GESLOTEN – Win één van de 3 borrelplanken van Bowls & Dishes



GESLOTEN – Win één van de 3 borrelplanken van Bowls & Dishes mét Borreltijd boek

Wie mij al een tijdje volgt ziet ze met regelmaat voorbij komen, de prachtige, robuuste en stoere planken van Bowl & Dishes. De Rose Wood plank is er in allerlei formaten en heeft van die stoere metalen handgrepen. Ik kreeg er zelfs eentje met het logo van mijn boek in de plank gegrafeerd. Super gaaf. Ik ben er dol op en gebruik ze dagelijks.

Bowls & Dishes was zo lief om voor de lancering van de nieuwe site maar liefst drie van deze prachtige Rose Wood planken (35x35cm) ter beschikking te stellen. En omdat het een echte borrelplank is krijg je van hen ook nog eens mijn boek erbij cadeau. Zo gaaf!

Maak kans op een Rose Wood borrelplank van Bowls & Dishes mét Borreltijd boek

Wil je een van deze drie prachtige prijzen winnen laat dan onder dit bericht een reactie achter en vertel welk borrelhapje jouw ultieme favoriet is en dus als eerste op jouw mogelijk nieuwe borrelplank komt. Als je voor een ander wilt winnen mag dat natuurlijk ook, laat dan weten waarom diegene dit cadeau verdient. Meedoen kan tot en met 22 april aanstaande, tot 09.00u.

Zorg dat je met een geldig e-mailadres reageert, want als je hebt gewonnen krijg je van mij een persoonlijk berichtje. (check tzt ook je spam!) Verder wordt er niet gecommuniceerd over wie er gewonnen heeft, anders dan dat ik het via mijn social kanalen natuurlijk ook bekend maak.

Heb je gewonnen dan mag je hierna niet meer aan de volgende winacties deelnemen. Dat is wel zo eerlijk naar de rest. Als de winactie afgelopen is heeft het geen zin meer om te reageren. Als de winactie afgelopen is (en dan staat hierboven GESLOTEN) heeft het geen zin meer om te reageren. Maar weet dat ook na deze winactie er nog steeds zo veel te gekke kado’s weggegeven gaan worden, dat je me straks Oprah Aretz gaat noemen.…

Extra winkansen

Volg Bowls & Dishes zeker ook even, dan kan via hun Facebook en/of hun Instagram. Door de winactie te delen maak je extra kans. Dat kan via de site, door dit artikel te delen via een van de deelknoppen onder dit artikel. Maar mag natuurlijk ook via de verschillende social media kanalen, zoals mijn Facebook en Instagram Ik ga er even vanuit dat je die al volgt ????

Heel veel succes en plezier!


52 reacties

 1. Anna schreef:

  Omdat ik altijd van jou, je enthousiasme en je recepten geniet (en jouw boek al cadeau heb gedaan zonder één voor mezelf te fixen ;-))

 2. Joukje schreef:

  Kaas, pippies en dipjes met brood en die twee aapjes van mij erbij. Kinderen vinden het echt feestje om plank samen vol te leggen en op te knabbelen. Maken t een feestje thuis met vrienden via zoom erbij.

 3. Theresa schreef:

  Voor mijn zoon Cas die sinds een week in Den Haag woont en die ALLES lekker vindt… hou je vast… pittige gehaktballetjes, met roomkaas gevulde pepers, gegrilde groentjes, Kaasjes, bitterballen, tonijnsalade, sushi & sashimi en nog veeeeeel meer. Net begonnen met zijn grote mensen leven gun ik hem deze mooie en lekkere plank

 4. Helma Merkus schreef:

  Nou, daar ga ik dan ook aan meedoen. Koken is een passie, en ja, dan zijn dit soort leuke gokjes de moeite waard. Hopelijk geen probleem dat ik in Frankrijk woon. Een dag zonder een apero met aperohapjes bestaat hier niet. Ook wel genoemd gateau d’apero.

