Dennis Huwaë nieuwe gastchef bij Restaurant HemingwayDennis Huwaë gastchef bij Restaurant Hemingway

Na het succes van de eenmalige samenwerking met Syrco Bakker nodigt restaurant Hemingway uit Bergen op Zoom opnieuw een gastchef uit. Dit maal is dat de Amsterdamse Dennis Huwaë, bekend van onder meer Daalder en Edel by Dennis.

Ik at eerder al bij Hemingway en ga daar binnenkort weer eten, nu van de kookkunsten van chef Torben Bouterse (daarover later meer). Van Dennis mocht ik tijdens TheFork Awards een aantal bites proeven, maar ken ik zijn kookkunsten vooral via Instagram waar ik hem volg en via de serie De Nieuwe Garde, die ik met veel plezier keek. Daalder, maar ook Edel by Dennis waar ik heel nieuwsgierig naar ben, staan echter zeker nog op mijn 'daar wil ik eten in 2020 lijstje'.

Daalder x Hemingway op 3 april 2020

Maar in 2020 kun je beide restaurants ook in één klap uitproberen tijdens het eenmalige zesgangen diner dat ze samen verzorgen in restaurant Hemingway. Tijdens dat bijzondere diner zullen signature gerechten van zowel Restaurant Daalder als Restaurant Hemingway geserveerd worden.

De rest van het seizoen zal een signature gerecht van Huawaë op de kaart van Restaurant Hemingway blijven staan. Welke dat van Daalder is is nog niet bekend.

Reserveren

Je kunt een tafeltje reserveren vanaf vrijdag 29 november 17:00 uur. Meer informatie over het evenement kun je vinden op de website van Restaurant Hemingway

fotografie: LvF Food

Gepubliceerd op 26 november 2019


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
3 november 2023
The Farm Table
 
The Farm Table van Julius Roberts

Maak kennis met Julius Roberts. Chef, boer én auteur van het prachtige boek The Farm Table. Een aanwinst voor je kookboekenkast!
29 oktober 2023
Roberta Cucina Povera
 
Cucina Povera van Roberta Pagnier

Lekker Italiaans koken hoeft niet duur te zijn: Roberta geeft een duurzame en eigen draai aan 100 klassieke en eigen cucina povera-gerechten.
9 oktober 2023
Wereldgerechten Karin Luiten
 
Wereldgerechten zonder pakjes en zakjes – Review

Als je Karin Luiten íets kunt toevertrouwen is het wel 100% foolproof recepten bedenken voor iedereen die zonder pakjes en zakjes wil koken.
13 september 2023
Smaakmakers
 
Susan Aretz vaste co-host foodpodcast Smaakmakers

Susan Aretz is de vaste co-host van Smaakmakers. Samen met Zegert van der Linde hebben zij het over alles wat het leven lekker maakt.
9 september 2023
Susan pakt uit
 
Susan pakt uit in september

Er waren volop nieuwe food innovaties. Van chocola tot alcoholvrije drankjes en van make-up tot verpakt brood. Ik zet ze op een rijtje voor je.
22 augustus 2023
Brass Boer Curaçao team
 
Jonnie & Thérèse Boer over Brass Boer Curaçao

Begin dit jaar mocht ik in gesprek met Jonnie en Thèrése Boer, over Brass Boer Curaçao. Een heerlijk gesprek over lokale ingrediënten en Bourgognes.