GESLOTEN – Win één van de twee Soehnle keukenweegschalenGESLOTEN – Win één van de twee Soehnle keukenweegschalen

Want hoe tof zijn deze twee totaal verschillende keukenweegschalen van Soehnle? En beiden zijn te winnen. Maar ga je voor modern of ben je meer van de vintage look? Dat wordt nog een lastige keuze…

Zo doe je mee

Wil je een van deze twee keukenweegschalen winnen laat dan onder dit bericht een reactie achter waarom je wilt winnen en natuurlijk welke van de twee jou het meest aanspreekt. Als je voor een ander wilt winnen mag dat ook, laat dan weten waarom diegene  dit cadeau verdient. Meedoen kan tot en met vrijdag 22 mei aanstaande, 00.00uur.

Zorg dat je met een geldig e-mailadres reageert, want als je hebt gewonnen krijg je van mij een persoonlijk berichtje. (check tzt ook je spam!) Verder wordt er niet gecommuniceerd over wie er gewonnen heeft, anders dan dat ik het via mijn social kanalen natuurlijk ook bekend maak.

Heb je gewonnen dan mag je hierna niet meer aan de volgende winacties deelnemen. Dat is wel zo eerlijk naar de rest. Als de winactie afgelopen is (en dan staat hierboven GESLOTEN) heeft het geen zin meer om te reageren. Maar ook na deze winactie komen er, ja echt waar, nog steeds héél veel gave prijzen die je kunt winnen. We gaan voorlopig gewoon nog even door!

Extra winkansen

Gepubliceerd op 19 mei 2020


46 reacties

 1. Daniëlle schreef:

  Ik doe op de valreep graag nog even mee! Ik zou voor de moderne gaan, die zou ik cadeau doen aan mijn moeder! Zij is gek op bakken en haar huidige weegschaal begint wat gebreken te vertonen

 2. Hennie schreef:

  vet cool top product

 3. Yvonne schreef:

  Wat gaaf! Diëten en daarbij vaak gebruik maken van een keukenweegschaal is ineens een stuk minder erg met deze vintage topper! Hij is zo leuk, dat ie niet in een kastje verstopt mag worden, maar mag stralen op het aanrecht. Ik hoop dat ik zelf over een tijdje ook meer mag stralen. Duimen dat dit toffe exemplaar me een boost geeft!

 4. jeannine schreef:

  Ik ga straks het huis uit en ik weet dat zoon keukenweegschaal echt super handig is, omdat ik het bij mijn ouders zowat dagelijks gebruik

 5. Jordan schreef:

  Ik ga voor de vintage look voor mijn zusje. Zij is fanatiek thuisbakster en kan wel een goede weegschaal gebruiken

 6. Wouter Fuchs schreef:

  Wat een mooi ding! Ik krijg meteen zin en daadkracht om ouderwetse plaatkoek te bakken die mijn moeder altijd maakte en het recept van koekjes wat koningin Maxima laatst deelde op social media.. Ja, met deze keukenweegschaal weet ik wel raad!

 7. Chantal schreef:

  Zolang ik er niet zelf op hoef te staan vind ik alles best! 😉
  Mmm…Taaaart bakken! (Zilveren weegschaal).

 8. Mirte schreef:

  Ik ben gek op bakken, dus een weegschaal gebruik ik dagelijks. Mijn huidige loopt op zijn eindje, dus een nieuwe zou echt top zijn 🙂 Kan ik weer lekker nauwkeurig koekjes bakken 🙂
  Ik heb een voorkeur voor de moderne Soehnle weegschaal.

 9. Anita te Gussinklo schreef:

  De moderne weegschaal is mijn favoriet

 10. Bianca Blom schreef:

  Beide weegschalen zouden een super aanvulling zijn op mijn nieuwe keuken! Na twee jaar praktisch geen keuken gehad te hebben ben ik nu weer volop aan het bakken en dit zou daar geweldig voor zijn!

 11. esther meyer schreef:

  wauw, mocht ik winnen dan komt deze blikvanger niet in een keukenkastje maar krijt een plekje op het aanrecht

 12. marijksels schreef:

  Ohw wat gaaf zeg! Vooral bij het bakken mis ik nog wel es een echt nauwkeurige weegschaal en Soehe staat bekkend om z’n kwaliteit. Dus dat zit wel goed 😉 Ik waag een kansje voor de moderne, die lijkt me voor hier het meest praktisch.

