GESLOTEN – Win Tony’s Unlimited repen



Maak je eigenste Tony’s Unlimiteds, met alle smaken die je maar wilt! Nou ja, alle.. er zijn meer dan 10.000 mogelijkheden, jouw ultieme reep zit er vast bij. Dit alles om te vieren dat de Tony’s Super Store in de Beurs van Berlage in Amsterdam sinds 1 augustus weer open is!

Ik mag aan maar liefst zes winnaars een code geven waarmee je dus zelf (online) je eigen chocoladereep maakt. In het verleden heb ik dit meerdere keren zelf gedaan en ik kan je vertellen, lekkerder dan dat wordt het niet. Unieker ook niet. Maar omdat je dat plezier natuurlijk wilt delen komt je reep in twee stukken. Sharing is caring, niet waar?!

DE WINACTIE IS GESLOTEN

Om mee te doen laat je mij weten wat wat jou betreft de absolute smaakcombi van jouw dromen is. Maar doe dat snel, want uiterlijk vrijdag 7 augustus as maak ik de winnaars bekend.

Zorg dat je met een geldig e-mailadres reageert, zodat ik je een persoonlijk berichtje kan sturen als je hebt gewonnen. (check tzt ook je spam!) Verder wordt er niet gecommuniceerd over wie er gewonnen heeft, anders dan dat ik het via mijn social kanalen natuurlijk ook bekend maak. Je reactie is pas zichtbaar na moderatie, dus dat kan soms even duren.

Extra kansen en sowieso karmapunten

  • Volg mij op Instagram
  • Je mag ook de facebookpaginavan de site te liken
  • Dit artikel kun je ook delen via een van de deelknoppen onder dit artikel.

Gepubliceerd op 1 augustus 2020


38 reacties

  1. Peter schreef:

    Ha! Eindelijk eens de kans om Whiskey (Scottish Single Malt ofcourse) met fudge chocolate te combineren.
    En anders Irish Coffee! 🙂

    Cheers!

  2. Els van Oers schreef:

    Mmmm in Frankrijk op vakantie eten we vaak menthe chocolat ijs. Misschien is daar ook wel een reep van te maken??? En anders caramel, brownies, melk, zeezout 🍀🍀🍀

  3. Lisette Stappenbelt schreef:

    Omdat chocolade één van mijn quilty pleasures is doe ik graag mee en waag een poging!
    Heel lastig om de ultieme smaaksensatie samen te stellen….maar als ik dan toch een keuze moet maken ….nougat met sticky toffee!

  4. Mirjam Hellingman schreef:

    Melkchocolade met karamel zeezout, pecannoten, gedroogde frambozen en stukjes stroopwafel.

  5. bern schreef:

    Puur met amandel lijkt me chill!

  6. Leo schreef:

    Melkchocolade met koffie crunch. Romig met pit. Om van te dromen

  7. Marije schreef:

    Mijn droomsmaak is dus Wit Bannofee Pecan. Waarom heeft nog niemand die gemaakt?!?! ❤️

  8. serife schreef:

    Wat te gek! Mijn droomcombi is extra pure chocola, amandelen, en kokos!

  9. Anita H. schreef:

    Ik ga voor puur met koffie, amandel en zeezout.

  10. Daniëlle schreef:

    Witte chocola met mango en Chili 🌶

  11. Angela schreef:

    Een reep met grove pindakaas, karamel en framboos!🥰

  12. anjali taneja schreef:

    80% pure chocolade met caramel . 🙂

  13. Esti schreef:

    Witte chocolade met framboos en knettersuiker is wat mij betreft helemaal geweldig.

  14. Yvonne schreef:

    Puur praline pecan

  15. Marjon schreef:

    Melkchocolade, karamel, zout en indien mogelijk nog iets als Spaanse sinaasappel?!

  16. Annemiek schreef:

    Brownie met framboos lijkt heerlijk. Ik stel het me voor als een reep melkchocolade met pure brownie erin en gedroogde framboos

  17. Linda Smeets schreef:

    Melkchocolade met (stukjes) cheesecake/smaak lijkt mij hemels…!

  18. Mariken schreef:

    Hmmmm endless possibilities! Melk chocolade met kardemom, crispy karamel stukjes en zeezout en kokos.