 5. Marianne van der Maarel schreef:

  Toastjes met Paling, eigenlijk alle borrelhapjes met Paling. Die zachte gerookte smaak, vind ik hemels

 6. Emke schreef:

  Voor m’n kleuter! Z’n favoriete avondeten is ‘smekjestieteval’ (smekjesfestival) en zijn favoriete borrelhap is dadel met blauwe kaas, met op een goede tweede plaats bruscetta met knoflook & tomatensalsa en op 3 nocellara-olijven met rozemarijn.

 7. Carolien schreef:

  Ah wat ben ik benieuwd naar dat boek! Maar moet zeggen dat het vooral mijn geliefde is die de borrelplank hier zou vullen. Kan niet wachten op weer een Ouderwets avondje borrelen met vrienden. Op de plank op verzoek van de kinderen ‘hondenpikkies’ (cocktail worstjes in bladerdeeg… Die gekke naam?! Lang verhaal). En ik kan zelf erg genieten van een stokbroodje met Vitello tonnato met rucola.

 8. Hanneke schreef:

  Notenkaas ????

 9. Hanneke schreef:

  Niet een borrelhapje maar het fenomeen “ borreltijd” is favoriet. Ik kan mijn zoons van 8, 8 en 11 niet blijer maken dan wanneer we “ borreltijd” hebben vanavond. Maakt niet uit wat er op tafel komt, alles wordt geproefd en het wordt altijd een feestje! Borreltijd rules!

 10. Elise Rutten schreef:

  Wat een ontzettend leuke set. Ben benieuwd naar het boek en de ideeën om de plank mee vol te leggen. Ik ga duimen!

 11. Heidi Sour schreef:

  Ik ben niet heel origineel met mijn favoriete borrelhapje. Het liefst heb ik spiesjes met lekkere tomaatjes, gemarineerde mozzarella bolletjes en basilicum. Redelijk oubollig dus je ziet dat ik je boek goed kan gebruiken 🙂

 12. Lucina schreef:

  Aaaah, Suus! Ik wil zo graag die prachtige plank! Ik zou hem vól leggen met zelfgemaakte kaasvlinders, oosterse gehaktballetjes, jouw borrelbrood, beef jerky… Water loopt me al in de mond, haha!

 13. Ralph schreef:

  Een van de favoriete hapjes zijn toch wel oosterse gehaktballetjes met hoisinsaus. Daarnaast is het borrelbrood met brie en kruidenboter ook altijd een super hit!!
  De plank zouden we zelf gebruiken, het boek gaat internationaal en krikgt een plekje in Antwerpen ????????‍????

 14. Ik zou graag winnen om extra inspiratie op te doen voor de (borrel)catering die ik wil gaan verzorgen.

 15. Sanneke Timmermans schreef:

  Ik wil het graag voor mezelf winnen om na deze crisis samen met mijn moeder en zus, die alleen wonen, lekker te borrelen met de hapjes die ik dan voor hun zal gaan maken????

 16. Danielle van Apeldoorn schreef:

  Joaaaa tof! En toffe site maar ook al wel eerder gemeld aan je 😉
  Mijn favo borrelhapje is denk ik wel een mix van brood met smeersels en kaas/worst. Dat doet m altijd wel goed hier thuis.
  En uiteraard volg ik je al (een tijdje) via insta/fb. Go Oprah Aretz

 17. Lut schreef:

  Toch nog maar eens een kans wagen 🙂
  Mijn immer favoriet is witloof met grijze garnalen! 😀

 18. Lisette Groot Kormelink schreef:

  Ja een borrelhap uit jouw boek. Ik ben namelijk van de makkelijk maar ook van het nieuwe uitproberen. De franse kaasjes gaan er erg goed in maar variatie is welkom!

