Lunchtrommelinspiratie 3



Deel vijf alweer van een reeks lunchtrommelinspiratie op Smulpaapje. Het laatste deel ook voordat volgende maand de zomervakantie begint.

Het blijft leuk om jullie te inspireren met gevarieerde lunchtrommels. Hopelijk geeft deze editie ook weer wat lekkere ideetjes!

Lunchtrommelinspiratie

   bolletje met boerenkaas, lunchmuffin met erwtjes, half worstenbroodje en groente

   boerenomelet, half scotch egg, brood met boter en groente

  krentenbol, half worstenbroodje, lunchmuffin met paprika en groente

  mini pittabroodje met kaas, lunchmuffin met paprika, reepjes gele paprika

Meer inspiratie

Kijk dan ook eens bij de vorige editie(s) of hier voor recepten

Gepubliceerd op 16 juni 2016


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
27 juni 2024
venkelsalade
 
Salade met venkel en appel

Salades zijn niet alleen voor de zomer. Deze salade is juist voor nu, want venkel & appel zijn volop in het seizoen. Je maakt ‘m met slechts 5 ingrediënten.
26 juni 2024
Cobb salad
 
Klassieke Amerikaanse Cobb salade

Deze Cobb salade kun je met een gerust hart een maaltijd op zich noemen. Dit is mijn versie van deze Amerikaanse klassieker
25 juni 2024
recept pistache ijs
 
Pistache ijs met ijsmachine

Je hoeft geen pistache ijs meer te kopen, als je een ijsmachine hebt is dit hét recept voor vers pistache ijs.
18 juni 2024
yoghurtijs maken
 
Bananen yoghurtijs met chocolate chips

Dit bananen yoghurtijs doet mij denken aan Chunky Monkey, van Ben & Jerry’s. Maar dit yoghurtijs maak je met Griekse yoghurt. Zó lekker!
13 juni 2024
Spaans borrelhapje
 
Chorizo al vino blanco

Gebakken chorizo met rode wijn is een klassiek Spaans hapje. Ik geef het een twist door Rueda Verdejo te gebruiken. Je nieuwe favoriete borrelhapje!
10 juni 2024
octopus salade italiaans
 
Octopus salade Italiaanse stijl

Het recept voor deze Italiaanse octopus salade is heel eenvoudig en met slechts een paar ingrediënten. Ik vertel je alle geheimen van de bereiding ervan.