Winnaar BBQ wedstrijdDe BBQ wedstrijd was ongelofelijk spannend! Drie verschillende gerechten. Drie barbecue liefhebbers. De winnaar maak ik nú bekend…

Maar niet voordat ik nogmaals benadruk dat het niet normaal spannend was. Alle drie de gerechten zijn ontzettend dicht bij elkaar geeïndigd en er is echt als een malle (meer dan 1800!!) keer gestemd. De keren dat met een zelfde emailadres gestemd is hebben we uit de resultaten gehaald. Gelukkig viel dat aantal in verhouding mee.

Toch is er uiteindelijk maar één winnaar en dat is geworden….

Met 670 stemmen is dat de groente rendang met gestoomd broodje van Christian. VAN HARTE!!!

BBQ wedstrijd

Hiermee win jij die prachtige mini Bastard BBQ en kun je vanaf nu nog vaker aan de slag met barbecuerecepten. Daarnaast komt jouw recept ook – met alle credits aan jou – in mijn BBQ boek dat volgend jaar verschijnt!

Degenen die niet hebben gewonnen hoeven niet te treuren. Zij gaan ook naar huis met een prachtig prijzenpakket.

Max, met 657 stemmen mag jij met een heleboel vrienden een whisky tasting van The Balvenie doen
Norbert, met 423 stemmen ontvang jij het hele boekenpakket inclusief natuurlijk het BBQ boek.

Dankjewel aan jullie alle drie voor het meedoen en het zo fanatiek optrommelen van jullie familie en vrienden. We nemen uiteraard persoonlijk contact nog met jullie op over toezending van jullie prijzen.

Gepubliceerd op 16 september 2022


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
4 april 2024
Susan Aretz kookboeken
 
Boekentips – maart

Ook deze maand deel ik hier mijn boekentips. Twee leesboeken en één geweldig kookboek. Dit zijn mijn tips voor deze heerlijke boeken.
5 maart 2024
boekrecensies
 
Boekentips – februari

Met nog steeds volop tijd om te lezen hou ik ook deze maand bij welke boeken dat zijn. En ook deze maand deel ik hier deze boekentips.
18 februari 2024
Pride, tieners en Kidsweek
 
Officiële naamswijziging

Wat als je je als non binair identificeert maar nog een naam hebt die daar geen recht aan doet? Dan kun je je naam officieel laten […]
8 februari 2024
boekentips Susan Aretz
 
Boekentips – januari

Nu ik de tijd heb om te lezen, hou ik per maand op mijn Instagram bij welke boeken dat zijn. Iedere maand deel ik achteraf ook […]
30 januari 2024
Susan Aretz
 
Ervaringen schouderoperatie

Dit zijn mijn ervaringen met een schouderoperatie. Tips om je voor te bereiden. Maar ook, de impact die een schouderoperatie mentaal heeft. Belangrijk daarbij is wel, […]
23 december 2023
 
Terugblik 2023

Al een aantal jaren traditie op de site, een terugblik op het jaar. En wat een jaar was het zeg… Poeh! Ben je er klaar voor? Dan gaan we terug in de tijd!