Kijkje achter de schermen – oktober



Work hard, play hard. Zo zou je deze maand het beste kunnen omschrijven. Hij stond in het teken van werk, maar zeker ook van ontspannen met maar liefst twee tripjes naar het buitenland.

Maar die tripjes (die ik overigens altijd zelf betaal!) leveren altijd ook weer een hoop mooie artikelen op. Wie weet heb je ze wel gelezen. Kom, ik neem jullie mee in hoe oktober er voor mij uit zag!

Cocktailworkshop_Smulpaapje

Cocktailworkshop

Hoewel ik op Smulpaapje nooit schrijf over wijnen e.d. ben ik er wel een liefhebber van. Net als van cocktails, die we leerde maken tijdens een cocktailworkshop in samenwerking met wijnmerk Barefoot en mijn lievelings wodka New Amsterdam.

Hoewel je niet verwacht dat je met wijn cocktails kunt maken zagen wij hoe de cocktailshakers van het HardRock café het ene na het andere lekkers maakten. Toffe middag was dat!

Denise_boekpresentatie.jpg

Boekpresentatie All-day Bowls

De week erna presenteerde Denise Kortlever haar prachtige tweede boek, All-day Bowls, in Amsterdam en overhandigde het eerste exemplaar aan Humberto Tan. De review van dat boek volgt binnenkort op Smulpaapje.

New York New York

En toen werd het tijd om onze koffers in te pakken en naar New York te gaan. Een vakantie die ook altijd een beetje werk is. Omdat ik er met bakken inspiratie vandaan kom, we aten bij het geweldige Blue Hill at Stone Barns en zagen, ondanks dat we er voor de 5e keer waren, weer allemaal nieuwe dingen in de stad. En natuurlijk ontdekte ik weer allemaal fijne restaurantjes en andere fijne plekjes!

boekpresentatie Bas.jpg

Work work work

En de dag nadat je dan thuis komt ga je gewoon weer vol een dag met meetings in en is er de boekpresentatie van het boek van Bas Robben. Alsof je nooit weg bent geweest 😉

Ook werd bekend dat ik komende 11-12 november in de Jaarbeurs in Utrecht tijdens de Tasty in het Kooktheater presenteer. Super veel zin in!

Londen.jpg

London baby

Voor ons meisje brak de herfstvakantie aan. Een fijn moment om wat tijd samen door te brengen met onze vrienden in Engeland en samen een nieuw restaurant in Londen te ontdekken. Het is ook de enige plek waar ik dagen lang niet kook en tóch heerlijk eet.

Miljuschka_boekpresentatie.jpg

Boekpresentatie Miljuschka

Nóg een boekpresentatie deze maand, en wel die van RTL Boulevard foodexpert Miljuschka Witzenhausen. In Amsterdam overhandigt zij het eerste exemplaar van haar boek aan medepresentator bij RTL4 John Williams. Een boek vol met persoonlijke recepten en verhalen. De review volgt komende maand!

Hoe ziet november er uit?

Het wordt een drukke maand. De eerste (pre)kerstuitnodigingen liggen al op de mat. We gaan het kerstmenu voor Smulpaapje fotograferen en er staan een aantal spannende meetings gepland. Kortom, er is weer genoeg te doen!

Gepubliceerd op 28 oktober 2016


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
29 november 2022
vanille pannacotta web2.jpg
 
Vanille pannacotta met stoofpeertjes

Vanille pannacotta met stoofpeertjes, een dessert dat super feestelijk is en in zijn geheel is voor te bereiden. Een ideaal kerstdessert dus!
29 november 2022
 
Zelfgemaakte Pommes Duchesse

Goudbruine, knapperig van buiten en zacht van binnen, Pommes Duchesse. Je maakt ze heel eenvoudig zelf.
29 november 2022
frans stoofvlees boeuf bourguignon
 
Boeuf Bourguignon – Frans stoofvlees

Een klassiek Frans stoofvleesrecept, dat is deze boeuf bourguignon zeker. Maar wat een feestelijk gerecht om met kerst op tafel te zetten.
29 november 2022
 
Rode uiensoep met kaascroutons

Een klassieke uiensoep, maar dan met een twist. Maak deze rode uiensoep als voorgerecht voor een feestelijk menu.
16 november 2022
Mont d'oR BBQ
 
Mont d’Or van de barbecue

Mont d'Or, dit bijzondere seizoenskaasje, kun je ook geweldig op de (winter) barbecue bereiden en is een heerlijk borrelhapje voor de feestdagen.
9 november 2022
aardappeltaart Ottolenghi
 
Hartige taart met aardappel, Gruyère en feta

Uit Ottolenghi Test Kitchen Extra Lekker komt deze goddelijke hartige taart met aardappel en twee soorten kaas. Super makkelijk. Méga lekker!