Alcoholvrije Piña ColadaSoms krijg je van die persberichten waar je zelf meteen blij van wordt. Wij drinken thuis namelijk al heel wat jaren onder andere de siropen van Teisseire. Ik koop die met enige regelmaat in Frankrijk, in verschillende smaken. Zowel manlief, als onze dochter zijn er dol op.

Om ook thuis, tijdens de zomer van de staycation, het ultieme vakantiegevoel te creëren komt het Franse siroopmerk met twee nieuwe 0% suiker siropen. In de smaken Mojito en Piña Colada.

Alcoholvrije Piña Colada

En met name van het idee van die Piña Colada werden ze thuis erg enthousiast. Het is een van de favoriete mocktails van ons dametje. Dus bij de boodschappen een fles besteld en proeven maar. En verdomd! Zo zoet als het ruikt, zo smaakt het toch écht naar Piña Colada. Maar dan alcoholvrij!

Je kunt de siroop aanlengen met gewoon water, met spuitwater of met 7Up of Sprite. Wij gingen een stapje verder. Maak ‘m absoluut een keer op deze manier, het is écht heel lekker. Een fijne aanvulling op het repertoire alcoholvrije zomerdrankjes.

Voor één glas heb je nodig
30ml Piña Colada siroop
150ml Spa Ananas & Gember
flink wat ijs
paar plakjes verse gember

Alles bij elkaar in een glas, kijk uit want het bruist enorm, rietje erin en chillen maar.

Verkoopinformatie

Je koopt de siroop in de supermarkt, per 0,6 literfles, met een adviesprijs van € 3,09
Spa Ananas & Gember is o.a. bij Jumbo te koop.

Gepubliceerd op 17 juli 2020


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
3 december 2023
Rueda wijnen
 
Bubbels uit Rueda voor bij de borrelplank

Wist je dat er naast Verdejo wijnen ook waanzinnig lekker bubbels uit het Spaanse wijngebied Rueda komen? De perfecte partner voor je borrelplank.
9 november 2023
cadeautips
 
Cadeautips voor de feestdagen

Of je nu een cadeau zoekt voor Sinterklaas, Kerst of voor welke feestdag dan ook, ik heb volop tips voor je voor cadeaus met de feestdagen.
4 november 2023
Bar Beurre Maastricht
 
Bar Beurre in Maastricht

Ik kan je meerdere redenen geven om naar Maastricht te gaan. En met de opening van Bar Beurre heb je weer een reden erbij!
28 oktober 2023
wild in de achterhoek
 
Wild in de Achterhoek

Als je wild wil eten, dan is de Achterhoek een top culinaire bestemming daarvoor. Ga je mee op wildreis door de Achterhoek?!
9 oktober 2023
wijnen uit Rueda
 
Rueda wijnen: De perfecte match met groente

De nieuwe oogst Rueda wijnen is nét geplukt! Een perfect moment om je meer te vertellen over deze frisse Spaanse wijn met een bite.
5 oktober 2023
de waag leiden
 
12x Lunchen in Leiden

Of ik mijn favorieten wil delen voor lekkere lunch plekjes in Leiden? Tuurlijk! Dit zijn mijn 12 favorieten om in Leiden lekker te lunchen.