Kijkje achter de schermen – oktober



Work hard, play hard. Zo zou je deze maand het beste kunnen omschrijven. Hij stond in het teken van werk, maar zeker ook van ontspannen met maar liefst twee tripjes naar het buitenland.

Maar die tripjes (die ik overigens altijd zelf betaal!) leveren altijd ook weer een hoop mooie artikelen op. Wie weet heb je ze wel gelezen. Kom, ik neem jullie mee in hoe oktober er voor mij uit zag!

Cocktailworkshop_Smulpaapje

Cocktailworkshop

Hoewel ik op Smulpaapje nooit schrijf over wijnen e.d. ben ik er wel een liefhebber van. Net als van cocktails, die we leerde maken tijdens een cocktailworkshop in samenwerking met wijnmerk Barefoot en mijn lievelings wodka New Amsterdam.

Hoewel je niet verwacht dat je met wijn cocktails kunt maken zagen wij hoe de cocktailshakers van het HardRock café het ene na het andere lekkers maakten. Toffe middag was dat!

Denise_boekpresentatie.jpg

Boekpresentatie All-day Bowls

De week erna presenteerde Denise Kortlever haar prachtige tweede boek, All-day Bowls, in Amsterdam en overhandigde het eerste exemplaar aan Humberto Tan. De review van dat boek volgt binnenkort op Smulpaapje.

New York New York

En toen werd het tijd om onze koffers in te pakken en naar New York te gaan. Een vakantie die ook altijd een beetje werk is. Omdat ik er met bakken inspiratie vandaan kom, we aten bij het geweldige Blue Hill at Stone Barns en zagen, ondanks dat we er voor de 5e keer waren, weer allemaal nieuwe dingen in de stad. En natuurlijk ontdekte ik weer allemaal fijne restaurantjes en andere fijne plekjes!

boekpresentatie Bas.jpg

Work work work

En de dag nadat je dan thuis komt ga je gewoon weer vol een dag met meetings in en is er de boekpresentatie van het boek van Bas Robben. Alsof je nooit weg bent geweest 😉

Ook werd bekend dat ik komende 11-12 november in de Jaarbeurs in Utrecht tijdens de Tasty in het Kooktheater presenteer. Super veel zin in!

Londen.jpg

London baby

Voor ons meisje brak de herfstvakantie aan. Een fijn moment om wat tijd samen door te brengen met onze vrienden in Engeland en samen een nieuw restaurant in Londen te ontdekken. Het is ook de enige plek waar ik dagen lang niet kook en tóch heerlijk eet.

Miljuschka_boekpresentatie.jpg

Boekpresentatie Miljuschka

Nóg een boekpresentatie deze maand, en wel die van RTL Boulevard foodexpert Miljuschka Witzenhausen. In Amsterdam overhandigt zij het eerste exemplaar van haar boek aan medepresentator bij RTL4 John Williams. Een boek vol met persoonlijke recepten en verhalen. De review volgt komende maand!

Hoe ziet november er uit?

Het wordt een drukke maand. De eerste (pre)kerstuitnodigingen liggen al op de mat. We gaan het kerstmenu voor Smulpaapje fotograferen en er staan een aantal spannende meetings gepland. Kortom, er is weer genoeg te doen!

Gepubliceerd op 28 oktober 2016


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
27 juni 2024
venkelsalade
 
Salade met venkel en appel

Salades zijn niet alleen voor de zomer. Deze salade is juist voor nu, want venkel & appel zijn volop in het seizoen. Je maakt ‘m met slechts 5 ingrediënten.
26 juni 2024
Cobb salad
 
Klassieke Amerikaanse Cobb salade

Deze Cobb salade kun je met een gerust hart een maaltijd op zich noemen. Dit is mijn versie van deze Amerikaanse klassieker
25 juni 2024
recept pistache ijs
 
Pistache ijs met ijsmachine

Je hoeft geen pistache ijs meer te kopen, als je een ijsmachine hebt is dit hét recept voor vers pistache ijs.
18 juni 2024
yoghurtijs maken
 
Bananen yoghurtijs met chocolate chips

Dit bananen yoghurtijs doet mij denken aan Chunky Monkey, van Ben & Jerry’s. Maar dit yoghurtijs maak je met Griekse yoghurt. Zó lekker!
13 juni 2024
Spaans borrelhapje
 
Chorizo al vino blanco

Gebakken chorizo met rode wijn is een klassiek Spaans hapje. Ik geef het een twist door Rueda Verdejo te gebruiken. Je nieuwe favoriete borrelhapje!
10 juni 2024
octopus salade italiaans
 
Octopus salade Italiaanse stijl

Het recept voor deze Italiaanse octopus salade is heel eenvoudig en met slechts een paar ingrediënten. Ik vertel je alle geheimen van de bereiding ervan.