Wijnbar Pierre par CPWijn & foodbar Pierre par CP

Op de Denneweg  vind je al enige jaren wijnbar Pierre, maar sinds mei wordt die gerund door SVH Meestergastheer Joey de Kruijf  (eerder Parkheuvel en Central Park) samen met bedrijfsleider Tessey Geurds  en chefs Tim Bood & Krisztian Parlagi.

Bij Pierre par CP kun je vanaf het middaguur terecht voor een mooi glas wijn (meer dan 600 op voorraad!) die variëren van een huiswijn vanaf € 4,25 tot een Petrus (die keurig achter slot en grendel ligt). Wijnen uit de oude én nieuwe wereld, met voor iedere smaak iets lekkers. De wijnbar maakt ook gebruik van de Coravin, waardoor sommige kostbaardere wijnen ook toegankelijker worden zonder meteen de hele fles te hoeven bestellen.

Bites op niveau

Maar je kunt voor meer dan wijn terecht bij de wijnbar. Nadrukkelijk worden ook de bites en kleine gerechten gepresenteerd. En wauw, hallo! Wat een fantastische, niet gangbare, gerechten komen er uit de keuken. Dat chef Parlagi ook bij Parkheuvel werkte proef je in de sauzen (graag per infuus!). De kwaliteit en variëteit in gerechten, zeker gecombineerd met de wijnen zoals wij die erbij geserveerd kregen, was geweldig! Bites op niveau.

Aan jou de keuze

De menukaart bestaat uit een tiental kleine gerechten die je naar hartenlust kunt combineren. Ook is het mogelijk om uit een vast zes-, acht- of tien gangenmenu te kiezen.  Wil je alleen kleine borrelbites, dan kan dat ook. De keuken is op dinsdag en woensdag tot 22.00u geopend, op donderdag, vrijdag en zaterdag tot 23.00 en op zondag tot 20.00u.

Comfortabel genieten zoals jij het wilt

De wijnbar past bij de Denneweg, maar is hartelijk. Dat geldt ook zeker voor het personeel. Vriendelijk, niet te afstandelijk maar met veel verstand van zaken. Oh en kijk ook even naar het prachtige interieur van Rotterdamse interieurontwerper Jeroen Smeele. Ieder hoekje in de zaak heeft een eigen look & feel. En als het kan vraag of je even een kijkje in de wijnkamer mag nemen. Daar mag iemand mij de volgende keer met plezier een avondje alleen achter laten….

Wijnbar Pierre par CP vind je op Denneweg 11 in Den Haag en is iedere dag (behalve maandag) open vanaf 12.00u.

Gepubliceerd op 6 augustus 2019


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
4 april 2024
Susan Aretz kookboeken
 
Boekentips – maart

Ook deze maand deel ik hier mijn boekentips. Twee leesboeken en één geweldig kookboek. Dit zijn mijn tips voor deze heerlijke boeken.
5 maart 2024
boekrecensies
 
Boekentips – februari

Met nog steeds volop tijd om te lezen hou ik ook deze maand bij welke boeken dat zijn. En ook deze maand deel ik hier deze boekentips.
18 februari 2024
Pride, tieners en Kidsweek
 
Officiële naamswijziging

Wat als je je als non binair identificeert maar nog een naam hebt die daar geen recht aan doet? Dan kun je je naam officieel laten […]
8 februari 2024
boekentips Susan Aretz
 
Boekentips – januari

Nu ik de tijd heb om te lezen, hou ik per maand op mijn Instagram bij welke boeken dat zijn. Iedere maand deel ik achteraf ook […]
30 januari 2024
Susan Aretz
 
Ervaringen schouderoperatie

Dit zijn mijn ervaringen met een schouderoperatie. Tips om je voor te bereiden. Maar ook, de impact die een schouderoperatie mentaal heeft. Belangrijk daarbij is wel, […]
23 december 2023
 
Terugblik 2023

Al een aantal jaren traditie op de site, een terugblik op het jaar. En wat een jaar was het zeg… Poeh! Ben je er klaar voor? Dan gaan we terug in de tijd!