Dutch Cuisine bij restaurant HemingwayRestaurant Hemingway

De eerste keer dat ik mocht eten bij restaurant Hemingway in Bergen op Zoom staat me, een aantal jaar later, nog steeds bij. Ik baalde dan ook flink dat ik er de afgelopen edities niet bij de perslunches kon zijn. Gelukkig kwam er de uitnodiging voor een speciale aspergelunch en kon ik thuis regelen dat ik dit keer wel kon gaan. Wat een feest weer!

Biologische asperges van de Brabantse Wal stonden op het menu, en volledig in de stijl van Dutch Cuisine. Dat betekent iedere gang een andere bereiding van asperge. En dat is verrukkelijk kan ik je vertellen. Zeker als je weet dat Luc Kusters, van restaurant Bolenius, een aantal van de gangen voor zijn rekening nam.

Dutch Cuisine menu

Op het menu stond spaghetti van asperge met kokkels (zie foto rechts, hierboven). Paling, lokaal gekweekt, met Rotterdamse sojasaus (zie rechts helemaal bovenaan). Maar ook de klassieker asperges & lam mocht ook niet ontbreken. En zelfs in het dessert zaten asperges verwerkt. Dit alles begeleid door Nederlandse wijnen en zelfs een speciaal Nederlands biertje.

Plan een weekendje Bergen op Zoom

Nu weet ik al even dat de Bib Gourmand die restaurant Hemingway heeft zéér verdiend is, maar deze lunch bevestigt maar weer eens dat je eigenlijk gewoon een weekendje Bergen op Zoom moet boeken. Geniet dan van al het heerlijks van het restaurant en blijf slapen in het bijbehorende, prachtige hotel. Daar ga je heel blij van worden!

Disclaimer: deze perslunch werd aangeboden door Restaurant Hemingway

Gepubliceerd op 13 juni 2018


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
14 mei 2024
Susan Aretz migraine
 
Leven met migraine

Hoe doe je dat, leven met migraine? Ik ontdek het sinds een jaar en dat is geen eenvoudige ontdekkingsreis. Maar dit is hoe ik met migraine leef.
4 april 2024
Susan Aretz kookboeken
 
Boekentips – maart

Ook deze maand deel ik hier mijn boekentips. Twee leesboeken en één geweldig kookboek. Dit zijn mijn tips voor deze heerlijke boeken.
5 maart 2024
boekrecensies
 
Boekentips – februari

Met nog steeds volop tijd om te lezen hou ik ook deze maand bij welke boeken dat zijn. En ook deze maand deel ik hier deze boekentips.
18 februari 2024
Pride, tieners en Kidsweek
 
Officiële naamswijziging

Wat als je je als non binair identificeert maar nog een naam hebt die daar geen recht aan doet? Dan kun je je naam officieel laten […]
8 februari 2024
boekentips Susan Aretz
 
Boekentips – januari

Nu ik de tijd heb om te lezen, hou ik per maand op mijn Instagram bij welke boeken dat zijn. Iedere maand deel ik achteraf ook […]
30 januari 2024
Susan Aretz
 
Ervaringen schouderoperatie

Dit zijn mijn ervaringen met een schouderoperatie. Tips om je voor te bereiden. Maar ook, de impact die een schouderoperatie mentaal heeft. Belangrijk daarbij is wel, […]