GESLOTEN – Win een prachtige set keukenspullen van BrabantiaGESLOTEN – Win een set keukenspullen van Brabantia

Met dank aan Brabantia mag ik dit geweldige setje aan keukenspullen weggeven. Kleurrijk, niet kapót te krijgen en multifunctioneel. Zo zou je Brabantia keukenspullen het beste wel kunnen omschrijven. In het pakketje dat je kunt winnen zit deze geweldige kommenset, inclusief citruspers en vergiet. Maar je krijgt er ook een taartschep én een spatel bij. Die spatel gebruik ik zelf dagelijks kan ik je vertellen.

Brabantia kommen   spatel Brabantia

Hoe doe je mee

Wil je dit pakket winnen laat dan onder dit bericht een reactie achter waarom je wilt winnen. Als je het voor een ander wilt winnen mag dat ook, laat dan weten waarom diegene  dit cadeau verdient. Meedoen kan tot en met dinsdag 19 mei aanstaande, 00.00uur.

Zorg dat je met een geldig e-mailadres reageert, want als je hebt gewonnen krijg je van mij een persoonlijk berichtje. (check tzt ook je spam!) Verder wordt er niet gecommuniceerd over wie er gewonnen heeft, anders dan dat ik het via mijn social kanalen natuurlijk ook bekend maak.

Heb je gewonnen dan mag je hierna niet meer aan de volgende winacties deelnemen. Dat is wel zo eerlijk naar de rest. Als de winactie afgelopen is (en dan staat hierboven GESLOTEN) heeft het geen zin meer om te reageren. Maar ook na deze winactie komen er, ja echt waar, nog steeds héél veel gave prijzen die je kunt winnen. We gaan voorlopig gewoon nog even door!

Extra winkansen

Door de winactie te delen maak je extra kans. Dat kan hier, via de site. Door dit artikel te delen via een van de deelknoppen onder dit artikel. Maar mag natuurlijk ook via mijn social media kanalen, zoals mijn Facebook en Instagram Ik ga er even vanuit dat je die al volgt ? Heel veel succes!

Gepubliceerd op 16 mei 2020


74 reacties

 1. chris de haas schreef:

  super handig bij het kokkerellen en mooi

 2. Monique Stoppels schreef:

  De kleurencombinatie van het grijsgroene en het warme geel , spreken mij uitermate aan. Tevens bak en kook ik graag en ga ik voor duurzame spulletjes.

 3. Els schreef:

  Mijn moeder had het al, geweldig goed spul dus. En handig goed op te bergen dat met mijn ruimtegebrek wel van pas komt!

 4. Tess schreef:

  Dit maakt mijn keukenuitzet compleet!

 5. Ilona C. schreef:

  Wat een handige set en plaatsbesparend! Wij gaan volgende week dinsdag verhuizen. Wat zou het fijn als ik mijn oude, veel gebruikte, ratjetoe aan spulletjes kan wegdoen en deze kan gaan gebruiken.

 6. chen schreef:

  Wil dit pakket winnen, handig bij het bereiden van de maaltijden!

 7. Willemijn schreef:

  De uitstraling en kleurcombinatie van deze Brabantia set is prachtig. Bovendien heb je nooit genoeg kommen en keukengerei is mijn motto!

 8. maaike schreef:

  Wauw, dit is echt een supertoffe set voor mijn net nieuw geplaatste keuken <3! Hij zou daar erg mooi tot zijn recht komen, en is het qua uiterlijk zelfs waard om op het aanrecht te laten staan :D!

 9. Fenna schreef:

  Ja leuk! Ik vind Brabantia zo’n mooi merk en ik hou onwijs veel van bakken en koken. Ik ben er een paar maanden geleden achter gekomen dat ik allergisch ben voor gluten en zuivel. Eerst was ik een beetje verdrietig omdat ik verslaafd ben aan kaas en lekker brood, maar ik ben blij verrast door de inspiratieboost deze nieuwe uitdaging me heeft gegeven om allerlei lekkere nieuwe recepten uit te proberen! 🙂

 10. Josien Hillebrands schreef:

  Voor mijn lieve mama,zij is herstellende van twee heupoperaties,zij kan deze fantastische opkikker wel gebruiken! ♥

