Oh Baby! van Denise Kortlever (review)



Een van de mensen in de wereld van food waar ik eindeloos bewondering en respect voor heb is Denise Kortlever. Na haar geweldige All day bowls en All day breakfast maakte ze – tijdens haar zwangerschap van zoontje James notabene! – haar derde boek, Oh Baby/! En oh baby wat een heerlijk boek is dit toch weer!

Voor iedereen die zwanger is, of iemand kent die zwanger is en op zoek is naar het perfecte kadootje, is Oh Baby! ideaal. Om voor jezelf te kopen of kado te geven. Voor een klein prijsje krijg je een boekje vol heerlijke tips, zwangerproof recepten en de prachtige fotografie van Denise.

Oh Baby Denise Kortlever Smulpaapje

Oh Baby! van Denise Kortlever

Met recht een multi-talent, want om tijdens je zwangerschap alles uit de kast te halen om het perfecte zwangerschapsboek te maken. Je moet het maar bedenken. Ze fotografeerde, net als voor haar andere boeken, alles zelf. Deed de styling. Zag er, ook zwanger, weer uit om door een ringetje te halen. En dan is het ook nog gewoon een heel leuk en lief mens. Om gék van te worden 😉

Maar zonder dollen. Recepten voor tijdens je zwangerschap waar je blij van wordt en je beter van voelt. Preggo proof versies van je lievelingseten, zoals sushi, filet américain en lekkere mocktails. Maar ook eten om tijdens je zwangerschap al te maken, voor na de geboorte/gedurende je kraamtijd. Wat een heerlijkheden allemaal. En wat had ik het geweldig gevonden om dit boek te hebben toen ik zelf, ruim negen jaar geleden alweer, zwanger was van ons moppie!

Het ideale kado voor zwangere vriendinnen

Oh Baby! is wat mij betreft dé kadotip voor iedereen die nieuwe mommy’s to be een lekker boekje kado willen doen. Waar in gekeken wordt naar wat wél mag, in plaats van niet. Waarin heerlijke recepten staan, waar je van kunt genieten – óók als je niet zwanger bent trouwens!

De toast met avocadohummus, die ik proefde tijdens de boeklancering, was een van de lekkerste ooit. Dus dat recept deel ik heel graag vandaag met je. Voor al het andere heerlijks bestel je het boek online of loop je naar de boekhandel. Want dat wil je… Alleen al voor het espresso-bananenbrood met pecannoten, dat óók in het boek staat. Oh baby!

Oh Baby van Denise Kortlever kost € 14,99 en is uitgegeven door Unieboek Spectrum. Voor deze review kreeg ik een recensie exemplaar tijdens de boeklancering.

Gepubliceerd op 15 oktober 2018


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
17 mei 2024
salade met orzo
 
Orzo salade op Griekse wijze

Orzo kun je op allerlei manieren gebruiken. Ik maakte er een salade mee, op Griekse wijze. Een mooi alternatief voor de bekende pastasalade.
16 mei 2024
padron pepers recept
 
Padron pepers van de barbecue

Deze milde Spaanse peper is een perfect borrelhapje. Snel klaar en heerlijk bij een glas wijn. Dit recept voor Padron pepers maak je op de bbq.
13 mei 2024
recept baba ganoush
 
Baba ganoush van de BBQ

Baba ganoush is een salade van geroosterde aubergine, uit de Levantijnse keuken. Baba ganoush van de barbecue is next level lekker. Dit is mijn recept.
11 mei 2024
geklopte boter met miso
 
Geklopte misoboter

Twee ingrediënten geven samen een smaakbommetje waar je U tegen zegt. Deze geklopte misoboter is je nieuwe favoriete (borrel)boter!
9 mei 2024
recept rabarber crumble
 
Rabarber crumble met aardbei en havermout

Een super simpel recept voor een rabarber crumble. Deze crumble maak je met havermout én er zit aardbei door. Genieten!
9 mei 2024
Preisoep
 
Preisoep met erwtjes en waterkers

Dit recept voor preisoep zit bomvol groene groenten. Dus niet alleen prei, maar ook erwtjes en waterkers. Een super gezond soeprecept. Zo gemaakt!