Betaalbare vegan make-upAfgelopen week was ik bij de introductie van de nieuwe betaalbare vegan make-uplijn van het Kruidvat. Dat was een aangename kennismaking!

Kruidvat had al een aantal make-upartikelen in het assortiment, maar dit najaar gaat dat aantal van 41 naar 178! verschillende items. Waren het tot nu toe vooral producten voor het oog en gezicht, vanaf nu zijn alle categorieën make-up vertegenwoordigd.

Online zijn alle items vanaf deze week te koop, in de winkels verschijnen die gefaseerd in de komende zes weken. Iets om naar uit te kijken.

Betaalbare vegan make-up bij het Kruidvat

Niet alleen omdat alle make-upartikelen bij het Kruidvat vegan zijn, maar ook nog eens heel betaalbaar en daarmee toegankelijk voor iedereen. Het duurste item is € 6,50. Ik bedoel maar.

Kruidvat verdeelt haar make-upproducten in beauty heroes en innovaties. In de categorie beauty heroes vind je bekende items zoals nagellak, mascara en gloss. In de innovatie categorie is ruimte voor nieuwe en vernieuwende items. Zoals de strobingcream, die ik ook nog niet kende. Deze vloeibare highlighter gebruik je op plekken waar je normaliter ook een reguliere highlighter zou gebruiken. Als je wil kun je ‘m fixeren met een poeder highlighter.

vegan makeup kruidvat

Meest gebruikte make-up

Kruidvat deed trouwens onderzoek naar de meest gebruikte make-upartikelen en dat is voor de meeste vrouwen de mascara en lipbalm. Overigens trekken we over het algemeen maar 5 minuten uit om onze dagelijkse makeup te doen.

Ik kreeg een aantal producten om te testen en moet zeggen dat ik echt aangenaam verrast ben. Alles is makkelijk in het gebruik, blijft ook echt mooi en lang zitten. Hopelijk wordt de nagellaklijn nog uitgebreid met een goeie topcoat, dan heb ik helemaal niks meer te wensen.

Betaalbare vegan make-up dus. Gewoon bij het Kruidvat. Goed om te onthouden!

Disclaimer: voor het persevent kregen we een aantal nieuwe items uit de make-upcollectie toegestuurd. Voor het schrijven van dit artikel kreeg ik verder niet betaald.

Gepubliceerd op 13 september 2021


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
23 mei 2022
16y French Oak van The Balvenie
 
The Balvenie introduceert 16y French Oak

Whisky, je houdt er van of niet. The Balvenie introduceert deze maand haar 16 jaar oude whisky, gerijpt op French oak. En die ís toch goddelijk!
8 mei 2022
Lissabon tips
 
Lissabon tips voor restaurants en uitstapjes

Zoek je tips voor een stedentrip naar Lissabon, dan heb ik er héél veel voor je. Voor restaurants én uitstapjes. Dit zijn de beste Lissabontips.
31 maart 2022
Gulpener brouwhuis
 
Historie en toekomst in het Brouwhuis van Gulpener

Een kijkje in het duurzame brouwhuis van Gulpener betekent achterom kijken. Maar vooral vooruit, naar een groene toekomst.
20 januari 2022
 
Tips voor vakantie op Curaçao

Curaçao is een totaal ander eiland dan ik had verwacht. Mijn tips voor de meest gevarieerde vakantie op Curaçao staan voor je op een rijtje.
20 januari 2022
tips voor handbagage
 
Wat neem je mee in je handbagage

Op een lange vlucht wil je een aantal essentiële zaken in je handbagage hebben. Dit is wat ik absoluut in mijn handbagage meeneem!
29 december 2021
 
Terugblik – the food

Wat is het toch een voorrecht om zoveel uit eten te mogen als wij deden afgelopen jaar. Alle restaurants mogen meteen op je ‘daar wil ik eten lijstje’.