Dit moet je in juni óók kijken op NetflixDit moet je in juni óók kijken op Netflix

Twee tips, in één maand, want er is een nieuw seizoen ‘Somebody feed Phil’uitgekomen. En die moet je zien. Waarom? Ik vertel het je!

Als je zoals ik van eten houdt, maar ook van reizen en je houdt van een vreemd soort humor, dan hou je ook van Somebody feed Phil. Ik ben de eerste serie vorig jaar met mijn dochter gaan kijken en we hebben echt in no time alle beide seizoenen gezien.

Somebody feed Phil

Phil Rosental is een Amerikaan, die o.a. de serie Everybody loves Raymond schreef. Een humoristische man, maar dan een gekke. Met een enórme voorliefde voor eten. Deze man reist de wereld over en eet alles wat ‘ie tegenkomt. Met ongekende grijnzen op zijn gezicht tot gevolg.

Een typische Amerikaan ook, die wel íets gewend is maar ook graag alles vergelijkt met waar hij vandaan komt. Maar nooit op een nare manier. Het is pure feel good televisie. Je krijgt er trek van. Je wilt er van op een vliegtuig springen om mee te eten. Niks hoogdravends dus, maar gewoon lekker een paar afleveringen achter elkaar kijken.

Tot je bij de aflevering over (een van onze lievelingssteden) Londen komt. Je dochter ziet dat hij een donut haalt bij Bread Ahead (onze absolute lievelings), zij naar buiten stormt, zich dramatisch laat vallen op de tuinbank, een kussen over haar hoofd trekt en uitroept “dit is púre marteling! “ 😉

Seizoen drie is nu op Netflix te zien.

Gepubliceerd op 3 juni 2020


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
30 oktober 2020
Nederlandse wijn wint goud
 
St. Martinus maakt de beste Nederlandse wijn

Wijndomein St. Martinus mag zich de maker van de beste Nederlandse wijn noemen. De wijnen van St. Martinus vielen meerdere keren in de prijzen.
23 oktober 2020
Maastricht_SusanAretz
 
Vakantie in eigen land – Zuid Limburg

Waarom je op vakantie wil naar Zuid Limburg? Ik geef je heel veel van mijn persoonlijke tips voor wat je kunt doen, waar je kunt eten en nog véél meer!
15 oktober 2020
grote handcrème test Susan Aretz
 
Droge handen? Dit zijn de lekkerste handcrèmes

Als je last hebt van droge handen en een goede handcrème zoekt dan is er volop keuze. Ik testte bijna 15 handcrèmes. Dit zijn mijn bevindingen!
13 oktober 2020
Support your locals
 
Support your locals – Leiden

We zitten (nog steeds) vól in de Coronacrisis, maar gelukkig komen er meer en meer initiatieven om lokale ondernemers te steunen. Mijn lijstje met Leidse afhaal-/bezorgopties.
13 oktober 2020
tasting games
 
The Tasting Games – quizzen én proeven

Deze maand is de primeur van de Tasting Games. Een interactieve quiz in combinatie met een proeverij. En daarom heb ik iets bijzonders voor je.
10 oktober 2020
David Attenborough portret
 
Dit moet je in oktober kijken op Netflix

Er is eigenlijk maar één absolute 'must watch' voor Netflix deze maand. Je moét A life on our Planet, van Sir David Attenborough gezien hebben.