Review – Ontdek het geheim van de chef van Masterchef winnaar Bart van Berkel



Wie wil er nou niet stage lopen bij Sergio Herman? Bij Erik van Loo, Soenil Bahadoer of Ramon Beuk? Masterchef winnaar Bart van Berkel deed het. En bij nog meer klinkende namen. Waarom? Om van de grote der aarden te leren. Keukengeheimen te ontfutselen. Geheimen van topchefs.

Het werd het begin van zijn allereerste boek; Ontdek het geheim van de topchef. En jij kunt nu thuis ook die topchef zijn!


Bart van Berkel, omringd door de topchefs uit zijn boek, tijdens de boeklancering in The Jane in Antwerpen

Ontdek het geheim van de topchef

Want in alle keukens waar Bart van Berkel mocht meelopen kookten de topchefs die in het boek staan (en dat zijn niet de minsten!) hun ‘signature’ gerechten. Ook al ben je een fanatieke amateur kok, die gerechten zijn vaak net wat te ingewikkeld om thuis na te maken. Bart bedacht iets slims.

Hij maakte zijn interpretatie van die gerechten en toverde ze om tot recepten die niet alleen in een uur te maken zijn. Maar ook met ingrediënten waar jij en ik goed aan kunnen komen.

Sterrenwaardig thuis koken

Dus kun jij nu de rendang van Soenil Bahadoer (** de Lindenhof) thuis maken (ik ga echt z.s.m. een snelkookpan aanschaffen, alleen al hiervoor. Het ziet er zó lekker uit!). Of de salade Nicoise van Alain Caron. En wat dacht je van het Snickers pinda-ijs met karamelsaus, geinspireerd door Erik van Loo (** Parkheuvel).

Amateurkok met sterrenrecepten

Als je met het boek van Bart aan de slag gaat is het wel handig dat je wat ervaring hebt met koken. Reerug met kersenbier, ravioli met konijn. Het zijn geen doordeweekse recepten. Maar je hoeft geen chef te zijn. Ben je een fanatieke hobby kok, heb je eetclubje dat wel van een uitdaging houdt dan is dit boek voor jou!

Bart van Berkel

Voor Bart kun je niet anders dan respect hebben. Van (mede) eigenaar van een succesvol IT bedrijf, tot winnaar van Masterchef, tot auteur van een kookboek. Passie hebben is één ding, er keihard voor gaan en je dromen verwezenlijken een volstrekt andere. Los daarvan is Bart ook nog eens een echte ondernemer, die het lef had om zijn eerste boek volledig in eigen beheer uit te brengen. Niets anders dan bewondering!

Conclusie

Dit is geen doorsnee kookboek. Dit boek neemt je mee in de wereld van topchefs. Van topgerechten. Omgetoverd tot maakbare recepten thuis. Het boek kost € 29,95. Je krijgt het dan gratis thuisgestuurd, én gesigneerd. Je bestelt het via www.ontdekhetgeheimvandechef.nl

 

Gepubliceerd op 23 november 2015


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
26 april 2024
makreel recept
 
Ceviche van makreel met grapefruit

Ceviche wordt bereid met rauwe vis, die je koud gaart. Dit recept is een ceviche van makreel met grapefruit. Heel fris en zo gemaakt!
26 april 2024
 
Gebakken makreel met citroen

Makreel is super eenvoudig om te bereiden. Gezond, lekker én een heel betaalbaar. Dit recept is voor de lekkerste gebakken makreel!
25 april 2024
welsh cakes
 
Welsh cakes uit de Bakatlas

Dit zijn de lekkerste, zelfgebakken Welsh cakes die je kunt bakken. Laat het maar aan Rutger Bakt over om het perfecte recept in zijn Bakatlas te zetten.
20 april 2024
Kervelsoep_2020
 
Kervelsoep

Dit recept voor verse kervelsoep zet je in nog geen kwartier op tafel, met het recept van oma. Dan weet je dat het goed zit.
19 april 2024
bananenbrood wafels
 
Bananenbrood wafels

Wafels als ontbijt, voor een super smakelijk begin van de dag want zo lekker heb je bananenbrood nog nooit gegeten. Dit zijn mijn bananenbroodwafels
8 april 2024
dressing met citrus
 
5 x dressing voor je salade

Een salade wordt nóg lekkerder van een goeie dressing. Ik zet mijn top 5 lekkerste dressings voor je op een rijtje. Hoef jij ze alleen nog maar te maken.