GESLOTEN – Win een maand Oot granolaGESLOTEN – Win een maand Oot granola

Maar liefst  aan twee personen mag ik (per persoon) vier zakken van die heerlijke en gezonde granola van Oot  weggeven. En die komen gewoon via de brievenbus naar je toe! Granola die tjokvol noten, pitten & zaden zit en ook nog eens minder suikers dan normaal bevat. Als je daar niet van gaat watertanden?

Zo doe je mee

Wil jij zo’n maandvoorraad granola wilt winnen laat dan onder dit bericht een reactie achter waarom je wilt winnen. Als je voor een ander wilt winnen mag dat ook, laat dan weten waarom diegene  dit cadeau verdient. Meedoen kan tot en met vrijdag 29 mei aanstaande, 00.00uur. De twee winnaars krijgen de daaropvolgende dag bericht.

Zorg dat je met een geldig e-mailadres reageert, want als je hebt gewonnen krijg je van mij een persoonlijk berichtje. (check tzt ook je spam!) Verder wordt er niet gecommuniceerd over wie er gewonnen heeft, anders dan dat ik het via mijn social kanalen natuurlijk ook bekend maak.

Heb je gewonnen dan mag je hierna niet meer aan de volgende winacties deelnemen. Dat is wel zo eerlijk naar de rest. Als de winactie afgelopen is (en dan staat hierboven GESLOTEN) heeft het geen zin meer om te reageren. Maar ook na deze winactie komen er nog een aantal fijne winacties aan. Dus geen zorgen!

Extra winkansen

 • Deel dit artikel via een van de deelknoppen hieronder.
 • Volg mij op Instagram
 • En/of door de facebookpagina van de site te liken

Wil je granola bestellen? Met de code SUSANXOOT  als je bestelt, betaal je geen verzendkosten.

Gepubliceerd op 25 mei 2020


46 reacties

 1. Marianne van den Hoek schreef:

  Heerlijk, ik ben dol op zaden, pitten en granola. Een beter ontbijt bestaat echt niet!

 2. Angela schreef:

  Zou heerlijk zijn voor mijn dochter van bijna 12. Zij heeft het 22q11 deletie syndroom en een tekort aan verschillende voedingsstoffen. Ik maak haar granola altijd zelf voor in de vla in de ochtend, in de yoghurt in de middag en avond en als snack voor tussendoortje. Met deze zakken kan ik weer eventjes vooruit en hoef ik niet te twijfelen over een teveel aan suiker.

 3. lottle schreef:

  Heerlijk om mee te nemen naar mijn nieuwe baan!!

 4. Suus schreef:

  Heerlijk voor bij een lange boswandeling hier op de Heuvelrug, ik maak graag kans!

 5. C Wit schreef:

  Ik eet elke ochtend (soya)yoghurt en zoek nog een granola om mijn ontbijt mee aan te vullen en af te wisselen, dit ziet er erg lekker uit

 6. Lin schreef:

  Wat een heerlijke granola’s! Ik probeer altijd veel verschillende smaken en merken uit, en maak het vaak ook zelf. Maar deze ken ik nog niet! Ziet er veelbelovend uit met minder suiker en prachtige verpakkingen. Ben benieuwd!

 7. Marian B schreef:

  Lijkt me lekker en voedzaam. Ik doe graag mee, ben benieuwd!

 8. Willem de Wal schreef:

  Ik ben een fanatiek wielrenner en neem vaak dit soort repen mee voor onderweg, dus een kans om deze repen een maand lang te ontvangen laat ik niet lopen.

 9. Anita te Gussinklo schreef:

  Ik ben gek op granola, zou deze graag uit willen proberen.

 10. Yvon schreef:

  Ik doe graag mee voor mijn spaanse collega. Zij moet glutenvrij eten en vindt het lastig om boodschappen te doen omdat ze de taal nog niet goed spreekt. Daarbij slaat ze het ontbijt altijd over! Met dit pakket wil ik haar een eindje op weg helpen om de juiste produkten te kiezen én te ontbijten.

 11. Sonja van den Beemd schreef:

  ik doe heel graag mee voor ons gezin.

