Dutch Cuisine bij restaurant HemingwayRestaurant Hemingway

De eerste keer dat ik mocht eten bij restaurant Hemingway in Bergen op Zoom staat me, een aantal jaar later, nog steeds bij. Ik baalde dan ook flink dat ik er de afgelopen edities niet bij de perslunches kon zijn. Gelukkig kwam er de uitnodiging voor een speciale aspergelunch en kon ik thuis regelen dat ik dit keer wel kon gaan. Wat een feest weer!

Biologische asperges van de Brabantse Wal stonden op het menu, en volledig in de stijl van Dutch Cuisine. Dat betekent iedere gang een andere bereiding van asperge. En dat is verrukkelijk kan ik je vertellen. Zeker als je weet dat Luc Kusters, van restaurant Bolenius, een aantal van de gangen voor zijn rekening nam.

Dutch Cuisine menu

Op het menu stond spaghetti van asperge met kokkels (zie foto rechts, hierboven). Paling, lokaal gekweekt, met Rotterdamse sojasaus (zie rechts helemaal bovenaan). Maar ook de klassieker asperges & lam mocht ook niet ontbreken. En zelfs in het dessert zaten asperges verwerkt. Dit alles begeleid door Nederlandse wijnen en zelfs een speciaal Nederlands biertje.

Plan een weekendje Bergen op Zoom

Nu weet ik al even dat de Bib Gourmand die restaurant Hemingway heeft zéér verdiend is, maar deze lunch bevestigt maar weer eens dat je eigenlijk gewoon een weekendje Bergen op Zoom moet boeken. Geniet dan van al het heerlijks van het restaurant en blijf slapen in het bijbehorende, prachtige hotel. Daar ga je heel blij van worden!

Disclaimer: deze perslunch werd aangeboden door Restaurant Hemingway

Gepubliceerd op 13 juni 2018


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
18 april 2023
 
Wat niemand je vertelt over de overgang

Er is zoveel niet bekend over de overgang. En zoveel dat niemand je vertelt. Ik neem je mee in mijn persoonlijke ervaring met de overgang.
17 april 2023
middelbare school kiezen
 
Een middelbare school kiezen

Hoe kies je een middelbare school? Welke middelbare school past er bij jouw kind. Wij kozen voor een totaal ander schoolsysteem dan gemiddeld.
30 maart 2023
 
Japaneasy Bowls & Bento

Uitbreiding van de reeks Japaneasy van Tim Anderson met een nieuwe must have voor wie van de Japanse keuken houdt.
29 maart 2023
BBQ tijd Susan Aretz
 
Lancering BBQ-tijd

Daar is ‘ie hoor, mijn barbecueboek BBQ-tijd. Officieel gelanceerd tijdens een heerlijk bbq feestje in Helling 7 in Amsterdam.
5 februari 2023
Susan Aret z BBQ
 
BBQ Tijd – pre order

Nog even en dan is 'ie er, mijn nieuwe boek BBQ Tijd. Een dik en gevarieerd barbecueboek met voor ieder wat wils. Vanaf nu in de pre-order te bestellen!
30 januari 2023
Het licht in ons Michelle Obama
 
Leestip: Het licht in ons van Michelle Obama

Het 2e boek van Michelle Obama 'Het licht in ons' neemt je mee langs haar levenslessen en ze deelt praktische tip voor een lichter leven.