Betaalbare vegan make-upAfgelopen week was ik bij de introductie van de nieuwe betaalbare vegan make-uplijn van het Kruidvat. Dat was een aangename kennismaking!

Kruidvat had al een aantal make-upartikelen in het assortiment, maar dit najaar gaat dat aantal van 41 naar 178! verschillende items. Waren het tot nu toe vooral producten voor het oog en gezicht, vanaf nu zijn alle categorieën make-up vertegenwoordigd.

Online zijn alle items vanaf deze week te koop, in de winkels verschijnen die gefaseerd in de komende zes weken. Iets om naar uit te kijken.

Betaalbare vegan make-up bij het Kruidvat

Niet alleen omdat alle make-upartikelen bij het Kruidvat vegan zijn, maar ook nog eens heel betaalbaar en daarmee toegankelijk voor iedereen. Het duurste item is € 6,50. Ik bedoel maar.

Kruidvat verdeelt haar make-upproducten in beauty heroes en innovaties. In de categorie beauty heroes vind je bekende items zoals nagellak, mascara en gloss. In de innovatie categorie is ruimte voor nieuwe en vernieuwende items. Zoals de strobingcream, die ik ook nog niet kende. Deze vloeibare highlighter gebruik je op plekken waar je normaliter ook een reguliere highlighter zou gebruiken. Als je wil kun je ‘m fixeren met een poeder highlighter.

vegan makeup kruidvat

Meest gebruikte make-up

Kruidvat deed trouwens onderzoek naar de meest gebruikte make-upartikelen en dat is voor de meeste vrouwen de mascara en lipbalm. Overigens trekken we over het algemeen maar 5 minuten uit om onze dagelijkse makeup te doen.

Ik kreeg een aantal producten om te testen en moet zeggen dat ik echt aangenaam verrast ben. Alles is makkelijk in het gebruik, blijft ook echt mooi en lang zitten. Hopelijk wordt de nagellaklijn nog uitgebreid met een goeie topcoat, dan heb ik helemaal niks meer te wensen.

Betaalbare vegan make-up dus. Gewoon bij het Kruidvat. Goed om te onthouden!

Disclaimer: voor het persevent kregen we een aantal nieuwe items uit de make-upcollectie toegestuurd. Voor het schrijven van dit artikel kreeg ik verder niet betaald.

Gepubliceerd op 13 september 2021


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
12 september 2021
Daalder West
 
Daalder rockt in West

Als sterrenrestaurant Daalder van een klassieke setting in de Jordaan verhuist naar West is het altijd de vraag hoe dat uitpakt. Spoileralert; behoorlijk goed.
11 september 2021
Susan Aretz
 
Zo maak je duurzame(re) keuzes in de supermarkt

Hoe draag jij tijdens het doen van je boodschappen bij aan een betere leefwereld voor dier, natuur en klimaat? Heel eenvoudig! Kijk maar.
7 september 2021
Susan Aretz gin
 
De Holy Unicorn gin en zijn verhaal

Het verhaal achter Holy Unicorn gin is een bijzonder en heel persoonlijk verhaal. Dit is hoe Holy Unicorn gin geworden is zoals ‘ie nu is.
7 september 2021
pumpkin spice
 
De lekkerste recepten met pumpkin spice

Pumpkin spice kruiden zijn typisch Amerikaans. Maar wat zijn nou de lekkerste recepten met pumpkin spice. Dit is wat mij betreft de 8 lekkerste.
8 augustus 2021
Kook Atelier Texel
 
Culinair avontuur bij Kook Atelier Texel Op Oost

Als je uit eten wil op Texel weet je dat het Kook Atelier een begrip is. Na de verhuizing naar Op Oost is het een waar culinair avontuur geworden.
18 juli 2021
fleur de sel handmatig scheppen
 
De wondere wereld van zout

Zout gebruiken we allemaal, dagelijks wellicht zelfs. Hoe wordt het gewonnen en welke soorten zijn er? Ik zocht het in de Camargue in Frankrijk voor je uit.