 11. Johannes Henderikus schreef:

  Verras graag mijn lieve vrouw! Zonder haar aan mijn zijde had ik niet voor de tweede keer kanker kunnen verslaan! ♥

 12. Anna schreef:

  jazeker!! super handig bij het bakken en koken…

 13. Lottie schreef:

  Omdat ik binnenkort voor het eerst op mijzelf ga wonen: ik kan dit zeker goed gebruiken!!! 🙂

 14. bonny schreef:

  Leuk! Ik zou deze set graag winnen zodat ik met mijn meiden gezellig kan bakken. Vooral cupcakes en wafels zijn hier favoriet. Nu heb ik van die action kommen en die zijn natuurlijk zwaar aan vervanging toe! tijd voor een upgrade dus 😉

 15. Monique Stoppels schreef:

  Ik hou van duurzame handige hulpmiddelen in de keuken.
  Brabantia gaat jaren mee dat is pas duurzaamheid op zijn TOP!!
  Daar hou ik dus van!

 16. Nicole schreef:

  wauw, dan zou ik mijn 40 jaar oude spulletjes kunnen vervangen.
  Daar heb ik nu al zin in 🙂

 17. Johan de Jong schreef:

  Ik leen altijd mooie bakjes en kommen van mijn moeder. Hoog tijd dat ik ze zelf eens in huis krijg 😉

 18. Hannah schreef:

  Ik ga binnenkort verhuizen en moet daarvoor een gehele culinaire inboedel aanschaffen. Dat is natuurlijk een duur grapje… Gelukkig is dat het helemaal waard. Er zijn weinig dingen die ik zo leuk vind als lekkere dingen in de keuken bereiden. In mijn nieuwe huis heb ik ook een hele grote en mooie keuken. Daar passen zulke mooie keukenspullen dan goed bij! Ik kan niet wachten om mijn huis echt een thuis te maken en mijn keuken op te fleuren met deze prachtige kookspullen!

 19. Judith schreef:

  Ik zou dit graag willen winnen voor mijn moeder. Zij verdient dit!

 20. Netta schreef:

  Heel mooi pakket is dit. Duimen, dat ik dit mag winnen

 21. Suus schreef:

  Oh, heel fijn. Ik kijk ernaar uit om wat oude spullen, al dan niet met stukjes eraf, in mijn keuken te vervangen door deze mooie spullen!

 22. Anna schreef:

  Ik doe heel graag mee! Als student ben ik bezig met het sparen van een eigen uitzet om het huis uit te gaan. Een goed begin is alijd goed mee genomen

 23. Jacqueline schreef:

  Doe heel graag mee voor deze prachtige spulletjes.
  Erg handig

 24. Ellen schreef:

  mijn dochter gaat aan haar hele uitzet beginnen en daar hoort Brabantia bij. Ik bebruik zelf nog spulletjes van maar liefst 30 jaar geleden

 25. Mariska schreef:

  Toffe actie! Onze vergiet en kommen zijn hard aan vernieuwing toe. Laatste lekte het pannenkoekenbeslag zo uit de laatste kom waarvan we dachten dat die nog heel was. Niet dus! Deze winactie komt dus zeker goed van pas in ons huis!

 26. Nina Mol schreef:

  Ik doe mee voor mijn zoon. Hij verdient dit omdat hij wiskundeleraar is en enorm zijn best doet om online les te geven!! Dan kan hij wel een goed ontbijtje gebruiken 🙂

 27. Oma Will schreef:

  Ik doe heel graag mee voor de keukenspullen van Brabantia
  Dit bekende merk is vanaf mijn trouwen mijn favoriete merk voor in de keuken.
  Vijftig jaar geleden een beschuitbus gekregen en die gebruik ik nog altijd, zo’n goede kwaliteit is het. De pedaalemmer heb ik niet meer, net als het doosje waar je het huishoudgeld in kon verdelen.
  De te winnen set kan ik goed gebruiken in de keuken en waag dan ook graag een kansje.

 28. Alina schreef:

  Deze prachtige set van Brabantia zou ik graag voor mijn dochter willen winnen. Om haar kennis te laten maken met de ouderwetse kwaliteit en het moderne gemak en design van Brabantia.

