GESLOTEN – Win alle kookboeken van Susan AretzGESLOTEN – Win alle kookboeken van Susan Aretz

Gefeliciteerd Manon, Daniëlle en Gideon met jullie boekenpakket. Er zit een mailtje in jullie mailbox!

Er is niks leuker dan de lancering van de nieuwe site te vieren met heel veel toffe winacties. Je maakt als eerste kans op een boekenpakket, met daarin alle boeken die ik heb geschreven. Ter beschikking gesteld door mijn uitgever Nieuw Amsterdam en mijzelf ????

Maak 3x kans op alle kookboeken van Susan Aretz

In dit boekenpakket zitten alle drie de boeken die ik heb geschreven, te weten:
Wat eten we vandaag? (2015)
Wat lunchen we vandaag? (2017)
Borreltijd (2019)
Als je het leuk vindt kan ik ze natuurlijk voor je signeren!

Hoe doe je mee?

Dat is heel simpel. Laat onder dit bericht een reactie achter en vertel waarom jij dit boekenpakket graag wilt winnen. Als je het voor een ander wilt winnen mag dat ook, laat dan weten waarom diegene dit cadeau verdient. Meedoen kan tot en met 12 april 10.00u  aanstaande. Zorg dat je met een geldig emailadres reageert, want als je hebt gewonnen krijg je van mij een persoonlijk berichtje. (check tzt ook je spam!) Verder wordt er niet gecommuniceerd over wie er gewonnen heeft, anders dan dat ik het via mijn social kanalen natuurlijk ook bekend maak. Er zijn drie winnaars, dus er is volop kans om te winnen.

Heb je gewonnen dan mag je hierna niet meer aan de volgende winacties deelnemen. Dat is wel zo eerlijk naar de rest. Als de winactie afgelopen is heeft het geen zin meer om te reageren.

Extra winkansen

Door de winactie te delen maak je extra kans. Dat kan via de site, door dit artikel te delen. Maar mag natuurlijk ook via de verschillende social media kanalen.
Dat geldt ook voor het volgen van de pagina’s van Nieuw Amsterdam op Facebook en op Instagram. Mijn Facebook en Instagram mag je natuurlijk ook volgen, maar hopelijk deed je dat al ????
Heel veel succes en plezier!

Gepubliceerd op 9 april 2020


79 reacties

 1. Charlotte schreef:

  Binnenkort is het hier feest, Pap en Mam zijn dan 35 jaar getrouwd!! Het lijkt me echt geweldig om ze te verrassen met een mega knalfeest. Zo eentje waarbij er wordt gelachen en gehuild van geluk. Familie banden sterker dan ooit zijn! De mooiste foto’s ooit zullen er gemaakt worden & tot laat in de avond wordt er gedanst. En door het nog altijd verliefde koppel ook een beetje “gesjanst”.

  Er is alleen een klein probleempje… Nou ja zeg maar gerust een GROOT probleem. We zitten met zijn viertjes binnen vanwege Corona. Ik heb geen idee hoe ik het zelf culinair moet aanpakken en ik regel het in mijn eentje want we zitten verplicht thuis. En Papa en Mama weten niet dat ik ze wil verwennen => Help!!

  Wat het eten betreft zit ik dus letterlijk, met mijn handen in het haar. Serveer ik heerlijke borrelhapjes, een chocoladetaart bv of een warm buffet. Gewoon een romantisch diner en wat schenk ik voor drankjes? Ik heb echt geen flauw idee hoe of wat.

  Het zou geweldig zijn als je me zou kunnen helpen Susan met je schitterende boekenpakket, want alles alleen doen is niets gedaan. En zo’n feestelijke gelegenheid mag toch niet zomaar voorbij gaan, toch?!!!

 2. Jacqueline schreef:

  Ben dol op boeken en van kookboeken krijg ik nooit genoeg. Het leukste vind ik om een boek eerst rustig door te lezen en dan zoveel dingen willen uitproberen dat ik aan het einde van een boek heel erg geïnspireerd ben. Dat zal met deze boeken zeker lukken!