 19. AnnaB schreef:

  Ik ben dol op een asperge gewikkeld in ham en op bitterballen Hmmmmmmm

 20. Marlies van der Schoor schreef:

  Een lekker gevuld eitje of een bitterbal.

 21. Marjon schreef:

  Geweldig! Wij doen vaak een “borrelplankje” op de zaterdagavond, dan zijn de pubers er ook vaak bij, en een van hen heeft onlangs door haar vriendje ontdekt dat ze olijven best lekker vindt ;-). Die gaan er dus op komen, samen met stokbroodjes met diverse kaasjes, dips en paté’s!

 22. Arielle de Kruijf schreef:

  Het borrelboek heb ik voor mijn verjaardag gekregen na dat ik 1x een recept heb gemaakt en iedereen zo enthousiast er over was is het boek veel uitgeleend aan vrienden en familie die wat te vieren hadden of gewoon zomaar een keer dat ik het boek zelf amper thuis heb om er wat lekkers uit te maken. Iedereen die het boek heeft gehad heeft achterin geschreven wat ze aanbevelen om te maken super leuk alleen nu word het tijd dat ik het boek zelf is van voor tot achter ga bakken en maken.

 23. John schreef:

  Wauw, wat een mooie planken. Daar wil ik de gerechten uit het borreltijd boek wel op tentoonstellen en uiteindelijk opeten ????

 24. Yvette schreef:

  Kaasjes en bitterballen! Horen op deze plank helemaal thuis en bij mijn zoon van 6 mogen de augurken nooit ontbreken als we een plankje maken.

 25. Michelle schreef:

  Mijn favoriete hapje bij de borrel is toch wel een bitterbal

 26. Noortje schreef:

  Oh ja nog vergeten: wat als eerste op de plank komt is zo’n heerlijke droge venkelworst van Brandt en Levie!

 27. Noortje schreef:

  Ik doe graag mee. Ik had je Borreltijd boek al een keer geleend van de Utrechtse bieb en daar al een aantal heerlijke hapjes uit gemaakt. En de borrelplanken van Bowls and dishes staan al een tijdje op mijn lijstje!

 28. Claudette schreef:

  droge Franse worst!

 29. Helen schreef:

  Jaaa! Graag doe ik nog meer inspiratie voor de borrel op met jouw boek! Het eerste wat er op de plank komt? Mijn eigen recept voor gemarineerde mozzarella bolletjes… kan ik daarna de keuken in duiken met wat recepten uit je boek!

 30. Marianne schreef:

  Lijkt me super om je boek Borreltijd te winnen !
  Heel benieuwd nieuwe inspiratie

 31. Natasja Meulenberg schreef:

  Zonder twijfel de pizza bonbons ????‍???? (bladerdeeg, tosti quick, salami, italiaansekruiden, geklust ei, gemaakt in een mini muffinvorm)

 32. Daniëlle schreef:

  Een echte favoriet wat betreft borrelhapjes heb ik niet, maar ik moet zeggen dat ik gek op alles met kaas ben, dus ik gok dat er zeker kaas op die plank zou belanden! Of lekkere dips met van alles om er in te dopen. Anyway, ik doe graag mee met de winactie 🙂

 33. Sylvia De Geest schreef:

  Borrelen met lekkere hapjes is één van de hoogtepunten in deze bijzondere tijd. Een plank met verschillende kaas- en worstsoorten, brood en lekkere dips. Een stukje kaas met tomatenjam is favoriet op dit moment.

 34. Sandra schreef:

  Wij genieten van heel veel dingen. Gevulde brie, dipjes met brood en Italiaanse kaasjes maar Saltufo valt altijd in de smaak. Die is echt familie favoriet!

 35. Jeroen schreef:

  Bitterballen, stukje lekkere kaas en natuurlijk dadels met roomkaas

 36. Monique Regter schreef:

  Ik doe graag mee!! Wat een leuke inspirerende site. Ons favoriete borrelhapje is een lekker stukje brood met een heerlijke dip.

