Borrelhapjes voor oud & nieuw



Hoewel er toch al best wat recepten voor oud en nieuw borrelhapjes op de site staan vind ik oud & nieuw altijd wel een goed excuus om nog wat extra borrelhapjes online te zetten. Dit keer een drietal, met voor ieder wat wils. Allemaal lekker van te voren klaar te maken, zodat er genoeg tijd over blijft om te genieten van de laatste dag van dit jaar!

oud en nieuw borrelhapjes 2016

Borrelhapjes voor oud & nieuw

garnalen schuitjes borrelhapje

Komkommerbites met Hollandse garnalen – het recept vind je hier

tonijn mousse borrelhapje
Crackertjes met zelfgemaakte tonijnsalade – het recept vind je hier

spinazie & geitenkaas taart Smulpaapje
Hartige taart met spinazie, geitenkaas & pancetta – het recept vind je hier

Gepubliceerd op 25 december 2016


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
24 mei 2024
 
Rode curry noodlesoep uit Easy van Yvette van Boven

De makkelijkste recepten vind je, per seizoen verdeeld, in Easy van Yvette van Boven. Zoals deze goddelijke noodlesoep.
23 mei 2024
Gemarineerde olijven
 
Gemarineerde olijven

Is een borrelplank compleet zonder olijven? Ik dacht het niet. Zeker niet als je zelf gemarineerde olijven maakt, dan wil je nooit meer anders!
19 mei 2024
 
4 recepten met vlierbloesem

Wat maak je met vlierbloesem? Ik geef je een aantal super makkelijke recepten! En leg je uit hoe je vlierbloesem plukt.
17 mei 2024
salade met orzo
 
Orzo salade op Griekse wijze

Orzo kun je op allerlei manieren gebruiken. Ik maakte er een salade mee, op Griekse wijze. Een mooi alternatief voor de bekende pastasalade.
16 mei 2024
padron pepers recept
 
Padron pepers van de barbecue

Deze milde Spaanse peper is een perfect borrelhapje. Snel klaar en heerlijk bij een glas wijn. Dit recept voor Padron pepers maak je op de bbq.
13 mei 2024
recept baba ganoush
 
Baba ganoush van de BBQ

Baba ganoush is een salade van geroosterde aubergine, uit de Levantijnse keuken. Baba ganoush van de barbecue is next level lekker. Dit is mijn recept.