GESLOTEN – Win jaarabonnement op DeliciousGESLOTEN – Maak kans op één van de twee jaarabonnementen op Delicious

Gefeliciteerd Miranda en Christel. Jullie hebben het abonnement gewonnen en bericht van mij ontvangen!

Maak kans op jaarabonnement Delicious

Wil je dit jaarabonnement winnen (en dat wil je!) laat dan onder dit bericht een reactie achter en vertel waarom jij graag wilt winnen. Als je het voor een ander wilt winnen mag dat ook, laat dan weten waarom diegene dit cadeau verdient. Meedoen kan tot en met 15 april 12.00uur aanstaande. Je reactie verschijnt pas na moderatie, dus dat kan soms even duren.

Zorg dat je met een geldig emailadres reageert, want als je hebt gewonnen krijg je van mij een persoonlijk berichtje. (check tzt ook je spam!) Verder wordt er niet gecommuniceerd over wie er gewonnen heeft, anders dan dat ik het via mijn social kanalen natuurlijk ook bekend maak. Heb je gewonnen dan mag je hierna niet meer aan de volgende winacties deelnemen. Dat is wel zo eerlijk naar de rest. Als de winactie afgelopen is (en dan staat hierboven GESLOTEN) heeft het geen zin meer om te reageren. Maar weet dat ook na deze winactie er nog heel veel te gekke kado’s weggegeven gaan worden…

Extra winkansen

Door de winactie te delen maak je extra kans. Dat kan via mijn social media kanalen, zoals mijn Facebook en Instagram Ik ga er voor het gemak even vanuit dat je die al volgt ???? Heel veel succes en plezier!

Gepubliceerd op 12 april 2020


58 reacties

 1. Imar Bouwman schreef:

  Ik zou dit graag willen winnen voor mijn Topper Marit om haar mee te laten stralen.
  Zeker nu verdient ze wel wat extra’s , omdat haar kapperszaakje noodgedwongen dicht is en ze nu een handje meehelpt in de zorg voor anderen, waardoor ze minder thuis is en natuurlijk ook extra risico’s neemt.

 2. Saskia schreef:

  Hi, toffe actie is dit! Koken is mijn hobby! Vind het vaak heerlijk om te doen. Haal er mijn voldoening uit en wordt erg blij als het ook nog met plezier door man en kind wordt opgegeten. Elke week probeer ik weer een wisselend weekmenu maken zodat wij gevarieerd eten, onder jouw site (voorheen smulpaapje) gebruik ik vaak als inspiratie. Helaas geen weekmenu’s van jouw hand, maar gelukkig staat er genoeg op de site.. In het weekend pak ik vaak wat meer uit met koken en ik denk dat dit abonnement ons de weekenden door gaat helpen. Net even wat anders.

 3. Molly schreef:

  Koken dat is iets wat echt niet lukt, niet erg creatief staat achter mijn naam.Het is niet lekker en ziet er niet uit behalve als ik een recept volg. Dit is de kans om vaker iets te maken wat ook echt lekker is en iedereen is blij en ik kan dan toch stiekem trots zijn

 4. Annelou schreef:

  Gefeliciteerd met je nieuwe website! Ontzettend leuk!
  Mijn zus staat altijd voor mij klaar. Na al die jaren zou dit een mooi cadeau voor haar zijn. Toevallig leest zij dit magazine en maakt ze de gerechten delicious!

 5. Lisa schreef:

  Volgende maand het huis uit na een lange tijd zoeken. Iedere dag zelf nu wat lekkers op tafel toveren, dan kan ik zeker inspiratie van Delicious gebruiken! Kan ik er in ieder geval een jaartje tegen aan, haha. Wish me luck!

 6. DéLIESieuse schreef:

  Ik ben een echte kookgek en ook steeds op zoek naar nieuwe recepten voor mezelf en mijn werk. Ik geef o.a. kookworkshops aan lagere schoolkinderen in een groentemuseum in België.
  Grappig weetje… mijn Instanaam is déLIESieuse ????????

 7. emma schreef:

  Jaa dit is een leuk tijdschrift waar ik maar al te graag in blader. ik zou het dan ook super leuk vinden deze te ontvangen en meer kookinspiratuie op te willen doen. Dit zal zeker een hulpmiddel zijn!

 8. Willem de Wal schreef:

  Ik zou in deze vreemde tijd wel wat kookinspiratie willen opdoen, dit boek lijkt mij een mooi hulpmiddel daarvoor.