 3. Riekie Bos schreef:

  dit fanatieke keukenprinsesje waagt graag een kansje!
  Ik ben gek op kookboeken, die inspireren me om nieuwe dingen uit te gaan proberen.
  Met dat toffe boekenpakket ga ik maar wat graag aan de slag

 4. Cynthia Stijntjes schreef:

  Wij elk weekend en kaasplankje maken, waar de variatie te vinden is in welk soort kaas, worst en nootjes. Ohja en niet te vergeten de wijn. Met het boek Borreltijd hopen we daar verandering in te brengen. Door de weeks zijn onze gerechten veelal hetzelfde en ja de kids krijgen 2 boterhammen waarvan 1 zoet en 1 hartig mee naar school. Met jouw boeken kunnen we verandering in ons eetpatroon gaan brengen.

 5. Mieke schreef:

  Wat eten en lucnhen we vandaag, wil ik graag winnen voor mn nieuwe <3 Dan kunnen we heerlijk voor en met haar zoontje koken. En borreltijd; daar wil ik samen met haar van genieten, ultiem! ????????

 6. Cindy Zalm schreef:

  Ik zou ze graag willen winnen om te delen met mijn 11 jarige dochter. Nu is het een prima tijd om met haar samen in de keuken aan de slag te gaan. Zo proberen we ook de weekenden tot iets gezelligs om te toveren. En op deze leeftijd zijn de ideeen van een ander per definitie beter dan die van je moeder????

 7. deLIESieuse schreef:

  Al zolang ik op Instagram zit, volg ik jou vanuit het kleine Belgenlandje.
  Jij hebt net zoals ik een passie voor koken.
  Bij mij begon dat met een passie voor bakken en dat koken komt er nu bij. Inspiratie haal ik o.a. bij jou. Maar vooral…
  De manier waarop jij alles combineert, blaast me omver.
  Ik ben nog maar een jonge dame, maar als ik later net zo’n powermama als jij mag worden… Daar kan ik enkel van dromen.
  Gefeliciteerd met je nieuwe website! Opdat er nog veel boeken mogen volgen ;).

 8. Wies Plompen schreef:

  Als je ongeveer elke dag de vraag krijt ‘wat eten we vandaag?’ En je je bijna dagelijks afvraagt ‘is er nou echt niks anders te lunchen dan een boterham met hagelslag’, dan kun je wel een borrel gebruiken toch? ????????‍♀️ joeh! Ik denk dat die boeken hier wel van pas komen! En anders blijf ik gewoon via insta en je site de toffe recepten volgen! ????

 9. Zjojes schreef:

  Gefeliciteerd met je nieuwe site! Ik vind hem prachtig geworden en wil word er helemaal blij van.
  Groetjes
  Joyce

 10. Jela Sanders schreef:

  Wat een leuke actie! Ik vind je recepten vaak erg lekker en praktisch. Ik mag van mezelf geen boeken meer kopen, maar ze winnen mag natuurlijk wel 😉

 11. Loes van Os schreef:

  Ik doe graag mee! Ben dol op kookboeken en nieuwe inspiratie!

 12. Gideon schreef:

  Gefeliciteerd met je nieuwe site lieve Susan! Ik zal hem zeker vaak gaan bezoeken 🙂

  Sommige koks hebben zulke leuke boeken om gewoon al door heen te bladeren voor inspiratie dat ze een speciaal plekje in mijn kookboekenkast krijgen! (Ja je leest het goed, mijn boekenkast bestaat alleen uit kookboeken. De fictie is naar een klein plankje in de slaapkamer verbannen :)). Natuurlijk staat tussen mijn verzameling al 1 boek van jou, maar ik heb al iemand in gedachten die ik hier heel blij mee maak mocht ik deze set winnen!

  Hele fijne pasen gewenst voor jou en de familie, en dikke kus!

