Dennis Huwaë nieuwe gastchef bij Restaurant HemingwayDennis Huwaë gastchef bij Restaurant Hemingway

Na het succes van de eenmalige samenwerking met Syrco Bakker nodigt restaurant Hemingway uit Bergen op Zoom opnieuw een gastchef uit. Dit maal is dat de Amsterdamse Dennis Huwaë, bekend van onder meer Daalder en Edel by Dennis.

Ik at eerder al bij Hemingway en ga daar binnenkort weer eten, nu van de kookkunsten van chef Torben Bouterse (daarover later meer). Van Dennis mocht ik tijdens TheFork Awards een aantal bites proeven, maar ken ik zijn kookkunsten vooral via Instagram waar ik hem volg en via de serie De Nieuwe Garde, die ik met veel plezier keek. Daalder, maar ook Edel by Dennis waar ik heel nieuwsgierig naar ben, staan echter zeker nog op mijn 'daar wil ik eten in 2020 lijstje'.

Daalder x Hemingway op 3 april 2020

Maar in 2020 kun je beide restaurants ook in één klap uitproberen tijdens het eenmalige zesgangen diner dat ze samen verzorgen in restaurant Hemingway. Tijdens dat bijzondere diner zullen signature gerechten van zowel Restaurant Daalder als Restaurant Hemingway geserveerd worden.

De rest van het seizoen zal een signature gerecht van Huawaë op de kaart van Restaurant Hemingway blijven staan. Welke dat van Daalder is is nog niet bekend.

Reserveren

Je kunt een tafeltje reserveren vanaf vrijdag 29 november 17:00 uur. Meer informatie over het evenement kun je vinden op de website van Restaurant Hemingway

fotografie: LvF Food

Gepubliceerd op 26 november 2019


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
4 april 2024
Susan Aretz kookboeken
 
Boekentips – maart

Ook deze maand deel ik hier mijn boekentips. Twee leesboeken en één geweldig kookboek. Dit zijn mijn tips voor deze heerlijke boeken.
5 maart 2024
boekrecensies
 
Boekentips – februari

Met nog steeds volop tijd om te lezen hou ik ook deze maand bij welke boeken dat zijn. En ook deze maand deel ik hier deze boekentips.
18 februari 2024
Pride, tieners en Kidsweek
 
Officiële naamswijziging

Wat als je je als non binair identificeert maar nog een naam hebt die daar geen recht aan doet? Dan kun je je naam officieel laten […]
8 februari 2024
boekentips Susan Aretz
 
Boekentips – januari

Nu ik de tijd heb om te lezen, hou ik per maand op mijn Instagram bij welke boeken dat zijn. Iedere maand deel ik achteraf ook […]
30 januari 2024
Susan Aretz
 
Ervaringen schouderoperatie

Dit zijn mijn ervaringen met een schouderoperatie. Tips om je voor te bereiden. Maar ook, de impact die een schouderoperatie mentaal heeft. Belangrijk daarbij is wel, […]
23 december 2023
 
Terugblik 2023

Al een aantal jaren traditie op de site, een terugblik op het jaar. En wat een jaar was het zeg… Poeh! Ben je er klaar voor? Dan gaan we terug in de tijd!