 12. Jan schreef:

  Dadelijks geniet van een ontbijt met muesli. Het echt gezonde ontbijt heb ik helaas nog niet ontdekt. Graag ontdek ik of deze producten de gezonde ingredienten zijn waar ik naar op zoek ben.

 13. Tamara schreef:

  Voor mijn lieve man die het ontbijt de lekkerste maaltijd van de dag vindt. Even rustig de dag op starten voordat de drukte weer begint met fulltime werken, een studie, een leuke papa zijn voor onze 2 kinderen en werken in onze (moes)tuin.

 14. Suleika schreef:

  Voor mijn stoere puberzoon die veel te ongezond eet!

 15. Anna schreef:

  ik doe heel graag mee

 16. Mandy schreef:

  Mijn vriend is al tijden op zoek naar een gezond maar ook lekker ontbijt. Dit zou het wel eens kunnen zijn!

 17. m chen schreef:

  Heerlijk, ik doe mee! (Vraagje als ik bv dit keer win aan hoeveel winacties mag ik dan niet meedoen of wordt er bedoelt dat er helemaal niet meer aan winacties op deze site meer mag worden deelgenomen?!)

 18. Ingrid Veltkamp schreef:

  Ik doe heel graag mee, voor ons dagelijkse ontbijt!!!!!

 19. Inge schreef:

  Ik eet ’s morgens altijd een bakje yoghurt met fruit. Het zou fijn zijn om deze lekkere granola daaraan toe te voegen!

 20. Aletta schreef:

  O heerlijk! Dat lijkt me wel wat. Ik maak mijn eigen muesli maar ik wil wel eens wat andere smaken proberen.

 21. Bobby schreef:

  Erg lekker om op een Grandola-dieet te gaan 😉

 22. Peter Cox schreef:

  ha, dat zou een mooi pakket zijn voor zoonlief, die telt tegenwoordig zijn calorieën.

 23. D. Munnik schreef:

  Ik doe graag mee voor mijn ouders. Sinds kort weten we dat ze beide een chronische ziekte hebben en ze kunnen wel n oppeppertje gebruiken! Ze strooien graag iets lekkers over hun toetje dus dit maakt ongetwijfeld blij!

 24. janneke schreef:

  ik doe graag mee voor een gezonde snack die ik nu wel enorm kan waarderen tijdens mijn zwangerschap.

 25. ran slag schreef:

  Lijkt me heerlijk!! Fijn wakker worden zo ’s morgens!

 26. Nanda van den Dobbelsteen schreef:

  Wie niet waagt , lijkt me een heerlijke verassing !!

 27. Nicolette schreef:

  Jaaah, omdat ik zin heb om iets te winnen 😁 én omdat ik nu altijd vergeet om granola te pakken en dan weer aan een boterham zit. Dit lijkt me een goede actie om een nieuwe gewoonte in te slijten 😁

 28. Jacqueline schreef:

  Ik doe graag mee voor mijn vriend. Hij eet dagelijkse van die droge muesli en vindt dat hij zo lekkere granola een keer moet proeven!!

 29. Anna schreef:

  Wat heerlijk om uit te delen aan mijn vriendin met Corona! Ze is aan de beterende hand en kleine ,fijne hapjes zijn zo leuk om te kunnen mogen geven!

 30. Sohniet schreef:

  Ik hoop dat de beloftes waargemaakt worden. En dat ik het lekker vind natuurlijk!

 31. Marijke schreef:

  Leuk! Ik doe mee voor mijn man, die eet graag muesli en granola!

 32. Wouter. schreef:

  Vindt granola lekker maar als diabeet zitten er vaak zoveel suikers in dat ik het echt als lekkernij moet zien
  Zou fijn zijn om deze eens te proberen

 33. Tine schreef:

  Fijnplan. Doe graag mee.

 34. Fenny schreef:

  Ik vind het stiekem toch best lastig om gezond te ontbijten… vaak ontbijt ik ook met een boterham met Nutellas (-Oepsie!) maar ik ben net 30 geworden en het wordt nu toch wel eens tijd om gezond te ontbijten! Daarom ben ik Su-Per benieuwd naar deze granalo van OOt!

