Kerstbuffet 2015 (ontbijt & brunch)



Met kerst pak je toch altijd wat meer uit met het ontbijt dan in een gewoon weekend. Of als je lekker uitslaapt (wat is dat ook al weer?) maak je er een brunch van. Maar ook met het ontbijt & de brunch doen we het dit jaar super relaxt.

Alles is voor te bereiden, dus op de ochtend zelf slinger je de oven aan, dek je de tafel feestelijk en zit je in een mum van tijd met elkaar aan tafel.

 

 

Geen ingewikkelde, maar wel héle lekkere recepten. Van gezond, tot ongegeneerd genieten. Maak er een heerlijke kerstochtend van met dit lekkere ontbijt/brunchbuffet.

Ontbijt kerstbuffet, bestaande uit:

Kaneelrolletjes

**

Bacon & ei croissants

**

Zelfgemaakte kerstgranola met dikke yoghurt

**

Frisse citrussalade met honing & munt

**

Verse sappen

Gepubliceerd op 9 december 2015


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
29 januari 2023
mosterdsoep recept
 
Romige mosterdsoep met appel

Een heerlijk vegan mosterdsoeprecept voor groot en klein. Mosterd geeft net dat beetje extra aan deze heerlijke soep met knolselderij en appel.
11 januari 2023
hartige cake met spinazie
 
Hartige cake met spinazie

Een hartige cake is áltijd een goed idee. Als makkelijke lunch, als borrelhapje of bij soep voor een snelle maaltijd. Deze hartige cake wil je maken!
8 januari 2023
salade met makreel
 
Makreelsalade met appel

Makreelsalade is niet alleen heerlijk op een boterham of cracker. Het is ook een heerlijk makreelrecept voor de borrel. Super veelzijdig!
5 januari 2023
palmkool
 
10 x recepten met lekker veel groente

In plaats van deze maand te focussen op afvallen wil ik je laten zien hoe lekker het is om veel groente te eten. Dus 10x recepten met volop groente.
29 december 2022
snelle roerbak met spitskool
 
Super snelle roerbak met spitskool en champignons

Een super snelle roerbak met spitskool en champignons. Een heerlijk budgetrecept dat in no time klaar is. Super gezond én lekker
29 december 2022
borreltijd
 
Italiaans borrelhapje (sfoglia ripiena)

Gevuld bladerdeeg, op z’n Italiaans, maakt een waanzinnig lekker en makkelijk borrelhapje. Zéker als je truffelsalami gebruikt.