omdat hij beter past bij de lunchinhoud die ik voor mijn dochter maak. De infusion waterfles vind ik echt meer dan geweldig. De prijzen, die variëren van € 19,95 voor de Goodbyn tot € 31,95 tot de yummy box. De infrution fles is er vanaf € 15,95

Kies vooral wat bij jouw portemonnee en de eetstijl van je kind past. Meer informatie vind je op de website van Superlunch.nl Daar krijg je overigens met de kortingscode SMULPAAPJE  tot en met volgende week zondag 7 februari 2016 10% korting op je aankopen. Da’s toch mooi meegenomen!

Gepubliceerd op 31 januari 2016


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
29 november 2022
vanille pannacotta web2.jpg
 
Vanille pannacotta met stoofpeertjes

Vanille pannacotta met stoofpeertjes, een dessert dat super feestelijk is en in zijn geheel is voor te bereiden. Een ideaal kerstdessert dus!
29 november 2022
 
Zelfgemaakte Pommes Duchesse

Goudbruine, knapperig van buiten en zacht van binnen, Pommes Duchesse. Je maakt ze heel eenvoudig zelf.
29 november 2022
frans stoofvlees boeuf bourguignon
 
Boeuf Bourguignon – Frans stoofvlees

Een klassiek Frans stoofvleesrecept, dat is deze boeuf bourguignon zeker. Maar wat een feestelijk gerecht om met kerst op tafel te zetten.
29 november 2022
 
Rode uiensoep met kaascroutons

Een klassieke uiensoep, maar dan met een twist. Maak deze rode uiensoep als voorgerecht voor een feestelijk menu.
16 november 2022
Mont d'oR BBQ
 
Mont d’Or van de barbecue

Mont d'Or, dit bijzondere seizoenskaasje, kun je ook geweldig op de (winter) barbecue bereiden en is een heerlijk borrelhapje voor de feestdagen.
9 november 2022
aardappeltaart Ottolenghi
 
Hartige taart met aardappel, Gruyère en feta

Uit Ottolenghi Test Kitchen Extra Lekker komt deze goddelijke hartige taart met aardappel en twee soorten kaas. Super makkelijk. Méga lekker!