Dit moet je in juni óók kijken op NetflixDit moet je in juni óók kijken op Netflix

Twee tips, in één maand, want er is een nieuw seizoen ‘Somebody feed Phil’uitgekomen. En die moet je zien. Waarom? Ik vertel het je!

Als je zoals ik van eten houdt, maar ook van reizen en je houdt van een vreemd soort humor, dan hou je ook van Somebody feed Phil. Ik ben de eerste serie vorig jaar met mijn dochter gaan kijken en we hebben echt in no time alle beide seizoenen gezien.

Somebody feed Phil

Phil Rosental is een Amerikaan, die o.a. de serie Everybody loves Raymond schreef. Een humoristische man, maar dan een gekke. Met een enórme voorliefde voor eten. Deze man reist de wereld over en eet alles wat ‘ie tegenkomt. Met ongekende grijnzen op zijn gezicht tot gevolg.

Een typische Amerikaan ook, die wel íets gewend is maar ook graag alles vergelijkt met waar hij vandaan komt. Maar nooit op een nare manier. Het is pure feel good televisie. Je krijgt er trek van. Je wilt er van op een vliegtuig springen om mee te eten. Niks hoogdravends dus, maar gewoon lekker een paar afleveringen achter elkaar kijken.

Tot je bij de aflevering over (een van onze lievelingssteden) Londen komt. Je dochter ziet dat hij een donut haalt bij Bread Ahead (onze absolute lievelings), zij naar buiten stormt, zich dramatisch laat vallen op de tuinbank, een kussen over haar hoofd trekt en uitroept “dit is púre marteling! “ 😉

Seizoen drie is nu op Netflix te zien.

Gepubliceerd op 3 juni 2020


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
16 maart 2023
Don papa rum
 
Waar komt Don Papa rum vandaan?

Ik neem je mee naar de Filipijnen. Het land waar Don Papa rum vandaan komt. Ga je mee op reis?!
4 maart 2023
cremant bistrot bar frere
 
Bistrot bar Frère in Rotterdam

Als je in Rotterdam uit eten wil ga je meestal het centrum in. Vanaf nu ga je linea recta naar Bistrot bar Frère in Rotterdam. Daar ga je blij van worden!
2 maart 2023
activiteiten Antwerpen
 
Antwerpen activiteiten

Volop tips voor leuke activiteiten in Antwerpen. Voor een weekendje weg of stedentrip, inclusief hoteltip. Ik zet alle Antwerpen tips voor je op een rijtje.
6 februari 2023
masterclass borrelen susan aretz
 
Masterclass Borreltijd met Susan Aretz

Altijd al willen leren hoe je de perfecte borrelplank maakt en welke cocktails je daar bij serveert? In de masterclass Borreltijd leer je het allemaal!
3 februari 2023
business class klm
 
Businessclass vliegen

Is het het waard om businessclass te vliegen en wat krijg je dan eigenlijk? Ik vloog voor het eerst businessclass met KLM en zet alles voor je op een rijtje.
1 februari 2023
dagtrip klein curacao
 
Dagtrip naar Klein Curaçao

Ben je op Curaçao en heb je de tijd, dan is een dagtrip naar Klein Curaçao de moeite waard. Een echt onbewoond eiland op een uur varen van Curaçao.