Susan Aretz in Koffietijd



Koffietijd_welkom

Susan Aretz bij Koffietijd

Ruim op tijd arriveer ik bij de studio en mag meteen de make-up in. Wat heerlijk om daar niet zelf over na te hoeven denken! Daarna is het tijd voor de repetitie. We lopen alles door en ik maak kennis met Quinty. Zij weet het uiteraard al lang niet meer, maar in de allerprilste begintijd van Smulpaapje heb ik ooit een minuutje in Koffietijd – bij Quinty dus – mogen vertellen over het ontstaan van Smulpaapje.

Koffietijd_makeup

Wat lunchen we vandaag? bij Koffietijd

Na de repetities is het tijd voor het échte werk. Ik kook buiten in de tuin en bereid alvast mijn wafelbeslag voor. Dan komt Quinty voor het gesprekje en hebben we het over mijn boek én het feit dat ik de hele week te zien ben bij 5uur Live, met recepten uit het boek Die namen we afgelopen week al op. Het is zó gaaf om te mogen doen waar je blij van wordt en daar ook nog eens over te vertellen tijdens de uitzending.

Koffietijd_buitenkeuken

Koken bij Koffietijd

Dan is het tijd om te gaan bakken. Terwijl in de uitzending alle andere gasten aan het woord komen bak ik achter elkaar door de wafels. Die moeten namelijk wel echt 5 minuten per setje, dus ik ben ook echt de hele uitzending aan het bakken. Gelukkig lukken alle wafels ook, zijn ze mooi gaar en goudbruin en kan ik aan het eind laten zien dat met een beetje moeite je een rooster vol heerlijke hartige wafels hebt. Deze wafels haalde de vriezer overigens niet. Ze belandden allemaal in de magen van de crew 😉

Koffietijd_Quinty

Complimenten en blij!

Het was een overgetelijke ervaring en geweldig om te doen. Het mooiste compliment kwam meteen ook van Quinty die zei “het is alsof je nooit anders hebt gedaan!”

Die steek ik enorm in mijn zak, terwijl ik nageniet en me verheug op alle filmpjes die deze week bij 5uur Live nog gaan komen. Zodra die online staan zal ik ze hieronder plaatsen.Mocht je de uitzending van Koffietijd van vanmorgen gemist hebben, geen nood. Mijn hele segment – keurig achter elkaar gemonteerd – vind je hier in z’n geheel terug!

Filmpjes Susan in 5uur Live

maandag – Groente pannenkoeken zie je hier

dinsdag – Peer havermoutkoeken zie je hier

woensdag – Appelchips zie je hier

donderdag – Polenta frietjes met paprika zie je hier

vrijdag – Bacon & egg muffins zie je hier

Mijn favoriete keuken

Had je het gezien? Alle filmpjes die we hebben opgenomen voor 5uur Live mochten we filmen in mijn favoriete keuken, bij de Siematic Flagshipstore in Amsterdam. Maar dan wel ingericht zoals ik thuis mijn keuken ook heb. Dus met de koffiemokken van Moyee koffie (mijn favo koffie!), de olie & azijn van Foodelicious (da’s geen verrassing hé), de mengkommen van Rosti Mepal (ideaal zijn die) én natuurlijk met een tekening van mijn dochter in de keuken! (en ik word hier niet voor betaald, dit staat gewoon – zelfgekocht – bij mij thuis!)

Gepubliceerd op 16 oktober 2017


Reageren is niet mogelijk.

Dit vind je vast ook interessant
20 maart 2023
 
Paasbrood maken

Zin om met Pasen zelf een Paasbrood te maken? Dan heb ik een heerlijk en eenvoudig recept voor Paasbrood voor je!
20 februari 2023
Witlofsoep met gekaramelliseerde appel
 
Witlofsoep met gekaramelliseerde appel

Soeprecepten kun je gewoon niet genoeg hebben. En dit recept voor witlofsoep mag je ook aan je repertoire toevoegen. Lekker én gezond.
7 februari 2023
TikTok pasta met wodka garnalen
 
Tik Tok pasta met wodka garnalen

Je dacht dat de Tik Tok pasta met feta al lekker was? Wacht tot je diezelfde pasta eet met wodka garnalen. Goddelijk!
4 februari 2023
nonnevot
 
Nonnevotten – Limburgs carnaval gebak

Zo maak en vouw je Limburgse nonnevotten, met stap voor stap foto's en tips. Ook als je niet in Limburg carnaval viert echt een aanrader
29 januari 2023
mosterdsoep recept
 
Romige mosterdsoep met appel

Een heerlijk vegan mosterdsoeprecept voor groot en klein. Mosterd geeft net dat beetje extra aan deze heerlijke soep met knolselderij en appel.
11 januari 2023
hartige cake met spinazie
 
Hartige cake met spinazie

Een hartige cake is áltijd een goed idee. Als makkelijke lunch, als borrelhapje of bij soep voor een snelle maaltijd. Deze hartige cake wil je maken!