 13. Elsbeth schreef:

  Wow, wat een superleuke actie! En wat een mooie nieuwe site ????
  Ik volg je al jaren, al sinds….. uhm, nou iig toen mijn oudste nog jong was ????
  Waarom ik zou willen winnen? Tja, ik heb eigenlijk een kookboeken-tik, maar heb mezelf aan banden gelegd…. maar deze 3 mooie boeken gaan me super helpen met snel wat meer gevarieerd te kiezen wat we gaan eten (of borrelen ????????).

 14. Audrey schreef:

  Omdat ik nu alle tijd heb om te koken en mn repertoire eens uit kan breiden ????

 15. Susanna de vette schreef:

  En leuk cadeautje altijd welkom! Zeker omdat ik heel ben op koken en wel wat inspiratie kan gebruiken.

 16. Kim schreef:

  Woow, woow, wat is de nieuwe site mooi geworden!! Gefeliciteerd!
  Ik doe graag mee met de win-actie. In ieder geval lijkt het me geweldig om samen met mijn buurvrouw inspiratie uit het boek te halen voor lekkere en leuke gerechten. Zij heeft 2 kinderen die (denken) dat ze niks lekker vinden en daardoor ook bijna niks proeven/proberen en dus eten. Hopelijk werkt het met dit leuke boek en kunnen we haar kids uitdagen. Zo jammer dat ze zoveel heerlijke smaken “missen”. En aangezien mijn buurvrouw en ik vaak samen borrelen, komt het borrelboek natuurlijk ook gelijk van pas! Fijn paaswekend!

 17. Olga Siskens schreef:

  Oh; dat zou gaaf zijn..!!
  Ik vind het heerlijk om te koken voor mijn kids en voor vrienden en vriendinnen. Ik word altijd super vrolijk van jou en van die heerlijke recepten uit jouw kookboeken word ik zeker nog blijer???? Een blij paasei dan???? En graag voor mezelf???? lijkt me zo leuk om eens iets te winnen; en dan toch zeker die gave kookboeken????????????????????

 18. Arielle schreef:

  Dat zou super zijn!! Borreltijd heb ik gekregen voor mijn verjaardag en maar die leen ik zo vaak uit dat ik er zelf nog maar 1 recept heb gemaakt???? als ik het nu win kan ik zelf ook aan de slag gaan en blijft het andere boek rond gaan. Iedereen komt met goede reactie het boek terug brengen en ze schrijven achterin welk recept ze aanraden om te maken! Inmiddels is de halve bladzijde al vol geschreven met tips dus genoeg reden om bij elke borrel jouw boek er bij te pakken!

 19. Sigrid schreef:

  Ik zou ze heel graag winnen! De titels van jouw boeken zijn toch de levensvragen die eenieder bezig houdt ????

 20. Mareille schreef:

  Wat een mooie actie! Ik was van plan mijn 11 dierbaarste vrienden te trakteren op een mooie middag met een tafel vol lekkers. We stellen het nu even uit en blijven binnen. Maar… als we straks voor de herkansing gaan zou ik zeker inspiratie uit je boeken kunnen halen! Sowieso ook voor jou veel succes in deze gekke tijd.

 21. Ireen van Elsen schreef:

  Bonjour Susan! Gefeliciteerd met je nieuwe site, ziet er top uit! Ik heb alleen je eerste boek, met de andere twee kan ik onze gasten ( die er hopelijk na de crisis weer volop zullen zijn komende zomer…) nog meer heerlijke en originele gerechten voorschotelen bij Les Aulnettes en het derde verloten wij dan op onze beurt weer onder onze gasten????..iedereen blij! Succes weer met alle toffe dingen die je nog gaat doen en vrolijk Pasen alvast! Groetjes uit de Vendée, Ireen van Elsen

 22. Sylvia De Geest schreef:

  Wat eten we vandaag … een steeds terugkomende vraag. De boeken die ik van jou heb geven volop inspiratie. Maar ik heb ze nog niet allemaal. Een mooie kans om mijn collectie aan te vullen. En, de boeken die ik zelf al heb, daar ga ik iemand anders blij mee maken. Dan heb je er gelijk een paar nieuwe fans bij. Complimenten voor de nieuwe website.

