Dennis Huwaë nieuwe gastchef bij Restaurant HemingwayDennis Huwaë gastchef bij Restaurant Hemingway

Na het succes van de eenmalige samenwerking met Syrco Bakker nodigt restaurant Hemingway uit Bergen op Zoom opnieuw een gastchef uit. Dit maal is dat de Amsterdamse Dennis Huwaë, bekend van onder meer Daalder en Edel by Dennis.

Ik at eerder al bij Hemingway en ga daar binnenkort weer eten, nu van de kookkunsten van chef Torben Bouterse (daarover later meer). Van Dennis mocht ik tijdens TheFork Awards een aantal bites proeven, maar ken ik zijn kookkunsten vooral via Instagram waar ik hem volg en via de serie De Nieuwe Garde, die ik met veel plezier keek. Daalder, maar ook Edel by Dennis waar ik heel nieuwsgierig naar ben, staan echter zeker nog op mijn 'daar wil ik eten in 2020 lijstje'.

Daalder x Hemingway op 3 april 2020

Maar in 2020 kun je beide restaurants ook in één klap uitproberen tijdens het eenmalige zesgangen diner dat ze samen verzorgen in restaurant Hemingway. Tijdens dat bijzondere diner zullen signature gerechten van zowel Restaurant Daalder als Restaurant Hemingway geserveerd worden.

De rest van het seizoen zal een signature gerecht van Huawaë op de kaart van Restaurant Hemingway blijven staan. Welke dat van Daalder is is nog niet bekend.

Reserveren

Je kunt een tafeltje reserveren vanaf vrijdag 29 november 17:00 uur. Meer informatie over het evenement kun je vinden op de website van Restaurant Hemingway

fotografie: LvF Food

Gepubliceerd op 26 november 2019


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
6 februari 2023
 
Wat niemand je vertelt over de overgang

Er is zoveel niet bekend over de overgang. En zoveel dat niemand je vertelt. Ik neem je mee in mijn persoonlijke ervaring met de overgang.
5 februari 2023
Susan Aret z BBQ
 
BBQ Tijd – pre order

Nog even en dan is 'ie er, mijn nieuwe boek BBQ Tijd. Een dik en gevarieerd barbecueboek met voor ieder wat wils. Vanaf nu in de pre-order te bestellen!
30 januari 2023
Het licht in ons Michelle Obama
 
Leestip: Het licht in ons van Michelle Obama

Het 2e boek van Michelle Obama 'Het licht in ons' neemt je mee langs haar levenslessen en ze deelt praktische tip voor een lichter leven.
23 december 2022
Susan Aretz
 
Terugblik 2022

De traditie van terugblikken op een jaar is een favoriet moment. Even stil staan bij 12 maanden van hoogte- én dieptepunten. Dit is de terugblik van 2022
1 december 2022
cadeatips
 
Feestdagen special – kookboeken tips

Er verschijnen jaarlijks zoveel prachtige kookboeken. Ik heb een aantal tips voor je van boeken die perfect zijn als cadeau!
11 november 2022
Susan Aretz
 
Hardop dromen, het werkt!

Als ik íets geleerd heb is dat je je dromen zoveel mogelijk hardop moet uitspreken. En weet je wat... dan komen ze ook nog eens uit!