 9. Marijke schreef:

  Leuk! Zo kan ik nog eens iets nieuws op tafel zetten!! Leuk om ideeën op te doen!

 10. Shirley schreef:

  Zou het graag willen winnen.
  In de Corona tijd zit je veel thuis. Kan ik thuis inspireren.

 11. Simone schreef:

  Om te beginnen wil ik zeggen dat het een geweldige actie is! Waarom zou ik een jaar abonnement op Delicious willen winnen? Als moeder van 2 opgroeiende meiden probeer ik telkens wat nieuws en gezond te verzinnen om op tafel te zetten. Gevarieerd en gezond eten is zo belangrijk voor kinderen in de groei maar soms is deze mama ook gewoon het spoor bijster en weer ik even niet meer wat ik kan maken. Met Delicious weet ik zeker dat ik volop ideeën zal krijgen!

 12. Noortje schreef:

  Dat wil ik wel winnen voor een goede vriendin, die altijd altijd altijd in de keuken bezig is! En als zij dat niet doet, zit zij in een Delicious gedoken. Oude jaargangen die zij overneemt van haar buurvrouw. Zou leuk zijn als de Delicious vers van de pers op haar deurmat mag vallen!

 13. Mimi schreef:

  Ik wil graag een jaarabonnement ”Delicious” winnen
  Vier weken rondjes lopen in huis, geeft me ruim tijd tot bezinnen
  Meteen of straks…., de ”inner” mens verdient altijd wat
  Nu weet ik het eindelijk; jaááá, dus dát …

 14. Johanna schreef:

  Ooooh ???? dat zou geweldig zijn qua inspiratie. Nu ook zoonlief en bakvirus heeft ontdekt kan ik wel wat inspiratie voor mooie maaltijden gebruiken.

 15. Zjojes schreef:

  In deze tijd van quarantaine en met 5 personen is me time een zeldzaam goed. Koken daarentegen lukt nu heel goed. Mijn lijstje van dingen die ik altijd al eens wilde maken slinkt behoorlijk. Maar een beetje me time zou af en toe lekker zijn. Met een kookblad dat dan weer wel. Kan iedereen in mijn gezin daarna genieten van mijn me time 😀
  Groetjes
  Joyce

 16. Joseph schreef:

  Koken is iets dat ik graag doe, maar nog wel wat hulp bij kan gebruiken. Mijn vader vond het vrouwenwerk & mijn moeder bakte er niets van. Een goed recept, leuke smaak combinaties en nieuwe technieken daar heb ik wel oren naar. Delicious weet me vast en zeker uit te dagen om met veel enthousiasme het beste resultaat op tafel te toveren.

 17. Yvonne van den Heuvel schreef:

  Naast alle narigheid hebben deze tijden van Corona het effect dat je meer tijd hebt voor andere dingen naast werk. Ik heb koken enbakken altijd al leuk gevonden. Door jonge kinderen en tijdgebrek is het er de laatste jaren niet van gekomen om er ‘echt eens tijd voor te nemen’.de afgelopen weken lukt dat steeds beter. Een geweldig moment dus om mijn interesse te verbreden en mijn kook- en bakskills te challengen met een jaarabonnement op Delicious!

 18. Sharoni Bos schreef:

  Heel leuk om de komende maanden samen met mijn dochter uit te koken. Nouja ik koken en zij proeven met dr 1.5 jaar en meekijken in de keuken natuurlijk! Zin in!

 19. Kim schreef:

  Alweer zo’n gave winactie !! Ik doe graag mee! Extra leuk, mijn kids komen mij steeds vaker helpen in de keuken en met zo’n mooi tijdschrift hebben zij samen met mij alvast wat voorpret ????

 20. jet schreef:

  Heel kort: jaaaa…. graag ????

 21. Kim schreef:

  Waarom? Waarom niet! Het is heerlijk om door het blad te bladeren nadat ik m af en toe mezelf cadeau geef of cadeau krijg. Nog leuker om het instragammable eind resultaat in mn stories te delen. Of te experimenteren door het recept wat te tweeken.

 22. Hanja schreef:

  Jaaaa die wil ik echt graag winnen! Ik verslind kookboeken alsof het leesboeken zijn (en lees ze keer op keer) en dat is bij kooktijdschriften niet anders! Omdat ik een abonnement op de Delicious wat duur vind, koop ik hem heel af en toe, maar ik ben iemand die ongeveer voor de brievenbus zou liggen als ik er een abonnement op had.