 23. Elles Kwantes schreef:

  Oh, yesssssss! Zeker weten dat ik die boeken heeeeeeeeeeeel graag wil winnen! Ik volg je al enige tijd op fb en insta, ben dol op je no-nonsense houding en dito recepten en interviews! Een aantal vriendinnen delen die mening, dus mócht ik winnen, dan gaan de boeken natuurlijk de vriendinnenkring rond he. Enne… ja, heeeeeeeel graag gesigneerd! Zou echt supertof zijn! a) had nog niet genoeg kookboeken (is net zoiets als schoenen, genoeg is nooit van toepassing hier!) b) heb nog geen boeken van jou! c) m’n vriendinnen staan te springen van enthousiasme d) heb ik wat te doen in deze vervelende tijd!

 24. Kim Toussaint schreef:

  Als het goed is, is 25 april onze nieuwe keuken echt klaar! Ik heb dan echt geen redenen meer om niet te gaan koken…. behalve inspiratie! Alleen daarom al zouden je boeken goed van pas komen.

 25. Susan de Haan schreef:

  Super tof om te winnen! Dus ik doe graag mee

 26. Janneke schreef:

  Ja! Ober twee weken krijgen we eindelijk den nieuwe keuken. Deze wil ik daarna natuurlijk volop gaan gebruiken. Twee van jouw boeken heb ik al, maar deze geef ik dan weg aan vriendinnen.

 27. Carolien schreef:

  Wauw super leuke actie zeker in de tijd waarin we vaker en meer thuis lunchen en borrelen kunnen we wel inspiratie gebruiken.

 28. Debbie Bodewes schreef:

  Weet je dat ik nog niet eens één boek van jou in de kast heb staan….. Wordt hoog tijd haha

 29. Laura Hoogeveen schreef:

  Nu ik weer meer tijd over heb oevrdag (want geen reistijd naar werk), wil ik die tijd graag besteden aan lekker eten maken! En daar helpen jouw boeken zeker bij 😉

 30. Anita H. schreef:

  Ik ben dol op kookboeken en daar kan ik er nooit genoeg van hebben. Heerlijk om doorheen te bladeren, inspiratie op te doen en uiteraard om recepten te gebruiken. Het boek “Borreltijd” heb ik al in mijn bezit. (Dat boek gaat naar een goede vriendin, mocht ik in de prijzen vallen.) De andere kookboeken wil ik graag aan mijn verzameling toevoegen.

 31. Maartje schreef:

  Wat een toffe actie!! Ik volg je al een tijdje maar heb de boeken nog niet helaas, zou te gek zijn! Jouw vrolijke, luchtige stijl zonder teveel poespas én oog voor de kids spreekt me enorm aan. En als mama van een peuter en een kleuter kan ik wel wat inspiratie gebruiken, zeker in deze gekke tijden.. Ik ga heel hard duimen!

 32. Marjon schreef:

  Het ziet er allemaal prachtig uit, Susan! Ik heb je eerste boek, wat eten we vandaad zelf al, tot groot genoegen, overigens, dus die zou ik doorgeven aan een vriendin, maar de rest zou ik ook heel graag winnen! De 20e ben ik jarig en dat wordt dit jaar dus een karige verjaardag, zeker omdat mijn moeder, 84, in een verzorgingshuis woont en sinds een paar dagen positef getest is op Corona… We hopen dat ze er dan nog is tegen die tijd! Gelukkig gaat het tot nu toe redelijk goed met haar.