 37. Jolien Dopmeijer schreef:

  Oh, dit lijkt me super! Juist nu zou ik meer borrelhapjesinspiratie op willen doen en receptjes willen uitproberen want heel misschien kan ik toch in augustus mijn kunsten presenteren aan mijn familie die ik nu zo mis tijdens mijn verjaardag! Kortom: superactie, juist met deze doe ik heel graag mee!

 38. Annemieke Robert schreef:

  Ik doe stiekem gewoon voor mezelf mee. Onze nieuwe keuken vraagt namelijk om mooie spullen. Ok, misschien niet zozeer de keuken als wel ikzelf???? Maar ik ben klaar met snelle materialen en wil gaan voor kwaliteit en duurzaam. En deze mooie planken passen daar helemaal bij!

 39. Anne schreef:

  Gisteren onze borrelplanken eens bekeken, en bedacht dat er wel een paar richting kachel kunnen.. kom jij met deze winactie❤️❤️????
  Doe dus heel graag mee! #teamborrel

  • Anne schreef:

   Oh! En vergeet ik gewoon de favo borrelhap van mijn dochter Meike.. Brie mama, Brie!

   • Tessa schreef:

    In deze tijd moeten we de kleine dingen vieren, en hoe je dat beter dan met een lekkere borrel? Mijn nieuwe verslaving is gevulde dadels maar nieuwe ideetjes zijn zeker welkom!

 40. Nicole schreef:

  Dadel, gevuld met roomkaas en plakje spek erom heen, heerlijk.

 41. Kim schreef:

  Ik doe graag mee! Onze borrelplank is aan vervanging toe en sowieso veel te klein, en ik ben heel benieuwd naar je boek. Borrelinspiratie kan in deze rare tijd geen kwaad..

 42. Mariken de Jong schreef:

  Ik doe graag mee! Wat n mooie nieuwe site trouwens. Proficiat!

  • Debby den Dekker schreef:

   Oh wat gaaf! Ik doe graag mee. Op dit moment is mijn favoriet, dadel met zuurkool en spek uit de oven. Zo lekker en zou super staan op die gave plank. Net als alle inspiratie die ik uit je boek zou halen.

  • Chantal schreef:

   Een lekker stukje kaas! Of een partijtje minisnacks of lekkere tapas! Zou gaaf zijn er 1 te winnen.

 43. Manon van Buren schreef:

  Bitterballen! O god, nooit geweten dat je zulk cultureel erfgoed zó kan missen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
30 mei 2020
 
Een pakket vol lekkers van Nairn’s

Ik mag twee mensen blij maken met een pakket heerlijke koekjes en crackertjes van Nairn's
27 mei 2020
Susan pakt uit
 
Susan pakt uit – editie I

Terug van weggeweest; een overzicht van toffe nieuwe merken en producten. In deze eerste editie toffe ijsjes, zelf cocosballen bakken of koop je je kinderkoekjes liever kant & klaar.
25 mei 2020
 
GESLOTEN – Win een maand Oot granola

De winnaars hebben inmiddels bericht ontvangen. Maar hou de site ook de komende dagen weer goed in de gaten...
22 mei 2020
Susan Aretz Wat eten we Net 5
 
Onze 10e week thuis – Corona update

Ik heb even getwijfeld of ik deze Corona updates wel moet blijven schrijven, maar het blijft een bijzondere tijd. En dat het een bijzondere week was is zeker.
22 mei 2020
Lowlander bier
 
GESLOTEN – Thuis uit eten met Lowlander Bier

Deze winactie is gesloten en de winnares heeft inmiddels bericht gehad. Niet gewonnen? Niet getreurd, er staat weer een smakelijke nieuwe winactie klaar
19 mei 2020
 
Home made Basics van Yvette van Boven – review

Home made Basics van Yvette van Boven staat vol met makkelijke recepten voor elke dag die echt iedereen kan maken. Maar is dat ook zo?!