 29. Simone schreef:

  Leuke set! Lijkt me super fijn om mee te werken in de keuken =D!

 30. Riekie Bos schreef:

  dit fanatieke keukenprinsesje waagt graag een kansje!
  Die toffe beeldschone set keukenspullen van Brabantia kan ik onwijs goed gebruiken.

 31. Elise Rutten schreef:

  Wauw wat een mooie set! Die zal goed staan in mijn keuken. Ik ga duimen!

 32. rachelle schreef:

  aaah wat een leuke actie!
  Ik zou dit pakketje super goed kunnen gebruiken omdat ik aankomend schooljaar
  voor het eerst op kamers ga wonen 🙂

  • Saskia schreef:

   Zoo leuk, ik heb al een prullenbak, koffie thee en suiker bussen . Lijkt me super leuk deze set ook te winnen want ben erg tevreden over Brabantia.

 33. Linda tromp schreef:

  Omdat ik brabantia fan ben vanaf dat ik een klein meisje was mijn moeder gebruikte alleen maar dit geweldige stevige en mooie merk.😀

 34. Charlotte schreef:

  Heb niet zo heel veel keukenspullen en mooi zijn ze al helemaal niet. Voornamelijk oud van oma gekregen. Oma was geweldig, de keuken benodigdheden een tikkeltje aan de sneuë kant. Denk houten pollepel die bruin is en afgevlakt, maar ooit als blank hout en ovaal begon…. Dus deze prachtige moderne set met oa pers, spatel, set bakken en vergiet => Wil ik met plezier een prachtige prominente plek in mijn keukentje geven. Simpel en stijlvol, helemaal mijn smaak, daar wordt een vrouw vrolijk van 😀

 35. Kirsten schreef:

  Koken is liefde en ik kook heel erg graag. Met nieuwe recepten inspirerend voor hart, hoofd, mond + maag. Dat is geweldig leuk en ook al ben ik nu steeds thuis. Genietend van mijn hobby is het heel fijn in huis. Vol goede moed en met een open blik heerlijk aan de slag. Oh wat hoop ik dat ik straks aan het experimenteren mag. Met deze prachtige spullen van Brabantia. Ben nu qua “apparatuur” geeegeld onthand maar ja… Inspiratie heb ik genoeg en ik neem aan. Dat er straks iemand fijn de mouwen opstroopt om er volledig voor te gaan? Zou ik geluk hebben met deze prijsvraag? Ik doe mee, ja heel graag!!! Maak ik kans op een deze set voor feest voedsel en plezier. Ga nu weer rondneuzen op je leuke site hier 😀

 36. Leo schreef:

  Brabantia stond al bij Oma, maar ze zijn zeker wel met hun tijd meegegaan! Deze set gebruik je dagelijks met plezier.

 37. Willem de Wal schreef:

  Ik zou deze set cadeau geven aan één van mijn beste vrienden, staan altijd voor mij klaar en dat wil ik op deze manier belonen.

 38. Laura schreef:

  Ik zou graag willen winnen, omdat al mijn keukenhulpjes óf kapot zijn óf verdwenen… Gister heb ik cake beslag gemixt in een plastic maatbeker

  • Ingrid schreef:

   Ik hou van de spullen van Brabantia. Ze zijn mooi en onverwoestbaar. Brabantia is oerhollands en bestaat al heel erg lang. Het is zo’n merk waarvan ik hoop dat het altijd zal blijven.

 39. Marijke schreef:

  Leuke actie! Deze set is een mooie vervanging voor alle verschillende, oude bakjes! Ideaal dat ze in elkaar passen!! Ik loot graag mee!

 40. Claudette schreef:

  Je hebt noooit genoeg bakjes!!
  Dus deze zijn welkom!

 41. Belinda Fallaux schreef:

  Prachtige set. En weet je: ik ben een superslechte kok. Daarom zou ik deze set heel graag willen hebben, want dit móet mij toch wel stimuleren om beter te gaan koken!
  Dusss…. please?! Mede namens mijn kinderen! Dank je wel!

 42. Anita H. schreef:

  Ik heb best wel wat kommetjes in huis. Maar deze zijn toch echt wel veel mooier, dus vervanging zie ik wel zitten.

