Wijnbar Pierre par CPWijn & foodbar Pierre par CP

Op de Denneweg  vind je al enige jaren wijnbar Pierre, maar sinds mei wordt die gerund door SVH Meestergastheer Joey de Kruijf  (eerder Parkheuvel en Central Park) samen met bedrijfsleider Tessey Geurds  en chefs Tim Bood & Krisztian Parlagi.

Bij Pierre par CP kun je vanaf het middaguur terecht voor een mooi glas wijn (meer dan 600 op voorraad!) die variëren van een huiswijn vanaf € 4,25 tot een Petrus (die keurig achter slot en grendel ligt). Wijnen uit de oude én nieuwe wereld, met voor iedere smaak iets lekkers. De wijnbar maakt ook gebruik van de Coravin, waardoor sommige kostbaardere wijnen ook toegankelijker worden zonder meteen de hele fles te hoeven bestellen.

Bites op niveau

Maar je kunt voor meer dan wijn terecht bij de wijnbar. Nadrukkelijk worden ook de bites en kleine gerechten gepresenteerd. En wauw, hallo! Wat een fantastische, niet gangbare, gerechten komen er uit de keuken. Dat chef Parlagi ook bij Parkheuvel werkte proef je in de sauzen (graag per infuus!). De kwaliteit en variëteit in gerechten, zeker gecombineerd met de wijnen zoals wij die erbij geserveerd kregen, was geweldig! Bites op niveau.

Aan jou de keuze

De menukaart bestaat uit een tiental kleine gerechten die je naar hartenlust kunt combineren. Ook is het mogelijk om uit een vast zes-, acht- of tien gangenmenu te kiezen.  Wil je alleen kleine borrelbites, dan kan dat ook. De keuken is op dinsdag en woensdag tot 22.00u geopend, op donderdag, vrijdag en zaterdag tot 23.00 en op zondag tot 20.00u.

Comfortabel genieten zoals jij het wilt

De wijnbar past bij de Denneweg, maar is hartelijk. Dat geldt ook zeker voor het personeel. Vriendelijk, niet te afstandelijk maar met veel verstand van zaken. Oh en kijk ook even naar het prachtige interieur van Rotterdamse interieurontwerper Jeroen Smeele. Ieder hoekje in de zaak heeft een eigen look & feel. En als het kan vraag of je even een kijkje in de wijnkamer mag nemen. Daar mag iemand mij de volgende keer met plezier een avondje alleen achter laten….

Wijnbar Pierre par CP vind je op Denneweg 11 in Den Haag en is iedere dag (behalve maandag) open vanaf 12.00u.

Gepubliceerd op 6 augustus 2019


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
3 november 2023
The Farm Table
 
The Farm Table van Julius Roberts

Maak kennis met Julius Roberts. Chef, boer én auteur van het prachtige boek The Farm Table. Een aanwinst voor je kookboekenkast!
29 oktober 2023
Roberta Cucina Povera
 
Cucina Povera van Roberta Pagnier

Lekker Italiaans koken hoeft niet duur te zijn: Roberta geeft een duurzame en eigen draai aan 100 klassieke en eigen cucina povera-gerechten.
9 oktober 2023
Wereldgerechten Karin Luiten
 
Wereldgerechten zonder pakjes en zakjes – Review

Als je Karin Luiten íets kunt toevertrouwen is het wel 100% foolproof recepten bedenken voor iedereen die zonder pakjes en zakjes wil koken.
13 september 2023
Smaakmakers
 
Susan Aretz vaste co-host foodpodcast Smaakmakers

Susan Aretz is de vaste co-host van Smaakmakers. Samen met Zegert van der Linde hebben zij het over alles wat het leven lekker maakt.
9 september 2023
Susan pakt uit
 
Susan pakt uit in september

Er waren volop nieuwe food innovaties. Van chocola tot alcoholvrije drankjes en van make-up tot verpakt brood. Ik zet ze op een rijtje voor je.
22 augustus 2023
Brass Boer Curaçao team
 
Jonnie & Thérèse Boer over Brass Boer Curaçao

Begin dit jaar mocht ik in gesprek met Jonnie en Thèrése Boer, over Brass Boer Curaçao. Een heerlijk gesprek over lokale ingrediënten en Bourgognes.