Who’s that girl?Who's that girl

Dat ik geen fashionblogger ben blijkt wel uit het feit dat ik het té genant vind om in het openbaar outfitfoto’s te maken, dus dat lekker veilig thuis voor de spiegel doe. Dat ik ze nu zo in vol ornaat laat zien – wat ik dóódeng vind! – heeft trouwens wel een reden.

WoW to go

Ik mocht namelijk van het Belgische modemerk Who's that Girl? kleding shoppen in hun ongelofelijk uitgebreide webwinkel. Omdat ik vorig jaar al kennis had gemaakt met dit merk wist ik ongeveer welke maten ik nodig had en wat de kwaliteit van hun stoffen is (top!). Je kunt trouwens ook gewoon in Amsterdam of in Antwerpen offline in hun fysieke winkel(s) shoppen als je dat prettiger vindt.

Zuiver kiezen

Omdat ik van mijn styliste Yolande geleerd heb om zuiver te kiezen surfte ik linea recta naar de Papagayo rok, waar ik al sinds de presentatie van deze collectie (vorig jaar september!!) verliefd op ben. Die rok is de afgelopen maanden echt in mijn hoofd blijven zitten, zo mooi vond ik hem. Zelfs de manier waarop ik ‘m zou willen dragen had ik al bedacht.

Et voila! Nu hangt ‘ie bij mij in de kast. Zó blij mee. Hoewel ik normaliter nooít dit soort prints draag en rokken eigenlijk amper ben ik súper blij met het resultaat. Eerlijkheid gebiedt me wel te zeggen dat ik de taille van de rok iets heb laten uitnemen. Tja, het goede leven hé… Anyway, super blij ben ik er mee en ook de manier waarop ik ‘m aan wilde is gelukt. Vind ik dan hé

Online shoppen

De andere items die ik scoorde waren twee t’shirts met een v-hals, waarop je een contrasterende bies ziet. Eentje blauw, eentje roze. En mazzel voor mij, die zaten in de outlet van de webwinkel en waren dus vet afgeprijsd. Het gele vest op de foto is niet van WTG trouwens, die is van Penn and Ink en het kan maar zo zijn dat die nu ook in mijn kast hangt… Het gestreepte vest is wel van de huidige collectie van WTG. Tja, ik en streepjes hé Ideaal voor de dagen dat ik thuis achter mijn laptop aan het werk ben. Meer weten over WTG of een kijkje nemen in hun webwinkel, klik dan hier.

Disclaimer: ik kreeg van WTG Antwerp een shoptegoed, waarmee ik de genoemde items heb aangeschaft.

Gepubliceerd op 1 juni 2018


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
14 mei 2024
Susan Aretz migraine
 
Leven met migraine

Hoe doe je dat, leven met migraine? Ik ontdek het sinds een jaar en dat is geen eenvoudige ontdekkingsreis. Maar dit is hoe ik met migraine leef.
4 april 2024
Susan Aretz kookboeken
 
Boekentips – maart

Ook deze maand deel ik hier mijn boekentips. Twee leesboeken en één geweldig kookboek. Dit zijn mijn tips voor deze heerlijke boeken.
5 maart 2024
boekrecensies
 
Boekentips – februari

Met nog steeds volop tijd om te lezen hou ik ook deze maand bij welke boeken dat zijn. En ook deze maand deel ik hier deze boekentips.
18 februari 2024
Pride, tieners en Kidsweek
 
Officiële naamswijziging

Wat als je je als non binair identificeert maar nog een naam hebt die daar geen recht aan doet? Dan kun je je naam officieel laten […]
8 februari 2024
boekentips Susan Aretz
 
Boekentips – januari

Nu ik de tijd heb om te lezen, hou ik per maand op mijn Instagram bij welke boeken dat zijn. Iedere maand deel ik achteraf ook […]
30 januari 2024
Susan Aretz
 
Ervaringen schouderoperatie

Dit zijn mijn ervaringen met een schouderoperatie. Tips om je voor te bereiden. Maar ook, de impact die een schouderoperatie mentaal heeft. Belangrijk daarbij is wel, […]