Kinderkookworkshops in NEFF Kinderkeuken tijdens TASTE of Amsterdam



TasteofAMS2018_Susan met groentefiguurtjes NEFF

Kookworkshops in de NEFF Kinderkeuken

Iedere dag zijn er vijf kinderkookworkshops, waar per workshop tien kinderen aan kunnen deelnemen. We doen twee workshops tegelijk, waarbij indeling gebeurt op basis van leeftijd. Voor de jongste kinderen (4 t/m 6 jaar) is er groente- en fruitles door Perry Falter. En daarna wordt er samen met elkaar een heerlijke smoothie gemaakt (en opgedronken natuurlijk!)

Met de oudere kinderen ( 7 t/m 11 jaar) gaan we zelf pizza maken. En dat doen we ‘from scratch’! Met vers deeg, verse tomatensaus en heel veel lekkere groente en ander beleg. Een gezonde, maar vooral verrukkelijke pizza, die wordt afgebakken in slide and hide ovens van NEFF. En niet geheel onbelangrijk, uiteraard wordt na afloop de eigen creatie lekker opgegeten!

broccoli_microfoon.jpg 

Hoe doe je mee met de kinderkookworkshop in de NEFF Kinderkeuken?

Deelname aan de workshops is gratis en uitsluitend op basis van inschrijving. Per workshop kunnen er maximaal 10 kinderen meedoen. Dus schrijf je tijdig in en kom daarna ook op tijd voor je workshop. Dan ben je zeker van je plekje!

Wanneer zijn de kinderkookworkshops tijdens Taste of Amsterdam?

Er zijn iedere dag vijf workshops, waarvan de eerste om 12.30u en de laatste om 16.30u begint. Daarna wordt de keuken opgeruimd voor het avondprogramma.

Silent kinderdisco in NEFF Kinderkeuken

En dat avondprogramma wil je ook niet missen, want de keuken wordt omgebouwd tot een silent kinderdisco! En ook die is exclusief voor kinderen toegankelijk. Tot 20u kun je in stilte swingen samen met een wel héél speciale DJ. Daarover later meer!

Kom je ook?!

Je kunt nu al – online – je toegangskaarten voor Taste of Amsterdam kopen. Entree voor kinderen is gratis, alleen de ouders/verzorgers betalen voor hun kaartje. Kinderen moeten echter wel ook geregistreerd worden!

En hou Smulpaapje de komende tijd zeker in de gaten voor meer informatie over het kidsprogramma. We gaan er een te gek en smakelijk weekend van maken!

Samenwerking

Dit artikel is onderdeel van mijn ambassadeursschap voor NEFF dit jaar. Hoe ik omga met samenwerkingen lees je hier

Gepubliceerd op 15 maart 2019


Reageren is niet mogelijk.

Dit vind je vast ook interessant
26 april 2024
makreel recept
 
Ceviche van makreel met grapefruit

Ceviche wordt bereid met rauwe vis, die je koud gaart. Dit recept is een ceviche van makreel met grapefruit. Heel fris en zo gemaakt!
26 april 2024
 
Gebakken makreel met citroen

Makreel is super eenvoudig om te bereiden. Gezond, lekker én een heel betaalbaar. Dit recept is voor de lekkerste gebakken makreel!
25 april 2024
welsh cakes
 
Welsh cakes uit de Bakatlas

Dit zijn de lekkerste, zelfgebakken Welsh cakes die je kunt bakken. Laat het maar aan Rutger Bakt over om het perfecte recept in zijn Bakatlas te zetten.
20 april 2024
Kervelsoep_2020
 
Kervelsoep

Dit recept voor verse kervelsoep zet je in nog geen kwartier op tafel, met het recept van oma. Dan weet je dat het goed zit.
19 april 2024
bananenbrood wafels
 
Bananenbrood wafels

Wafels als ontbijt, voor een super smakelijk begin van de dag want zo lekker heb je bananenbrood nog nooit gegeten. Dit zijn mijn bananenbroodwafels
8 april 2024
dressing met citrus
 
5 x dressing voor je salade

Een salade wordt nóg lekkerder van een goeie dressing. Ik zet mijn top 5 lekkerste dressings voor je op een rijtje. Hoef jij ze alleen nog maar te maken.