Betaalbare huidverzorging CatriceOf je nu een jonge of een iets oudere huid hebt, Catrice heeft voor ieder huidtype betaalbare huidverzorging. In dit artikel vertel ik je daar veel meer over.

Want hoewel ik zeer consequent ben in mijn huidverzorging is er altijd ruimte om daar nog meer over te leren. Catrice ken ik vooral van haar betaalbare make-up. Maar er is dus ook een hele huidverzorgingslijn. De lijn is verdeeld in verschillende kleuren en iedere huidbehoefte heeft een eigen kleur.

Om make-up te dragen is je huid de basis, aldus Catrice. En die huid moet je dus goed verzorgen. In de skincarelijn van Catrice noemen ze die beauty boosters. In principe kan alles door elkaar gebruikt worden, afhankelijk van waar je huid behoefte aan heeft. De concentratie aan ingrediënten is hoog en alles is vegan en dierproefvrij.

Trends in huidverzorging

Catrice deed onderzoek naar de trends in huidverzorging en zag een aantal opvallende dingen die zij zelf ook op hun eigen lijn toepassen:

  • Focus op bodycare en het tijd nemen voor je zelf wordt steeds belangrijker
  • Genderneutrale verzorging, dus geen onderscheid meer in typische “mannen” of “vrouwen producten”
  • Duurzaam materiaal én verpakkingen
  • Clean beauty, wat betekent weinig maar natuurlijk ingrediënten in de producten
  • Anti-aging producten is een achterhaald concept en wordt gere-brand door Catrice (iets waar ik natuurlijk heel enthousiast van word)
  • Personalisatie van huidverzorging

Persoonlijke huidverzorging

Over die personalisatie van huidverzorging kreeg ik advies, want ieder huidtype heeft andere behoeften. Mijn huid is, nu die richting de 50 loopt, natuurlijk wat ouder. Hoewel ik een hele makkelijke huid heb en die ook al heel lang goed verzorg. Het setje dat we voor mijn huid samenstelden is als volgt; youth serum, hydra masker, hydra oogserum, youth lipserum, energy enzym peeling

Ik gebruik die items inmiddels met veel plezier. Het masker is ideaal, die kun je namelijk ’s avonds opbrengen voor je gaat slapen en gewoon de hele nacht laten intrekken. Alle producten zijn makkelijk aan te brengen, het trekt snel in en het pipetje waarmee je bijvoorbeeld het serum aanbrengt vind ik ideaal. Ik wissel het overigens af met de producten die ik zelf al heb staan, afhankelijk van waar mijn huid op dat moment behoefte aan heb.

Catrice masker

Verzorging tienerhuid

Wat ik te gek vind is dat we ook keken naar de verzorging van een tienerhuid. Mijn dochter is 11 en haar huid verandert in die van een tiener. Een mooi moment om met huidverzorging te beginnen. Voor haar werd het volgende setje samengesteld; pore 2 in 1 toner – serum pore / sensitive serum – masker pore clarifying.

Catrice masker

Ze gebruikt dit nu een aantal weken en het valt ons op dat haar huid rustiger is, minder rood. Heel tof om te zien. En een mooi teken dat het niet alleen mooie praat is, maar dat de gebruikte ingrediënten ook echt werken.

Betaalbare huidverzorging

En wat ik, naast dat het dus werkt, zo mooi vind aan de huidverzorging van Catrice is dat die ook echt voor iedere portemonnee betaalbaar is! Een serum kost rond de 6 – 7 euro, de pore 2 in 1 toner die mijn dochter gebruikt € 5,99 voor 100 ml. De producten van Catrice zijn daarnaast bij de meeste drogistwinkels, zoals Etos en Catrice, te koop.

Dus als je een keer betaalbare huidverzorging wil proberen kan ik je de producten van Catrice alleen maar heel erg aanbevelen! (dit is geen gesponsord artikel overigens, ik ben gewoon echt enthousiast over deze huidverzorgingslijn).

 

Gepubliceerd op 25 oktober 2021


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
16 maart 2023
Don papa rum
 
Waar komt Don Papa rum vandaan?

Ik neem je mee naar de Filipijnen. Het land waar Don Papa rum vandaan komt. Ga je mee op reis?!
4 maart 2023
cremant bistrot bar frere
 
Bistrot bar Frère in Rotterdam

Als je in Rotterdam uit eten wil ga je meestal het centrum in. Vanaf nu ga je linea recta naar Bistrot bar Frère in Rotterdam. Daar ga je blij van worden!
2 maart 2023
activiteiten Antwerpen
 
Antwerpen activiteiten

Volop tips voor leuke activiteiten in Antwerpen. Voor een weekendje weg of stedentrip, inclusief hoteltip. Ik zet alle Antwerpen tips voor je op een rijtje.
6 februari 2023
masterclass borrelen susan aretz
 
Masterclass Borreltijd met Susan Aretz

Altijd al willen leren hoe je de perfecte borrelplank maakt en welke cocktails je daar bij serveert? In de masterclass Borreltijd leer je het allemaal!
3 februari 2023
business class klm
 
Businessclass vliegen

Is het het waard om businessclass te vliegen en wat krijg je dan eigenlijk? Ik vloog voor het eerst businessclass met KLM en zet alles voor je op een rijtje.
1 februari 2023
dagtrip klein curacao
 
Dagtrip naar Klein Curaçao

Ben je op Curaçao en heb je de tijd, dan is een dagtrip naar Klein Curaçao de moeite waard. Een echt onbewoond eiland op een uur varen van Curaçao.