  19. Dennis schreef:

    Hoe leuk zou het zijn om een sportieve reep te maken? 💪🏻💪🏻

    Een heerlijke reep met granen of noten met gedroogde fruitstukjes.
    Succes🙌🏻
    En zie ik nou dat ik de enigste man ben🤣🤣👍🏻👍🏻

  20. Imke van Wanrooij schreef:

    Een schwarzwalderkirsch variant: puur met kers, (stukjes?) room en en chocolade krokantje!

  21. Ilona schreef:

    Mij lijkt chocolade en gember/ananas lekker.

  22. Femke Kooiman schreef:

    Oohh, wat een uitdaging, ik vind zoveel lekker! Er moet in ieder geval iets knapperigs inzitten, stukjes koekjes bijvoorbeeld. En dan ook nog mini smarties, mischien wat stukjes fudge en dat allemaal in een reep van witte chocolade met melkchocolade 😁

  23. Tanja van Alebeek schreef:

    Melk chocolade met sinaasappel

  24. cb.dkl schreef:

    crispy witte chocolade met kersen

  25. Bianca schreef:

    Ik was er zondag, maar geen tijd om een eigen reep te maken met mijn zoontje. Dus ik maak graag kans!

    Mijn combi: Puur/melk met noga, knettersuiker en pretzel.

  26. Natalie schreef:

    Puur met aardbei lijkt me geweldig!

  27. Jannie Velzing schreef:

    Melkchocolade heeft mijn voorkeur. Ben gek op cranberry’s , kokos en een laagje marsepein. Ohh ik proef de smaak al. Lekkerrr

  28. Hester schreef:

    Pure chocolade met popcorn, discodip,pretzel en hazelnoten🤤

  29. Katleen schreef:

    Limoen, framboos en gember in fondant chocolade… nam nam nam

  30. Mariëlle schreef:

    Puur (hoog %), walnoot, zeezout en stukjes pretzel, mmmm!!

  31. Laura schreef:

    Ik hou van melk chocolade met discodip en knettersuiker 😋

  32. Natasja schreef:

    Kersen, meringue en zeezout.

  33. Claudette schreef:

    Mmm, donkere melk met sinaasappel, toffee en pretzel!

  34. Nienke schreef:

    Hmm. Melk én wit. Met caramel en pretzel ❤️

  35. Barbera schreef:

    Met appeltaart kruimels en smaak (met wat kaneel erin natuurlijk) met ‘melkchocolade.

  36. angela schreef:

    Witte chocolade met kokos, kaneelsuiker en framboos😍

  37. Fieke Fenneman schreef:

    Melk chocola met karamel knetter suiker en pretzel lijkt me wel goed can I!

  38. berendina Jaasma schreef:

    Lekker!! melk chocola met zeezout discodip en nougat

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
3 november 2023
The Farm Table
 
The Farm Table van Julius Roberts

Maak kennis met Julius Roberts. Chef, boer én auteur van het prachtige boek The Farm Table. Een aanwinst voor je kookboekenkast!
29 oktober 2023
Roberta Cucina Povera
 
Cucina Povera van Roberta Pagnier

Lekker Italiaans koken hoeft niet duur te zijn: Roberta geeft een duurzame en eigen draai aan 100 klassieke en eigen cucina povera-gerechten.
9 oktober 2023
Wereldgerechten Karin Luiten
 
Wereldgerechten zonder pakjes en zakjes – Review

Als je Karin Luiten íets kunt toevertrouwen is het wel 100% foolproof recepten bedenken voor iedereen die zonder pakjes en zakjes wil koken.
13 september 2023
Smaakmakers
 
Susan Aretz vaste co-host foodpodcast Smaakmakers

Susan Aretz is de vaste co-host van Smaakmakers. Samen met Zegert van der Linde hebben zij het over alles wat het leven lekker maakt.
9 september 2023
Susan pakt uit
 
Susan pakt uit in september

Er waren volop nieuwe food innovaties. Van chocola tot alcoholvrije drankjes en van make-up tot verpakt brood. Ik zet ze op een rijtje voor je.
22 augustus 2023
Brass Boer Curaçao team
 
Jonnie & Thérèse Boer over Brass Boer Curaçao

Begin dit jaar mocht ik in gesprek met Jonnie en Thèrése Boer, over Brass Boer Curaçao. Een heerlijk gesprek over lokale ingrediënten en Bourgognes.