Zo maak je water cool!Wat echter het mooie aan het voorbeeld van ‘Wataah’ is, is dat in plaats van het alleen te constateren deze moeder het heft in eigen handen nam. Samen met haar zonen ontwikkelde zij flessen water voor kinderen, die door de doelgroep wél cool werden bevonden. Inmiddels werken er 30 medewerkers bij Wataah en is het project door Michelle Obama geadopteerd.

Water is cool

De moraal van dit verhaal? Kleine initiatieven kunnen een heel eind komen! Daar weten wij bij Smulpaapje alles van 😉 Maar ook, laten we water drinken weer cool maken. En nee, dat hoeft niet persé met het drinken van water uit een fles. Onze cultuur is er (nog) niet naar om voor kinderen gebotteld water te kopen. Maar het mooie is, dat hoeft ook niet. Je draait de kraan open en voìla… wataaaaah!

Gepubliceerd op 13 juni 2013


Reageren is niet mogelijk.

Dit vind je vast ook interessant
8 april 2024
dressing met citrus
 
5 x dressing voor je salade

Een salade wordt nóg lekkerder van een goeie dressing. Ik zet mijn top 5 lekkerste dressings voor je op een rijtje. Hoef jij ze alleen nog maar te maken.
7 april 2024
asperges uit stoomoven
 
Asperges uit de stoomoven

Als je asperges uit de stoomoven wilt maken heb je nog maar één recept nodig. Perfecte gare asperges, met de lékkerste Hollandaise saus.
2 april 2024
rigatoni worstjes, salie, wijn
 
Pasta Brutto

Uit het héérlijke boek Brutto komt dit super makkelijke pastarecept met worstjes, salie en rode wijn. In een mum van tijd staat de lekkerste pasta op tafel!
2 april 2024
Griekse smash burger taco
 
Griekse smash burger taco’s

Smash burgers zijn hot! Maar je kunt ook een plantaardige Griekse smash burger taco maken. Dat super makkelijke recept heb ik voor je!
29 maart 2024
cinnamon rolls karamel
 
Confetti cinnamon rolls met gezouten karamel

In alle opzichten lekkerder dan misschien goed voor je is, maar deze cinnamon rolls met gezouten karamel wil je gemaakt hebben.
21 maart 2024
kip van de barbecue
 
Gegrilde kip van de BBQ met grapefruit

Een eenvoudig, maar heerlijk barbecue-recept. Gegrilde kip met grapefruit. Zo lekker at je kip van de barbecue nog niet eerder.