Betaalbare vegan make-upAfgelopen week was ik bij de introductie van de nieuwe betaalbare vegan make-uplijn van het Kruidvat. Dat was een aangename kennismaking!

Kruidvat had al een aantal make-upartikelen in het assortiment, maar dit najaar gaat dat aantal van 41 naar 178! verschillende items. Waren het tot nu toe vooral producten voor het oog en gezicht, vanaf nu zijn alle categorieën make-up vertegenwoordigd.

Online zijn alle items vanaf deze week te koop, in de winkels verschijnen die gefaseerd in de komende zes weken. Iets om naar uit te kijken.

Betaalbare vegan make-up bij het Kruidvat

Niet alleen omdat alle make-upartikelen bij het Kruidvat vegan zijn, maar ook nog eens heel betaalbaar en daarmee toegankelijk voor iedereen. Het duurste item is € 6,50. Ik bedoel maar.

Kruidvat verdeelt haar make-upproducten in beauty heroes en innovaties. In de categorie beauty heroes vind je bekende items zoals nagellak, mascara en gloss. In de innovatie categorie is ruimte voor nieuwe en vernieuwende items. Zoals de strobingcream, die ik ook nog niet kende. Deze vloeibare highlighter gebruik je op plekken waar je normaliter ook een reguliere highlighter zou gebruiken. Als je wil kun je ‘m fixeren met een poeder highlighter.

vegan makeup kruidvat

Meest gebruikte make-up

Kruidvat deed trouwens onderzoek naar de meest gebruikte make-upartikelen en dat is voor de meeste vrouwen de mascara en lipbalm. Overigens trekken we over het algemeen maar 5 minuten uit om onze dagelijkse makeup te doen.

Ik kreeg een aantal producten om te testen en moet zeggen dat ik echt aangenaam verrast ben. Alles is makkelijk in het gebruik, blijft ook echt mooi en lang zitten. Hopelijk wordt de nagellaklijn nog uitgebreid met een goeie topcoat, dan heb ik helemaal niks meer te wensen.

Betaalbare vegan make-up dus. Gewoon bij het Kruidvat. Goed om te onthouden!

Disclaimer: voor het persevent kregen we een aantal nieuwe items uit de make-upcollectie toegestuurd. Voor het schrijven van dit artikel kreeg ik verder niet betaald.

Gepubliceerd op 13 september 2021


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
18 november 2021
Remy martin Sidecar
 
De lekkerste drankjes voor de feestdagen

De feestdagen zijn bij uitstek een moment om weer eens iets lekkers in te schenken. Ik zette de lekkerste drankjes voor je op een rijtje.
15 november 2021
de waag leiden
 
10x Lunchen in Leiden

Of ik mijn favorieten wil delen voor lekkere lunch plekjes in Leiden? Tuurlijk! Dit zijn mijn 10 favorieten om in Leiden lekker te lunchen.
11 november 2021
cocktail met stoofperen siroop
 
Stoofpeertjes cocktail

Een verrassende winterse cocktail met stoofpeertjes siroop. Denk Glühwein meets Margarita. De ultieme wintercocktail!
11 november 2021
Holy Unicorn Linda Loves
 
Linda loves Holy Unicorn Gin

Ape-trots hoor, want in de Linda Loves van deze maand is een plekje waar je Holy Unicorn Gin vindt. MIJN gin. In de Linda.
5 november 2021
Holy Unicorn Gin
 
Holy Unicorn Cocktail

Een cocktail maken met mijn eigen Holy Unicorn gin ? Ja hoor, doen we gewoon. Drie ingrediënten, ijs, stirred not shaken. Mooi glas. Cheers!
29 oktober 2021
Reims proeverij Mumm
 
Tips voor je bezoek aan Reims

Is Reims de moeite waard om te bezoeken? Absoluut! Trek een paar dagen uit en geniet van het moois dat de Champagnestreek te bieden heeft.