Dit moet je in juni kijken op Netflix



Shtisel op Netflix

Ja hoor, ik heb weer een Netflix tip voor je. Zeker voor de liefhebbers van de serie Unorthodox is dit een absolute aanrader. Een totaal andere serie overigens. Daar waar Unorthodox een bewerking is van een persoonlijk verhaal is Shtisel een verzonnen gezin met als enige overeenkomst dat een Joods Orthodox gezin is en de hoofdrolspeelster uit Unorthodox ook in deze serie een belangrijke rol speelt.

Twee seizoenen Shtisel staan er op Netflix. Seizoen drie is wegens Corona vertraagd. Maar het is genoeg om je nu mee te vermaken. Het is slow tv in optima forma. Het lijkt soms alsof er niks gebeurt. Maar er gebeurt zoveel onderhuids. De gewoontes, het plastic op tafel, het schakelen tussen Ivriet en Jiddisch. Het intrigeert. Het is zo’n ver van je bed show en tegelijkertijd zijn de familieverhalen en perikelen religie overschrijdend.

Want hoe vind je de liefde van je leven? Hoe ga je als puber om met ontluikende liefdesgevoelens? Hoe deal je met een lakse echtgenoot? Geldzorgen. Familiezorgen. Het komt allemaal terug in deze serie. De karakters groeien mee met de serie en na een paar afleveringen laten ze je niet meer los.

Nee, geen sensatie tv dus, geen gepimpte achtergronden, kleding of make-up en toch, toch is het een absolute aanrader! Oh en Google vooral ook even, ná dat je de serie hebt gekeken, een van de hoofdrolspelers; Akiva. Je weet niet wat je ziet 😉

 

 

Gepubliceerd op 31 mei 2020


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
8 mei 2024
boodschappenlijstje
 
Boodschappenlijstje voor de supermarkt in Duitsland

Wat staat er op mijn boodschappenlijstje voor de Duitse supermarkt? Heel veel tips voor Duitse boodschappen!
28 april 2024
Londen tips
 
Boodschappenlijstje voor de supermarkt in Engeland

Wat neem je aan boodschappen mee uit de de supermarkt in Engeland? Dit is mijn Engelse boodschappenlijstje!
28 april 2024
verschil champagne cava prosecco
 
Verschil champagne cava en prosecco

Qua bubbels is er voor iedere smaak en portemonnee een lekkere fles te vinden. Maar wat is nou het verschil tussen champagne, cava en prosecco?
18 april 2024
MothrEarthProof- skincare
 
MOTHR EARTH PROOF® natuurlijke huidverzorging

Maak van je eigen badkamer een Spa met de producten van MOTHR EARTH PROOF®. Plantaardige huidverzorging waar je huid blij van wordt.
15 april 2024
 
Favoriete rosé wijnen

YES, het is weer voorjaar. Tijd voor rosé. Welke ik graag drink? Ik geef je een aantal van mijn favorieten rosé wijnen voor deze zomer!
26 maart 2024
 
Alles wat je wilt weten over zonnebrand

Er zijn veel, héél veel soorten zonnebrand te koop. Ik zet in dit artikel alles wat je wilt weten over zonnebrand op een rijtje.