 33. Paulien Taverne schreef:

  Beste Susan,

  Heel graag zou ik een kans maken om jou 3 kookboeken te winnen. Ik heb 2 zusjes, we zijn dus met zijn 3en en alledrie houden we van leuke lekkere recepten zoeken en uitproberen. We hebben zelfs een recepten app sinds kort waar we alleen recepten op mogen zetten zodat we ze goed terug kunnen vinden.Nu zijn we uiteraard alledrie verschillend en ergens anders goed in. Zo ben ik meer van de hapjes, mijn middelste zusje van het bakken en lunch maken en mijn jongste zusje meer van het avondeten/diner
  Ik zou het daarom zo leuk vinden de verschillende boeken te kunnen verdelen tussen ons 3en zodat we elk wat kunnen koken wat we leuk/lekker vinden.
  Groetjes,

  Paulien Taverne

 34. Renske schreef:

  Ik wil ze graag delen met 2 lieve vriendinnen, allemaal 1, omdat ik graag met ze lunch, eet en borrel. We houden erg van samen kokkerellen en ik mis dat nu heel erg, om de pijn te verzachten gun ik ons alledrie een boek!

 35. Ralph Kanis schreef:

  Gefeliciteerd met de nieuwe website!! Je boeken zijn echt super. Wij hebben borreltijd en Deze is keer op keer een succes. Met 4 kids kunnen we wel inspiratie gebruiken voor de doordeweekse gerechten 🙂
  En borreltijd wordt dan geëxporteerd naar Antwerpen waar mijn schoonfamilie woont! Susan Aretz gaat internationaal 😉

 36. Tessa schreef:

  Gefeliciteerd met de prachtige nieuwe website! Ik zou graag willen winnen, omdat ik in deze rare tijden op zoek ben naar kookinspiratie EN met dat thuiswerken eindelijk tijd heb om nieuwe recepten te proberen!

 37. Kim schreef:

  Nieuwe kookinspiratie is altijd welkom, zeker ook voor onze kinderen. Nieuwe gerechten en smaken laten proeven. En het leuke is dat we inmiddels langzaam resultaat gaan zien, en ze steeds vaker zelf kiezen voor iets onbekend als we ergens gaan eten. Of niet meer zeuren als er thuis weer eens iets nieuws op tafel komt!
  En borrelen, zelfs dat vinden ze natuurlijk heel erg gezellig!

 38. Greetje schreef:

  Hoi Susan,

  Bedankt dat je voor ons allen een nieuwe website hebt gemaakt, TOP!
  Als ik de 3 kookboeken zou winnen, krijgen mijn beide kinderen er één en eentje voor mezelf.
  Wij dagen elkaar graag uit om bij elkaar te komen eten, ieder van ons neemt iets mee,
  zonder dat de anderen weten wat!
  Als extra spel element moet het uit het gewonnen boek komen.

 39. Jessica hakkert schreef:

  Dit is toch te leuk!!!
  Ik ben gek op kookboeken zoals waarschijnlijk iedereen hier! Je artikelen vind ik altijd heel fijn geschreven en daarom denk ik al je kookboeken vast ook! En dan als het weer mag heeeerlijk koken voor mijn vrienden en familir

 40. Miranda schreef:

  Nou, die boeken zouden hier prima staan! 🙂 Het boek Borreltijd heb ik al en dat smaakt naar meer. Ook hier in huis woont een 10-jarige smulpaap en jouw recepten belanden met grote regelmaat in ons eigen weekmenu. Mocht ik de boeken winnen dan geef ik het mooie borrelboek aan een lieve vriendin. Zo, en nu ga ik jouw nieuwe site eens even verder verkennen.

 41. Annemieke schreef:

  Van harte met je mooie nieuwe website. Het ziet er fantastisch uit!
  Een nieuw stapeltje kookboeken voor in mijn nieuwe keuken is natuurlijk zeer welkom????

 42. Ikbenpatries schreef:

  Gefeliciteerd met de geboorte van je nieuwe website 🙂 Leuk winactie ook. Haal regelmatig een recept van je website, dus jouw boeken zouden mij heel blij maken!