 13. Jan schreef:

  Super leuk als ik mijn keukenprinces zou mogen verrassen met de rode weegschaal.

 14. Mariska schreef:

  Ik wil graag de rode weegschaal winnen, dat zal echt een aanwinst voor onze keuken zijn. Zo mooi!

 15. Anneliese de Waal schreef:

  Prachtig, ik doe heel graag mee.
  Zou super zijn in de keuken 💛💛🧡🧡
  Groetjes Anneliese

 16. Kirsten schreef:

  Oh, die rode is mooi. Eindelijk een weegschaal die en gedetaileerd kan wegen en een analoge functie heeft zodat je tussenstand niet direct wegvalt terwijl je een nieuw pak bloem open maakt. Dat drijft me al jaren tot waanzin bij de digitale weegschalen die ik heb geprobeerd.

 17. Willem de Wal schreef:

  Heel Holland bakt heeft mij geinspireerd, een keukenweegschaal is onontbeerlijk in de keuken bij het bakken, mijn oude weegschaal is niet al te nauwkeurig meer, deze winprijs komt als geroepen.

 18. Leo schreef:

  Wat een geweldig display heeft de rode fifties weegschaal. Ik doe graag mee!

 19. C Wit schreef:

  Ik vind de vintage keukenweegschaal superleuk en ik doe graag mee 😀

 20. Esther schreef:

  Ohw, de retro weegschaal is leuk en Soehnle staat voor accuraat! Retro past het best bij mij en mijn keuken.

 21. Marijke schreef:

  Leuke actie! Ik loot graag mee voor de moderne weegschaal!!

 22. René schreef:

  Wat een fijne winactie. Mijn weegschaal is er een met hele dure batterijen. Mijn voorkeur gaat uit naar de moderne.

 23. Isabel De Ruyter schreef:

  Wat een super winacties, ik zou de rode weegschaal enorm graag voor mijn dochter Marrit Bleyenbergh 💗 winnen.
  Ze doet de koksopleiding en zit in haar eerste jaar, maar door de corona gaat ze al een hele tijd niet meer naar school, maar moet ze haar praktijk / kook en bak opdrachten allemaal thuis maken, nu hoor je ons daar niet over klagen, want we eten de heerlijkste gerechten.
  Maar hierbij zou zo geweldig mooie weegschaal natuurlijk heel goed helpen.
  Ze kan nu ook geen stage lopen bij, Zilt en Zout en dit vindt ze ook enorm jammer en daarom zou het geweldig zijn als ik voor haar zo’n hele mooie rode weegschaal zou winnen.
  Dus ik ga heel erg hard duimen 🍀🍀🍀, want ik gun het haar enorm 💗

 24. Rilana Oostenbrugge, van schreef:

  Wat een leuke actie. Ik zou graag meeloten voor de vintage look. Sinds de corona tijd aan het bakken en klakken geslagen. Echter heb ik er nog een die niet digitaal werkt en deze zou toch wel veel preciezer mijn spullen afwegen, vast een beter resultaat.

 25. Willemijn schreef:

  De moderne weegschaal spreekt mij het meest aan. Onmisbaar in de keuken en vooral bij het bakken vind ik!

 26. Kirsten schreef:

  Wat grappig, ben zelf ook een weegschaal 😉 Maar even serieus, de vintage weegschaal is een prachtig exemplaar!! Die ik heel erg welkom zou heten in mijn domein.

 27. John van den Booren schreef:

  Pssst…. *fluistertoon* met de moderne weegschaal wil ik dolgraag m’n vrouw mee verrassen, dus mondje dicht hè als ik gewonnen heb 😀

 28. Linda Smeets schreef:

  Ik doe graag mee daar ik nu alles eigenlijk een beetje op de “goede gok” afweeg… dat gaat soms goed maar vaak ook niet…oeps. De voorkeur gaat uit naar de moderne weegschaal.

 29. Lucie schreef:

  Oh Suzan, wat een fijne actie, dit is niet zomaar een weegschaal, maar eentje van Soehnle, garantie voor topkwaliteit! Echt supertof! Zelf viel ik bij de aanblik alléén al voor het vintage exemplaar, maar…. na enig wikken en wegen ga toch voor de strakke moderne. Ik heb namelijk een schoondochter die sinds kort mama is van mijn allereerste superschattige kleinkindje, en zo zoetjesaan is dit poppetje toe aan haar eerste groente- en fruithapjes, het liefst zelfgemaakt en niet uit een potje. Dit kindje doet gretig haar mondje open bij elk hapje dat voorbijkomt, maar een dikkerdje kweken wil mijn schoondochter natuurlijk niet! Om welafgewogen voor lekkere én gezonde maaltijden te kunnen zorgen, doe ik haar graag zo’n toffe Soehnle keukenhulp cadeau, een beetje als dank voor dat superheerlijke kleinkind, want ze is om op te eten!

