Alcoholvrije Piña ColadaSoms krijg je van die persberichten waar je zelf meteen blij van wordt. Wij drinken thuis namelijk al heel wat jaren onder andere de siropen van Teisseire. Ik koop die met enige regelmaat in Frankrijk, in verschillende smaken. Zowel manlief, als onze dochter zijn er dol op.

Om ook thuis, tijdens de zomer van de staycation, het ultieme vakantiegevoel te creëren komt het Franse siroopmerk met twee nieuwe 0% suiker siropen. In de smaken Mojito en Piña Colada.

Alcoholvrije Piña Colada

En met name van het idee van die Piña Colada werden ze thuis erg enthousiast. Het is een van de favoriete mocktails van ons dametje. Dus bij de boodschappen een fles besteld en proeven maar. En verdomd! Zo zoet als het ruikt, zo smaakt het toch écht naar Piña Colada. Maar dan alcoholvrij!

Je kunt de siroop aanlengen met gewoon water, met spuitwater of met 7Up of Sprite. Wij gingen een stapje verder. Maak ‘m absoluut een keer op deze manier, het is écht heel lekker. Een fijne aanvulling op het repertoire alcoholvrije zomerdrankjes.

Voor één glas heb je nodig
30ml Piña Colada siroop
150ml Spa Ananas & Gember
flink wat ijs
paar plakjes verse gember

Alles bij elkaar in een glas, kijk uit want het bruist enorm, rietje erin en chillen maar.

Verkoopinformatie

Je koopt de siroop in de supermarkt, per 0,6 literfles, met een adviesprijs van € 3,09
Spa Ananas & Gember is o.a. bij Jumbo te koop.

Gepubliceerd op 17 juli 2020


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
7 augustus 2020
 
Waanzinnig eten bij Vinnies in Amsterdam

Naast hun ontbijt/lunchlocatie in hartje centrum kun je bij Vinnies in de Scheldestraat nu ook terecht voor het diner. Wij gingen proeven!
3 augustus 2020
 
Mijn 3 favoriete Clinique producten

Al jaren is Clinique een van mijn favorieten voor gezichtsverzorging. Onlangs kocht ik 2 nieuwe producten uit de Super Defense serie. Zo bevallen ze.
3 augustus 2020
 
Arturo Dalhuisen kookt deze zomer bij Daalder

Arturo Dalhuisen (The White Room*, De Leest***) neemt in augustus twee weken de keuken van Daalder over. Wij mochten voorproeven.
2 augustus 2020
 
Gemberbier volgens London Loy

Dit gemberbier recept van London Loy is de basis voor de échte gembersiroop. Daarmee maak je weer de lekkerste gemberdrankjes.
27 juli 2020
east nomads glamping
 
East Nomads glamping in de Achterhoek

Kamperen in de Achterhoek, maar dan op de manier van East Nomads. Dat is glamping in de Achterhoek en alles waar kamperen leuk van wordt.
21 juli 2020
alcoholvrij
 
Alcoholvrij de nieuwste trend?

Alcoholvrije drankjes zijn meer dan de nieuwste trend. Maar zijn ze lekker? Tijd voor de grote test! En heel veel alcoholvrije tips.