 43. Danielle schreef:

  Wat leuk! Ik ben altijd op zoek naar nieuwe recepten en hierbij groot fan van smulpaapje! Mijn dochter van 7 is sinds kort geïnteresseerd in helpen in de keuken. Zo kunnen we misschien samen aan de slag!

 44. Lut schreef:

  Gefeliciteerd met je website, ziet er prachtig uit! En de winactie… Wat leuk! ???? Er is online zo een ontzettend groot aanbod dat ik nog zeer graag inspiratie uit kookboeken haal. Ik ben namelijk zelf heel vaak inspiratieloos… Ik ben nog niet lang geleden alleen gaan wonen en heb dus zelf bijna geen kookboeken (we weten allemaal dat uit huis gaan veel geld kost…) . Zou dit daarom geweldig vinden!

 45. Anne schreef:

  Omdat er nooit genoeg is om te borrelen, en de kleine smulpaapjes ook noooit genoeg hebben????

  • I Floren schreef:

   De kans om al jouw kookboeken te winnen, laat ik niet voorbij gaan!
   Heerlijk om ideeën op te doen en alles uit je boeken uit te proberen. Al het lekkere eten dat daar uit voort komt, dat delen we uiteraard weer met onze naasten. Dus heel veel mensen blij! Daarom wil ik ze graag winnen!

  • Dayenne Ooms schreef:

   Omdat ik heel graag in de keuken sta en zo graag eens eten wil maken wat iedereen lekker vind en ook nog gezond is…….maar tot nog toe echt kansloos in dit gezin van 5

 46. Daniëlle schreef:

  Gefeliciteerd met je nieuwe website, ziet er goed uit! Nu ik thuis ben, ben ik ook meer aan het experimenteren met nieuwe recepten, en lunchen we bijvoorbeeld ook vaak wat uitgebreider. Zou super leuk zijn om jouw kookboeken te winnen om nog meer inspiratie op te doen. Dan kunnen we weer eens met wat nieuws lunchen bijvoorbeeld, of eens lekker borrelen, om van deze tijd maar het beste proberen te maken!

 47. Helen schreef:

  Super tof Susan! De prijs ga ik delen met mijn zusje, die kan met haar kleine man genoeg inspiratie uit je boeken halen gok ik… borreltijd mag ze lenen haha! Die lijkt me perfect voor mijzelf.

 48. Dennis Sitters schreef:

  Allereest, lieve Susan, wat is de site prachtig geworden! Wat een onwijs leuke winactie; ik heb (uiteraard) je boeken al, maar ik zou graag winnen voor mijn tweelingbroer. Hij werkt in de horeca en is nu noodgedwongen een stuk huiselijker, leuk als hij wat extra afleiding krijgt met jouw boeken.

 49. Marleen Smith schreef:

  Ik loot graag mee. Met twee dochters die graag koken, maar mijn 2 linkerhanden qua koken kan ik wel wat inspiratie gebruiken zodat ik naast schooljuf nu, ook kookjuf kan spelen ????.

 50. Dave van Bergen schreef:

  ik wil de 3 kookboeken heel graag winnen. In deze tijd van thuiswerken leg de 3 boeken op de kamertafel en zet ik mijn monitor erop zetten zodat mijn monitor op de juiste ooghoogte zit. 🙂 Daarnaast: ik ben een echte hobbykok , vind t heerlijk om op vrijdagavond een kookboek erbij te pakken, een paar lekkere en nieuwe receptjes voor die week te kiezen en mn vriendin daarmee te verrassen.

 51. Tim schreef:

  Ik loot graag mee, omdat ik met mijn vriendin ons eerste huis heb gekocht! Het lijkt me leuk om de gerechten in deze kookboeken te gaan maken jn ons nieuwe huisje 🙂

 52. Willemijn schreef:

  Wat een leuke site Susan! Graag loot ik mee naar je boeken voor de nodige inspiratie en welkome afwisseling.