 23. Lydia schreef:

  Wat een mooie site heb je nu Suzan. Love it when everything comes together! Met mijn Twentse man en mijn roots in Limburg zijn jouw recepten en verhalen vaak een feest van herkenning. Op dit moment mis ik mijn kookclub met 10 vriendinnen enorm. Na een avondje bij Felix ga ik altijd vol energie en inspiratie weer naar huis. Delicious Is een superblad wat natuurlijk niet kan tippen aan die avondjes maar zeker een fantastische inspiratiebron zal zijn. Het zou echt helemaal geweldig zijn als ik daar de komende tijd uit mag koken voor mijn gezin. Dat doe ik dan wel natuurlijk naast die heerlijke recepten van jou!

 24. Rosa schreef:

  In juni verhuizen wij van ons kleine stadsappartementje naar ons eerste grote-mensen-huis. Eindelijk ruimte voor een grote keuken, grote eettafel en een bbq in de tuin. Ik kan niet wachten om voor vrienden en familie te koken, het Delicious Magazine zou me goed helpen om de lekkerste gerechten op tafel te te toveren!

 25. Marjon schreef:

  Jaa, dit wil ik heel graag winnen! Ik ben dol op koken, dol op lezen, en hoe mooi als je dat kan combineren! Veel succes met kiezen!

  • Claudia schreef:

   Naast mijn werk doe ik veel vrijwilligerswerk. Ik vergeet vaak mezelf daarom wil ik winnen om heerlijke gerechten te maken van de recepten. Zodat ik heerlijk kan ontspannen en opladen.

 26. Marian van Bugnum schreef:

  Koken is mijn passie, ik “moet” recepten lezen, haal er mijn inspiratie uit. Hou mij zelden exact aan een recept, heb altijd eigen inbreng en ideeën. De recepten van delicious zijn daar perfect voor, soms trakteer ik mijzelf op een los nummer. Hoe te gek zou het zijn ze gewoon iedere maand te krijgen!

 27. Kirsten schreef:

  Een heel jaar lang lekker koken met Delicious. Daar droom ik stiekem van dus!! Ik kook nu natuurlijk ook maar ik bedoel dan => Variatie zeer welkom, want het is toch veel hetzelfde in de pan. Inspiratie en ongelofelijke smaaksensaties ja dat is top!! En daarvan te kunnen genieten voor nop…

  Dat zou een fantastisch kado wezen ! Lekker veel uurtjes om te lezen. Te voorbereiden en in de keuken bezig zijn. Echt GIGA geweldig fijn !! Mijn moeder zou het ook zeer waarderen. Omdat zij niet langer kon koken moest ik het leren.

  Samen smullen we voor 10 plus. Als ik geluk heb zijn we beide winnaars dus. Liefde genoeg, maar het gaat soms toch door de maag. Vandaar dan ook mijn brutale vraag. Kies je mij uit voor dit abonnement ? Veel groetjes van Kirsten, een meid die je (nog) niet kent.

 28. Sandra schreef:

  Koken is iets wat ik heel graag doe. Boodschappen doen is altijd leuk maar nu met het coronavirus doet manlief gelukkig meer de inkopen en vertrekt hij naar de winkels met mijn lijstje. Mis de dagelijkse dingen die je altijd vanzelfsprekend vond. Ik zou heel graag het abonnement willen winnen om inspiratie op te doen. Kijk er naar uit om zelf weer op mijn gemak met mijn lijstje in de supermarkt rond te struinen. Blijf gezond allemaal.

 29. Richardson schreef:

  Lijkt me een super leuk magazine om leuke kook inspiratie op te doen om lekker te koken voor de rest van het gezin en familie!

 30. Kim van Dongen schreef:

  Ja! Lijkt me geweldig voor een jaar lang me-time.

 31. Anne Segaar schreef:

  Nieuwe gerechten koken is momenteel dé manier om met zijn allen (incl de 15yo, 13yo en 10yo) tóch iets te beleven. En daarbij is alle inspiratie meer dan welkom!

 32. Claudette schreef:

  Jaaa de delicious, voor wat me time momentjes!

  • Dominique schreef:

   Om deze dagen van binnen zitten te vullen met het warme gevoel van lezen,eten en ontspannen ????????????

