Smulpaapje kerstmenu’s 2014



Kerstmenu vis, vlees én vega

Omdat we allemaal verschillende voorkeuren hebben tref je op Smulpaapje drie kerstmenu’s aan. Een vis, vlees én vegetarisch menu. Wat al deze menu’s gemeen hebben is dat ze voor het hele gezin qua smaak toegankelijk zijn, door iedereen te maken zijn en niet onbelangrijk, betaalbaar zijn. Natuurlijk hebben we voor iets specialere ingrediënten gekozen, maar je hoeft daarna niet maanden op water en brood te leven.

Efficiënt koken

Waar het kan zitten er ook opties in om gerechten van te voren al klaar te maken en eventueel zelfs al in te vriezen. Tenslotte heb je met kerst wel iets anders te doen dan dagen in de keuken te staan. Relaxen met je gezin, familie en vrienden is tenslotte waar kerst, wat mij betreft, écht om draait.

Alle gerechten zijn getest. Niet alleen qua receptuur, maar ook qua smaak. In november ontving ik allemaal proefkonijnen bij mij thuis aan tafel. Zo weet jij zeker dat je iets maakt dat ook echt lukt én lekker is.

Welk menu kies jij?

Jij moet nu alleen het moeilijkste gaan doen. Bepalen voor welk menu je gaat. Ik ben razend benieuwd welke jou het meeste aanspreekt. Of misschien kies je wel een mix uit alle recepten en stel je je eigen menu samen. Laat je het me weten?! Ik verheug me, als altijd, op alle foto’s en reacties.

En heb je vragen, stel ze! Hieronder via een reactie op de site. Maar je weet me vast ook te vinden via Twitter en Facebook. Heel kookplezier alvast en natuurlijk eet smakelijk voor binnenkort!

Klik hier voor alle kerstmenu’s

Gepubliceerd op 5 december 2014


Reageren is niet mogelijk.

Dit vind je vast ook interessant
26 april 2024
makreel recept
 
Ceviche van makreel met grapefruit

Ceviche wordt bereid met rauwe vis, die je koud gaart. Dit recept is een ceviche van makreel met grapefruit. Heel fris en zo gemaakt!
26 april 2024
 
Gebakken makreel met citroen

Makreel is super eenvoudig om te bereiden. Gezond, lekker én een heel betaalbaar. Dit recept is voor de lekkerste gebakken makreel!
25 april 2024
welsh cakes
 
Welsh cakes uit de Bakatlas

Dit zijn de lekkerste, zelfgebakken Welsh cakes die je kunt bakken. Laat het maar aan Rutger Bakt over om het perfecte recept in zijn Bakatlas te zetten.
20 april 2024
Kervelsoep_2020
 
Kervelsoep

Dit recept voor verse kervelsoep zet je in nog geen kwartier op tafel, met het recept van oma. Dan weet je dat het goed zit.
19 april 2024
bananenbrood wafels
 
Bananenbrood wafels

Wafels als ontbijt, voor een super smakelijk begin van de dag want zo lekker heb je bananenbrood nog nooit gegeten. Dit zijn mijn bananenbroodwafels
8 april 2024
dressing met citrus
 
5 x dressing voor je salade

Een salade wordt nóg lekkerder van een goeie dressing. Ik zet mijn top 5 lekkerste dressings voor je op een rijtje. Hoef jij ze alleen nog maar te maken.