Linda loves Holy Unicorn GinApe-trots hoor, want in de Linda Loves van deze maand is een plekje waar je Holy Unicorn Gin vindt. MIJN gin. In de Linda.

Linda Loves Holy Unicorn Gin

Dat is misschien voor de meeste grote merken niets bijzonders, maar ik ben zo ongelofelijk trots hierop. En zo dankbaar dat me dit gegund is.

Want alles ten aanzien van Holy Unicorn Gin is ontstaan vanuit mijn droom om mijn eigen gin te maken. Dat dat gelukt is is al te gek. Dat ‘ie zo goed verkoopt onvoorstelbaar. Dat dit dan ook nog gebeurt helemaal bijzonder.

Dus dankjewel team Linda. voor deze prachtige vermelding in mijn favo blad.

Holy Unicorn Linda Loves

Verkoopinformatie Holy Unicorn Gin

En voor iedereen die de gin nog niet geproefd heeft, sla gauw je slag! Je koopt Holy Unicorn Gin online bij Cane and Grain (of bij hen in de winkel in Amsterdam)
Verzending van de gin kan naar ieder adres in Nederland.

Gepubliceerd op 11 november 2021


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
29 mei 2023
Henrique Sá Pessoa
 
ARCA brengt Portugal naar Amsterdam

Wie Portugal niet kan missen kan naar ARCA in Amsterdam. Het restaurant van Henrique Sá Pessoa ** biedt een vleugje Portugal in Nederland.
28 mei 2023
Tuin van de Smid diner
 
Tuin van de Smid diner

Tuin van de Smid in Leiden kennen we al járen, we komen er al even lang. Deze zomer doen ze ook diner en wij mochten voorproeven!
21 mei 2023
rui paula
 
Laat je verrassen door culinair Portugal

Als er één land is dat wordt onderschat op culinair vlak, dan is het Portugal wel. Ga met me mee op reis en ontdek hoe waanzinnig culinair Portugal is!
18 mei 2023
port tonic witte port
 
Port Tonic, dé zomercocktail uit Portugal

Als er één cocktail is die in Portugal al decennia lang veel wordt gedronken is dat wel de Port Tonic. En met goede reden! Dit is hoe je 'm maakt.
11 mei 2023
Rosé RSRV Mumm
 
La table des Chefs van Champagnehuis Mumm

Combineer de prachtige champagnes van G.H. Mumm met het culinaire talent van jonge chefs en je krijgt La Table des Chefs in Reims.
5 mei 2023
tomasu sojasaus
 
Rotterdamse sojasaus Tomasu verovert de wereld

Tijd en smaak zijn de basis voor de lekkerste sojasaus éver, Tomasu uit Rotterdam. En het is niet zo gek dat deze de wereld verovert.