Who’s that girl?Who's that girl

Dat ik geen fashionblogger ben blijkt wel uit het feit dat ik het té genant vind om in het openbaar outfitfoto’s te maken, dus dat lekker veilig thuis voor de spiegel doe. Dat ik ze nu zo in vol ornaat laat zien – wat ik dóódeng vind! – heeft trouwens wel een reden.

WoW to go

Ik mocht namelijk van het Belgische modemerk Who's that Girl? kleding shoppen in hun ongelofelijk uitgebreide webwinkel. Omdat ik vorig jaar al kennis had gemaakt met dit merk wist ik ongeveer welke maten ik nodig had en wat de kwaliteit van hun stoffen is (top!). Je kunt trouwens ook gewoon in Amsterdam of in Antwerpen offline in hun fysieke winkel(s) shoppen als je dat prettiger vindt.

Zuiver kiezen

Omdat ik van mijn styliste Yolande geleerd heb om zuiver te kiezen surfte ik linea recta naar de Papagayo rok, waar ik al sinds de presentatie van deze collectie (vorig jaar september!!) verliefd op ben. Die rok is de afgelopen maanden echt in mijn hoofd blijven zitten, zo mooi vond ik hem. Zelfs de manier waarop ik ‘m zou willen dragen had ik al bedacht.

Et voila! Nu hangt ‘ie bij mij in de kast. Zó blij mee. Hoewel ik normaliter nooít dit soort prints draag en rokken eigenlijk amper ben ik súper blij met het resultaat. Eerlijkheid gebiedt me wel te zeggen dat ik de taille van de rok iets heb laten uitnemen. Tja, het goede leven hé… Anyway, super blij ben ik er mee en ook de manier waarop ik ‘m aan wilde is gelukt. Vind ik dan hé

Online shoppen

De andere items die ik scoorde waren twee t’shirts met een v-hals, waarop je een contrasterende bies ziet. Eentje blauw, eentje roze. En mazzel voor mij, die zaten in de outlet van de webwinkel en waren dus vet afgeprijsd. Het gele vest op de foto is niet van WTG trouwens, die is van Penn and Ink en het kan maar zo zijn dat die nu ook in mijn kast hangt… Het gestreepte vest is wel van de huidige collectie van WTG. Tja, ik en streepjes hé Ideaal voor de dagen dat ik thuis achter mijn laptop aan het werk ben. Meer weten over WTG of een kijkje nemen in hun webwinkel, klik dan hier.

Disclaimer: ik kreeg van WTG Antwerp een shoptegoed, waarmee ik de genoemde items heb aangeschaft.

Gepubliceerd op 1 juni 2018


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
3 november 2023
The Farm Table
 
The Farm Table van Julius Roberts

Maak kennis met Julius Roberts. Chef, boer én auteur van het prachtige boek The Farm Table. Een aanwinst voor je kookboekenkast!
29 oktober 2023
Roberta Cucina Povera
 
Cucina Povera van Roberta Pagnier

Lekker Italiaans koken hoeft niet duur te zijn: Roberta geeft een duurzame en eigen draai aan 100 klassieke en eigen cucina povera-gerechten.
9 oktober 2023
Wereldgerechten Karin Luiten
 
Wereldgerechten zonder pakjes en zakjes – Review

Als je Karin Luiten íets kunt toevertrouwen is het wel 100% foolproof recepten bedenken voor iedereen die zonder pakjes en zakjes wil koken.
13 september 2023
Smaakmakers
 
Susan Aretz vaste co-host foodpodcast Smaakmakers

Susan Aretz is de vaste co-host van Smaakmakers. Samen met Zegert van der Linde hebben zij het over alles wat het leven lekker maakt.
9 september 2023
Susan pakt uit
 
Susan pakt uit in september

Er waren volop nieuwe food innovaties. Van chocola tot alcoholvrije drankjes en van make-up tot verpakt brood. Ik zet ze op een rijtje voor je.
22 augustus 2023
Brass Boer Curaçao team
 
Jonnie & Thérèse Boer over Brass Boer Curaçao

Begin dit jaar mocht ik in gesprek met Jonnie en Thèrése Boer, over Brass Boer Curaçao. Een heerlijk gesprek over lokale ingrediënten en Bourgognes.