Betaalbare vegan make-upAfgelopen week was ik bij de introductie van de nieuwe betaalbare vegan make-uplijn van het Kruidvat. Dat was een aangename kennismaking!

Kruidvat had al een aantal make-upartikelen in het assortiment, maar dit najaar gaat dat aantal van 41 naar 178! verschillende items. Waren het tot nu toe vooral producten voor het oog en gezicht, vanaf nu zijn alle categorieën make-up vertegenwoordigd.

Online zijn alle items vanaf deze week te koop, in de winkels verschijnen die gefaseerd in de komende zes weken. Iets om naar uit te kijken.

Betaalbare vegan make-up bij het Kruidvat

Niet alleen omdat alle make-upartikelen bij het Kruidvat vegan zijn, maar ook nog eens heel betaalbaar en daarmee toegankelijk voor iedereen. Het duurste item is € 6,50. Ik bedoel maar.

Kruidvat verdeelt haar make-upproducten in beauty heroes en innovaties. In de categorie beauty heroes vind je bekende items zoals nagellak, mascara en gloss. In de innovatie categorie is ruimte voor nieuwe en vernieuwende items. Zoals de strobingcream, die ik ook nog niet kende. Deze vloeibare highlighter gebruik je op plekken waar je normaliter ook een reguliere highlighter zou gebruiken. Als je wil kun je ‘m fixeren met een poeder highlighter.

vegan makeup kruidvat

Meest gebruikte make-up

Kruidvat deed trouwens onderzoek naar de meest gebruikte make-upartikelen en dat is voor de meeste vrouwen de mascara en lipbalm. Overigens trekken we over het algemeen maar 5 minuten uit om onze dagelijkse makeup te doen.

Ik kreeg een aantal producten om te testen en moet zeggen dat ik echt aangenaam verrast ben. Alles is makkelijk in het gebruik, blijft ook echt mooi en lang zitten. Hopelijk wordt de nagellaklijn nog uitgebreid met een goeie topcoat, dan heb ik helemaal niks meer te wensen.

Betaalbare vegan make-up dus. Gewoon bij het Kruidvat. Goed om te onthouden!

Disclaimer: voor het persevent kregen we een aantal nieuwe items uit de make-upcollectie toegestuurd. Voor het schrijven van dit artikel kreeg ik verder niet betaald.

Gepubliceerd op 13 september 2021


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
16 maart 2023
Don papa rum
 
Waar komt Don Papa rum vandaan?

Ik neem je mee naar de Filipijnen. Het land waar Don Papa rum vandaan komt. Ga je mee op reis?!
4 maart 2023
cremant bistrot bar frere
 
Bistrot bar Frère in Rotterdam

Als je in Rotterdam uit eten wil ga je meestal het centrum in. Vanaf nu ga je linea recta naar Bistrot bar Frère in Rotterdam. Daar ga je blij van worden!
2 maart 2023
activiteiten Antwerpen
 
Antwerpen activiteiten

Volop tips voor leuke activiteiten in Antwerpen. Voor een weekendje weg of stedentrip, inclusief hoteltip. Ik zet alle Antwerpen tips voor je op een rijtje.
6 februari 2023
masterclass borrelen susan aretz
 
Masterclass Borreltijd met Susan Aretz

Altijd al willen leren hoe je de perfecte borrelplank maakt en welke cocktails je daar bij serveert? In de masterclass Borreltijd leer je het allemaal!
3 februari 2023
business class klm
 
Businessclass vliegen

Is het het waard om businessclass te vliegen en wat krijg je dan eigenlijk? Ik vloog voor het eerst businessclass met KLM en zet alles voor je op een rijtje.
1 februari 2023
dagtrip klein curacao
 
Dagtrip naar Klein Curaçao

Ben je op Curaçao en heb je de tijd, dan is een dagtrip naar Klein Curaçao de moeite waard. Een echt onbewoond eiland op een uur varen van Curaçao.