 43. Corinne schreef:

  Wat een mooie set! Kan ik mooi gebruiken als ik weer lekker ga bakken! Je site is super mooi geworden!

 44. Miranda schreef:

  Ik zou deze set graag voor mijn man willen winnen. Bij ons is de verdeling dat ik de boodschappen doe en hij kookt.

  Toetjes, gebak en afhaal (wanneer hij een keer geen zin heeft om te koken) is mijn ding.

  Goed materiaal kan echt het verschil maken in kook en bakplezier. Als een kind zo blij toen hij een echt goede messenset kreeg! Ik weet zeker dat hij van deze prachtige Brabantia set ook heel veel plezier zal hebben 😊

 45. Mirel schreef:

  Wow, leuke actie, mooie set! Kan ik de hele dag door gebruiken 😉
  Van ontbijt, lunch, taart tot soep.
  Ook leuk voor een picknick of op de tuintafel einde dag met een snack.

 46. Esther schreef:

  Leuke kleurtjes en ook handig dat het stapelbaar is. Mooie gelegenheid om alle ruimtevreters te vervangen!

 47. berendina schreef:

  Ik doe graag mee voor mijn dochter,net gescheiden en verhuisd. Ze kan wel wat nieuwe spullen gebruiken!

 48. Tessa schreef:

  Heerlijke winactie. Word helemaal vrolijk van die kleurtjes! Zo is het helemaal een feestje om de keuken in te gaan en te gaan koken!

 49. Neeltje Verhaaren schreef:

  Ja die zou ik wel willen winnen 🍀. Super fijn voor thuis en op de camping. Gefeliciteerd met je nieuwe website. Echt super mooi en duidelijk! Gaan we veel plezier aan beleven 😋

 50. Ben schreef:

  Omdat ik voor de zorg werkt, komt deze set goed van pas omdat ik dan veel groente en fruit mee kan nemen. Dat geeft mij heel veel energie.

 51. Christa schreef:

  Super leuke website & actie! Vooral de citruspers zal het hier goed doen, want onze jongste wil heeeel graag sinaasappels persen maar dat doen we nooit want we hebben geen pers 😆

  • Ramona schreef:

   Brabantia, een betrouwbaar top merk, ik ben fan! Wordt meteen blij bij het zien van deze set. Mooie kleuren en jarenlang bak-, pers-, serveer- en opbergplezier! Leuk dat we zo’n fijne set kunnen winnen. Hij zou binnen ons gezin dagelijks met plezier gebruikt worden!

 52. Judith schreef:

  Leuk zo deze graag winnen; gewoon omdat het kan😉

 53. Angeline schreef:

  Brabantia is een vertrouwd merk hier in huis. Deze set is ook heel erg handig lijkt me en daarom loot ik graag mee.

 54. Audrey schreef:

  Gefeliciteerd met je nieuwe site! Daar mag je met recht trots op zijn. Ik wil deze set heel graag winnen. We gaan dit jaar camperen en deze set lijkt me daar ideaal voor 😊

 55. Ria schreef:

  Van harte gefeliciteerd met je mooie nieuwe site Susan! 🥂🍾 En ook de Brabantia set is heel mooi 😍 Ik gebruik al hun pizzasnijder, spatel en garde, dus zou een fijne aanvulling zijn.

 56. Marjon schreef:

  Dat ziet er prachtig uit! Ik ben dol op keukenspulletjes, maar door onze financiële situatie (bijstand) en de samenstelling van ons gezin; 4 kinderen, waarvan 1 “special needs” kind, zitten leuke dingen voor mama er meestal niet in ;-). Dat vind ik niet erg, hoor. Maar als dan de kans om zoiets moois te winnen voorbij komt, doe ik natuurlijk mee!

 57. cb.dkl schreef:

  Mooie set van Brabantia. Prachtig om de komende bbq op te vrolijken. Want zomer is buiten eten en daar gebruiken we liever geen glas of aardewerk voor.

 58. Sabine schreef:

  Wauw wat een mooie site is het geworden! En de recepten zo mooi ingedeeld! 😍
  De set van Brabantia vind ik supermooi en lijkt me gemakkelijk om mee te werken in de keuken!

 59. Claudia schreef:

  Omdat ik al mijn oude bakjes weg gedaan heb.

