Hendrick’s Bramble cocktailHendrick’s Bramble cocktail

Ik kreeg onlangs een fles van de limited edition Hendrick’s Midsummer Solstice En daar maak je, samen met onder andere verse bramen, dus deze heerlijke cocktail mee. Het ultieme zomerdrankje als je het mij vraagt!

voor één glas
50 ml Hendrick’s Midsummer Solstice (mogelijk doe ik er nét iets meer in…)
20ml vers citroensap (ongeveer een halve citroen)
10ml suikersiroop (of iets meer als je citroen heel zuur blijkt te zijn)
25g verse bramen
ijsblokjes of crushed ice

Crush de verse bramen in een shaker en doe hier alle andere ingrediënten (m.u.v. het ijs) bij. Shake even flink en giet dan door een strainer in een tumbler met voldoende ijs. Garneer met een verse framboos. Geen shaker? Doe dan alle ingrediënten in een glas en roer de cocktail goed door. Giet door een zeefje in je uiteindelijke tumbler, die je gevuld hebt met ijs.

Gepubliceerd op 23 juni 2020


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
3 december 2023
Rueda wijnen
 
Bubbels uit Rueda voor bij de borrelplank

Wist je dat er naast Verdejo wijnen ook waanzinnig lekker bubbels uit het Spaanse wijngebied Rueda komen? De perfecte partner voor je borrelplank.
9 november 2023
cadeautips
 
Cadeautips voor de feestdagen

Of je nu een cadeau zoekt voor Sinterklaas, Kerst of voor welke feestdag dan ook, ik heb volop tips voor je voor cadeaus met de feestdagen.
4 november 2023
Bar Beurre Maastricht
 
Bar Beurre in Maastricht

Ik kan je meerdere redenen geven om naar Maastricht te gaan. En met de opening van Bar Beurre heb je weer een reden erbij!
28 oktober 2023
wild in de achterhoek
 
Wild in de Achterhoek

Als je wild wil eten, dan is de Achterhoek een top culinaire bestemming daarvoor. Ga je mee op wildreis door de Achterhoek?!
9 oktober 2023
wijnen uit Rueda
 
Rueda wijnen: De perfecte match met groente

De nieuwe oogst Rueda wijnen is nét geplukt! Een perfect moment om je meer te vertellen over deze frisse Spaanse wijn met een bite.
5 oktober 2023
de waag leiden
 
12x Lunchen in Leiden

Of ik mijn favorieten wil delen voor lekkere lunch plekjes in Leiden? Tuurlijk! Dit zijn mijn 12 favorieten om in Leiden lekker te lunchen.