Betaalbare vegan make-upAfgelopen week was ik bij de introductie van de nieuwe betaalbare vegan make-uplijn van het Kruidvat. Dat was een aangename kennismaking!

Kruidvat had al een aantal make-upartikelen in het assortiment, maar dit najaar gaat dat aantal van 41 naar 178! verschillende items. Waren het tot nu toe vooral producten voor het oog en gezicht, vanaf nu zijn alle categorieën make-up vertegenwoordigd.

Online zijn alle items vanaf deze week te koop, in de winkels verschijnen die gefaseerd in de komende zes weken. Iets om naar uit te kijken.

Betaalbare vegan make-up bij het Kruidvat

Niet alleen omdat alle make-upartikelen bij het Kruidvat vegan zijn, maar ook nog eens heel betaalbaar en daarmee toegankelijk voor iedereen. Het duurste item is € 6,50. Ik bedoel maar.

Kruidvat verdeelt haar make-upproducten in beauty heroes en innovaties. In de categorie beauty heroes vind je bekende items zoals nagellak, mascara en gloss. In de innovatie categorie is ruimte voor nieuwe en vernieuwende items. Zoals de strobingcream, die ik ook nog niet kende. Deze vloeibare highlighter gebruik je op plekken waar je normaliter ook een reguliere highlighter zou gebruiken. Als je wil kun je ‘m fixeren met een poeder highlighter.

vegan makeup kruidvat

Meest gebruikte make-up

Kruidvat deed trouwens onderzoek naar de meest gebruikte make-upartikelen en dat is voor de meeste vrouwen de mascara en lipbalm. Overigens trekken we over het algemeen maar 5 minuten uit om onze dagelijkse makeup te doen.

Ik kreeg een aantal producten om te testen en moet zeggen dat ik echt aangenaam verrast ben. Alles is makkelijk in het gebruik, blijft ook echt mooi en lang zitten. Hopelijk wordt de nagellaklijn nog uitgebreid met een goeie topcoat, dan heb ik helemaal niks meer te wensen.

Betaalbare vegan make-up dus. Gewoon bij het Kruidvat. Goed om te onthouden!

Disclaimer: voor het persevent kregen we een aantal nieuwe items uit de make-upcollectie toegestuurd. Voor het schrijven van dit artikel kreeg ik verder niet betaald.

Gepubliceerd op 13 september 2021


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
8 mei 2024
boodschappenlijstje
 
Boodschappenlijstje voor de supermarkt in Duitsland

Wat staat er op mijn boodschappenlijstje voor de Duitse supermarkt? Heel veel tips voor Duitse boodschappen!
28 april 2024
Londen tips
 
Boodschappenlijstje voor de supermarkt in Engeland

Wat neem je aan boodschappen mee uit de de supermarkt in Engeland? Dit is mijn Engelse boodschappenlijstje!
28 april 2024
verschil champagne cava prosecco
 
Verschil champagne cava en prosecco

Qua bubbels is er voor iedere smaak en portemonnee een lekkere fles te vinden. Maar wat is nou het verschil tussen champagne, cava en prosecco?
18 april 2024
MothrEarthProof- skincare
 
MOTHR EARTH PROOF® natuurlijke huidverzorging

Maak van je eigen badkamer een Spa met de producten van MOTHR EARTH PROOF®. Plantaardige huidverzorging waar je huid blij van wordt.
15 april 2024
 
Favoriete rosé wijnen

YES, het is weer voorjaar. Tijd voor rosé. Welke ik graag drink? Ik geef je een aantal van mijn favorieten rosé wijnen voor deze zomer!
26 maart 2024
 
Alles wat je wilt weten over zonnebrand

Er zijn veel, héél veel soorten zonnebrand te koop. Ik zet in dit artikel alles wat je wilt weten over zonnebrand op een rijtje.