GESLOTEN Win GRO Blended pakketGESLOTEN – Win een van de twee GRO Blended pakketten

Wil je graag minder vlees eten, maar weet je niet hoe je moet beginnen? Doe dan mee met deze winactie! Want GRO Blended maakt heerlijke burgers en worstjes die niet uit puur vlees bestaan, maar worden aangevuld met oesterzwammen. Hierdoor eet je ongeveer 50% minder vlees, maar heb je wel 100% smaak te pakken. Een mooie eerste stap naar minder vlees. Ik probeerde ze natuurlijk ook zelf uit en kan ze je van harte aanbevelen!

 

Namens GRO mag ik twee pakketten weggeven, met daarin álles voor een heerlijke maaltijd. Dus niet alleen de burgers en de worstjes, maar ook de ingrediënten om de burger om te toveren tot verrassende pitaburger en de worstjes met een zomerse stamppot te eten. Smullen geblazen dus.

Zo maak je kans

Wil jij kans maken op een van deze twee pakketten laat dan onder dit bericht een reactie achter en vertel me waarom. Als je voor een ander wilt meedoen mag dat ook, laat dan weten waarom diegene  dit cadeau verdient. Meedoen kan tot en met vrijdag 26 juni aanstaande, 12.00uur. De twee winnaars krijgen persoonlijk bericht.

Zorg dat je met een geldig e-mailadres reageert, zodat ik je een persoonlijk berichtje kan sturen. (check tzt ook je spam!) Verder wordt er niet gecommuniceerd over wie er gewonnen heeft, anders dan dat ik het via mijn social kanalen natuurlijk ook bekend maak. Je reactie is pas zichtbaar na moderatie, dus dat kan soms even duren.

Extra kansen en sowieso karmapunten

Gepubliceerd op 23 juni 2020


32 reacties

 1. Danique schreef:

  Ik hoop mijn lieve mama aka echte Bourgondiër hiermee te kunnen verrassen ✨😍💞. Ze is net 70 jaar geworden 🥳🎉, maar ziet er nog uit als 60 (we houden haar jong 😜). Ondanks wat dingetjes aan dr gezondheid staat ze al jarenlang elke dag ‘s ochtends op om ontbijt voor ons te maken en om ons uit te zwaaien ❤️❤️✨. Ze doet zoveel voor andere mensen, helpt bij oudere mensen thuis, staat voor iedereen klaar, dag en nacht, daarom zou het zo leuk zijn als zij nu zelf in het zonnetje wordt gezet met dit heerlijke pakket! 💫💞🤞🏼😍

 2. Willem de Wal schreef:

  Zou dit graag eens willen proberen om zo te proeven of dit net zo lekker is als echt vlees en het zou mij misschien op pad helpen om minder vlees te nuttigen.

 3. Lida schreef:

  Geweldig, wat een verrassende actie .hier zou ik wel eens van willen proeven. Nu mijn man nog overhalen. Ikzelf zou het lekker vinden, zeker als het half -half is. Kun je er toch mooi aan wennen. Ik zou zoals ik ben niets tegen mijn man zeggen en gewoon eerlijk laten proeven, daarna zijn mening vragen. Heerlijk.

 4. Anna schreef:

  ik doe heeeeeel graag mee ik hou van eten!! jaaaa!!!

 5. Bastiaan schreef:

  Ik eet nog wel eens eenbroodje met goed vlees van de boer, maar vega is volgens mij ook heel erg lekker. Althans, de fotoś zijn om te watertanden, vooral met de oesterzwammen er bij …… ik zou het graag uitproberen.

 6. Wat ziet dat er fantastisch uit daar houden we wel van hoor.
  Doe heel graag mee

 7. Yvonne schreef:

  De ideale manier om een steentje bij te dragen aan een betere wereld! Helemaal niet moeilijk met zo’n lekkere vervanger. Wedden dat zelfs m’n vriend als echte vleesliefhebber dit onwijs kan waarderen? Zin in!

 8. serife schreef:

  Oh wauw, mijn man is echt een vleeseter pur sang. Hoe vaak wij hem ook proberen te verleiden om een keer vega te eten, het blijkt toch immens moeilijk… Dit is ongetwijfeld een geweldige compromis voor ons! Ik loot dus graag mee!