   • Renske schreef:

    Ik zou heel graag willen winnen, mjn vriend en ik houden erg van koken en bbqen, nu we door corona nog meer samen thuis zijn , experimenteren we er op los, meer inspiratie is altijd welkom!

 33. Debby den Dekker schreef:

  Wat een mooie actie weer. Ik wil deze graag winnen. Ik heb een aantal kookboeken van ze en weleens een tijdschrift, maar een jaar lang lijkt me geweldig! Steeds weer iets om naar uit te kijken.

 34. Gwen van der Eijk schreef:

  Susan, allereerst van harte met jouw mooie nieuwe website! Yes, ik ben gek op koken, maar uiteraard ook helemaal verzot op het opeten van alle zelfgekookte, gebakken en gemaakte lekkerneijen. We verwachten halverwege juni een tweeling, dat zal met zich meebrengen dat we in de periode na de geboorte met ons gezin niet zo vaak de deur uit zullen kunnen om met ons gezin lekker ergens te gaan eten. Met dit gave tijdschrift kan ik het komende jaar heerlijk inspiratie op doen en iedereen thuis van een hopelijk heerlijke maaltijd laten genieten!

 35. S Hopmqn schreef:

  Te leuke actie! Ik kocht losse nummers, maar “onze” primera is tijdelijk gesloten door corona. Extra leuk dus om een abonnement te winnen en de Delicious in de bus te krijgen. Veilig thuis en toch genieten, win-win!!!

 36. Cynthia schreef:

  Recentelijk zijn wij geswitcht van een ander magazine naar nu losse bladen van Delicious om weer te ontdekken. Het is weer een leuk magazine met handige tips voor doordeweeks en ook iets wat de kinderen kunnen eten. Zal een voordeel zijn als we een jaarabonnement winnen.

 37. Suzanne schreef:

  Jaaaaa, wil ik! Nu in quarantaine heb ik eindelijk meer tijd om te koken en ben ik veel aan het experimenteren in de keuken. Mijn inspiratie js soms nog ver te zoeken dus Delicious kan ik wel gebruiken!

 38. Ilse schreef:

  Door het vele thuis werken en thuiszijn me weer helemaal gerealiseerd hoe fijn het is om nieuwe gerechten en smaakcombinaties te ontdekken. Ook lekker de tijd nemen om alles mooi te presenteren en de moeite te nemen aan tafel te eten. Zo zonde dat dit zo ver was weggezakt! Ik denk dat dit prachtige tijdschrift me de komende tijd zou kunnen blijven motiveren en inspireren ❤

 39. Ikbenpatries schreef:

  Leuk! Ik ben totaal geen keukenprinses, maar nu in quarantaine zonder sociaal level heb ik er wel meer tijd voor en vind ik het ook nog een soort van leuk. Van dit tijdschrift kan ik vast nog veel leren dan 😉

 40. Anita H. schreef:

  Heel fijn en handig blad, niet alleen vanwege de recepten, maar zeker ook vanwege allerlei tips. Een abonnement zou heel welkom zijn.

 41. Emke schreef:

  Mijn man verdient dit! Hij kookt elke dag heerlijk voor onze kleuter, dreumes en mij, hij heeft tapas voor 30 man gemaakt en alle taarten en patisserie op de bruiloft van mijn zusje verzorgd. Pre-corona that is. Ik denk dat hij wel opvrolijkt van wat culinaire inspiratie. 🙂 Zeker nu we niet meer uit eten kunnen.

 42. Willemijn schreef:

  Delicious Magazine weet altijd de leukste en lekkerste recepten en nieuwtjes te brengen!
  Ik ben fan en doe graag mee!

  • Barbara schreef:

   Wat een gave winactie. Zeker nu is voor mij duidelijk dat koken alles in zich heeft. Ik word er blij en vooral heel erg zien van. Ik kook dan ook veel en vaak en altijd iets anders. Dit zou echt een aanvulling zijn van de collectie!

 43. Monique schreef:

  Wat een mooi cadeau voor mijn zusje. Na het intensieve werk in het ziekenhuis zijn lezen en koken mooie zaken die voor ontspanning en afleiding zorgen.

 44. Ralph schreef:

  Jaaa dit is een leuk tijdschrift. Culinaire inspiratie opdoen is nog nooit zo makkelijk geweest.