  Lieve groetjes Fenny

  Ps; ik volg je nu op Insta en op Facebook ^-^

 35. Doe heel graag mee heel erg benieuwd

 36. Sebas schreef:

  Ooit verslaafd aan de suikerbom granola. Nu staat die Granola me zelfs tegen. Ik ben de smaak van kwaliteit i.p.v. suiker langzaam echt gaan waarderen. Als ik lees dat Oot Granola maximaal 10% suiker bevat en maar liefst 30% noten en zaden loopt het water me in de mond. Ik zou Oot Granola graag eens proeven 😍

 37. Maaike schreef:

  Ik heb zelf een Oot abonnement waar ik elke dag van geniet. Als mijn 10 jarige neefje Jacob bij me is wil hij altijd Oot eten en soms geef ik hem een zakje mee. Hij zou deze prijs fantastisch vinden!!

 38. Linda schreef:

  Voor mijn puberdochter die elke ochtend yoghurt met Granola eet.

 39. renske schreef:

  Na een recente operatie wil ik nog gezonder en gevarieerder eten, dit zal me voor het ontbijt heel erg helpen! Lijkt me heerlijk! Toffe actie!

 40. Charlotte schreef:

  Ben een snoepkont eerste klas, maar probeer wat gezonder te ontbijten. En toch van het begin van elke dag, en lekker eten te genieten. Daar moet de Oot Granola toch helemaal bij in passen. Zou voor heel veel geluksmomenten zorgen, waar ik wel aan toe ben!!

 41. Emma schreef:

  Normaal maak ik mijn granola zelf, maar met een pasgeboren baby én een peuter in huis, schiet dat er nu bij in. En ik heb natuurlijk liefst een granola zonder troep en (veel) suiker, dus deze doos zou echt als geroepen komen voor ons!

 42. Nanette van de Coterlet schreef:

  Oh, deze is leuk!! Ik ben redelijk bewust bezig met eten, vooral met ontbijt en bij het zien van deze granola krijg ik alweer zoveel ideeën!! Dus ik zou heel graag winnen 😉

 43. Heidi schreef:

  Gezond en lekker, nu met al het thuiswerken en sneller iets te snaaien pakken lijkt me dit een heerlijke optie!

 44. Els schreef:

  O heerlijk lijkt me dat. Ik ben begonnen met mijn eetgewoonten te veranderen en nog zoekende naar wat te eten als ontbijt. Ben benieuwd hoe dit smaakt.
  Groeten, Els

 45. Carolien schreef:

  Heel graag voor mijn man, die graag ontbijt met een bakje yoghurt met granola 😊!!

 46. John schreef:

  Lekker hoor. Doe graag mee.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
14 mei 2024
Susan Aretz migraine
 
Leven met migraine

Hoe doe je dat, leven met migraine? Ik ontdek het sinds een jaar en dat is geen eenvoudige ontdekkingsreis. Maar dit is hoe ik met migraine leef.
4 april 2024
Susan Aretz kookboeken
 
Boekentips – maart

Ook deze maand deel ik hier mijn boekentips. Twee leesboeken en één geweldig kookboek. Dit zijn mijn tips voor deze heerlijke boeken.
5 maart 2024
boekrecensies
 
Boekentips – februari

Met nog steeds volop tijd om te lezen hou ik ook deze maand bij welke boeken dat zijn. En ook deze maand deel ik hier deze boekentips.
18 februari 2024
Pride, tieners en Kidsweek
 
Officiële naamswijziging

Wat als je je als non binair identificeert maar nog een naam hebt die daar geen recht aan doet? Dan kun je je naam officieel laten […]
8 februari 2024
boekentips Susan Aretz
 
Boekentips – januari

Nu ik de tijd heb om te lezen, hou ik per maand op mijn Instagram bij welke boeken dat zijn. Iedere maand deel ik achteraf ook […]
30 januari 2024
Susan Aretz
 
Ervaringen schouderoperatie

Dit zijn mijn ervaringen met een schouderoperatie. Tips om je voor te bereiden. Maar ook, de impact die een schouderoperatie mentaal heeft. Belangrijk daarbij is wel, […]