Who’s that girl?Who's that girl

Dat ik geen fashionblogger ben blijkt wel uit het feit dat ik het té genant vind om in het openbaar outfitfoto’s te maken, dus dat lekker veilig thuis voor de spiegel doe. Dat ik ze nu zo in vol ornaat laat zien – wat ik dóódeng vind! – heeft trouwens wel een reden.

WoW to go

Ik mocht namelijk van het Belgische modemerk Who's that Girl? kleding shoppen in hun ongelofelijk uitgebreide webwinkel. Omdat ik vorig jaar al kennis had gemaakt met dit merk wist ik ongeveer welke maten ik nodig had en wat de kwaliteit van hun stoffen is (top!). Je kunt trouwens ook gewoon in Amsterdam of in Antwerpen offline in hun fysieke winkel(s) shoppen als je dat prettiger vindt.

Zuiver kiezen

Omdat ik van mijn styliste Yolande geleerd heb om zuiver te kiezen surfte ik linea recta naar de Papagayo rok, waar ik al sinds de presentatie van deze collectie (vorig jaar september!!) verliefd op ben. Die rok is de afgelopen maanden echt in mijn hoofd blijven zitten, zo mooi vond ik hem. Zelfs de manier waarop ik ‘m zou willen dragen had ik al bedacht.

Et voila! Nu hangt ‘ie bij mij in de kast. Zó blij mee. Hoewel ik normaliter nooít dit soort prints draag en rokken eigenlijk amper ben ik súper blij met het resultaat. Eerlijkheid gebiedt me wel te zeggen dat ik de taille van de rok iets heb laten uitnemen. Tja, het goede leven hé… Anyway, super blij ben ik er mee en ook de manier waarop ik ‘m aan wilde is gelukt. Vind ik dan hé

Online shoppen

De andere items die ik scoorde waren twee t’shirts met een v-hals, waarop je een contrasterende bies ziet. Eentje blauw, eentje roze. En mazzel voor mij, die zaten in de outlet van de webwinkel en waren dus vet afgeprijsd. Het gele vest op de foto is niet van WTG trouwens, die is van Penn and Ink en het kan maar zo zijn dat die nu ook in mijn kast hangt… Het gestreepte vest is wel van de huidige collectie van WTG. Tja, ik en streepjes hé Ideaal voor de dagen dat ik thuis achter mijn laptop aan het werk ben. Meer weten over WTG of een kijkje nemen in hun webwinkel, klik dan hier.

Disclaimer: ik kreeg van WTG Antwerp een shoptegoed, waarmee ik de genoemde items heb aangeschaft.

Gepubliceerd op 1 juni 2018


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
19 oktober 2020
cover Simply
 
Simply van Sabrina Ghayour – review

Makkelijke Midden-Oosterse maaltijden, dat is de ondertitel van het 5e boek van Sabrina Ghayour. Simply staat bomvol verrassende recepten.
13 oktober 2020
 
Win een exemplaar van Greenfeast Herfst & Winter

De winactie is gesloten. De winnaar heeft inmiddels persoonlijk bericht van mij ontvangen. Dank aan iedereen voor het meedoen!
13 oktober 2020
groenterecepten voor herfst en winter
 
Greenfeast herfst & winter van Nigel Slater

Recepten speciaal voor de herfst en de winter. Nigel Slater verzamelde ze in deze Greenfeast. Het vervolg op zijn eerdere lente & zomerboek.
12 oktober 2020
boek cover Linzen
 
Linzen van Joke Boon – review

Een heel boek alleen maar over linzen, dat schreef Joke Boon dit jaar. Maar hoe boeiend kunnen die nou zijn, linzen? Nou, mega verrassend dus!
11 oktober 2020
Katinka Peru
 
In de Peruaanse keuken met Katinka Lansink Dodero

Wil je meer weten over de Peruaanse keuken dan moét je om tafel met de half Peruaanse Katinka. En ze deelt het geheim voor de lekkerste ceviche.
1 oktober 2020
 
Borstonderzoek – doe het gewoon!

Een persoonlijk verhaal (uit 2018) over zelfonderzoek van je borsten én waarom het zo ongelofelijk belangrijk is zelf borstonderzoek te doen