 30. Charlotte schreef:

  Prachtig, daar zou ik wel mee willen wegen in mijn keukentje. .

 31. Marlies van der Schoor schreef:

  De moderne weegschaal vind ik heel erg mooi.

 32. Jeanne schreef:

  Ik heb geen directe voorkeur. Ik vind ze allebei leuk 🙂 Ik maak graag kans.

 33. Marleen schreef:

  Oh die moderne, heeel graag!! Word zo blij van mooie spullen in de keuken…

 34. Raoul schreef:

  Beide zijn om te soehne 😉

 35. Leonie schreef:

  Ik zag deze actie en tweette gelijk hoe graag ik wilde winnen! Mijn weegschaal is gisteren stuk gegaan dus ik ga hem zeker weten dagelijks gebruiken!!

 36. Angela schreef:

  Wauw, de retro, wat gaaf!
  Ik begin maandag met personal trainer om weer kilo’s kwijt te raken en dat wordt weer alles afwegen. Dus ik doe.graag mee de actie, want een weegschaal staat op mijn lijstje!

 37. Stefany van wijk schreef:

  Ik ben bezig met afvallen en bepaalde gerechten/ingredienten moeten worden gewogen, hopelijk lukt het met deze keer wel wel. En de rode weegschaal zou daar heel goed bij van pas komen

 38. Emile schreef:

  Doe de moderne maar. De oude heeft het begeven. Kies ik er daarna passende keuken bij 😉

 39. Saskia schreef:

  Oe nice! Ik ga voor de vintage look!

 40. Anita H. schreef:

  Ik ga voor de moderne versie. Ik had vroeger een keukenweegschaal (hangend) maar die heeft het begeven. Een nieuwe is wel erg handig.

 41. Ralph schreef:

  De moderne zal heel mooi staan in onze strakke keuken.

 42. Bea schreef:

  De moderne spreekt mij het meest aan. Ik wil nu wel eens van anoloog overstappen naar digitaal.

 43. Maaike schreef:

  Oeh, mag ik ook meedoen? 😉 Dan ga ik voor de moderne, aangezien hier in de Cariben momenteel het ene keukenapparaat na het andere sneuvelt

 44. Julia Van Empel schreef:

  De rode lijkt me leuk. Het wordt tijd dat ik een weegschaal gebruik. Heel handig in de keuken

 45. Margo schreef:

  Ze zijn allebei erg leuk en praktisch. Als ik zou winnen, laat ik me graag verrassen 😉

 46. Erik schreef:

  Wow..! Dat ziet er goed uit 😉

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
14 mei 2024
Susan Aretz migraine
 
Leven met migraine

Hoe doe je dat, leven met migraine? Ik ontdek het sinds een jaar en dat is geen eenvoudige ontdekkingsreis. Maar dit is hoe ik met migraine leef.
4 april 2024
Susan Aretz kookboeken
 
Boekentips – maart

Ook deze maand deel ik hier mijn boekentips. Twee leesboeken en één geweldig kookboek. Dit zijn mijn tips voor deze heerlijke boeken.
5 maart 2024
boekrecensies
 
Boekentips – februari

Met nog steeds volop tijd om te lezen hou ik ook deze maand bij welke boeken dat zijn. En ook deze maand deel ik hier deze boekentips.
18 februari 2024
Pride, tieners en Kidsweek
 
Officiële naamswijziging

Wat als je je als non binair identificeert maar nog een naam hebt die daar geen recht aan doet? Dan kun je je naam officieel laten […]
8 februari 2024
boekentips Susan Aretz
 
Boekentips – januari

Nu ik de tijd heb om te lezen, hou ik per maand op mijn Instagram bij welke boeken dat zijn. Iedere maand deel ik achteraf ook […]
30 januari 2024
Susan Aretz
 
Ervaringen schouderoperatie

Dit zijn mijn ervaringen met een schouderoperatie. Tips om je voor te bereiden. Maar ook, de impact die een schouderoperatie mentaal heeft. Belangrijk daarbij is wel, […]