Review: BbyB Chocolates



Dan krijg je via Twitter een berichtje, dat je ze je iets willen toesturen en of je belangstelling hebt om te proeven.

Als je weet dat de afzender dan een Chocolatier in België is hoef ik je niet uit te leggen dat daar maar één antwoord op mogelijk is hé?

Juweeltjes

Met de post wordt vervolgens een doos bezorgd, met daarin nog een prachtig doosje. Alsof je een sieradendoosje openmaakt. Erin een cassette, en daar in vijf laatjes. Met in ieder laatje 5 chocolaatjes. Kun je dit eigenlijk nog wel chocolaatjes noemen? Want wat je proeft is niets anders dan pure bonbon, vermomd in een reepje chocola, gemaakt door Michelin-chef Bart Desmidt en meester-chocolatier Jan Verleye.

Smaakexplosie

In ons doosje zaten vijf verschillende smaken. Variërend van melk met créme brulee, tot dondere chocola met kers en pistache. Oh en niet vergeten, de witte chocola met passievrucht en basilicum. Loop je ook al te kwijlen als je dit leest? Ik ook. Alweer! Het zal geen verrassing zijn dat alle laatjes in een mum van tijd leeg waren. Zelf onze kleine dame bleef maar vragen en is voor eeuwig verpest.

Betaalbare luxe

Ik ging op hun website op zoek naar de prijzen van al dit moois, in de verwachting dat ik geshockt zou zijn. Dat was ik, maar dan in positieve zin. Dit blijkt gewoon betaalbare luxe te zijn. Een doosje met 5 laatjes kost € 21,- Ja, dat is duurder dan een reep chocola. Maar dit is zo veel meer dan zomaar chocola eten. Mij lijkt dit een super kadootje dat je laat versturen naar een bijzonder iemand, of dat je bestelt als je bij vrienden gaat eten.

Ik weet in ieder geval zeker dat wij zo’n mooi doosje zeker nog een keer in handen gaan krijgen. Ik hoop dan ook maar dat mijn liefie deze review ook leest 😉

Verkoopinformatie

De chocola van BbyB chocolates is in België in meerder winkels te koop, waaronder hun eigen winkels in Antwerpen en Brugge. De chocolaatjes worden in heel Europa, de VS én Japan bezorgd.

 

Gepubliceerd op 7 juli 2014


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
26 april 2024
makreel recept
 
Ceviche van makreel met grapefruit

Ceviche wordt bereid met rauwe vis, die je koud gaart. Dit recept is een ceviche van makreel met grapefruit. Heel fris en zo gemaakt!
26 april 2024
 
Gebakken makreel met citroen

Makreel is super eenvoudig om te bereiden. Gezond, lekker én een heel betaalbaar. Dit recept is voor de lekkerste gebakken makreel!
25 april 2024
welsh cakes
 
Welsh cakes uit de Bakatlas

Dit zijn de lekkerste, zelfgebakken Welsh cakes die je kunt bakken. Laat het maar aan Rutger Bakt over om het perfecte recept in zijn Bakatlas te zetten.
20 april 2024
Kervelsoep_2020
 
Kervelsoep

Dit recept voor verse kervelsoep zet je in nog geen kwartier op tafel, met het recept van oma. Dan weet je dat het goed zit.
19 april 2024
bananenbrood wafels
 
Bananenbrood wafels

Wafels als ontbijt, voor een super smakelijk begin van de dag want zo lekker heb je bananenbrood nog nooit gegeten. Dit zijn mijn bananenbroodwafels
8 april 2024
dressing met citrus
 
5 x dressing voor je salade

Een salade wordt nóg lekkerder van een goeie dressing. Ik zet mijn top 5 lekkerste dressings voor je op een rijtje. Hoef jij ze alleen nog maar te maken.