Dit moet je in juni óók kijken op NetflixDit moet je in juni óók kijken op Netflix

Twee tips, in één maand, want er is een nieuw seizoen ‘Somebody feed Phil’uitgekomen. En die moet je zien. Waarom? Ik vertel het je!

Als je zoals ik van eten houdt, maar ook van reizen en je houdt van een vreemd soort humor, dan hou je ook van Somebody feed Phil. Ik ben de eerste serie vorig jaar met mijn dochter gaan kijken en we hebben echt in no time alle beide seizoenen gezien.

Somebody feed Phil

Phil Rosental is een Amerikaan, die o.a. de serie Everybody loves Raymond schreef. Een humoristische man, maar dan een gekke. Met een enórme voorliefde voor eten. Deze man reist de wereld over en eet alles wat ‘ie tegenkomt. Met ongekende grijnzen op zijn gezicht tot gevolg.

Een typische Amerikaan ook, die wel íets gewend is maar ook graag alles vergelijkt met waar hij vandaan komt. Maar nooit op een nare manier. Het is pure feel good televisie. Je krijgt er trek van. Je wilt er van op een vliegtuig springen om mee te eten. Niks hoogdravends dus, maar gewoon lekker een paar afleveringen achter elkaar kijken.

Tot je bij de aflevering over (een van onze lievelingssteden) Londen komt. Je dochter ziet dat hij een donut haalt bij Bread Ahead (onze absolute lievelings), zij naar buiten stormt, zich dramatisch laat vallen op de tuinbank, een kussen over haar hoofd trekt en uitroept “dit is púre marteling! “ 😉

Seizoen drie is nu op Netflix te zien.

Gepubliceerd op 3 juni 2020


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
18 juni 2021
pink senorita
 
Pink señorita met tropisch zeezoutrandje

Sommige cocktails worden nóg lekkerder van wat kick op het glas. Een zoutrandje maakt van deze pink señorita je nieuwe favoriete cocktail!
11 mei 2021
strandhuisje Roompot
 
Vakantie in strandhuisje

Als je overweegt om tijdens een vakantie een strandhuisje te huren ga ik je vertellen waarom je dat absoluut wil!
10 mei 2021
streek van verrassingen
 
Streek van verrassingen

Als je erop uit wilt biedt de Streek van Verrassingen meerdere locaties, waar je misschien in eerste instantie niet aan denkt. Ik vertel je er meer over!
29 april 2021
fino sherry
 
Wat je moet weten over sherry

Sherry is toe aan een revival en dus is er een heuse (Europese) campagne om sherry terug in het glas te brengen. Dit moet je zéker weten over sherry.
26 april 2021
margarita cocktal
 
Margarita cocktail recepten

Waarom ik tot nu toe niet eerder Margarita’s heb gemaakt is me een raadsel. Met het basisrecept voor deze klassieke cocktail kun je geweldig variëren.
31 maart 2021
 
Magic Drops Collistar

Een zelfbruiner is altijd best een dingetje, want werkt het goed en zo ja hoe handig is het in het gebruik. Ik testte de Magic Drops van Collistar voor je.