 53. Sabine schreef:

  Ik heb al 2 van je kookboeken waar ik vaak uit kook , maar zou er mijn vriendinnen blij mee willen maken! We koken 1x in de 2 maanden samen, maar dat gaat nu niet, dus wil ik ze inspireren met je boeken! Gr Sabine

 54. Wouter schreef:

  Zou een leuk verjaardagskado zijn ( ben 12 april jarig)

 55. Geranne schreef:

  Ik als vega heb wat vlees inspo recepten nodig nu vriendlief bij mij in quarantaine door brengt! Need help! 😉

 56. Esty schreef:

  Nu we meer samen thuis eten heb ik daar wel eens wat inspiratie nodig voor lunch en diner. En wanneer we straks weer sociaal kunnen doen is samen anders borrelen ook wel wat.

 57. Melanie Berkhout schreef:

  Wauw wat een mooie site! Gefeliciteerd! Ik doe graag mee aan deze win-actie! Ben vooral benieuwd naar het boek wat lunchen we vandaag! Kan ik de kids lekker verwennen nu ze thuis lunchen en niet met een trommel naar school hoeven!

 58. Hanneke schreef:

  Wow gefeliciteerd met je nieuwe site, ziet er tof uit???? Ik zou die boeken natuurlijk ook heel graag winnen, dan geef ik er eentje aan een vriendin, eenthe aan mijn stoefzoob een eentje hou ik graag zelf???? 3x raden welke dat is????????????????????

 59. Laura schreef:

  Ik volg je al een tijdje en ik maak veel recepten van je pagina, je zuurkool ovenschotel met worstjes en je churros tulband maak ik regelmatig. Ik ben zeer benieuwd naar je borrelhapjes boek, want dat is niet mijn sterkste punt.

 60. Sharon schreef:

  Ik zou het pakket graag winnen om mijn mini-me-smulpaapje heerlijke gerechten uit de boeken te kunnen voorschotelen.

  • Annemarie Uijterwaal schreef:

   Wat een leuke actie en gefeliciteerd met je nieuwe site! Ziet er goed uit!
   Ik volg je al heel lang en was/ben altijd groot fan van Smulpaapje. Jouw recepten doen het altijd goed, dus ik zou het ook heel leuk vinden om jouw kookboeken te winnen. Ik denk dat mijn oudste Smulpaap, mijn zoon van 13, heel graag nieuwe recepten gaat uitproberen uit jouw boeken. Hij kookt graag en dat heeft hij van mij, wij zijn erg benieuwd naar de recepten!
   Groetjes,
   Annemarie

 61. allema schreef:

  Zou het pakket heel graag winnen, de recepten zijn altijd heerlijk, heel leuk om ze dan in de kookboeken te hebben.

 62. Freek schreef:

  Wat eten we vandaag zeer veel gebruikt hier; idem voor wat lunchen we vandaag. Als ik 3 nieuwe win zal ik mijn 2 boeken in goede vorm doneren aan een gezin waar ze het kunnen gebruiken.

 63. Wilma schreef:

  Het zou fantastisch zijn om de boeken te winnen. Lekker doorbladeren en dan kiezen wat ik zal maken

  • Marjan schreef:

   “Wat eten we vandaag?” Dé vraag die elke dag terugkomt. Vakantie of geen vakantie, corona of geen corona. De één houdt niet van aardappels, de ander houdt niet van ’te exotisch’, de helft eet vegetarisch de andere helft wel vlees, maar geen vis. ???? Dan val ik toch vaak weer terug op altijd maar diezelfde (saaie) recepten ???? HELP!

 64. Marga op't Holt schreef:

  Smulpaapje….het zegt alles!
  Alle gerechten zijn om te smullen!!
  In onze nieuwe boekenkast zouden ze geweldig staan…
  Ik hou van smulpaapje van hier tot aan de maan….en terug….

  • Manon schreef:

   Susan, ik vind koken niet leuk en dat weet je… Maar, met jouw tips, smulpaapje recepten en online lessen kom ik er wel:) Deze kookboeken komen dan ook op een lege plank terecht. En daar is ruimte voor meer kookinspiratie want tot nu toe, smaakt het naar meer… Ik ga duimen!!