 9. Emre schreef:

  Wat een heerlijke spontane zomerse actie! Ik maak super graag kans omdat ik buitengewoon benieuwd ben hoe deze het zouden doen als burger of zelfs op de barbecue!

 10. Marijke schreef:

  Ik ben heel benieuwd naar dit product! Ik wil minder vlees eten maar ook niet teveel soja binnen krijgen! Klinkt in ieder geval erg lekker!

 11. Wouter schreef:

  Lijkt mij heerlijk dat hybride vlees wil het best een keer op de bbq bereiden

 12. Remco Verhaagen schreef:

  Oesterzwammen? Die hebben we leren eten in Frankrijk en zijn deze erg gaan waarderen. Maar iets maken met je eigen oesterzwammen, lijkt ons helemaal gaaf (zeker omdat we dit jaar niet naar Frankrijk gaan!)

 13. Marjon schreef:

  Ik doe graag mee, omdat mijn gezin een soort instinctieve afkeer heeft van vegetarisch en ik ze daar heel graag vanaf wil krijgen ;-). Dit klinkt als iets waarmee ik ze wellicht wél over de drempel krijg… Als ik win, is het dus eigenlijk een goed doel, haha.

 14. Marije van Acht schreef:

  Ben het helemaal met je eens om te minderen met vlees, maar het moet wel lekker blijven. Ben ook nog op zoek naar vegetarische gerechten zonder dat er vleesvervangers gebruikt worden. Ik lees graag jouw gerechten en ook je andere artikelen.

 15. Nynke schreef:

  Ik doe heel graag mee voor mijn man. Hij is zelf aan het experimenteren met het kweken van oesterzwammen (in mijn badkamer 😬). En hoewel ze lekker zijn kan ik er qua hoeveelheid nog geen maaltijd van maken. Hoe tof zou het zijn als hij nu alvast kan proeven wat er allemaal mogelijk is als zijn experimenten wat meer oogst opleveren!!!

 16. Daniëlle schreef:

  Dikke duim omhoog voor jou!!!! Wat fijn dat je dit mooie initiatief onder de aandacht brengt. Ik eet al 22 jaar geen vlees en daar voel ik me goed bij. Mijn man en kinderen eten wel vlees maar niet te veel en altijd van verantwoorde afkomst. Ik wil ze laten opgroeien met het idee dat ze weten wat ze eten, waar het vandaan komt en dat vlees niet het belangrijkste van een gezonde voeding hoeft te zijn. Dit concept helpt mij daar goed bij dus je maakt mij hier zeker blij mee, zeker om mijn man te overtuigen! 💪😃

 17. Ronald D schreef:

  Ik kijk uit naar een home-made-quiche! Het recept ligt al klaar, nu in ingredienten nog! Een prachtig vega alternatief, waarbij je het vlees niet mist. In tegendeel het is een verrijking van je smaak!

 18. Marja ter Voort schreef:

  Waarom? Omdat ik vind dat het moet, minderen met vlees. Ik heb in een slagerij gewerkt, wist en weet veel van vlees. Denk altijd als eerste aan vlees bij de vraag: wewv?
  En dat moet anders.

 19. Barbara schreef:

  Als dochter van een ambachtelijke tot 1 januari zelfslachtende slager probeer ik sinds 2 jaar minder vlees te eten. En dat gaat best goed maar ben juist op zoek naar variatie.

 20. Bjórn schreef:

  Ik heb niet gegeten als ik geen vlees op heb, bij de warme maaltijd. Daarom is dit pakket ideaal voor mij, om 50 procent minder vlees binnen te krijgen en toch intens kan genieten van de vleessmaak. 

 21. An V schreef:

  Wij zijn grote vleeseters en willen graag minderen maar niet qua smaak inleveren. Dit lijkt me een prima pakket om voor eens en voor altijd het roer om te gooien.

 22. Tineke schreef:

  Ik zou dit voor mijn vriendin Martine willen winnen. Zij is 40! Kilo afgevallen en door haar vegan lifestyle zit zij super goed in haar vel! Dus ben ik onwijs trots op haar en gun haar dit enorm!

