BBQ tijd

Wat Susan Aretz betreft is het hoog tijd dat ook een vrouw laat zien hoe lekker en makkelijk het is om te koken op de barbecue. In BBQ tijd vind je een keur aan toegankelijke barbecuerecepten voor zowel de kamado als de reguliere barbecue. En of je nu in 30 minuten aan tafel wilt of langer de tijd hebt, je vindt in BBQ-tijd voor ieder moment een passend barbecuerecept.
Steek samen met Susan je barbecue aan en kies of je vanavond de snelle kimchi fried rice of Spaanse mosselen in tomatensaus op direct vuur maakt. Langer de tijd? Ga dan voor indirecte warmte en maak de slow cooked hertenstoof of de varkenswangetjes in cider. Gaat je voorkeur uit naar een vegetarisch gerecht dan is er onder andere pepperonata of de verrassende miso aubergine. Nog zin in zoet? Laat je dan verleiden door de gegrilde rum ananas met limoenmascarpone.
Kortom, in BBQ tijd laat Susan je zien dat de combinatie van vuur, rook en buiten koken heerlijke en maakbare gerechten oplevert. Inclusief tips voor het gebruik van de restwarmte van je barbecue. Het wordt een hete zomer!
BESTELLEN

Je kunt jouw (gesigneerde) exemplaar,bestellen via onderstaand formulier. Je ontvangt van mij dan z.s.m. bericht. Uiteraard signeer ik het boek met alle plezier voor je!


    Hoe wilt u betalen?