World clean up day 2019World clean up day 2019

Op zaterdag 21 september aanstaande is het in 160 landen over de hele wereld world clean up day. Een dag die draait om zooi. Andermans zooi, maar ook het besef dat wij allemaal bijdragen aan die zooi. En dus ook verantwoordelijk zijn op 'm gezamenlijk op te ruimen. Want afval is en blijft een groot probleem!

Door het hele land (en overal ter wereld) worden opruimacties georganiseerd. Organisator The plastic soup foundation heeft op haar site in kaart gebracht waar en bij welke je je dus kunt aansluiten. Want het is zo simpel. Een uurtje met elkaar op pad levert vaak al een vuilniszak vol op. Easy toch? Doe jij ook mee?

The SoPho project

Naast opruimen draag ik dit jaar ook op een andere manier mijn steentje bij aan the plastic soup foundation. Ik ben een van de 75 mensen die op tijd was om zich aan te melden voor The SoPho project; the social photography project is een collectief van fotografen en professionals in de fashion & advertising branche die iets terug willen doen voor de samenleving en de natuur. Dit doen ze op de manier zoals zij dat het beste kunnen, middels fotografie.

Voor € 75,- krijg je twee foto's, geschoten door een topfotograaf, terwijl je vooraf bent opgemaakt door een topvisagist. Hoe cool is dat? Alle opbrengsten gaan naar The plastic soup foundation. Ik was er op tijd bij, want beide dagen zijn al helemaal uitverkocht. Ik zal jullie na volgende week het resultaat laten zien, want ik ben natuurlijk waanzinnig benieuwd.

Gepubliceerd op 2 september 2019


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
4 april 2024
Susan Aretz kookboeken
 
Boekentips – maart

Ook deze maand deel ik hier mijn boekentips. Twee leesboeken en één geweldig kookboek. Dit zijn mijn tips voor deze heerlijke boeken.
5 maart 2024
boekrecensies
 
Boekentips – februari

Met nog steeds volop tijd om te lezen hou ik ook deze maand bij welke boeken dat zijn. En ook deze maand deel ik hier deze boekentips.
18 februari 2024
Pride, tieners en Kidsweek
 
Officiële naamswijziging

Wat als je je als non binair identificeert maar nog een naam hebt die daar geen recht aan doet? Dan kun je je naam officieel laten […]
8 februari 2024
boekentips Susan Aretz
 
Boekentips – januari

Nu ik de tijd heb om te lezen, hou ik per maand op mijn Instagram bij welke boeken dat zijn. Iedere maand deel ik achteraf ook […]
30 januari 2024
Susan Aretz
 
Ervaringen schouderoperatie

Dit zijn mijn ervaringen met een schouderoperatie. Tips om je voor te bereiden. Maar ook, de impact die een schouderoperatie mentaal heeft. Belangrijk daarbij is wel, […]
23 december 2023
 
Terugblik 2023

Al een aantal jaren traditie op de site, een terugblik op het jaar. En wat een jaar was het zeg… Poeh! Ben je er klaar voor? Dan gaan we terug in de tijd!