Dit moet je in juni óók kijken op NetflixDit moet je in juni óók kijken op Netflix

Twee tips, in één maand, want er is een nieuw seizoen ‘Somebody feed Phil’uitgekomen. En die moet je zien. Waarom? Ik vertel het je!

Als je zoals ik van eten houdt, maar ook van reizen en je houdt van een vreemd soort humor, dan hou je ook van Somebody feed Phil. Ik ben de eerste serie vorig jaar met mijn dochter gaan kijken en we hebben echt in no time alle beide seizoenen gezien.

Somebody feed Phil

Phil Rosental is een Amerikaan, die o.a. de serie Everybody loves Raymond schreef. Een humoristische man, maar dan een gekke. Met een enórme voorliefde voor eten. Deze man reist de wereld over en eet alles wat ‘ie tegenkomt. Met ongekende grijnzen op zijn gezicht tot gevolg.

Een typische Amerikaan ook, die wel íets gewend is maar ook graag alles vergelijkt met waar hij vandaan komt. Maar nooit op een nare manier. Het is pure feel good televisie. Je krijgt er trek van. Je wilt er van op een vliegtuig springen om mee te eten. Niks hoogdravends dus, maar gewoon lekker een paar afleveringen achter elkaar kijken.

Tot je bij de aflevering over (een van onze lievelingssteden) Londen komt. Je dochter ziet dat hij een donut haalt bij Bread Ahead (onze absolute lievelings), zij naar buiten stormt, zich dramatisch laat vallen op de tuinbank, een kussen over haar hoofd trekt en uitroept “dit is púre marteling! “ 😉

Seizoen drie is nu op Netflix te zien.

Gepubliceerd op 3 juni 2020


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
26 maart 2024
 
Alles wat je wilt weten over zonnebrand

Er zijn veel, héél veel soorten zonnebrand te koop. Ik zet in dit artikel alles wat je wilt weten over zonnebrand op een rijtje.
10 februari 2024
toko favorieten
 
Favorieten uit de toko

De toko is al jaren een favoriete plek om boodschappen te doen. Hoog tijd dus om eens een lijstje te maken met favoriete producten uit de toko.
10 februari 2024
 
Restaurants en uit eten op Curaçao

Tips voor restaurants op Curaçao, daar waar ik heerlijk uit eten ben geweest. Dat je op Curaçao geweldig uit eten kunt zie je aan deze restaurant tips.
21 december 2023
Warre's port kaasplank
 
5 tips voor het lekkerste kaasplankje met port

Duik in de wereld van port en kaas met deze 5 tips voor het lekkerste kaasplankje. Zo wordt jouw kaasplankje de perfecte afsluiter van je diner.
3 december 2023
Rueda wijnen
 
Bubbels uit Rueda voor bij de borrelplank

Wist je dat er naast Verdejo wijnen ook waanzinnig lekker bubbels uit het Spaanse wijngebied Rueda komen? De perfecte partner voor je borrelplank.
9 november 2023
cadeautips
 
Cadeautips voor de feestdagen

Of je nu een cadeau zoekt voor Sinterklaas, Kerst of voor welke feestdag dan ook, ik heb volop tips voor je voor cadeaus met de feestdagen.