  • Conny schreef:

   Mijn dochter heb ik leren koken met uitsluitend verse producten. Sinds kort woont ze op zichzelf en krijg ik foto’s van heerlijke gerechten gemaakt zónder in het bezit te zijn van een kookboek. Ik zou het zó leuk vinden om haar extra te stimuleren met jouw boeken

 65. Heidi Sour schreef:

  Ik ben dol op koken en laat me graag inspireren. Vooral aan de keukentafel met een kop thee erbij door kookboeken bladeren op zoek naar dat ene recept wat perfect bij de gelegenheid past. Van jou heb ik nog geen enkel boek, helaas, dus ze winnen zou geweldig zijn. Kan ik alvast gaan dromen wat ik allemaal ga koken voor mijn familie als we weer bij elkaar kunnen komen

  • deze 2 vragen stel ik vaak in gedachten aan mezelf! Tips en mmm ideetjes zijn zekers welkom ook voor de Borreltijd die vast weer komen gaat… Lezen en uitproberen zo ga je mij blij maken Susan…

   • Jannie schreef:

    Ik kook graag , ben geintresseerd in nieuwe recepten. Wat een leuke actie.????

    • Patricia schreef:

     Ik heb ze uiteraard allemaal zelf al. Ik wil ze heel graag voor mijn beste vriendin winnen! Ze heeft een zware tijd en werkt ook nog als zorgkanjer extra hard op dit moment!

    • Karin schreef:

     Wat een leuke actie! Ik kook graag en ben altijd op zoek naar nieuwe recepten. Ik hou van gevarieerd eten en vind het ook belangrijk dat mijn kinderen (5 en 2) dat leren. Zou super zijn als ik win!

   • W zinken schreef:

    Ik ben juist niet dol op koken, maar omdat ik ook niet ongezond/kant-en-klaar maaltikden wil eten, ben ik juist op zoek naar inspiratie! Wat is lekker, past goed samen en niet weer iedere dag die vraag, wat moeten we vandaag eens maken.. ik hoop dat het hiermee juist toegankelijker word en wie weet wel enthousiast haha!

  • Marloes schreef:

   Wauw, wat een prachtige nieuwe site! Gefeliciteerd!! En wat een toffe winactie ????
   Als Smulpaapje-fan van het eerste uur (remember de allereerste receptenwedstrijd :-)) zou ik die heel graag winnen. Heb laatst ruimte gemaakt in mijn kookboekenkast 😉

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
14 mei 2024
Susan Aretz migraine
 
Leven met migraine

Hoe doe je dat, leven met migraine? Ik ontdek het sinds een jaar en dat is geen eenvoudige ontdekkingsreis. Maar dit is hoe ik met migraine leef.
4 april 2024
Susan Aretz kookboeken
 
Boekentips – maart

Ook deze maand deel ik hier mijn boekentips. Twee leesboeken en één geweldig kookboek. Dit zijn mijn tips voor deze heerlijke boeken.
5 maart 2024
boekrecensies
 
Boekentips – februari

Met nog steeds volop tijd om te lezen hou ik ook deze maand bij welke boeken dat zijn. En ook deze maand deel ik hier deze boekentips.
18 februari 2024
Pride, tieners en Kidsweek
 
Officiële naamswijziging

Wat als je je als non binair identificeert maar nog een naam hebt die daar geen recht aan doet? Dan kun je je naam officieel laten […]
8 februari 2024
boekentips Susan Aretz
 
Boekentips – januari

Nu ik de tijd heb om te lezen, hou ik per maand op mijn Instagram bij welke boeken dat zijn. Iedere maand deel ik achteraf ook […]
30 januari 2024
Susan Aretz
 
Ervaringen schouderoperatie

Dit zijn mijn ervaringen met een schouderoperatie. Tips om je voor te bereiden. Maar ook, de impact die een schouderoperatie mentaal heeft. Belangrijk daarbij is wel, […]