 45. Tessa schreef:

  Super leuke actie! Hoe heerlijk om op mijn nieuwe bankje in de zon kookinspiratie op te doen? Fingers crossed!!

 46. Anneke Bouma schreef:

  Met alle maaltijden die we steeds thuis koken in Coronatijd kunnen we wel wat inspiratie gebruiken.
  Daarnaast ken ik het tijdschrift niet en ben er erg nieuwsgierig naar!
  En jij, Suzan, bedankt voor al jouw inspiratie✨

  • Eline Timmermans schreef:

   Wij gaan binnenkort verhuizen en in onze nieuwe keuken heb ik eindelijk alle tijd en ruimte om die fijne recepten uit Delicious te maken!

   • Susanne Ruiter schreef:

    Ik zou heeeeeeeel graag een abonnement willen winnen. We zijn nu druk aan het klussen in ons nieuwe huis. In mei gaan we verhuizen en ik kan niet wachten om te gaan koken in m’n nieuwe keuken! Daar kan ik (naast de gerechten van Suzan) wel wat inspiratie bij gebruiken uit Delicious! Fingers crossed!!

 47. Miranda schreef:

  Ohhhh, dit zou ik echt heel graag willen winnen. Ik ben jaren abonnee geweest, tot ik vorig jaar een carrière switch gedaan heb naar de gehandicaptenzorg, waardoor laten we zeggen de budgetten iets anders verdeeld moeten worden. Dit is geen zielig verhaal hoor, want ik ben superblij met mijn keuze en in jaren niet zo gelukkig geweest in mijn werk. Maar ik mis mijn maandelijkse kookinspiratie soms wel!

 48. Fieke schreef:

  Koken is echt een hobby en zeker nu! En nu de kinderen ouder worden staan we steeds vaker met elkaar in de keuken, dus wel willen graag geïnspireerd worden voor nog meer lekkers!!!

  • Riet van Hal schreef:

   Elke maand een delicious in de bus vol eetinspiratie. Dat zou geweldig zijn nu we de komende tijd waarschijnlijk nog veel thuis zullen zijn.

   • Milou schreef:

    Koken? Wat is dat?
    Tijdens de quarantaine mag ik gelukkig verblijven in Huize van D-K(goede vrienden en hun zoontje, ik woon in Spanje eigenlijk) elke avond koken hun voor mij met passie en geduld (ik, glutenvrij en liefst vegetarisch) als dank zou dit top cadeau zijn!

    • Christel Tijenk schreef:

     Ik zou heel graag mijn zus dit abonnement willen aanbieden die ook in deze bizarre tijden zo’n fantastische mantelzorger voor mijn moeder is! En bovendien een fantastische kok.

  • Leo schreef:

   De recepten van Delicious zijn voor mij precies goed: nét wat moeilijker dan comfortabel. Maar ook de artikelen zijn altijd leuk om te lezen, zeker nu het erop lijkt dat we voorlopig toch vooral binnenshuis blijven

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
4 april 2024
Susan Aretz kookboeken
 
Boekentips – maart

Ook deze maand deel ik hier mijn boekentips. Twee leesboeken en één geweldig kookboek. Dit zijn mijn tips voor deze heerlijke boeken.
5 maart 2024
boekrecensies
 
Boekentips – februari

Met nog steeds volop tijd om te lezen hou ik ook deze maand bij welke boeken dat zijn. En ook deze maand deel ik hier deze boekentips.
18 februari 2024
Pride, tieners en Kidsweek
 
Officiële naamswijziging

Wat als je je als non binair identificeert maar nog een naam hebt die daar geen recht aan doet? Dan kun je je naam officieel laten […]
8 februari 2024
boekentips Susan Aretz
 
Boekentips – januari

Nu ik de tijd heb om te lezen, hou ik per maand op mijn Instagram bij welke boeken dat zijn. Iedere maand deel ik achteraf ook […]
30 januari 2024
Susan Aretz
 
Ervaringen schouderoperatie

Dit zijn mijn ervaringen met een schouderoperatie. Tips om je voor te bereiden. Maar ook, de impact die een schouderoperatie mentaal heeft. Belangrijk daarbij is wel, […]
23 december 2023
 
Terugblik 2023

Al een aantal jaren traditie op de site, een terugblik op het jaar. En wat een jaar was het zeg… Poeh! Ben je er klaar voor? Dan gaan we terug in de tijd!