Kies de cover van BBQ tijdJij kan mee bepalen wat de uiteindelijke cover wordt van BBQ tijd. Al weer mijn 6e boek, maar het 1e barbecueboek. Welke moet het worden…

Allereerst is dit natuurlijk ook meteen de primeur van de titel; BBQ tijd. Na Borreltijd, Wereldwijd borreltijd en Altijd borreltijd leek het ons niet meer dan passend om mijn eerste barbecue boek in die stijl door te trekken. Want ook voor koken op de barbecue geldt dat het eigenlijk altijd BBQ tijd is. Dat hoop ik je met dit boek in ieder geval te laten zien.

BBQ tijd van Susan Aretz

Maaaaarrrrr…. we willen natuurlijk een te gekke cover voor dit heerlijke boek. Eentje waardoor je, als het boek bij de boekhandel ziet, meteen denkt ‘dat BBQ tijd van Susan Aretz wil ik eens even doorbladeren en kijken welke recepten er in staan!’

Het beeld op de cover staat vast. Het is een foto die we laat in de avond schoten en die meteen dat buiten koken, genieten, vuur en rookgevoel heeft wat een barbecue boek in mijn optiek zou moeten oproepen. Overigens zónder dat het een standaard barbecue foto is (wat ik ook heel belangrijk vind).

Er zijn drie versies van de foto voor de cover gemaakt en de vraag is nu, welke spreekt jou het meeste aan en waarom?! Zou je me dat in de comments willen laten weten? Al die reacties nemen wij namelijk weer mee in het bepalen van wat de uiteindelijke cover gaat worden. Super spannend, maar ook super leuk dat jullie daar ook een stem in gaan hebben.

De cover van BBQ tijd

BBQ boek Susan Aretz
1. Roze cover BBQ tijd

BBQ boek Susan Aretz
2. Groene cover BBQ tijd

BBQ tijd Susan aretz
3. doorzichtig roze cover van BBQ tijd

Héél benieuwd naar welke cover jullie het meest aanspreekt. Dankjewel alvast voor het meedenken!

Liefs Susan

Gepubliceerd op 5 september 2022


6 reacties

 1. Helen schreef:

  Cover 3, Foto komt beter uit, je krijgt hier meer sfeer en gevoel mee. Stoere foto! BBQ letters zou ik iets duidelijker doen. Opmaak verder prachtig 😘

 2. Maaike schreef:

  Ik vind 3 het mooiste, want iets rustiger. De letters BBQ mogen wel iets duidelijker.

 3. Marjan schreef:

  Cover 3, omdat jij daar zelf helemaal op staat, dat vind ik een gemis bij 1 en 2. De outlineletter mag wel iets vetter en persoonlijk vind ik de Q met het rechte streepje niet zo mooi en zeker in de witte tekst lijkt het net een O. Succes met kiezen!

 4. Jela schreef:

  Cover 3 !
  Bij nr.1 vind ik het roze te overheersend. Nr.2 is mooi, maar op nr.3 komt de foto zelf het mooiste
  uit de verf.
  Groetjes

 5. Danielle schreef:

  Mijn persoonlijke mening is foto 3, daar zie je de foto volledig .. hoewel het woord “bbq” niet gelijk heel duidelijk is, wordt dat wel duidelijk door de foto.

  Ben erg benieuwd! Groetjes Danielle

 6. Anouk schreef:

  Mijn voorkeur gaat uit naar versie 3, omdat daar de foto het meest tot zijn recht komt. Op de 1e cover vind ik het roze te overheersend, op de 2e cover vind ik de kleur groen van de titel net niet matchen met het groen op de foto.
  Ben benieuwd welke het uiteindelijk wordt!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
30 maart 2023
 
Japaneasy Bowls & Bento

Uitbreiding van de reeks Japaneasy van Tim Anderson met een nieuwe must have voor wie van de Japanse keuken houdt.
29 maart 2023
BBQ tijd Susan Aretz
 
Lancering BBQ-tijd

Daar is ‘ie hoor, mijn barbecueboek BBQ-tijd. Officieel gelanceerd tijdens een heerlijk bbq feestje in Helling 7 in Amsterdam.
6 februari 2023
 
Wat niemand je vertelt over de overgang

Er is zoveel niet bekend over de overgang. En zoveel dat niemand je vertelt. Ik neem je mee in mijn persoonlijke ervaring met de overgang.
5 februari 2023
Susan Aret z BBQ
 
BBQ Tijd – pre order

Nog even en dan is 'ie er, mijn nieuwe boek BBQ Tijd. Een dik en gevarieerd barbecueboek met voor ieder wat wils. Vanaf nu in de pre-order te bestellen!
30 januari 2023
Het licht in ons Michelle Obama
 
Leestip: Het licht in ons van Michelle Obama

Het 2e boek van Michelle Obama 'Het licht in ons' neemt je mee langs haar levenslessen en ze deelt praktische tip voor een lichter leven.
23 december 2022
Susan Aretz
 
Terugblik 2022

De traditie van terugblikken op een jaar is een favoriet moment. Even stil staan bij 12 maanden van hoogte- én dieptepunten. Dit is de terugblik van 2022