 23. Rutger de Vries schreef:

  In deze periode van thuiswerken en thuisleven heb ik met mijn drie kinderen een moestuin aangelegd. We genieten van de aardbeienplantjes, de sla, de cherrytommatjes en de kruiden We genieten iets minder van de slakken, maar de vele merels in de tuin helpen ons daarbij!;-) Graag zouden wij ook (in huis) de oesterzwammen willen proberen. Want met name mijn kinderen zijn gek op een omelet met deze paddestoelen. Daarbij zijn ze ook nog eens heel gezond (veel vitamin D) Dus doen we mee en wie weet, dat onze keuken wordt verrrijkt met dit pareltje!

 24. Katleen schreef:

  Ik probeer al minder vlees te eten, zelfs af en toe een vegan gerechtje of spread te maken, het is veel zoeken en experimenteren. Mijn dochtertje is een echte vleeseter en het zou wel fijn zijn als ze eens zo’n combo kon proberen!

 25. Marianne van den Hoek schreef:

  Wat een geweldig idee om op deze manier minder vlees te eten! En ik ben een liefhebber van oesterzwammen, dus dit is echt een geweldige combinatie!

 26. Marlies van der Schoor schreef:

  Lijkt me erg lekker met die oesterzwammen want ik ben niet zo dol op gewoon vlees.

 27. Saskia schreef:

  Dat lijkt me heerlijk!

 28. Lidia schreef:

  Ik wil bewust minder vlees eten, door 50% minder vlees binnen te krijgen en toch 100% genieten van de smaak.

 29. Patricia schreef:

  Wij willen ook wat bewuster leven, maar mijn man vindt dat bij een groot deel van de vleesvervangers de ‘bite’ mist. Ik ben heel benieuwd hoe dat bij deze worstjes en burgers is.

 30. Sylvia De Geest schreef:

  Heel benieuwd hoe dit smaakt. Misschien kan ik op deze manier de mannen thuis overtuigen ook minder vlees te eten.

 31. Omdat ik SUPERbenieuwd ben naar blended op de BBQ en de kinderen hiermee vast kan overtuigen dat minder vlees geen straf is <3

 32. Joy Droogsma schreef:

  Ik doe graag mee voor mijn vader! Hij is gek op vlees en ik wil hem graag bewust maken van het feit dat 50/50 net zo lekker kan zijn! Ik ben zelf erg fan van gro en wil dit graag met hem delen. Ik denk namelijk dat het erg belangrijk is voor de toekomst om samen minder tot geen vlees te nuttigen. Gro doet daar een goede gooi naar en ik wil daar graag mijn steentje aan bijdragen om andere mensen hier ook bewust van te maken!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
14 mei 2024
Susan Aretz migraine
 
Leven met migraine

Hoe doe je dat, leven met migraine? Ik ontdek het sinds een jaar en dat is geen eenvoudige ontdekkingsreis. Maar dit is hoe ik met migraine leef.
4 april 2024
Susan Aretz kookboeken
 
Boekentips – maart

Ook deze maand deel ik hier mijn boekentips. Twee leesboeken en één geweldig kookboek. Dit zijn mijn tips voor deze heerlijke boeken.
5 maart 2024
boekrecensies
 
Boekentips – februari

Met nog steeds volop tijd om te lezen hou ik ook deze maand bij welke boeken dat zijn. En ook deze maand deel ik hier deze boekentips.
18 februari 2024
Pride, tieners en Kidsweek
 
Officiële naamswijziging

Wat als je je als non binair identificeert maar nog een naam hebt die daar geen recht aan doet? Dan kun je je naam officieel laten […]
8 februari 2024
boekentips Susan Aretz
 
Boekentips – januari

Nu ik de tijd heb om te lezen, hou ik per maand op mijn Instagram bij welke boeken dat zijn. Iedere maand deel ik achteraf ook […]
30 januari 2024
Susan Aretz
 
Ervaringen schouderoperatie

Dit zijn mijn ervaringen met een schouderoperatie. Tips om je voor te bereiden. Maar ook, de impact die een schouderoperatie mentaal heeft. Belangrijk daarbij is wel, […]