 60. Ingrid schreef:

  Voor in onze nieuwe keuken, past perfect!

 61. Janneke schreef:

  Mooi! Past goed in mijn nieuwe keuken die bijna af is 🙂

  • Petra Perfors schreef:

   Hey Susan, dat is leuk zeg. Alleen al het zien van de set lokt een reactie uit!
   Ik heb nog geen ervaring met Brabantia. Ben dus zeer benieuwd. Wil er heel graag kennis mee maken.

   Van een ander welbekend merk zijn mijn bakjes wel versleten. Kwalitatief soms ook niet helemaal tevreden. Wil sowieso producten gaan vervangen.

   Dus kom maar op😃
   Wie weet, uiteindelijk misschien een hele kast vol met Brabantia!

   Groetjes, Petra

 62. Froukje schreef:

  Die set wil ik wel winnen. Wat een prachtige kleuren. Wij hebben nieuw huis gekocht en bezig met uitzoeken van nieuwe keuken. Nu al helemaal zin om het in te richten, de set is helemaal mijn smaak en past er prachtig bij.

 63. Suzanne Unck schreef:

  Hoi Susan,

  Wat een prachtige en handige set! En wat is je website tof geworden. Ik heb maar één reden waarom de set van Brabantia echt iets voor mij is. Helaas kan ik geen foto’s plaatsen. Dan zou ik namelijk een foto sturen van mijn la met kommen en bakjes. Ik word er gek van! Ik wil esthetisch mooi spul in mijn la!

 64. Misye schreef:

  Wat leuk! Ik ben fan van Brabantia artikelen. Ik heb er alleen nog niet zo veel spullen van. Daarom word ik zo enthousiast van deze weggeef actie. Ik zou nu ik veel thuis ben en nog vaker kook dan normaal met dit geweldige setje met keukenspullen aan de slag willen gaan. Het zal mijn leven en het koken/bakken een stuk makkelijker maken. Hopelijk win ik deze multifunctionele keukenspullen?! 😀

 65. Ling schreef:

  Al jaren fan van Brabantia. Mooie set voor mijn keuken om eten te bewaren. Handig om mee te nemen naar buitenshuis.

 66. Marije schreef:

  Wat is je site prachtig geworden, gefeliciteerd!!
  Dit toffe pakket zou ik heeeeel graag willen winnen. Waarom?
  1) omdat het een super leuk pakket is
  2) ik helemaal vrolijk word van de kleurtjes!
  3) nu vakantie er dit jaar niet in zit en we dus maar vaak gaan picknicken, dit pakketje helemaal van pas komt. Dan kan ik recepten op de site zoeken en allerlei lekkers maken om mee te nemen en zo heerlijke picknickmiddagen organiseren. (En borrelvrijdagen natuurlijk )
  En nu duimen maar!!!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
14 mei 2024
Susan Aretz migraine
 
Leven met migraine

Hoe doe je dat, leven met migraine? Ik ontdek het sinds een jaar en dat is geen eenvoudige ontdekkingsreis. Maar dit is hoe ik met migraine leef.
4 april 2024
Susan Aretz kookboeken
 
Boekentips – maart

Ook deze maand deel ik hier mijn boekentips. Twee leesboeken en één geweldig kookboek. Dit zijn mijn tips voor deze heerlijke boeken.
5 maart 2024
boekrecensies
 
Boekentips – februari

Met nog steeds volop tijd om te lezen hou ik ook deze maand bij welke boeken dat zijn. En ook deze maand deel ik hier deze boekentips.
18 februari 2024
Pride, tieners en Kidsweek
 
Officiële naamswijziging

Wat als je je als non binair identificeert maar nog een naam hebt die daar geen recht aan doet? Dan kun je je naam officieel laten […]
8 februari 2024
boekentips Susan Aretz
 
Boekentips – januari

Nu ik de tijd heb om te lezen, hou ik per maand op mijn Instagram bij welke boeken dat zijn. Iedere maand deel ik achteraf ook […]
30 januari 2024
Susan Aretz
 
Ervaringen schouderoperatie

Dit zijn mijn ervaringen met een schouderoperatie. Tips om je voor te bereiden. Maar ook, de impact die een schouderoperatie mentaal heeft. Belangrijk daarbij is wel, […]