Lunchtrommelvariatie – review Superlunch.nl



Als je net als ik regelmatig iets anders in de lunchtrommel van je koter wilt stoppen dan de standaard boterham met kaas, dan is het handig om meer dan één lunchtrommel in huis te hebben.

Eerlijkheidshalve, ik geloof dat wij inmiddels een la vol ermee hebben liggen. Niet alleen omdat in iedere trommel andere inhoud past, maar ook omdat het leuk is ermee te wisselen.

Superlunch

Via instagram werd ik benaderd door superlunch.nl die sinds kort herstart zijn met hun webshop. Een webshop puur en alleen gericht op lunchtrommels. En hoe leuk, niet alleen met kindertrommels maar ook met stijlvolle grote mensentrommels. Of ik ze wilde uitproberen? Dat hebben we gedaan!

Yumbox

We ontvingen een yumbox en een infruition waterfles. De yummybox is een bentostijl lunchtrommel met allemaal vakjes. Er staat zelfs aangegeven wat je waar in kunt doen. De Goodbyn trommel – die wij thuis ook hebben – (niet bij hen gekocht overigens) zit ook in het assortiment. Leuk om de twee verschillende trommels eens met elkaar te vergelijken.

Kleine vakjes, kleine hapjes

Met de yumbox is het "kleine vakjes, kleine hapjes”. Heb je een kleine eter, dan is dit een ideale trommel. Voor onze kleuter is ‘ie vooral geschikt voor haar tien uurtje. De échte trek kan ik in deze trommel niet kwijt.

De Goodbyn box daarentegen heeft één groot vak en twee kleintjes. Ideaal voor wat grotere lunches, zoals een groentemuffin, eiertaartje en dergelijke. In de twee kleine vakjes gaan bij ons altijd twee soorten groente.

Water met fruitsmaak

Dan de waterfles. Door het dólle, niet gelogen, was onze kleuter ermee. Zeker toen ik haar vertelde dat je van alles in het reservoir kunt doen. Komkommerreepjes, munt (net als mama) of fruit. Met dat laatste erin proefde ze het water. Haar reactie? “Mama, het is net limonade”. Hoppa! Hoe simpel, lekker en verantwoord wil je het hebben.

Ik vind het echt een uitvinding! Zeker als je kinderen hebt die niet van puur water houden, maar die je toch wat anders wilt laten drinken dan steeds limonade of sap. Dit is dan ideaal,  tóch water drinken, maar wel met een smaakje (en zonder de suikers!)

Lunchtrommelvariatie

Kortom, mooie spullen! De Goodbyn box heeft mijn persoonlijke voorkeur boven de yum box. Maar dat is puur omdat hij beter past bij de lunchinhoud die ik voor mijn dochter maak. De infusion waterfles vind ik echt meer dan geweldig. De prijzen, die variëren van € 19,95 voor de Goodbyn tot € 31,95 tot de yummy box. De infrution fles is er vanaf € 15,95

Kies vooral wat bij jouw portemonnee en de eetstijl van je kind past. Meer informatie vind je op de website van Superlunch.nl Daar krijg je overigens met de kortingscode SMULPAAPJE  tot en met volgende week zondag 7 februari 2016 10% korting op je aankopen. Da’s toch mooi meegenomen!

Gepubliceerd op 31 januari 2016


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
26 april 2024
makreel recept
 
Ceviche van makreel met grapefruit

Ceviche wordt bereid met rauwe vis, die je koud gaart. Dit recept is een ceviche van makreel met grapefruit. Heel fris en zo gemaakt!
26 april 2024
 
Gebakken makreel met citroen

Makreel is super eenvoudig om te bereiden. Gezond, lekker én een heel betaalbaar. Dit recept is voor de lekkerste gebakken makreel!
25 april 2024
welsh cakes
 
Welsh cakes uit de Bakatlas

Dit zijn de lekkerste, zelfgebakken Welsh cakes die je kunt bakken. Laat het maar aan Rutger Bakt over om het perfecte recept in zijn Bakatlas te zetten.
20 april 2024
Kervelsoep_2020
 
Kervelsoep

Dit recept voor verse kervelsoep zet je in nog geen kwartier op tafel, met het recept van oma. Dan weet je dat het goed zit.
19 april 2024
bananenbrood wafels
 
Bananenbrood wafels

Wafels als ontbijt, voor een super smakelijk begin van de dag want zo lekker heb je bananenbrood nog nooit gegeten. Dit zijn mijn bananenbroodwafels
8 april 2024
dressing met citrus
 
5 x dressing voor je salade

Een salade wordt nóg lekkerder van een goeie dressing. Ik zet mijn top 5 lekkerste dressings voor je op een rijtje. Hoef jij ze alleen nog maar te maken.